FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja cuo Amar promjenio imidz, nije mu vise samurajka na glavi, kaze sad nosi neku porijeklom s Nišića odozgo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja cuo Amar promjenio imidz, nije mu vise samurajka na glavi, kaze sad nosi neku porijeklom s Nišića odozgo
Teško legne jagnjetina kad se ne zalije dobroTribalian je napisao/la:Gde si bre covece ,jel se slegla vecera ?bagrcavi je napisao/la:Ma neću sa vama gejlijama da pričam ba neozbiljni ste, a i zabrinuli ste me protiv Javora
Jagnjetina se jede znacibagrcavi je napisao/la:
Teško legne jagnjetina kad se ne zalije dobroDogovaram sad transfer lijevog beka, i kontam da proguram Svraku ako ništa do bundes lige
a i ti sa namaDevil je napisao/la:Vi jos ovde.
ma šta da ti pričam, znaš i sam kako je, težak je naš životTribalian je napisao/la:Jagnjetina se jede znacibagrcavi je napisao/la:
Teško legne jagnjetina kad se ne zalije dobroDogovaram sad transfer lijevog beka, i kontam da proguram Svraku ako ništa do bundes lige
Ja sam ocekivao da ste isli na nesto suptilnije onako , tipa neki egzotican restoran ,ali sta ce fudbaleri , dok se ne okrene nesto nije prava klopa
Brate ja nisam bio dugo ovde,pa reko ajde bar jedan ceo dan da provedem na forumuDevil je napisao/la:Vi jos ovde.
Joj gospodina
Kakvi brate,cekam legendu da udje da me pita " Kakvo je vreme u Beogradu ,jel pada kisa"bagrcavi je napisao/la:Ekonomista haj na spavanje dosta je bilo zajebancije
CvorovicDevil je napisao/la:Spijuni su medju nama.
Evo su ti kamere par stranica unazad ,sad legenda brat posmatra kruzne tokove,gleda da li neko slucajno ne radi nesto sto ne treba kod AreneFOURTHOFFICIAL je napisao/la:cuj pokazo mu kamere, sad sve nadgleda hahahahahahahahaha
koji ste vi giganti hahahahahahahaha
oplakah vam
Devil je napisao/la:Sreca nema nikakvih vidljivih kamera oko Topcidera sad bi on posmatrao kada ja izlazim i ulazim u kucu.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.