Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Victor Moses deal will be a loan deal with a possibility of permanent deal at the end of loan.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobrodosao faraune

To je zelja celnika Liverpoola, nisam siguran da ce ga Chelsea prodati, da imaju tu namjeru mogu ga odmah prodati bez ikakvih problema. Moze doci na posudbu za 2 miliona funti, mada nisam siguran da ce zavrsiti u Liverpoolu iz razloga sto je WBA zainteresovan za igraca.Ponos Torina je napisao/la:Victor Moses deal will be a loan deal with a possibility of permanent deal at the end of loan.
Ovo je sjajno ako je istina...Ponos Torina je napisao/la:Victor Moses deal will be a loan deal with a possibility of permanent deal at the end of loan.
Mislim da je i realno, pogledaj samo ko je sve u Chelsea, pa ima 6-7 igraca ispred njega, i to sve mladi igraci. Nema on tamo buducnost, upuceno Ozrenu...
"Liverpool are set to win the £5m battle to borrow Chelsea winger Victor Moses on a season-long loan deal."Paradajz je napisao/la:Ovo je sjajno ako je istina...Ponos Torina je napisao/la:Victor Moses deal will be a loan deal with a possibility of permanent deal at the end of loan.
Mislim da je i realno, pogledaj samo ko je sve u Chelsea, pa ima 6-7 igraca ispred njega, i to sve mladi igraci. Nema on tamo buducnost, upuceno Ozrenu...
Ja sam negdje procitao da je jedan od uvijeta da Moses predje u LFC taj da se moze otkupiti na kraju sezone. Kakve nam onda koristi ako bude tu samo 1 sezonu ? Nismo valjda tol'ko nisko pali..
Zadnja izmjena: RA., dana/u 31 avg 2013, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Daily Star, to ti je kao da sam ja napisao na twitteru iako nemam nikakvu relevantnu informaciju. Bice 2m, ne vise...Ozren je napisao/la:"Liverpool are set to win the £5m battle to borrow Chelsea winger Victor Moses on a season-long loan deal."Paradajz je napisao/la:Ovo je sjajno ako je istina...Ponos Torina je napisao/la:Victor Moses deal will be a loan deal with a possibility of permanent deal at the end of loan.
Chelsea ga nece prodati, spremni su da ga daju na posudbu, Steve Clark je izrazio zelju da dovede igraca, Chelsea trazi 2 miliona, ali evo prema posljednjim informacijama Liverpool je spreman dati 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu. Istu cifru su dali i za sestomjesecnu posudbu Sahina prosle godine, sto je apsurd!RA. je napisao/la:Ja sam negdje procitao da je jedan od uvjeta da Moses predje u LFC taj da se moze otkupiti na kraju sezone. Kakve nam onda koristi ako bude tu samo 1 sezonu ? Nismo valjda tol'ko nisko pali..
Ja ti rekoh da je ovo Daily Star, oni ne znaju nista. Ako ovi traze 2m, zasto bi LFC platio 5 pobogu ???Ozren je napisao/la: Chelsea ga nece prodati, spremni su da ga daju na posudbu, Steve Clark je izrazio zelju da dovede igraca, Chelsea trazi 2 miliona, ali evo prema posljednjim informacijama Liverpool je spreman dati 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu. Istu cifru su dali i za sestomjesecnu posudbu Sahina prosle godine, sto je apsurd!

Pitanje je sta Chelsea zeli sa njim, ja ne znam kako on moze ostati u Chelsea pored onoliko kvalitetnih igraca, mada ne mora ni biti otkup na kraju sezone, moze i jednostavno da se posalje ponuda obicna na kraju sezone ako pokida ovde.
Zato sto bi ga Chelsea radija poslao u WBA kod Clarka gdje bi imao vecu minutazu (Chelsea racuna na njega u buducnosti i bitno im je da igrac bude prva postava, uz sve to Chelsea vec ima lijepog iskustva sa WBA), nego ga slao u Liverpool gdje bi sigurno imao vecu konkurenciju!Paradajz je napisao/la:Ja ti rekoh da je ovo Daily Star, oni ne znaju nista. Ako ovi traze 2m, zasto bi LFC platio 5 pobogu ???Ozren je napisao/la: Chelsea ga nece prodati, spremni su da ga daju na posudbu, Steve Clark je izrazio zelju da dovede igraca, Chelsea trazi 2 miliona, ali evo prema posljednjim informacijama Liverpool je spreman dati 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu. Istu cifru su dali i za sestomjesecnu posudbu Sahina prosle godine, sto je apsurd!![]()
Pitanje je sta Chelsea zeli sa njim, ja ne znam kako on moze ostati u Chelsea pored onoliko kvalitetnih igraca, mada ne mora ni biti otkup na kraju sezone, moze i jednostavno da se posalje ponuda obicna na kraju sezone ako pokida ovde.
Ozren je napisao/la:Chelsea ga nece prodati, spremni su da ga daju na posudbu, Steve Clark je izrazio zelju da dovede igraca, Chelsea trazi 2 miliona, ali evo prema posljednjim informacijama Liverpool je spreman dati 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu. Istu cifru su dali i za sestomjesecnu posudbu Sahina prosle godine, sto je apsurd!RA. je napisao/la:Ja sam negdje procitao da je jedan od uvjeta da Moses predje u LFC taj da se moze otkupiti na kraju sezone. Kakve nam onda koristi ako bude tu samo 1 sezonu ? Nismo valjda tol'ko nisko pali..
Sacekajmo sluzbenu potvrdu ovog transfera ako se uopste i desi..Opet kazem nismo valjda postali tim poput WBA pa da Chelziju pravimo igraca...Sa Sahinom je bila drugacija situacija jer se on upravo mogao kupiti na kraju sezone(klikni) Medjutim ispao je flop i pusten je u Dortmund koji ga je na kraju i otkupio.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Alexey Yaroshevsky @YaroLFC 2h
I have it on good authority here in Kiev that LFC wont be getting Yarmolenko. Dynamo wont sell him - they have a foreigner limit problem
Kolo mozda zaigra sutra 50-50 sanse
I have it on good authority here in Kiev that LFC wont be getting Yarmolenko. Dynamo wont sell him - they have a foreigner limit problem
Kolo mozda zaigra sutra 50-50 sanse

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moses bi bio u prvoj kod nas, on je levo krilo koje treba, da bi se Coutinho prekomandovao na 10-ku. Sumnjam da racunaju na njega, a i da racunaju, on ce kad tad otici, kada vidi da su ispred njega, Hazard, Mata, WIllian, Oscar, De Bruyne, Schurrle, pa i Eto'o. Cak nece ni na klupi moci da bude.Ozren je napisao/la:Zato sto bi ga Chelsea radija poslao u WBA kod Clarka gdje bi imao vecu minutazu (Chelsea racuna na njega u buducnosti i bitno im je da igrac bude prva postava, uz sve to Chelsea vec ima lijepog iskustva sa WBA), nego ga slao u Liverpool gdje bi sigurno imao vecu konkurenciju!Paradajz je napisao/la:Ja ti rekoh da je ovo Daily Star, oni ne znaju nista. Ako ovi traze 2m, zasto bi LFC platio 5 pobogu ???Ozren je napisao/la: Chelsea ga nece prodati, spremni su da ga daju na posudbu, Steve Clark je izrazio zelju da dovede igraca, Chelsea trazi 2 miliona, ali evo prema posljednjim informacijama Liverpool je spreman dati 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu. Istu cifru su dali i za sestomjesecnu posudbu Sahina prosle godine, sto je apsurd!![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije ga Mourinho doveo tako da ta prica pada u vodu sto se tice "racunaju na njega" ;)on je sa Chelsea zavrsio ako dodje kod nas...
Da Chelsea ne racuna na njega, mislis da bi ga posudjivalI?Ponos Torina je napisao/la:Nije ga Mourinho doveo tako da ta prica pada u vodu sto se tice "racunaju na njega" ;)on je sa Chelsea zavrsio ako dodje kod nas...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Isto tako da racunaju na njega ostao bi i igrao nije mu 17-18 godina,a Mourinho kad ne racuna na nekoga zavrsi s njim i to je to..Tako bar ja mislim on ako dodje kod nas on je zavrsio sa Chelsea...Ozren je napisao/la:Da Chelsea ne racuna na njega, mislis da bi ga posudjivalI?Ponos Torina je napisao/la:Nije ga Mourinho doveo tako da ta prica pada u vodu sto se tice "racunaju na njega" ;)on je sa Chelsea zavrsio ako dodje kod nas...
Ma racunaju na njega sto posto,doci ce na posudbu u Liverpool i kad uhvati pravu formu plavci ce ga vratiti nazad,dakako
.

Chelsea ima previše igrača koji pokrivaju te pozicije.Rekao je da računa na De Bruyna (kako već) a doveden je Van Ginkeln i Wilian tako da mislim da bi liverpool bez većih problema mogao trajno dovest ovog igrača za razumnu cijenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.