Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fixator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la fixator » 13 apr 2018, 17:21

4 gola je dao liverpulu
ovaj 4. je u dresu Rome ;)
Semper Fidelis

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 13 apr 2018, 19:51

fixator je napisao/la:4 gola je dao liverpulu
Ali to je prijateljska bila...
BHF

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 apr 2018, 20:30

Miske01 je napisao/la:
fixator je napisao/la:4 gola je dao liverpulu
Ali to je prijateljska bila...
nema više jarane prijateljskih
vidiš šta se dešava
ludilo opšte :)
Semper Fidelis

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 apr 2018, 20:44

Može li se finale LP mjeriti sa Skudetom?

Rekli smo svi da sa Romom ima male šanse za titulu i da je izabrao loš klub. Vazda mali klubovi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 apr 2018, 21:50

Pantelija je napisao/la:
soko je napisao/la:
High je napisao/la:Zato jer je mit da je on Željino dijete. On je Belmino i Midhatovo dijete. Vi se njemu svakako najviše obradujete kad uberete koji milion na njemu - čista računica, korist i javašluk. Kvaziroditelji koji prodaju djecu. :urnebes:
On jeste Zeljino dijete i Zeljina skola. Tu je ponikao.
Sa Zeljinom skolom se prodao u Teplice a nije bio dovoljno skolovan da je morao biti posudjen u usti nad lebem.
On je Edin Dzeko, njegov talent, rad ga je doveo gdje jeste. Tako je i sa ostalim BiH timovima, nema tu solidne skole na nasu zalost.
Bezveze je to nase prepucavanje, toliko nam dobre skole da igraci nemogu igrati za solidan tim u prosjecnoj ligi europe.
Notorna laž, on nije prodan nego dan kao.dug....
Ono duguješ mi.cvaju, a nemaš da vratiš i onda mi u zamjenu das bilo sta sto nije vrijedno.da me se kutarises
E tako je.i Edin otišao vani, za.sitan dug prema pliseku, evo.ti ga. Nosi ga. Šljivo, kloc
:urnebes: :urnebes:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 apr 2018, 07:41

Naravno da je Edin Željino dijete, to uopće nije za raspravu. Sam se tako osjeća i pomaže matični klub kad god može.
S druge strane smiješno je čitati kako je Željina škola zaslužna za ovo što je postao, te kako je njegov talent prepoznat u Želji. Edin je imao veliku sreću da je u ranoj karijeri napustio ovu žabokrečinu od lige te da je radio VANI s trenerima koji su znali izvući ono najbllje iz njega, ono što naši "stručnjaci" ne bi vidjeli ni za 100 godina.
Kloc nam je svima pokazao da možemo bolje i zato :bow:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 apr 2018, 08:12

Miske01 je napisao/la:Realne šanse imaju za finale, ako Edin donese titulu LP kojim slučajem Romi, bit će veće ime od Tottija u Rimu!
Nikad niko nece biti veci od Tottija u Romi to je valjda jasno i pticama na grani,ali ako bi Edinovim golovima Roma ovo kojim slucajem osvojila bio bi legenda kluba i upisan zlatnim slovima,covjece zamisli samo da jedna Roma osvoji LP pored ovih bogatasa koji milojarde ulazu svake godine u ekipu i daju igracima astronomska primanja. Eh da hoce krunisati svoju karijeru sa LP i to sa Romom

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 14 apr 2018, 15:01

Zaslužio je Edin titulu prvaka Evrope. Zamislite samo da u 32. godini sa ovom raspalom Romom kruniše na taj način svoju veličanstvenu karijeru. :pray: Ovo bi bila veća priča od Leicesterove 2016.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 apr 2018, 22:28

Gledo sam danas Liverpul i mogu samo jedno rec,nista od pas igre,ili ti Dzekinih dugih lopti na sredini jer kod njih se u sekundi stvore 4 igraca u precniku 5 metara tako da za neke okrete preglede nemas vremena,jedina sansa zacepit se u 16 i tu trazit sansu.Po ovom sto sam vidio a vidim ko Djemila tesko da cemo Dzeku gledat u finalu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 apr 2018, 01:23

Alipasino je napisao/la:Gledo sam danas Liverpul i mogu samo jedno rec,nista od pas igre,ili ti Dzekinih dugih lopti na sredini jer kod njih se u sekundi stvore 4 igraca u precniku 5 metara tako da za neke okrete preglede nemas vremena,jedina sansa zacepit se u 16 i tu trazit sansu.Po ovom sto sam vidio a vidim ko Djemila tesko da cemo Dzeku gledat u finalu.
:o Dakle, bas toliko je Liverpool jaci od Barcelone? Znao sam da je jaci, ali sad bas toliko.. ne znam. Vidjet cemo, lopta je loptasta :D

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 15 apr 2018, 01:43

FliX je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Gledo sam danas Liverpul i mogu samo jedno rec,nista od pas igre,ili ti Dzekinih dugih lopti na sredini jer kod njih se u sekundi stvore 4 igraca u precniku 5 metara tako da za neke okrete preglede nemas vremena,jedina sansa zacepit se u 16 i tu trazit sansu.Po ovom sto sam vidio a vidim ko Djemila tesko da cemo Dzeku gledat u finalu.
:o Dakle, bas toliko je Liverpool jaci od Barcelone? Znao sam da je jaci, ali sad bas toliko.. ne znam. Vidjet cemo, lopta je loptasta :D
pogledaj utakmicu protiv man utd kad im je lukaku djecu pravio, opcenito igra na jakog target man-a je jedina koja im ne odgovara.
dzekine dvije nove qrve su vvd i lovren
Zarathustra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 apr 2018, 12:52

Sanse su 50:50 u ovom duelu. Ono sto Roma pruza ove sezone u Ligi Prvaka je fenomenalno, i ne zaostaje mnogo za Liverpoolom. U korist Rome ide jos sto igraju uzrvat kod kuce.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 apr 2018, 13:18

Dzaba, vraca se Perotti u prvih 11 i Roma ce automatski biti oslabljena.
Liverpoolova prednost jeste u trci, ali s druge strane Romina u prekidima zbog visine i vjerujem da ce taj segment igre na kraju ipak odluciti pobjednika.
A ovaj sto spominje trkace u Liverpoolu neka zna da to protiv Rome nece ici, Dzeko, Strootman, Radja, De Rossi, Kolarov...dovoljno je da se zagrade i piklici iz veznog i napadackog reda Liverpoola im nista nece moci, tako ce se i igra smiriti...a uz to su svi tehnicki dovoljno potkovani.
Na golu nije Ter Stegen, vec Karius, jos jedna velika prednost za Romu.
Sto se tice Salaha, ne treba brz igrac da ga zaustavi, vec inteligentan i iskusan kao Kolarov koji se zna postaviti...pogotovo ako bude udvojen u formaciji sa 3 stopera u zadnjoj liniji kao i protiv Barcelone.

Kako god sagledam, po meni je Roma u blagoj prednosti jer su nekako u svim linijama kompletniji, jaci, cvrsci...Liverpool brzi. Vidjet cemo sta ce na kraju pobijediti.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 15 apr 2018, 14:16

Isto tako ne treba zaboraviti kako su takticki Fenomenalno odigrali kako protiv Sahtjora tako i protiv Barselone,tako da ne sumnjam da ce to biti primjenjeno i protiv Liverpoola.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 apr 2018, 14:29

hurem je napisao/la: A ovaj sto spominje trkace u Liverpoolu neka zna da to protiv Rome nece ici, Dzeko, Strootman, Radja, De Rossi, Kolarov...dovoljno je da se zagrade i piklici iz veznog i napadackog reda Liverpoola im nista nece moci, tako ce se i igra smiriti...

Kako god sagledam, po meni je Roma u blagoj prednosti jer su nekako u svim linijama kompletniji, jaci, cvrsci...Liverpool brzi. Vidjet cemo sta ce na kraju pobijediti.
Ti piklići iz napadačkog reda su kombinovano dali 82 gola ove sezone. Takvim pristupom se neće dobro provesti na Anfieldu. Strootman, De Rossi i Kolarov su sporiji igrač, Radja ipak može parirati u trkačkom smislu. Neće biti dovoljno samo da se "znaju postaviti i zagraditi", moraju nekako spriječiti tranziciju Liverpoola, koja će sigurno biti najveća prijetnja.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 apr 2018, 19:32

Roma vs Lazio XI: Alisson; Fazio, Manolas, Jesus; Peres, De Rossi, Strootman, Kolarov; Schick, Nainggolan; Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2018, 19:50

Romu sigurno niko nece nadtrcati u sredini i sanse im rastu kada ne moraju imati posjed lopte i dominaciju tokom susreta. Oni su momcad koja moze dobiti svakog ali i izgubiti od svakog.
Imaju nekoliko igraca u obrani koji su skloni kiksevima ali i trenutno najbolju 9-ku na svijetu.
O nadahnucu Edina Dzeke i golmana Beckera najvise ovise plasman Rome u finale.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 15 apr 2018, 19:56

Znaci ista taktika i postava kao protiv Barce :thumbup:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 apr 2018, 20:47

Bit ce ovo dobra tekma,ovome se osladilo ovo sa tri pozadi pa evo opet ide na isto kao protiv Barce,dok Lacio sa trojicom pozadi igra cijelu sezonu.

Zanimljivo ce biti vidjeti na sta ce liciti ovo s obzirom kako u utakmicu ulaze jedni a kako drugo,totalna suprotnost u raspolozenju,realno Lacio ima vise da izgubi,jel poraz sad nakon onakvog ispadanja bi ih dotukao.Dok Roma i da zijani opet ih drzi neka pozitiva i nece im se previse zamjerit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 apr 2018, 20:49

e još da ga večeras zabije, pa taman više ništa ne uradio do kraja sezone :mrgreen:

zakivali bi ga u zvijezde.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, HariTz, jasmin10 i 52 gosta.