ovaj 4. je u dresu Rome

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ali to je prijateljska bila...fixator je napisao/la:4 gola je dao liverpulu
ovaj 4. je u dresu Rome
nema više jarane prijateljskihMiske01 je napisao/la:Ali to je prijateljska bila...fixator je napisao/la:4 gola je dao liverpulu
ovaj 4. je u dresu Rome
Pantelija je napisao/la:Notorna laž, on nije prodan nego dan kao.dug....soko je napisao/la:On jeste Zeljino dijete i Zeljina skola. Tu je ponikao.High je napisao/la:Zato jer je mit da je on Željino dijete. On je Belmino i Midhatovo dijete. Vi se njemu svakako najviše obradujete kad uberete koji milion na njemu - čista računica, korist i javašluk. Kvaziroditelji koji prodaju djecu.
Sa Zeljinom skolom se prodao u Teplice a nije bio dovoljno skolovan da je morao biti posudjen u usti nad lebem.
On je Edin Dzeko, njegov talent, rad ga je doveo gdje jeste. Tako je i sa ostalim BiH timovima, nema tu solidne skole na nasu zalost.
Bezveze je to nase prepucavanje, toliko nam dobre skole da igraci nemogu igrati za solidan tim u prosjecnoj ligi europe.
Ono duguješ mi.cvaju, a nemaš da vratiš i onda mi u zamjenu das bilo sta sto nije vrijedno.da me se kutarises
E tako je.i Edin otišao vani, za.sitan dug prema pliseku, evo.ti ga. Nosi ga. Šljivo, kloc
Nikad niko nece biti veci od Tottija u Romi to je valjda jasno i pticama na grani,ali ako bi Edinovim golovima Roma ovo kojim slucajem osvojila bio bi legenda kluba i upisan zlatnim slovima,covjece zamisli samo da jedna Roma osvoji LP pored ovih bogatasa koji milojarde ulazu svake godine u ekipu i daju igracima astronomska primanja. Eh da hoce krunisati svoju karijeru sa LP i to sa RomomMiske01 je napisao/la:Realne šanse imaju za finale, ako Edin donese titulu LP kojim slučajem Romi, bit će veće ime od Tottija u Rimu!
Alipasino je napisao/la:Gledo sam danas Liverpul i mogu samo jedno rec,nista od pas igre,ili ti Dzekinih dugih lopti na sredini jer kod njih se u sekundi stvore 4 igraca u precniku 5 metara tako da za neke okrete preglede nemas vremena,jedina sansa zacepit se u 16 i tu trazit sansu.Po ovom sto sam vidio a vidim ko Djemila tesko da cemo Dzeku gledat u finalu.
pogledaj utakmicu protiv man utd kad im je lukaku djecu pravio, opcenito igra na jakog target man-a je jedina koja im ne odgovara.FliX je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Gledo sam danas Liverpul i mogu samo jedno rec,nista od pas igre,ili ti Dzekinih dugih lopti na sredini jer kod njih se u sekundi stvore 4 igraca u precniku 5 metara tako da za neke okrete preglede nemas vremena,jedina sansa zacepit se u 16 i tu trazit sansu.Po ovom sto sam vidio a vidim ko Djemila tesko da cemo Dzeku gledat u finalu.Dakle, bas toliko je Liverpool jaci od Barcelone? Znao sam da je jaci, ali sad bas toliko.. ne znam. Vidjet cemo, lopta je loptasta
Ti piklići iz napadačkog reda su kombinovano dali 82 gola ove sezone. Takvim pristupom se neće dobro provesti na Anfieldu. Strootman, De Rossi i Kolarov su sporiji igrač, Radja ipak može parirati u trkačkom smislu. Neće biti dovoljno samo da se "znaju postaviti i zagraditi", moraju nekako spriječiti tranziciju Liverpoola, koja će sigurno biti najveća prijetnja.hurem je napisao/la: A ovaj sto spominje trkace u Liverpoolu neka zna da to protiv Rome nece ici, Dzeko, Strootman, Radja, De Rossi, Kolarov...dovoljno je da se zagrade i piklici iz veznog i napadackog reda Liverpoola im nista nece moci, tako ce se i igra smiriti...
Kako god sagledam, po meni je Roma u blagoj prednosti jer su nekako u svim linijama kompletniji, jaci, cvrsci...Liverpool brzi. Vidjet cemo sta ce na kraju pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, HariTz, jasmin10 i 52 gosta.