Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I meni vala Rijeka baca na neko iznenađenje,za svaki slučaj treba pripazit' !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pripazi na Zurich, njima je kup ove sezone top ambicija dok Gallenu bas i nijemilanist je napisao/la:Thun - Grasshoppers (d/n) 1 1.65
St. Gallen - Zurich 1 2.00

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
WBA - Man.City ddg 1.55
Westerlo - Anderlecht ( d/n ) 1 1.65
Leeds - Wigan ddg 1.35
Legia - Ruch 1 1.45
Den Haag - Heerenveen 3+ 1.50
Westerlo - Anderlecht ( d/n ) 1 1.65
Leeds - Wigan ddg 1.35
Legia - Ruch 1 1.45
Den Haag - Heerenveen 3+ 1.50
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
ma valjda dobiju. oslanjam se na to da su kvalitetnija momcad i da su ih vec ove godine nekoliko puta dobili, jos igraju kuci, dobro kotiraju u kupu ove sezone tako da pokusat cistog keca pa sta bude.dr.van nostrand je napisao/la:pripazi na Zurich, njima je kup ove sezone top ambicija dok Gallenu bas i nijemilanist je napisao/la:Thun - Grasshoppers (d/n) 1 1.65
St. Gallen - Zurich 1 2.00
a hvala na savjetu ipak.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
oprostite što vam kontriram.. Ali sve osim pobjede rijeke bilo bi jednako letenju na mjesec..
Imaju 30 bodova, još hvataju priključak sa hajdukom i dinamom.. sezona nije izgubljena.
Ispali su iz kupa uefa, ako se sada neće okrenuti prvenstvenim utakmicama nikad neće..
Leon Benko sam ima kvalitetu da utrpa Dragovoljcu par komada, a da ne spominjem ostale Rijekine prvotimce..
Ma ne pobjeda.. Ide ovo u hendikep kad malo razmislim!
Imaju 30 bodova, još hvataju priključak sa hajdukom i dinamom.. sezona nije izgubljena.
Ispali su iz kupa uefa, ako se sada neće okrenuti prvenstvenim utakmicama nikad neće..
Leon Benko sam ima kvalitetu da utrpa Dragovoljcu par komada, a da ne spominjem ostale Rijekine prvotimce..

U desetom selu živi Antuntun!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Meni je Rijeka odlicna ekipa gledao sam ih par puta, odlican fudbal igraju i tesko mi je zamisliti da kiksaju sada kad im najvise treba. Razlika sa Hajdukom 6 bodova a dvije tekme manje imaju, mislim da im ova tekma protiv prelose ekipe Dragovoljca, iako sam i njih gledao i cine se kao dosta dosta tvrda ekipa, nije mogla doci u bolje vrijeme. Igrao sam ih pa valjda nece razocarat.bevanda4 je napisao/la:oprostite što vam kontriram.. Ali sve osim pobjede rijeke bilo bi jednako letenju na mjesec..
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prošlo kolo su su kući spašavali bod od isto tako ne baš jakog protivnika. Ne znam šta će biti, ali da treba biti na oprezu sigurno da. Naravno, mislim ko stavlja veće pare, a onako lupanje ili bezveze može hendikep, što da ne.
EDIT:
Gent - Leuven - 1
To je OHL-u bio četvrti ligaški poraz u nizu. Trenutno OHL zauzima 14. mjesto u prvenstvu, posljednje koje jamči ostanak u ligi bez dodatnih kvalifikacija. Iako je dosta nisko, ipak ima pet velikih bodova prednosti nad pretposljednjim Waasland-Beverenom, tako da nije prisiljen igrati u krajnjem grču borbe za ligaški život. U gostima je inače OHL osvojio ove sezone samo dva boda. U devet nastupa vani uspio je dva puta remizirati.
Ova dva protivnika su odigrali prvenstvenu utakmicu bez pobjednika krajem rujna u Leuvenu (1:1).
OHL će protiv Genta nastupiti oslabljen, bez trojice prvotimaca: Messoudija, Thompsona i Raymaekersa.
EDIT:
Gent - Leuven - 1
To je OHL-u bio četvrti ligaški poraz u nizu. Trenutno OHL zauzima 14. mjesto u prvenstvu, posljednje koje jamči ostanak u ligi bez dodatnih kvalifikacija. Iako je dosta nisko, ipak ima pet velikih bodova prednosti nad pretposljednjim Waasland-Beverenom, tako da nije prisiljen igrati u krajnjem grču borbe za ligaški život. U gostima je inače OHL osvojio ove sezone samo dva boda. U devet nastupa vani uspio je dva puta remizirati.
Ova dva protivnika su odigrali prvenstvenu utakmicu bez pobjednika krajem rujna u Leuvenu (1:1).
OHL će protiv Genta nastupiti oslabljen, bez trojice prvotimaca: Messoudija, Thompsona i Raymaekersa.
Zadnja izmjena: live, dana/u 04 dec 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sunderland - Chelsea 2 3+
West Brom - City 2
Augsburg - Bayern 2
Man . Utd - Everton ps1
Evian - Psg 2
West Brom - City 2
Augsburg - Bayern 2
Man . Utd - Everton ps1
Evian - Psg 2
Kurbla je napisao/la:Lugo - Alcorcon X @ 2,90
Alcorcon se u posljednje vrijeme pretplatio na neriješene rezultate, što im neće puno pomoći oko povratka u vrh tablice, gdje ih je većina očekivala. Ipak, bod osvojen u Gijonu kod Sportinga svakako nije rezultat kojeg se treba stidjeti, nego rezultat kojeg treba slaviti jer je Sporting najbolji domaćin Segunde. Bila je to njihova treća neriješena utakmica u prethodne četiri utakmice, no ne bi imali ništa protiv kada bi ponovili takav rezultat u Lugu.
Trener Avarez je očito odlučio nakon povika domaćih navijača s tribine, što nije doživio niti jedan njegov prethodnih u skorije vrijeme, uzeti stvari u svoje ruke te pokrenuti momčad. Koliko je unio i koliko je ozbiljan u svom poslu govori i činjenica kako je zaradio suspenziju od dvije utakmice. Jednu je već odradio, dok drugu odrađuje u ovoj utakmici. S druge strane suspenziju od jednog susreta su odradili veznjaci Mora i Martinez, standardni igrači. Jedini koji će propustiti susret s Lugom jeste neizostavni član udarne postave branič Nagore.
Nazalost nemam vremena za analize, pa cu samo okaciti sta sam odigrao
Listic 1:
Inter 1
PSG 2
Arsenal 1
Liverpool 1
Bayern 2
Listic 2:
City 2
Chelsea 2
Rijeka 1
Kortijk - Cl. Bruge PS 1
Listic 3:
Den Haag - Herenveen PS 1
Ried - Rapid PS 1
Mechelen - Genk PS 1
ST.Gallen - Zurich PS 1
Ima jos listica ali oni su vise rekreativni, nadam se nastavku uspjesnosti i da danas nesto prodje..Sretno svima
Listic 1:
Inter 1
PSG 2
Arsenal 1
Liverpool 1
Bayern 2
Listic 2:
City 2
Chelsea 2
Rijeka 1
Kortijk - Cl. Bruge PS 1
Listic 3:
Den Haag - Herenveen PS 1
Ried - Rapid PS 1
Mechelen - Genk PS 1
ST.Gallen - Zurich PS 1
Ima jos listica ali oni su vise rekreativni, nadam se nastavku uspjesnosti i da danas nesto prodje..Sretno svima
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Odbojka žene: Dabr.Gornicza - Zurich 2 kvota 2,0... Mislim da će doći lagano 2, čak 0:3 ili 1:3, bez previše napora 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
evo od mene nekoliko parove koje nisam vidio ovdje da je neko postavio
zaragoza-t.boon(+9.5) h1 1.85
proslo kolo zaragoza pregazila albu sam 25 razlike zasto ne bi i boona, zaragoza sastavila solidnu ekipu tu je sermadini tu je i sanikidze i mislim da bi ovo trebalo proci
swansea-newcastle ps1 1.60
valensia-olimpija(+14.5) h1 1.85 razlika izmedju ova dva tima je velika, valenisa uvijek ima dobru ekipu tu su rafa martinez, pablo agilar, lucic, dubljevic, lafajet stvarno razilka u kvalitetu je velika i ja cu igrati h1
zaragoza-t.boon(+9.5) h1 1.85
proslo kolo zaragoza pregazila albu sam 25 razlike zasto ne bi i boona, zaragoza sastavila solidnu ekipu tu je sermadini tu je i sanikidze i mislim da bi ovo trebalo proci
swansea-newcastle ps1 1.60
valensia-olimpija(+14.5) h1 1.85 razlika izmedju ova dva tima je velika, valenisa uvijek ima dobru ekipu tu su rafa martinez, pablo agilar, lucic, dubljevic, lafajet stvarno razilka u kvalitetu je velika i ja cu igrati h1
Zadnja izmjena: barbarezsergej, dana/u 04 dec 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Isforsiracu 2 para za veceras:
Arsenal- Hull odg3+ 2.30
- vise po nekom osjecaju nego po statistici. Naravno, ocekuje se rutinska pobjeda Arsenala u utakmici u kojoj Hull nema sta izgubiti. Posto je ocekivano da Arsenal zabije barem 2, kvota je prakticno na Hull dg, sto mislim da mogu i uraditi. Od zadnja 4 gostovanja u Premiershipu na tri su postigli gol i to sve kvalitenijim ekipama.
Leeds- Wigan odg3+ 2.40
- Leeds je solidan ove sezone, a posebno dobre partije pruza kuci. Wiganu smeta Evropa Liga da bi se vratio u borbu za vrh gdje mu je po kvalitetu ekipe i mjesto. Mislim da ce biti barem 3 gola na utakmici, od toga barem jedan u mrezi Leedsa.
Obe prognoze su vise na osjecaj jer realno statistika se tesko moze primjeniti na fudbal.
Sretno.
Arsenal- Hull odg3+ 2.30
- vise po nekom osjecaju nego po statistici. Naravno, ocekuje se rutinska pobjeda Arsenala u utakmici u kojoj Hull nema sta izgubiti. Posto je ocekivano da Arsenal zabije barem 2, kvota je prakticno na Hull dg, sto mislim da mogu i uraditi. Od zadnja 4 gostovanja u Premiershipu na tri su postigli gol i to sve kvalitenijim ekipama.
Leeds- Wigan odg3+ 2.40
- Leeds je solidan ove sezone, a posebno dobre partije pruza kuci. Wiganu smeta Evropa Liga da bi se vratio u borbu za vrh gdje mu je po kvalitetu ekipe i mjesto. Mislim da ce biti barem 3 gola na utakmici, od toga barem jedan u mrezi Leedsa.
Obe prognoze su vise na osjecaj jer realno statistika se tesko moze primjeniti na fudbal.
Sretno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mislim da ce Liverpool rastaviti veceras norvicha,treba ganjati neki hendikep
Usput,svi koji zele da zarade 20 € bonusa bez depozita na jednoj od najvecih kladionica na svijetu,neka mi se jave u inbox!
Usput,svi koji zele da zarade 20 € bonusa bez depozita na jednoj od najvecih kladionica na svijetu,neka mi se jave u inbox!
Ne padajte na ove bonuse od 20 eura i ni slucajno ne ulazite nigdje! Iz licnog iskustva vam kazem ...
1 Love K. (Minnesota-San Antonio) MANJE 1.9
2 Horford A. (Atlanta-LA Clippers) VIŠE 1.95
3 Crawford Jam. (Atlanta-LA Clippers) VIŠE 1.85
4 Lawson T. (Cleveland-Denver) MANJE 1.9
Analize pruzete sa neta.
Sretno.
2 Horford A. (Atlanta-LA Clippers) VIŠE 1.95
3 Crawford Jam. (Atlanta-LA Clippers) VIŠE 1.85
4 Lawson T. (Cleveland-Denver) MANJE 1.9
Analize pruzete sa neta.
Sretno.
pozdrav ljudi, nadam se da ste mi dobro...
ja ću početi sa košarkom pa ćemo vidjeti kako će ići, underi su u igri
Artland-Cibona / Artland under 79.5 1.90 nikad ranije fulano
Asvel-Varese / Varese under 71.5 1.90
Oostende-Cantu / Cantu under 73.5 1.90
6.86
mislim da na ovim utakmicama neće biti puno koševa i na sve tri bi mogao ići under, no ja sam se odlučio na ovakav izbor pa krenimo redom...
Artland-Cibona
Artland je ekipa koja je u gostima dobila jedinu utakmicu i to Cibonu 87-77, uz to ima i tri poraza Cantu 88-86, Nymburk 86-70 te Oostende 87-71, a kada igraju na domaćem parketu kao da se ruke još malo stisnu i jedva da se približe brojki od 70 poena o čemu govori i broj koševa koje su postigli na domaćim utakmicama Oostende 69-84, Le Mans 67-79, Cantu 68-81.
Asvel-Varese
Vareseove tri gostujuće utakmice su Olimpija 59-67, Valencia 64-98, Paris 65-77.
Asvelu su recimo jake ekipe Ulm i Valencia dali više od ovoga 78 odnosno 76 a Olimpija im je ubacila 56 koševa.
Oostende-Cantu
možda i najteži tip od ovih ali mislim kako ovdje neće biti puno koševa, mogao bih Cantu ispod 73.5 no statistika baši ne ide u prilog i ovo je čisto kocka na osjećaj jer mislim da ide under na cijelu utakmicu a 150.5 je i plaća se 1.90 pa možda nije ni under na utakmicu loša opcija.
vjerujem da sve tri idu u ukupan over no vidjet ćemo

ja ću početi sa košarkom pa ćemo vidjeti kako će ići, underi su u igri
Artland-Cibona / Artland under 79.5 1.90 nikad ranije fulano

Asvel-Varese / Varese under 71.5 1.90
Oostende-Cantu / Cantu under 73.5 1.90
6.86
mislim da na ovim utakmicama neće biti puno koševa i na sve tri bi mogao ići under, no ja sam se odlučio na ovakav izbor pa krenimo redom...
Artland-Cibona
Artland je ekipa koja je u gostima dobila jedinu utakmicu i to Cibonu 87-77, uz to ima i tri poraza Cantu 88-86, Nymburk 86-70 te Oostende 87-71, a kada igraju na domaćem parketu kao da se ruke još malo stisnu i jedva da se približe brojki od 70 poena o čemu govori i broj koševa koje su postigli na domaćim utakmicama Oostende 69-84, Le Mans 67-79, Cantu 68-81.
Asvel-Varese
Vareseove tri gostujuće utakmice su Olimpija 59-67, Valencia 64-98, Paris 65-77.
Asvelu su recimo jake ekipe Ulm i Valencia dali više od ovoga 78 odnosno 76 a Olimpija im je ubacila 56 koševa.
Oostende-Cantu
možda i najteži tip od ovih ali mislim kako ovdje neće biti puno koševa, mogao bih Cantu ispod 73.5 no statistika baši ne ide u prilog i ovo je čisto kocka na osjećaj jer mislim da ide under na cijelu utakmicu a 150.5 je i plaća se 1.90 pa možda nije ni under na utakmicu loša opcija.
vjerujem da sve tri idu u ukupan over no vidjet ćemo
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 dec 2013, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.
O cemu ti pricas,ovo je Pokerstrategy bonus koji su dobile desetine hiljada ljudi i sve je povezano a tebe ako je nek'o zaje.bo ne moras supljirati ovdjelive je napisao/la:Ne padajte na ove bonuse od 20 eura i ni slucajno ne ulazite nigdje! Iz licnog iskustva vam kazem ...

Sekunda...Kurbla je napisao/la:Ne slazem se, ne bi. Potrebno je otvoriti predtemu temi dobitni listici gdje bi se prvo uradila validacija ispravnosti istih koristeci anketu kao alat, te po potrebi pokusati doci do snimaka iz poslovnica u kojima su ''dobitni'' listici uplaceni.sarajevo81 je napisao/la:slazem se.to bi rijesilo sve buduce probleme.fixator je napisao/la:treba zabraniti da se uopšte ovdje stavljaju tiketi kad ima posebna tema???????????????????????????
Da nisam offtopic i nerealan, sugerisem slijedece:
Maribor - Sencur 2 @ 9,8
(Analiza: kvota na domacina nema vrijednost, domacin ima tri gola prednosti iz prvog susreta, probati dvicu cak i na hendikep 2:0 i to sigurno po kvoti koja ce vam osigurati ljetovanje na Ibizi)
Sretno
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.