Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Fecox
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Fecox » 04 dec 2013, 17:46

I meni vala Rijeka baca na neko iznenađenje,za svaki slučaj treba pripazit' !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 dec 2013, 17:50

milanist je napisao/la:Thun - Grasshoppers (d/n) 1 1.65

St. Gallen - Zurich 1 2.00
pripazi na Zurich, njima je kup ove sezone top ambicija dok Gallenu bas i nije ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 04 dec 2013, 17:55

WBA - Man.City ddg 1.55
Westerlo - Anderlecht ( d/n ) 1 1.65
Leeds - Wigan ddg 1.35
Legia - Ruch 1 1.45
Den Haag - Heerenveen 3+ 1.50
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 dec 2013, 17:55

dr.van nostrand je napisao/la:
milanist je napisao/la:Thun - Grasshoppers (d/n) 1 1.65

St. Gallen - Zurich 1 2.00
pripazi na Zurich, njima je kup ove sezone top ambicija dok Gallenu bas i nije ;)
ma valjda dobiju. oslanjam se na to da su kvalitetnija momcad i da su ih vec ove godine nekoliko puta dobili, jos igraju kuci, dobro kotiraju u kupu ove sezone tako da pokusat cistog keca pa sta bude.
a hvala na savjetu ipak.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 dec 2013, 17:55

oprostite što vam kontriram.. Ali sve osim pobjede rijeke bilo bi jednako letenju na mjesec..
Imaju 30 bodova, još hvataju priključak sa hajdukom i dinamom.. sezona nije izgubljena.
Ispali su iz kupa uefa, ako se sada neće okrenuti prvenstvenim utakmicama nikad neće..
Leon Benko sam ima kvalitetu da utrpa Dragovoljcu par komada, a da ne spominjem ostale Rijekine prvotimce..

Ma ne pobjeda.. Ide ovo u hendikep kad malo razmislim! :)
U desetom selu živi Antuntun!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 dec 2013, 18:01

bevanda4 je napisao/la:oprostite što vam kontriram.. Ali sve osim pobjede rijeke bilo bi jednako letenju na mjesec..
Imaju 30 bodova, još hvataju priključak sa hajdukom i dinamom.. sezona nije izgubljena.
Ispali su iz kupa uefa, ako se sada neće okrenuti prvenstvenim utakmicama nikad neće..
Leon Benko sam ima kvalitetu da utrpa Dragovoljcu par komada, a da ne spominjem ostale Rijekine prvotimce..

Ma ne pobjeda.. Ide ovo u hendikep kad malo razmislim! :)
Meni je Rijeka odlicna ekipa gledao sam ih par puta, odlican fudbal igraju i tesko mi je zamisliti da kiksaju sada kad im najvise treba. Razlika sa Hajdukom 6 bodova a dvije tekme manje imaju, mislim da im ova tekma protiv prelose ekipe Dragovoljca, iako sam i njih gledao i cine se kao dosta dosta tvrda ekipa, nije mogla doci u bolje vrijeme. Igrao sam ih pa valjda nece razocarat.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 04 dec 2013, 18:06

Prošlo kolo su su kući spašavali bod od isto tako ne baš jakog protivnika. Ne znam šta će biti, ali da treba biti na oprezu sigurno da. Naravno, mislim ko stavlja veće pare, a onako lupanje ili bezveze može hendikep, što da ne.

EDIT:

Gent - Leuven - 1

To je OHL-u bio četvrti ligaški poraz u nizu. Trenutno OHL zauzima 14. mjesto u prvenstvu, posljednje koje jamči ostanak u ligi bez dodatnih kvalifikacija. Iako je dosta nisko, ipak ima pet velikih bodova prednosti nad pretposljednjim Waasland-Beverenom, tako da nije prisiljen igrati u krajnjem grču borbe za ligaški život. U gostima je inače OHL osvojio ove sezone samo dva boda. U devet nastupa vani uspio je dva puta remizirati.

Ova dva protivnika su odigrali prvenstvenu utakmicu bez pobjednika krajem rujna u Leuvenu (1:1).

OHL će protiv Genta nastupiti oslabljen, bez trojice prvotimaca: Messoudija, Thompsona i Raymaekersa.
Zadnja izmjena: live, dana/u 04 dec 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

Bota
Kontakt:

Post Postao/la Bota » 04 dec 2013, 18:07

Sunderland - Chelsea 2 3+

West Brom - City 2

Augsburg - Bayern 2

Man . Utd - Everton ps1

Evian - Psg 2

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 04 dec 2013, 18:11

Lugo - Alcorcon X @ 2,90
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 04 dec 2013, 18:16

Kurbla je napisao/la:Lugo - Alcorcon X @ 2,90

Alcorcon se u posljednje vrijeme pretplatio na neriješene rezultate, što im neće puno pomoći oko povratka u vrh tablice, gdje ih je većina očekivala. Ipak, bod osvojen u Gijonu kod Sportinga svakako nije rezultat kojeg se treba stidjeti, nego rezultat kojeg treba slaviti jer je Sporting najbolji domaćin Segunde. Bila je to njihova treća neriješena utakmica u prethodne četiri utakmice, no ne bi imali ništa protiv kada bi ponovili takav rezultat u Lugu.

Trener Avarez je očito odlučio nakon povika domaćih navijača s tribine, što nije doživio niti jedan njegov prethodnih u skorije vrijeme, uzeti stvari u svoje ruke te pokrenuti momčad. Koliko je unio i koliko je ozbiljan u svom poslu govori i činjenica kako je zaradio suspenziju od dvije utakmice. Jednu je već odradio, dok drugu odrađuje u ovoj utakmici. S druge strane suspenziju od jednog susreta su odradili veznjaci Mora i Martinez, standardni igrači. Jedini koji će propustiti susret s Lugom jeste neizostavni član udarne postave branič Nagore.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 04 dec 2013, 18:17

Nazalost nemam vremena za analize, pa cu samo okaciti sta sam odigrao

Listic 1:
Inter 1
PSG 2
Arsenal 1
Liverpool 1
Bayern 2

Listic 2:
City 2
Chelsea 2
Rijeka 1
Kortijk - Cl. Bruge PS 1

Listic 3:
Den Haag - Herenveen PS 1
Ried - Rapid PS 1
Mechelen - Genk PS 1
ST.Gallen - Zurich PS 1

Ima jos listica ali oni su vise rekreativni, nadam se nastavku uspjesnosti i da danas nesto prodje..Sretno svima

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 04 dec 2013, 18:21

Odbojka žene: Dabr.Gornicza - Zurich 2 kvota 2,0... Mislim da će doći lagano 2, čak 0:3 ili 1:3, bez previše napora :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 04 dec 2013, 18:27

evo od mene nekoliko parove koje nisam vidio ovdje da je neko postavio

zaragoza-t.boon(+9.5) h1 1.85

proslo kolo zaragoza pregazila albu sam 25 razlike zasto ne bi i boona, zaragoza sastavila solidnu ekipu tu je sermadini tu je i sanikidze i mislim da bi ovo trebalo proci

swansea-newcastle ps1 1.60

valensia-olimpija(+14.5) h1
1.85 razlika izmedju ova dva tima je velika, valenisa uvijek ima dobru ekipu tu su rafa martinez, pablo agilar, lucic, dubljevic, lafajet stvarno razilka u kvalitetu je velika i ja cu igrati h1
Zadnja izmjena: barbarezsergej, dana/u 04 dec 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 18:55

Isforsiracu 2 para za veceras:

Arsenal- Hull odg3+ 2.30

- vise po nekom osjecaju nego po statistici. Naravno, ocekuje se rutinska pobjeda Arsenala u utakmici u kojoj Hull nema sta izgubiti. Posto je ocekivano da Arsenal zabije barem 2, kvota je prakticno na Hull dg, sto mislim da mogu i uraditi. Od zadnja 4 gostovanja u Premiershipu na tri su postigli gol i to sve kvalitenijim ekipama.

Leeds- Wigan odg3+ 2.40

- Leeds je solidan ove sezone, a posebno dobre partije pruza kuci. Wiganu smeta Evropa Liga da bi se vratio u borbu za vrh gdje mu je po kvalitetu ekipe i mjesto. Mislim da ce biti barem 3 gola na utakmici, od toga barem jedan u mrezi Leedsa.

Obe prognoze su vise na osjecaj jer realno statistika se tesko moze primjeniti na fudbal.
Sretno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 04 dec 2013, 18:59

Mislim da ce Liverpool rastaviti veceras norvicha,treba ganjati neki hendikep

Usput,svi koji zele da zarade 20 € bonusa bez depozita na jednoj od najvecih kladionica na svijetu,neka mi se jave u inbox!

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 04 dec 2013, 19:11

Ne padajte na ove bonuse od 20 eura i ni slucajno ne ulazite nigdje! Iz licnog iskustva vam kazem ...

Kix
Kontakt:

Post Postao/la Kix » 04 dec 2013, 19:13

1 Love K. (Minnesota-San Antonio) MANJE 1.9
2 Horford A. (Atlanta-LA Clippers) VIŠE 1.95
3 Crawford Jam. (Atlanta-LA Clippers) VIŠE 1.85
4 Lawson T. (Cleveland-Denver) MANJE 1.9

Analize pruzete sa neta.
Sretno.
Love K.(-22,5+) manje 1,85

Dakle ovako, Wolvesi ovu utakmicu igraju u Mexico Cityju na nadmorskoj visini od skoro 2500 metara što jako umara igrače i oba trenera su izjavila da će morat rotirat više od uobičajenog.
Love je inače prva violina Wolvesa, ali je pitanje kako će to danas izgledat protiv stroja koji se zove San Antonio Spursi koji sa njegove pozicije dopuštaju samo 16,2 koševa u prosjeku.
Love je ovakvoj granici zbog "stare slave", da se tako izrazim, kada je na početku sezone redovno trpao 25+ i nerijetko 30+, ali u zadnje 4 utakmice se nazire mala kriza.
U te 4 je zabijao 20, 19, 21 i 16, a sada ga čekaju Spursi koji u oba smjera rade poput švicarskog sata i gdje se točno zna tko šta radi.

HORFORD(-17.5+) VIŠE 1.85
Veceras se sataju ekipe Atlante i Clippersa, Hawksi igraju doma, Ocekuje se egal utakmica. Igrat cu Horforda vise, zato sta ima povoljan match-up protiv Jordana koji je dokaz da za centra u NBA su dovoljne samo dobre fizikalije, njegov kosarkaski IQ je na razini jedne amebe, i na poziciji centra je obrana Clippersa najtanja. Horford zadnje utakmice postize: 18,16,17,14,15,18,17 … Iz ovih podataka vidimo da je covjek nevjeravatno konstatan i jedan lagani match-up(Jordan) bi ga trebao gurnuti u onaj slatki over za 1-2 poena.

Lawson T.(-19,5+) manje (1,85)
Lawson ce veceras imat duel protiv jako dobrog igraca Irvinga. Irving je odlican scorer i prvi je napadac Cavaliersa, a u obrani je vrlo dobar. Mala mana ovog para moze biti bas navedeni duel. Ako Irvinga krene mogao bi Lawson pocet silovat samo da bude bolji od njega, ali to je tesko moguce jer Denver igra najbolju timsku kosarku koju sam ja vidio. Lawson je to i prihvatio, a poene skuplja jedino kad treba povuci i stici rezultat. Tako da ne ocekujem od njega da siluje previse ako Irving pocne trpat. U proslih 7 utakmica Lawson je presao ovu granicu samo 2 puta. Znam da je nezahvalno igrati glavnog scorera ekipe ispod ponudene granice, ali moram ovo odigrati. Nije u formi, a prelazio je granicu samo protiv Minnesote i New Yorka i to za 2, odnosno za 3 poena. Minnesota standardno prima puno poena sa PG pozicije. Tu poziciju brani Rubio koji nije neki obrambeni, istina, najbolji je kradljivac lopti, ali bas zbog toga sto puno pokusava uzeti loptu brzi i spretni igraci ga lagano zaobidu ili zarade prekrsaj. U drugoj utakmici ga je cuvao Felton koji takoder nije dobar u obrani. Zna se da New York lose brani njegovu poziciju, a zna se i kako igraju vrlo losu obranu. Svake pohvale za njih, ove sezone su se popravili sto se tice toga, ali jos uvijek imaju problema. Od kako se vratio Chandler u prvu postavu Lawson manje sutira. Chandler je odlican tricas pa par asista Lawson potrosi na njega, a jos je i jako dobar u prodoru tako da bi mogao danas zabiti dosta poena Clevelandu. Cleveland prima 18,7 poena po utakmici sa PG pozicije i po tome su cak 4. u NBA-u. Osim toga 29. su na ljestvici sto se tice asistencija, dopustaju cak 10,5 po utakmici. Tako da sve ovo sto sam napisao ima smisla. Jos kad dodamo da je Faried uhvatio formu, a Cleveland ima problema u obrani na PF poziciji, i kad znamo da Waiters slabo brani SG, a Foye je odlican tricas, ne vidim kako ovaj par nebi prosao. C i PG su pozicije koje Cavaliersi najbolje brane, Varejao i Irving su jako dobri obrambeni igraci.

Crawford J.(16,5) vise (1,85)
Vidim da ovo jos nitko nije spomenio. Veceras nema Reddicka u sastavu Clippersa. Tako da ce Crawford dobiti puno vise minuta na terenu i puno vise lopti. Igraju protiv Atlante koja prima 21,7 poena sa SG pozicije, i nisu tako losi, 18. su u NBA-u. Ali znamo da Crawford lazi s klupe i da pola svog vremena provede sa drugim sastavom na terenu, a od drugog sastava Atlanta prima 33,6 poena po utakmici sto ih stavlja na 24. poziciju u NBA-u. Reddick se ozljedio protiv Sacramenta nakon 17 minuta igre i tada je Crawford zaradio 37 minuta na parketu. Zabio je ogromnih 31 poena. Ta utakmica je otisla u produzetke, ali to nemoramo ni gledati jer su Clippersi u produzecima zabili 10 poena. Da je Crawford zabio svih 10 opet bi bio visoko iznad ove granice, tak da mi se neda ni gledat. U drugoj utakmici bez Reddicka Crawford je odigrao 33 minute, zabio 20 poena, a sutao je cak 19 puta. Tolko puta sutne Gay po utakmici, a znate u kakvoj je on poziciji u svojoj ekipi. Zabio je samo 6 puta, ali opravdano, igrali su protiv Indiane koja igra odlicnu obranu na svakoj poziciji. Nevjerujem da ce se Crawfordu ponoviti takav los postotak suta, a sigurno nece veceras protiv Atlante.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 dec 2013, 19:20

pozdrav ljudi, nadam se da ste mi dobro... ;)

ja ću početi sa košarkom pa ćemo vidjeti kako će ići, underi su u igri

Artland-Cibona / Artland under 79.5 1.90 nikad ranije fulano :lol:
Asvel-Varese / Varese under 71.5 1.90
Oostende-Cantu / Cantu under 73.5 1.90
6.86

mislim da na ovim utakmicama neće biti puno koševa i na sve tri bi mogao ići under, no ja sam se odlučio na ovakav izbor pa krenimo redom...

Artland-Cibona
Artland je ekipa koja je u gostima dobila jedinu utakmicu i to Cibonu 87-77, uz to ima i tri poraza Cantu 88-86, Nymburk 86-70 te Oostende 87-71, a kada igraju na domaćem parketu kao da se ruke još malo stisnu i jedva da se približe brojki od 70 poena o čemu govori i broj koševa koje su postigli na domaćim utakmicama Oostende 69-84, Le Mans 67-79, Cantu 68-81.

Asvel-Varese
Vareseove tri gostujuće utakmice su Olimpija 59-67, Valencia 64-98, Paris 65-77.
Asvelu su recimo jake ekipe Ulm i Valencia dali više od ovoga 78 odnosno 76 a Olimpija im je ubacila 56 koševa.

Oostende-Cantu
možda i najteži tip od ovih ali mislim kako ovdje neće biti puno koševa, mogao bih Cantu ispod 73.5 no statistika baši ne ide u prilog i ovo je čisto kocka na osjećaj jer mislim da ide under na cijelu utakmicu a 150.5 je i plaća se 1.90 pa možda nije ni under na utakmicu loša opcija.

vjerujem da sve tri idu u ukupan over no vidjet ćemo
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 dec 2013, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 04 dec 2013, 19:40

live je napisao/la:Ne padajte na ove bonuse od 20 eura i ni slucajno ne ulazite nigdje! Iz licnog iskustva vam kazem ...
O cemu ti pricas,ovo je Pokerstrategy bonus koji su dobile desetine hiljada ljudi i sve je povezano a tebe ako je nek'o zaje.bo ne moras supljirati ovdje ;)

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 04 dec 2013, 19:46

Kurbla je napisao/la:
sarajevo81 je napisao/la:
fixator je napisao/la:treba zabraniti da se uopšte ovdje stavljaju tiketi kad ima posebna tema???????????????????????????
slazem se.to bi rijesilo sve buduce probleme.
Ne slazem se, ne bi. Potrebno je otvoriti predtemu temi dobitni listici gdje bi se prvo uradila validacija ispravnosti istih koristeci anketu kao alat, te po potrebi pokusati doci do snimaka iz poslovnica u kojima su ''dobitni'' listici uplaceni.

Da nisam offtopic i nerealan, sugerisem slijedece:

Maribor - Sencur 2 @ 9,8
(Analiza: kvota na domacina nema vrijednost, domacin ima tri gola prednosti iz prvog susreta, probati dvicu cak i na hendikep 2:0 i to sigurno po kvoti koja ce vam osigurati ljetovanje na Ibizi)

Sretno ;)
Sekunda...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.