http://img404.imageshack.us/img404/813/w4wq.png
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
problem je što i gosti odmaraju prvotimceElLoco7 je napisao/la:Chievo navodno bez 13 igraca danas. od toga prvi golman, prvi stoper, prvi bek, jos 3 bitna igraca iz odbrane, 4 veznjaka koja su odigrala skoro najviseutakmica, dva najbolja napadaca i veznjak koji nije ni igrao nikako.
Reggina ih i prosle godine u ovo doba uzela u gostima u kupu. ja cu na neki sitni ulog singlirat ovo. dvica po kvoti od 4,70
Odličan početak dana,nadamo se da će se ovako nastavitimarioo8888 je napisao/la:Počinje u 14:30
Milan-Brescia 3-0
Fiore-Cesena 2-1
Lazio-NApoli 4-3
Juve-Varese 3-1
(u21) svi over 2.5 kvota 5
Isto tako i Reggina će odmarati neke igrače. Tako da neće igrati Lucioni, Ipša, Maicon Oliveira,De Rose, Rigoni... od standardnih igrača.ElLoco7 je napisao/la:Chievo navodno bez 13 igraca danas. od toga prvi golman, prvi stoper, prvi bek, jos 3 bitna igraca iz odbrane, 4 veznjaka koja su odigrala skoro najvise utakmica, dva najbolja napadaca i veznjak koji nije ni igrao nikako.
Reggina ih i prosle godine u ovo doba uzela u gostima u kupu. ja cu na neki sitni ulog singlirat ovo. dvica po kvoti od 4,70
Pa jeste; i Atalanti i Chievu fale odbrambeni igrači i prvi golmani tako da mogu dati barem gol.bruzma91 je napisao/la:citam ovdje o reggini i o sassoulu , pa mislim da se isplati odigrat reggina daje gol 1.65 i sassoulu daje gol 1.45 to nisu uopce lose kvote . sta mislite?
Westbrooka se ne moze odigrat u Formuli iako ima u ponudi.marioo8888 je napisao/la:Bledsoe Over 15.5 ova granica stoji samo u Premieru,gledao sam sada na još 2 stranice gdje se kladim ponuda je 17.5 Momak iznad mene objasnio šta i kako nema potrebe za dalju analizu.
Anderson Under 21.5 U nevjerojatnoj formi,ali nadam se da će ga dobro zatvoriti i da neće biti toliko sam na trici kao zadnje 2 utakmice i ne može valjda ovoliko pogađat,nek postigne 20 večeras dosta mu
Hayward Under 15.5 Prošlu utakmicu napokon zablistao uz 29 postignutih poena nakon 6 undera,ali večeras se vraća underima jer ga čeka najbolja obrana lige,ako ostavljala Indiana vanjsku liniju otvorenu kao što znaju nekad onda nek promašuje trice
Westbrook Over 22.5 Nije baš u nekoj formi,ali mislim da će večeras očepit,ali je malo i "navijački" jer mi je najdraži igrač
Kvota 11,71
Na neki srednji ulog dosta je rizičan listić
druze nije da ti pehiram ali ja jednostavno Andersona ne bih igrao under. Dallas je ocajan defanzivno a ovog ako krene sut zatrpace ih poenima. Zadnje dvije utakmice kako nema Davisa dobio je puno vecu minutazu i obje tekme je prebacio 30p, dakle daleko preko granice.marioo8888 je napisao/la:Bledsoe Over 15.5 ova granica stoji samo u Premieru,gledao sam sada na još 2 stranice gdje se kladim ponuda je 17.5 Momak iznad mene objasnio šta i kako nema potrebe za dalju analizu.
Anderson Under 21.5 U nevjerojatnoj formi,ali nadam se da će ga dobro zatvoriti i da neće biti toliko sam na trici kao zadnje 2 utakmice i ne može valjda ovoliko pogađat,nek postigne 20 večeras dosta mu
Hayward Under 15.5 Prošlu utakmicu napokon zablistao uz 29 postignutih poena nakon 6 undera,ali večeras se vraća underima jer ga čeka najbolja obrana lige,ako ostavljala Indiana vanjsku liniju otvorenu kao što znaju nekad onda nek promašuje trice
Westbrook Over 22.5 Nije baš u nekoj formi,ali mislim da će večeras očepit,ali je malo i "navijački" jer mi je najdraži igrač
Kvota 11,71
Na neki srednji ulog dosta je rizičan listić
nisu ga blokirali u svim. mene je na wwinu sjebao. a i kladionice su imale srece. niko nije ocekivao blowout Denvera, bruka ljudi je igrala pobjedu Brooklyna, sto je meni bilo cudno ali ni ja nisam ocekivao da ce ih Denver bas razvalit nego da ce ih pobijedit nekim normalnim rezultatom.live je napisao/la:Ma juče su blokirali Lopeza u svim kladionica pa je otišao manje. Ne treba ove igrače uzimati za ozbiljno, to na tikete treba stavljati onako neki bezveze da se isprati ali na velike novce nipošto..
Naprimjer ja sam krenuo staviti velike pare na Lopeza i još par nekih parova, odigram listić kaže on u kladionici ne postoji par. Odem u bet - live također i odustanem. Spasio sam pare, ali kažem da je to samo jedan primjer kad se navali da se igra na jednog igrača, uvijek bude kontraElLoco7 je napisao/la:nisu ga blokirali u svim. mene je na wwinu sjebao. a i kladionice su imale srece. niko nije ocekivao blowout Denvera, bruka ljudi je igrala pobjedu Brooklyna, sto je meni bilo cudno ali ni ja nisam ocekivao da ce ih Denver bas razvalit nego da ce ih pobijedit nekim normalnim rezultatom.live je napisao/la:Ma juče su blokirali Lopeza u svim kladionica pa je otišao manje. Ne treba ove igrače uzimati za ozbiljno, to na tikete treba stavljati onako neki bezveze da se isprati ali na velike novce nipošto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.