Svaka cast i Pjanicu i Hasanu na tim finalima, samo je razlika u tome sto su oni to napravili sa daleko jacim timovima i sto su njih dvojica samo dio tima koji je dosao do tog uspjeha. Edin je nesto drugo, Edin se upisuje u historiju, on je taj koji nosi ekipu do uspjeha. Tako je uradio sa Wolfsburgom u BL pa sada s Romom u ligi prvaka. Kad zavrsi karijeru, ostat ce zapisano da je bio najbolji strijelac Bundeslige, najbolji strijelac Serije A, najbolji strijelac Evropske Lige, da je prvi igrac koji je zabio 50+ golova u 3 od 5 liga petice itd itd..NiftyDribbler je napisao/la:Sto nemogu ovo kad ljudi brzo zaboravljaju...Salihamidžić i Pjanić su cak bili u finalu, prvi dva puta i jednom digao i pehar. Pjana tek prošle godine igrao finale. Isto tako mi smeta kako se Lulić brzo prekrižio. Stoka od ljudi.jestamaji je napisao/la:Ono što je Džeko postigao je veliko, golemo! To je sa ovih prostora malo ko uspio, iz Bosne niko! Ko to omalovažava taj je ili zavistan ili slijep.
Meni je drago da je postao to što jeste, svaka čast! Ali iskreno jedino što me u vezi njega stvarno interesuje je da se proda čim prije za što više para
I još jednom, bravo kapitenu![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Evo ih poceli pomalo da grickaju.
-
- Kontakt:
Niko neosporava Edina. Ali to podupire sto rekoh,ljudi se hvataju golova. Pa nece Spaha bit najbolji strijelac tih Ligi. Ja se ne slazem da je Džeko bitniji za Romu od Pjanića za Juve. Ali dobro, to se naviklo kroz medije. I Dybala i Higuain se tako dizu iznad svih, pa eto nek onda i Edina ima svoj momenat slave!EmirTM87 je napisao/la:Svaka cast i Pjanicu i Hasanu na tim finalima, samo je razlika u tome sto su oni to napravili sa daleko jacim timovima i sto su njih dvojica samo dio tima koji je dosao do tog uspjeha. Edin je nesto drugo, Edin se upisuje u historiju, on je taj koji nosi ekipu do uspjeha. Tako je uradio sa Wolfsburgom u BL pa sada s Romom u ligi prvaka. Kad zavrsi karijeru, ostat ce zapisano da je bio najbolji strijelac Bundeslige, najbolji strijelac Serije A, najbolji strijelac Evropske Lige, da je prvi igrac koji je zabio 50+ golova u 3 od 5 liga petice itd itd..NiftyDribbler je napisao/la:Sto nemogu ovo kad ljudi brzo zaboravljaju...Salihamidžić i Pjanić su cak bili u finalu, prvi dva puta i jednom digao i pehar. Pjana tek prošle godine igrao finale. Isto tako mi smeta kako se Lulić brzo prekrižio. Stoka od ljudi.jestamaji je napisao/la:Ono što je Džeko postigao je veliko, golemo! To je sa ovih prostora malo ko uspio, iz Bosne niko! Ko to omalovažava taj je ili zavistan ili slijep.
Meni je drago da je postao to što jeste, svaka čast! Ali iskreno jedino što me u vezi njega stvarno interesuje je da se proda čim prije za što više para
I još jednom, bravo kapitenu![]()
![]()
![]()
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja sam i dalje pri misljenju da njemu Engleska najvise odgovara. Postize se dosta golova, ofanzovno se igra, u Italiji mi je nekako par ekipa igra fudbal, ostale se brane.hurem je napisao/la:Mislim da Klopp ne preferira Edinov tip napadaca, Liverpoolova igra se zasniva na brzini, trci, presingu, a Edin nije za toga!
Neka njega u Romi, ili eventualno nesto tipa Atletico, Bayern, PSG.
To jel preferira ili ne je diskutabilno, s obzirom da nema on sta preferirati nego liga i ostali klubovi to diktiraju, a poznato je da englezi vecinom imaju jednog omalenog brzog napadaca i po jednog starijeg, iskusnijeg i snaznijeg.
U Romi ima sve, zivot fin, plata odlicna, mjesto u timu, tesko je pomisliti da bi on htio ici, a Roma ga nece pustiti tek tako, sem ako onaj Palota ne bude sebi novu vilu htio graditi. (Dzeko, Manolas i Allisson ce biti najtrazeniji igraci rome ovog ljeta)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvo da osvoji trofej Lige Prvaka, pa ga selite gdje hocete 

Edinu je potreban tim u kom ce biti prva violina, tim koji ce se prilagodjavati njegovim kvalitetima.
U najvecim klubovima tesko da ce moci dobiti takav tretman, pa bi se brzo moglo desiti klupiranje.
U MC, kada je Aguero bio povrijedjen, Tevez u Argentini, ekipa se morala prilagodjavati Dzeki i on je zabijao.
Cim se ovi vrate, Dzeko pada u drugi plan, a to mu ne lezi.
Mislim da mu je najbolji ostanak u Romi. Interesantno bi ga bilo vidjeti, recimo, u Tottenhamu, ako Kane ode.
U najvecim klubovima tesko da ce moci dobiti takav tretman, pa bi se brzo moglo desiti klupiranje.
U MC, kada je Aguero bio povrijedjen, Tevez u Argentini, ekipa se morala prilagodjavati Dzeki i on je zabijao.
Cim se ovi vrate, Dzeko pada u drugi plan, a to mu ne lezi.
Mislim da mu je najbolji ostanak u Romi. Interesantno bi ga bilo vidjeti, recimo, u Tottenhamu, ako Kane ode.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mandzo > Dzeko 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Mandzo > Dzeko

Hahah ukenja ga Mario. 

O cemu raspravljaju 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Shvataš sve ozbiljno.Miske01 je napisao/la:Džeko za dvije klase bolji od Mandže, pričajte šta hoćete.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Na klixu za klasu, ovdje za dvije, odluči seMiske01 je napisao/la:Džeko za dvije klase bolji od Mandže, pričajte šta hoćete.
Ne čitam klix, pomiješao si me bratetheKuPuS je napisao/la:Na klixu za klasu, ovdje za dvije, odluči seMiske01 je napisao/la:Džeko za dvije klase bolji od Mandže, pričajte šta hoćete.

BHF
Miske01 je napisao/la:Ne čitam klix, pomiješao si me bratetheKuPuS je napisao/la:Na klixu za klasu, ovdje za dvije, odluči seMiske01 je napisao/la:Džeko za dvije klase bolji od Mandže, pričajte šta hoćete.
Kinaski je napisao/la:Bolji mandzo od njeg za klasu
Nemojte se suzdrzavati
Idemo babuka po uhonju abd...Skupljaj trofeje kao panini slicice.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sin Midhata i Belme, a ne nekog Željezničara koji čeka njegovu prodaju kako bi se nahapali para i širili javašluk. Mido i Belma, ne dajte da vam prisvajaju dijete!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A cirkus pravili sa momkom kad je odlazio u ČeškuHigh je napisao/la:Sin Midhata i Belme, a ne nekog Željezničara koji čeka njegovu prodaju kako bi se nahapali para i širili javašluk. Mido i Belma, ne dajte da vam prisvajaju dijete!
No.too nećemo pominjati

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Što bi jedan plavi filozof kazao:Pantelija je napisao/la:A cirkus pravili sa momkom kad je odlazio u ČeškuHigh je napisao/la:Sin Midhata i Belme, a ne nekog Željezničara koji čeka njegovu prodaju kako bi se nahapali para i širili javašluk. Mido i Belma, ne dajte da vam prisvajaju dijete!
No.too nećemo pominjati
Pravi roditelji.jestamaji je napisao/la:Ali iskreno jedino što me u vezi njega stvarno interesuje je da se proda čim prije za što više para

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.