Nekad Lijanovici, sad ovi.
Isto tako i B i S komponenta imaju svoje dobavljače.
I na kraju sve to mahniti narod plati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi vidio cifre za 4 auta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:11Nekad Lijanovici, sad ovi.
I na kraju sve to mahniti narod plati![]()
Hoce ljudi da se voze sa full, full, full opremomVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2025, 02:15Jesi vidio cifre za 4 auta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:11Nekad Lijanovici, sad ovi.
Nešto mi se ne uklapa da je 2013 godine tolika cifra bila potrebna za jedan Touareg , jedan Phaeton i dva Passata da su 100 puta full fullova , 485 hiljada de ba nemoj me zayebavati ...kraljttbvb je napisao/la: ↑21 avg 2025, 05:28Hoce ljudi da se voze sa full, full, full opremomVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2025, 02:15Jesi vidio cifre za 4 auta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:11
![]()
Ja kad sam bio u srednjoj skoli, babo od ovog jednog skolskog kupio auto. Radio u nekom kantonalnom ministarstvu i nastimali mu da kupi auto za 10 000 KM, a vrijedilo je bar duplo vise. Ono par godina staro, ali po tadasnjem nekom pravilniku cim auto predje 100 000 kilometara, nije vise sigurno za ministra i mora se mijenjati. A onda bi ta auta ovi iz ministarstva za smijesne cifre dobijali![]()
Nije ovo nista novo sto smo vidjeli u ovom video klipu...
Izvlace pare iz budzeta. A takav zakonski okvir napravili da je sve legalnoVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2025, 10:05Nešto mi se ne uklapa da je 2013 godine tolika cifra bila potrebna za jedan Touareg , jedan Phaeton i dva Passata da su 100 puta full fullova , 485 hiljada de ba nemoj me zayebavati ...kraljttbvb je napisao/la: ↑21 avg 2025, 05:28Hoce ljudi da se voze sa full, full, full opremom![]()
Ja kad sam bio u srednjoj skoli, babo od ovog jednog skolskog kupio auto. Radio u nekom kantonalnom ministarstvu i nastimali mu da kupi auto za 10 000 KM, a vrijedilo je bar duplo vise. Ono par godina staro, ali po tadasnjem nekom pravilniku cim auto predje 100 000 kilometara, nije vise sigurno za ministra i mora se mijenjati. A onda bi ta auta ovi iz ministarstva za smijesne cifre dobijali![]()
Nije ovo nista novo sto smo vidjeli u ovom video klipu...
Molim da se ne kopira režim Ace Vučka, fala.Policija zaustavila kolonu traktora koja je krenula pred Vladu KS: Spriječen protest poljoprivrednika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.