Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Gradonacelnik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Gradonacelnik » 15 apr 2018, 07:42

A jesu se gologuzani razbahatili, a zajedno imaju 50 mil. duga. :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 08:26

BatistutA19 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Jel vas stid Zeničani. :puke:

Doduse glupo pitanje mutevelije navikle da ovako opstaju u ligi. Realni su skroz.
Hadj malo pricaj kako je Sloboda usla u Premijer ligu kad vam je Husic sve pokupovo i doveli Ciru Blazevica za trenera i imali ste zaostatak oko 10 bodova na pola sezone za prvim...De nam malo picaj o postenju Slobode i ulasku u Premijer ligu tada .......kupice mo sve sve na kraju bodove svih 15 ako treba :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: ........Nemoj bgt o postenju kad su svi klubovi isti ..
Imacete priliku da osjetite čari FBiH prve lige. :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 15 apr 2018, 08:36

sviunapad1010 je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Jel vas stid Zeničani. :puke:

Doduse glupo pitanje mutevelije navikle da ovako opstaju u ligi. Realni su skroz.
Hadj malo pricaj kako je Sloboda usla u Premijer ligu kad vam je Husic sve pokupovo i doveli Ciru Blazevica za trenera i imali ste zaostatak oko 10 bodova na pola sezone za prvim...De nam malo picaj o postenju Slobode i ulasku u Premijer ligu tada .......kupice mo sve sve na kraju bodove svih 15 ako treba :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: ........Nemoj bgt o postenju kad su svi klubovi isti ..
Imacete priliku da osjetite čari FBiH prve lige. :kafa:
Ipak to prepustamo vama, vi ste navilki na glib :wave:
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 apr 2018, 09:51

samoposteno je napisao/la:
Skver je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
Samo vam se Mladost danas naguzila, ostalo uz pomoc NSBiH....
Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostali
Pa oni jesu sigurno za to da vi ostanete ali mislim da ste zakasnili.....u velikom ste zaostatku, a sve manje utakmica do kraja.
🔴⚫️

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 15 apr 2018, 10:15

Sto su se zeljini forumasi uvukli u misije rupe a najveci derbi danas,ako bude pozitivan rezultat ocekujem da ulete na forum kao Remi Gillard na teren
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 10:33

Skver je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostali
Pa oni jesu sigurno za to da vi ostanete ali mislim da ste zakasnili.....u velikom ste zaostatku, a sve manje utakmica do kraja.
Bezveze lupaju moraju sve pobijediti do kraja što je ove godine nemoguća misija. Imaju ekipu ko da.mu
Ali nada zadnja umire.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2018, 10:45

hskzmostar je napisao/la:Sto su se zeljini forumasi uvukli u misije rupe a najveci derbi danas,ako bude pozitivan rezultat ocekujem da ulete na forum kao Remi Gillard na teren
Uvukli se u misiju rupu jer ste vi poklopili Krupu....a ljudi uvijek na postenje pa sta bude.....ccccc.... jeste bRezobrazni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 15 apr 2018, 10:46

Celik ce da ostati! Onako ili ovako!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 10:50

Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.

A nisu ni oni levati toliki niti je ekipa kanta.

U redu je željeti opstanak kluba svog, ali vi ste u krajnosti barem sutite kad mutite. Ako imate imalo dostojanstva, ali očigledno da nemate ili vrlo malo vas ima.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 15 apr 2018, 10:58

sviunapad1010 je napisao/la:Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.

U redu je željeti opstanak kluba svog, ali vi ste u krajnosti barem sutite kad mutite. Ako imate imalo dostojanstva, ali očigledno da nemate ili vrlo malo vas ima.
Slobodu cemo povaliti :D sta ste se uzmrdali.
Ganjajte kup i sutite. Svi ste jucer pukli da je nastimano a nije! I to 100% provjerena informacija.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2018, 11:08

sviunapad1010 je napisao/la:Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.

Prvo ste povalili pola lige bez ikakvog srama sa novcima azmira da udjete u ligu pa ste onda zajedno sa sarajevom njima osigurali titulu i vezani ste za najvece afere tipa punac tako da jedino vi nemojte nikome prigovarati jer ste najgori u ligi sto se tice neregularnosti, jos vam duguju pare za nastimane utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 11:09

prisonbreak je napisao/la:

Slobodu cemo povaliti :D sta ste se uzmrdali.
Ganjajte kup i sutite. Svi ste jucer pukli da je nastimano a nije! I to 100% provjerena informacija.
U pravu si kakvo stimanje nije dokazano :lolno:

Onda se spremajte za gostovanje u vrapcicima iduće sezone

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 11:14

avenija je napisao/la:

Prvo ste povalili pola lige bez ikakvog srama sa novcima azmira da udjete u ligu pa ste onda zajedno sa sarajevom njima osigurali titulu i vezani ste za najvece afere tipa punac tako da jedino vi nemojte nikome prigovarati jer ste najgori u ligi sto se tice neregularnosti, jos vam duguju pare za nastimane utakmice.
Premiranje je dozvoljeno, mada sam i protiv toga.

Vidjet ćete kad odete u cvajtu kako cete se vratiti. Jedini klub koji nije stimao da izađe iz toga i u uđe u PL je Zvijezda Gradačac jednu sezonu. Zaglibit cete jedno 3 godine tamo ima da se nauzivate pravo.
Mi smo bili primorani jer smo imali najjači tim tada u cvajti ali je Jedinstvo Bihać krenulo da igra prljavo kako vi to radite sada.

A vi ste stimali X puta opstanak u ligi, prosla godina kao i ova. Vrijeme je da se uozbiljite malo hlađenjem u cvajti jer ste zaslužili kao niko nikad ispadanje.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 15 apr 2018, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2018, 11:15

Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 apr 2018, 11:38

avenija je napisao/la:Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?
A ipak ćete vi :thumbdown:                 :|
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 11:42

avenija je napisao/la:Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?
Malo je reći da si ograničen. Usutiti cete se za najkasnije 15 dana.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2018, 11:50

Znaci vec si nam upisao pobjedu protiv Borca, lijepo komunjaro od tebe hvala

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 15 apr 2018, 11:52

Ja mislim da u nas opstanak svi vjeruju osim Tuzlaka, svako ko ima i gram neceg zna da cemo ostati :D

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 apr 2018, 11:53

avenija je napisao/la:
Znaci vec si nam upisao pobjedu protiv Borca, lijepo komunjaro od tebe hvala
Potvrda ograničenja tvog je ovaj post. :wave:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 apr 2018, 11:56

prisonbreak je napisao/la:Ja mislim da u nas opstanak svi vjeruju osim Tuzlaka, svako ko ima i gram neceg zna da cemo ostati :D
Ma znaju i oni zato su usrani ima 20 dana posto neznaju ko leti oni ili Borac :rol: treba da su dobri sanama da ih ostavimo u ligi :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.