Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ako se prva utakmice dobije bez primljenog gola to je prolaz milion posto... zna se ko je najveci expert za cuvanje rezultata... jednostavno odbrana mora biti na nivou... chiello ce nesto uje.bati sto posto... pa ce se morati vaditi...
Medjutim ni nula nula nije lose... samo da ne prime gol na areni... a ako prime onda ce biti pakleno u revansu...
No veliki sam optimista u prolaz... pepova beskrajna dodavanja strasno odgovaraju juventusu...
Medjutim ni nula nula nije lose... samo da ne prime gol na areni... a ako prime onda ce biti pakleno u revansu...
No veliki sam optimista u prolaz... pepova beskrajna dodavanja strasno odgovaraju juventusu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Još jedan problem jer se prva utakmice igra izmedju Bologne i Intera, previše smo sebi zakomplikovali porazom u Sevilli, i sada ćemo trpiti u februaru zbog toga.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina

Siguran sam da ce i momci imati daleko veci motiv igrati protiv ona dva cigana

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Dođe vrijeme za kup i da neki drugi igrači dobiju šansu, i Lemina se ponovo povrijedio.
Vjerovatno će Morata i Zaza početi u napada. Neto na golu, Rugani u odbrani. U sredini Khedira i Sturaro i Padoin, mislim da bi i Caceres mogao krenuti od prve, vjerovatno i Sandro lijevo. Ostale pozicije će vjerovatno zavisi od formacije ako bude 4-3-3 onda će Cuadrado i jedan standardni stoper, a ako bude 3-5-2 još dva standardna stopera. Mislim da bi Vitale mogao dobiti minutažu sa klupe, jer je to Allegri nagovijestio na proteklim presicama.
3-5-2
...............................Neto.............................
.................Rugani.........(?)..............(?)...........
Caceres.........Khedira......Padoin.....Sturaro.........Sandro
.........................Morata.....Zaza
4-3-3
................................Neto.............................
Caceres................Rugani.........(?).............Sandro
................Khedira.....Padion.....Sturaro.............
Cuadrado.................Zaza..................Morata
Vjerovatno će Morata i Zaza početi u napada. Neto na golu, Rugani u odbrani. U sredini Khedira i Sturaro i Padoin, mislim da bi i Caceres mogao krenuti od prve, vjerovatno i Sandro lijevo. Ostale pozicije će vjerovatno zavisi od formacije ako bude 4-3-3 onda će Cuadrado i jedan standardni stoper, a ako bude 3-5-2 još dva standardna stopera. Mislim da bi Vitale mogao dobiti minutažu sa klupe, jer je to Allegri nagovijestio na proteklim presicama.
3-5-2
...............................Neto.............................
.................Rugani.........(?)..............(?)...........
Caceres.........Khedira......Padoin.....Sturaro.........Sandro
.........................Morata.....Zaza
4-3-3
................................Neto.............................
Caceres................Rugani.........(?).............Sandro
................Khedira.....Padion.....Sturaro.............
Cuadrado.................Zaza..................Morata
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 14 dec 2015, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BlueBosnian
- Kontakt:
Iz istog razloga sam priželjkivao Bajern. Kakvo zadovoljstvo bi bilo razbiti ih u Minhenu, i uživati u 'nevjerici i bolu' kod dva nezahvalna idiota.
Dobro, Vidal mi je i dan danas najdraži fudbaler, ali..
Kvalitetniji jesu, ali sve je moguće. Ovaj Juve raste, i na radost svih Juventina počinju izgledati sve bolje i bolje u CL.
Postoji veliki interes za B.Silvu, i mislim da će ga i dovesti. U tom slučaju Cuadrado bi postao višak vjerovatno, odnosno ne bi bio otkupljen. Spominje se i Gundogan, ali s obzirom na povrede i vjerovatno visoku cijenu, ne smatram ga idealnim pojačanjem. Zdrav Pereyra, to je ono što Juventusu treba..
Tielemans je veliki potencijal, kao i Embolo, ali to su, u ovom trenutku samo 'puste želje'..

Kvalitetniji jesu, ali sve je moguće. Ovaj Juve raste, i na radost svih Juventina počinju izgledati sve bolje i bolje u CL.
Postoji veliki interes za B.Silvu, i mislim da će ga i dovesti. U tom slučaju Cuadrado bi postao višak vjerovatno, odnosno ne bi bio otkupljen. Spominje se i Gundogan, ali s obzirom na povrede i vjerovatno visoku cijenu, ne smatram ga idealnim pojačanjem. Zdrav Pereyra, to je ono što Juventusu treba..
Tielemans je veliki potencijal, kao i Embolo, ali to su, u ovom trenutku samo 'puste želje'..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- bianconeros
- Kontakt:
A zamiislite da nam bas Vidal zabija i presudi
Bit ce ovo 2 dobre jaje tekme . Ima jos do februara tako da je sada tesko nesto konkretno pisati.
Ako bude odbrana na nivou onda se imamo nadati. Ima i Bayo svoj rupa . Kako god ima vremena do toga spektakl. ..

Bit ce ovo 2 dobre jaje tekme . Ima jos do februara tako da je sada tesko nesto konkretno pisati.
Ako bude odbrana na nivou onda se imamo nadati. Ima i Bayo svoj rupa . Kako god ima vremena do toga spektakl. ..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Isko i samo Isko
"truhne" na klupi Reala, ima sve sto nam treba, a i moras uloziti novce da bi ti se vratilo..najbolji primjer su Dibala i Sandro
Isko i Laveci na ovaj postojeci tim (jer nama treba krilo i na Kvadrada, a ne umjesto Kvadrada) , te mozda neki desni bek radi sirine i to je opet odlicna ekipa
"truhne" na klupi Reala, ima sve sto nam treba, a i moras uloziti novce da bi ti se vratilo..najbolji primjer su Dibala i Sandro
Isko i Laveci na ovaj postojeci tim (jer nama treba krilo i na Kvadrada, a ne umjesto Kvadrada) , te mozda neki desni bek radi sirine i to je opet odlicna ekipa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
bianconeros je napisao/la:A zamiislite da nam bas Vidal zabija i presudi![]()

To se ceka od pocetka sezone

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlPrincipino
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Isko i samo Isko

Isco, Gundogan, B.Silva, Fabinho.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- L'Avvocato
- Kontakt:
A jbg, izvukli smo jednu od dvije najteže moguće ekipe u takmičenju. Sreća 0 bodova.
Šteta prava što će ili Juve ili Bayern već u ovoj fazi morati napustiti Ligu Prvaka. A kad vidim neke druge parove smuči mi se...
Rekao sam već, zaebali smo porazom od Seville. Dobrano.
Al' hajde, valja izbaciti Bayu. Red bi bio da ih dobijemo. U ovoj novoj eri dominiraju nad nama.
Šteta prava što će ili Juve ili Bayern već u ovoj fazi morati napustiti Ligu Prvaka. A kad vidim neke druge parove smuči mi se...
Rekao sam već, zaebali smo porazom od Seville. Dobrano.
Al' hajde, valja izbaciti Bayu. Red bi bio da ih dobijemo. U ovoj novoj eri dominiraju nad nama.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Fin zdrijeb danas,bolje nismo ni zasluzili 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Allegri je izjednačio niz sa početka mandata u prošloj sezoni kada je vezao 6 pobjeda za redom, i nakon toga ga je zaustavio Sassuolo
(a tko bi drugi).
A rekord u utakmicima bez poraza je 20 utakmica u nizu, i zanimljivo da je to bio period od novembra 2014 do aprila 2015 kada je Parma dobila 1:0.
Ovo se odnosi na Seriju A...

A rekord u utakmicima bez poraza je 20 utakmica u nizu, i zanimljivo da je to bio period od novembra 2014 do aprila 2015 kada je Parma dobila 1:0.
Ovo se odnosi na Seriju A...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
140 - Juventus have faced the fewest shots (140) in Serie A 2015/16.
4 - Bayern Munchen have won 4 out of the last 6 Champions League games vs Juventus (D1, L1), including the last 3 in a row.
5&16 - Against no other team Fiorentina have fired less shots (5) & conceded more (16) than vs Juventus in a Serie A game this term.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:

Wallzagli

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
- Kontakt:
Ne radim ovo haman nikad, ali cisto da se znaMig_Mig je napisao/la:Sve sto se desava sa Kwadwom, sasvim je normalno! I cisto da se zna uopste ne vjeurjem infromacijama koje dolaze, kao i za proslu povredu ! Mislim da je najbolji nacin da bude onaj stari, bas ovaj koji rade trener i medicinski tim, postepeno, doziraan napor i vracanje u top formu!
http://www.juvebalkan.com/novosti/izjav ... eden/10413
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trapp je primio samo jedan gol u 6 mečeva.I onda je teško reći da nije zaslužio mjesto u ovom timu.Mig_Mig je napisao/la:Gigi je sigurno trebao da bude na golu, ali hajde
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Najbolji opis izvlačenja.berardi25 je napisao/la:Fin zdrijeb danas,bolje nismo ni zasluzili

Nije prvi put da nam igra remi, a mi izgubimo. Možemo pričati o relativno dobro odigranom meču, ali je rezultat takav, u Evropi se sve skupo plati.
Ali, kao što smo lani možda dobili uslovno slabije protivnike do 1/2 finala tako ove godine dobijamo možda i najtežeg.
Sutra Rugani i Neto igraju, kako reče Max. Dybala odmara.
Kup me moram priznati ne zanima uopće u smislu nerviranja

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Vezni red nepromijenjenJuventus probable XI via TJ: Neto; Rugani, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Sandro; Zaza/Mandzukic, Morata

Napoli & Juventus are interested in PSG midfielder Adrien Rabiot (20), according to Sky.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.