Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa zar nije onaj levat pisao kako su na poslijednjoj skupstini dobili trojicu super jakih ulagaca u upravi nalozio Raju ? Da ne pricam kakva su trebala pojacanja dociBeduin je napisao/la:Bili bismo vjerovatno u samom vrh lige Federacije i uvijek "blizu" te promocije u PL.Elegant je napisao/la:Velez ako ispadne tesko ce se vratit jer oni nemaju koga da ih podrzi novcano prije svega a onda i sve ostalo. Oni sa ovim timom i igrom ne bi ni u ligi Federacije mogli puno.
Sloboda da nije imala Azmira i Ciru također bi teze izborila povratak !![]()
Iz godine u godinu ce sve teze i teze biti klubovima koji nemaju jake generalne sponzore i direktne ulagace u vidu jakog predsjednika kluba, jakog clana u Upravi i podrske grada. Vec skracenjem lige ce i infrastruktura stadiona biti zahtjevnija i to ce sve teze pratiti manji i siromasniji klubovi, a sigurno puno poteskoca ce imati i oni koji budu ulazili iz Federalne lige pa ce se vucarati po tudjim stadionima, kobajagi nesto zapocinjati na svom stadionu i tako u nedogled... nadam se da ce se poostriti kriteriji i u Federalnoj ligi, jer ce morati pratiti PL.
Borili bi se za opstanak i u cvaji da nije bilo Azmira i Cire. Ko nije bio tamo nema pojma kakav je to pakao.Elegant je napisao/la:Velez ako ispadne tesko ce se vratit jer oni nemaju koga da ih podrzi novcano prije svega a onda i sve ostalo. Oni sa ovim timom i igrom ne bi ni u ligi Federacije mogli puno.
Sloboda da nije imala Azmira i Ciru također bi teze izborila povratak !
Kakav si ti retardirani kreten. Al ono najozbiljnije,misli da je smijesan nekom. Teski psihijatrijski slucajstaragarda je napisao/la:Jel ima jos neka Sloboda da nije iskarindzala vrapcicane![]()
...ne mora iz BiH, moze i okruzenje
![]()
![]()
![]()
...nadam se da cemo bas mi biti ti koji cemo im na proljece ugasit zadnju nadu
![]()
...a onda gabela I hecegovacki derbiji
![]()
Ahaha. ...kad bi samo znao sabancino sa dna kace kako uzivam u svakom porazu I brukanju vrapcicana. ...uffffdzelllo je napisao/la:Kakav si ti retardirani kreten. Al ono najozbiljnije,misli da je smijesan nekom. Teski psihijatrijski slucajstaragarda je napisao/la:Jel ima jos neka Sloboda da nije iskarindzala vrapcicane![]()
...ne mora iz BiH, moze i okruzenje
![]()
![]()
![]()
...nadam se da cemo bas mi biti ti koji cemo im na proljece ugasit zadnju nadu
![]()
...a onda gabela I hecegovacki derbiji
![]()
solinas je napisao/la:mogu prepisati onu pjesmicu od pitara, doraditi je malo,do zadnjee ligee zivota mi,samo velezz mojj![]()
jojjj dzello kraljuuuu![]()
![]()
boli te qurac,prvi ste,ali sa kontra strane,**** ga,**** vas kompas
jojjj nemoj ti brate molim te,sace navala opet,pisem sam sebi sa duplog profilaTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:mogu prepisati onu pjesmicu od pitara, doraditi je malo,do zadnjee ligee zivota mi,samo velezz mojj![]()
![]()
Do zadnje liga do kraja zivota samo velez je dio srca moga
Cuj sa 2 profila pisem...placemmmmmmdzelllo je napisao/la:Hajde sto pises sa dva profila, nego si jos i retardiran sa oba profila. Ja sam situaciju u klubu predvidio jos u Augustu, tako da se nimalo ne cudim rezultatima i atmosferi uopce.
Boli nas neka stvar, sad ce Nerko uz veliku zalost Vlasenicana da kupi par utakmica
solinas je napisao/la:jojjj nemoj ti brate molim te,sace navala opet,pisem sam sebi sa duplog profilaTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:mogu prepisati onu pjesmicu od pitara, doraditi je malo,do zadnjee ligee zivota mi,samo velezz mojj![]()
![]()
Do zadnje liga do kraja zivota samo velez je dio srca moga![]()
nego,nema te nesto.jesi ziv
dzelllo je napisao/la:Premijera Tuzlanskog cirkusa, sutra i u vasem gradu:sooooolinas,njegov
![]()
zli brat Targeeet
, Batva i kao vrhunac veceri direktno iz Angolske savane:slon gaaardaaaaaaaaaa
![]()
![]()
Ulaz :20 DM
Taj grb je vrijedniji od tvog zivota,vjeruj misolinas je napisao/la:zvijezda veceri,djello,sa bronzanom figurom velezovog grba.
pisanje,3 km
pljuvanje 1 km
posrat se na grb,besplatno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.