LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- majestic24
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Napokon jedna cista pobjeda. Na kraju +14,moglo je biti i uvjerljivije,al ok .
Houston dobio OKC sto nije dobro nikako. I dalje imamo 3,5 GB
Dwight napokon igrao kako se od njega i ocekuje. Clark imao 14 poena i 16 skokova. Iduca 2 meca moramo dobiti iako ce biti tesko
Houston dobio OKC sto nije dobro nikako. I dalje imamo 3,5 GB
Dwight napokon igrao kako se od njega i ocekuje. Clark imao 14 poena i 16 skokova. Iduca 2 meca moramo dobiti iako ce biti tesko
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, očekivanoj 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kobe 1 od 34 za tri u zadnjih 15 utakmica.

Moze se reci ocekivana pobjeda i igraci su pokazali da znaju razmisljati glavom. Kao sto sam vec jucer rekao ukoliko imaju imalo mozga bice ubjedljiva pobjeda i da Celticsi nemaju sta traziti.
Nadam se da ce Howard i u buduce pruzati utakmice kao sto je bila ona sinoc, a isto tako u TV interviju Kupchak je sinoc izjavio da je isti buducnost Lakersa oko kojeg ce se graditi nova ekipa i da nema nista od trade-a.
PS: Nash je sinoc prestigao Johnsona na vjecnoj listi kada je u pitanju broj asistencija i trenutno se nalazi na 4.poziciji svih vremena.
Nadam se da ce Howard i u buduce pruzati utakmice kao sto je bila ona sinoc, a isto tako u TV interviju Kupchak je sinoc izjavio da je isti buducnost Lakersa oko kojeg ce se graditi nova ekipa i da nema nista od trade-a.
PS: Nash je sinoc prestigao Johnsona na vjecnoj listi kada je u pitanju broj asistencija i trenutno se nalazi na 4.poziciji svih vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Isto kao što vi niste imali šta tražiti u TD Gardenuamerosm je napisao/la:Moze se reci ocekivana pobjeda i igraci su pokazali da znaju razmisljati glavom. Kao sto sam vec jucer rekao ukoliko imaju imalo mozga bice ubjedljiva pobjeda i da Celticsi nemaju sta traziti.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma dobro vec sam na Vasoj temi objasnio razlog zbog cega je ovo za mene sinoc bilo ocekivano.rio_Ferdy88 je napisao/la:Isto kao što vi niste imali šta tražiti u TD Gardenuamerosm je napisao/la:Moze se reci ocekivana pobjeda i igraci su pokazali da znaju razmisljati glavom. Kao sto sam vec jucer rekao ukoliko imaju imalo mozga bice ubjedljiva pobjeda i da Celticsi nemaju sta traziti.

http://sportsport.ba/blabla/lakersi-sta ... ptiz/98923
Evo za Kobe-ta i kompaniju dodatne motivacije da izbore PO...
I rekacija Magica kada je pricao od Buss-u sinoc prije utakmice...
[youtube][/youtube]
Evo za Kobe-ta i kompaniju dodatne motivacije da izbore PO...
I rekacija Magica kada je pricao od Buss-u sinoc prije utakmice...
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uglavnom ove sezone i jedni i drugi nemamo mnogo razloga za radovanjeamerosm je napisao/la:[
Ma dobro vec sam na Vasoj temi objasnio razlog zbog cega je ovo za mene sinoc bilo ocekivano.![]()
Eh sada je kljucno pitanje hoce li i u nastavku sezone igrati za Dr. Buss-a ili je ono sinoc bila specificna situacija.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Shaq na komemoraciji za Dr.Buss-a...

I asked for the first extension - he gave it to me.
I asked for the second extension - he gave it to me.
I asked for the third extension - he traded me.

sta se desava s brajantovom tricom jebote , pa i relativno ciste fula :/
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Prema njegovim izjavama ima bolove u desnom laktu pa u tome onda treba traziti cinjenice sto promasuje suteve...XConTroL7 je napisao/la:sta se desava s brajantovom tricom jebote , pa i relativno ciste fula :/
Inace ako je vjerovati @Woj-u Kupchak je jucer na trzsitu ponudio Blake-a, Duhon-a, Morris-a i Ebanks-a za pickove drugog kruga drafta, ali nazalost niko nije pristao.
Evo ko zeli pogledati govore na sinocnjoj/jucerasnjoj komemoraciji za Dr. Buss-a
Phil Jackson
Kobe Bryant
Shaquille O`Neal
Jerry West
Kareem Abdul Jabbar
Pat Riley
Magic Johnson
Svaka cast svima, ali se vidi da su Bryant i Johnson jedini govorili iz srca bez bilo kakvih biljeski.
Tesko cemo uspjeti stici Rocketse s obzirom na njihov raspored...Veceras je bila ogromna prilka da smanjimo zaostatak na 2,5 utakmica, ali oni dobise Netse u gostima.
Nasa jedina nada za PO je da Utah pocne praviti kikseve s obzirom na njihov raspored.
PS: Cuban predlozio Lakersima da bi trebali razmisliti da amnestiraju Bryanta.

Nasa jedina nada za PO je da Utah pocne praviti kikseve s obzirom na njihov raspored.
PS: Cuban predlozio Lakersima da bi trebali razmisliti da amnestiraju Bryanta.

Preteska pobjeda i na kraju nekoliko zanimljivih odluka sudija 

ser del barça es el millor que hi ha !
- majestic24
- Kontakt:
Mi moramo pobjedjivati bez obzira kako igrali Houston i Utah. Mi ako budemo pravi i nebudemo imali nekih glupih poraza,100 % cemo u playoff
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Jutros zbog kladionice malo propratio Lakerse i imam sta da vidim.... tata NBA-Lige pokazao zasto je najbolji..... 117th put u kraijeri 40+
... Ako sam dobro vidio..... Naklon do poda majstoru....
Uze stvar u svoje ruke sa slobodnim i dade sve na kraju sto je opucao........
Donio si ma pare necu ti pisati pismo kao onaj Ibri.....

Uze stvar u svoje ruke sa slobodnim i dade sve na kraju sto je opucao........
Donio si ma pare necu ti pisati pismo kao onaj Ibri.....

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Situacija sa "trojkom" koja je upisana kao dva poenaScof1eld je napisao/la:Preteska pobjeda i na kraju nekoliko zanimljivih odluka sudija

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vazda se stimalo Lakersima. Zbog toga ih niko i ne voli sem njihovih navijaca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Kobe Bryant
- Kontakt:
sta se ba stimalo ??? , Jel to opet se poteze Sacramento i 2002 PO game 6Greivis je napisao/la:Vazda se stimalo Lakersima. Zbog toga ih niko i ne voli sem njihovih navijaca.

Jest se tad sviralo sve i svasta faulova nad O'Nealom ali uvjek mozes o svirati samo sto je on bio toliki da se vecinom i ne sviraju faulovi, ali game 5 se stimalo Sacramentu nemoj da sad iznosim dokaze

Nemoj da iznosim podatke i video materijale kako su lakersi bili osteceni u finalu 2008 u prve dvije tekme i to nenormalno , a sve zvog toga tbog curenja informacija o 2 tekme koje su isle u krist lakersa odnosno san antonia .
Ove sezone sta se sve NE SVIRA na stetu Braynata nije humano , a tolika zvjezda

Normalno, najboljim se uvijek stima. Kad Memphis bude imao titula koliko i mi,stimat ce se i vama. Do tad pa pa.Greivis je napisao/la:Vazda se stimalo Lakersima. Zbog toga ih niko i ne voli sem njihovih navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.