Zasto Avdija (30) ispred Ogija (26), jedan u turskoj, drugi u spanskoj ligi? Ne da mislim, nego sam siguran da je Ogi 3x kvalitetniji od njega sada. Za ostalo se sve slazem. U toj opciji da se juri rezultat bi onda krila bila visca i susic, a napadaci njih dvojica...Hatuna je napisao/la:Begovic, Vrsajevic, Spahic, Zukanovic, Kolasinac. Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Dzeko. Ukoliko imamo rezultat umjesto Vrsajevica Bicakcic te umjesto Susica Cimirot, a ukoliko jurimo rezultat umjesto Lulica Ibisevic.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Avdija je nuzno zlo, jer namamo drugog. Po mene Vranjes to nije da gledamo samo fudbalske stvari. Nema ofazivu nikakvu sklon greskama u odlucujucim momentima (Grcka, Belgija, Irska). Da nisam na desnog beka stavio Avdiju onda bi Bicakcia i Visca bi igrao iskljucivo naprijed, ali mislim da bi Visca i Avdija mogli odigrati desno i nadopunjavati se. Avdija jeste odigrao nekoliko losih utakmica ali da se ne lazemo imao je on i dobrih stvari, od assistencija do golova i uopste nije katastrofalan igrac kakvim se zeli predstaviti od raznih "strucnjaka" koji NAROCITO GRUPNO uzivaju kad MISLE da svojim "dosjetkama" vrijedjaju nekoga a sebe prave vaznijima. Covjek je standardan, igra dobro, nemamo neku konkurenciju na njegovom mjestu i mora se uzeti u razmatranje, da li bas u prvh 11 zavisi od ukusa. Ti mislis da Vranjes bolje rjesenje i svakako da to respektujem, ja ne mislim medjutim Mesa odlucuje pa cemo vidjeti.JavierBosnia je napisao/la:Zasto Avdija (30) ispred Ogija (26), jedan u turskoj, drugi u spanskoj ligi? Ne da mislim, nego sam siguran da je Ogi 3x kvalitetniji od njega sada. Za ostalo se sve slazem. U toj opciji da se juri rezultat bi onda krila bila visca i susic, a napadaci njih dvojica...Hatuna je napisao/la:Begovic, Vrsajevic, Spahic, Zukanovic, Kolasinac. Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Dzeko. Ukoliko imamo rezultat umjesto Vrsajevica Bicakcic te umjesto Susica Cimirot, a ukoliko jurimo rezultat umjesto Lulica Ibisevic.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mislim da cemo sa Milicevicem i Cimirotom u narednim kvalifikacijama dobiti mnogo na pozicijama koje su nam bile rak rana i koje su pokrivali antitalenat Hadzic i propali talenat Medunjanin, nadam se napredku Grahovca koji bi tu dosao kao savrsena alternativa... Brine me samo pozicija desnog beka , tu smo stvarno jadni :/
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
DevilsAdvocate je napisao/la:Mislim da cemo sa Milicevicem i Cimirotom u narednim kvalifikacijama dobiti mnogo na pozicijama koje su nam bile rak rana i koje su pokrivali antitalenat Hadzic i propali talenat Medunjanin, nadam se napredku Grahovca koji bi tu dosao kao savrsena alternativa... Brine me samo pozicija desnog beka , tu smo stvarno jadni :/
nemoj te zaboravit da je muhamed besic u vrijeme dok je igrao u madjarskoj igrao upravo tu poziciju
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
@omark vidis da sam selektor.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bravo za Mešu koji konačno mijenja nešto! 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Je li to izbacio spisak?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Avdija je dugo igrao u Hajduku i bez trunke griznje savjesti mogu reci da on nema nista sta bi jednog desnog beka uvelo u reprezentaciju. Daje uvijek svoj maximum i trudi se ali igracke kvalitete na poziciji beka su mu i vise nego sumnjive. Vranjes je los ofanzivno i to je tocno bez ikakve dileme a za razliku od njega Avdija ne postoji defanzivno. Ponekad zna zasmetati protivnickim krilnim napadacima i to je sve. Igra bez kontakta je njegova karakteristika. Pod nikakvim uvjetima ga ne bi zelio u reprezentaciji. Ako Mesa ne zeli Vranjesa, mijenjati drzavljanstvo nekom od potencijalnih reprezentativaca ili traziti beka u BiH ili regiji. Avdija ne moze pomoci a realno nikad i nije mogao. Mozda nesto na krilu ali nedovoljno, kao bek je bogme tunel na autoputu koji se otvara na desnoj strani nase obrane. Radije bi i sistem mijenjao nego njega ponovo instalirao u igru. Ovo je moje skromno misljenje a rijec je o bivsem igracu Hajduka.Hatuna je napisao/la:Avdija je nuzno zlo, jer namamo drugog. Po mene Vranjes to nije da gledamo samo fudbalske stvari. Nema ofazivu nikakvu sklon greskama u odlucujucim momentima (Grcka, Belgija, Irska). Da nisam na desnog beka stavio Avdiju onda bi Bicakcia i Visca bi igrao iskljucivo naprijed, ali mislim da bi Visca i Avdija mogli odigrati desno i nadopunjavati se. Avdija jeste odigrao nekoliko losih utakmica ali da se ne lazemo imao je on i dobrih stvari, od assistencija do golova i uopste nije katastrofalan igrac kakvim se zeli predstaviti od raznih "strucnjaka" koji NAROCITO GRUPNO uzivaju kad MISLE da svojim "dosjetkama" vrijedjaju nekoga a sebe prave vaznijima. Covjek je standardan, igra dobro, nemamo neku konkurenciju na njegovom mjestu i mora se uzeti u razmatranje, da li bas u prvh 11 zavisi od ukusa. Ti mislis da Vranjes bolje rjesenje i svakako da to respektujem, ja ne mislim medjutim Mesa odlucuje pa cemo vidjeti.JavierBosnia je napisao/la:Zasto Avdija (30) ispred Ogija (26), jedan u turskoj, drugi u spanskoj ligi? Ne da mislim, nego sam siguran da je Ogi 3x kvalitetniji od njega sada. Za ostalo se sve slazem. U toj opciji da se juri rezultat bi onda krila bila visca i susic, a napadaci njih dvojica...Hatuna je napisao/la:Begovic, Vrsajevic, Spahic, Zukanovic, Kolasinac. Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Dzeko. Ukoliko imamo rezultat umjesto Vrsajevica Bicakcic te umjesto Susica Cimirot, a ukoliko jurimo rezultat umjesto Lulica Ibisevic.
O pa opa, dubrovnik pa ti kontas fudbal
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Spisak tek pocetkom sledece sedmice.
- Goalgetter
- Kontakt:
Graovac, Cimirot, Duljevic, Susic, Djuric vec dobili poziv.. 

Koliko će igrača pozvati, jel' opet 23 igrača maksimalno?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
25 igracaRaonffa je napisao/la:Koliko će igrača pozvati, jel' opet 23 igrača maksimalno?
HvalaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:25 igracaRaonffa je napisao/la:Koliko će igrača pozvati, jel' opet 23 igrača maksimalno?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajde da saberem pročešljane stranice klubova, pa da vidimo ko je zasad pozvan: Burić, Graovac, Sušić, Vranješ, Cimirot, Duljević, Đurić. To je to što sam ja našao.
Nabrojani su okosnica reprezentacijeHankMoody je napisao/la:Hajde da saberem pročešljane stranice klubova, pa da vidimo ko je zasad pozvan: Burić, Graovac, Sušić, Vranješ, Cimirot, Duljević, Đurić. To je to što sam ja našao.

Ja sam zasad zadovoljan, nema Avdije, Anela, Salihovića (zbog činjenice da igra u drugoj kineskoj)...hurem je napisao/la:Nabrojani su okosnica reprezentacijeHankMoody je napisao/la:Hajde da saberem pročešljane stranice klubova, pa da vidimo ko je zasad pozvan: Burić, Graovac, Sušić, Vranješ, Cimirot, Duljević, Đurić. To je to što sam ja našao.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nadam se samo da ce i Milicevic biti tu da se uvjerimo i u njegove kvalitete, od ostalih debitanata ne ocekujem nista...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
jel sigurno ovo za matu jajala ?? da ce igrat za nas ??
N1 navodi da je 100% sigurno da ce igrati cak narednu utakmicu prijateljsku. E sad koliko su tacni ne znam. Ali vjerujem da hoce jer su i neki hrvatski novinari objavili kako im ga je bosna preotela i da nije mogao da bude pozvan jer imaju prejak vezni red.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26 i 7 gostiju.