mujić je centar. visok 207 ja mislim...Pašalić je napisao/la:Nešto sam neupućen u vezi s ovim juniorima. Na kojim pozicijama igraju Hot i Mujić ? Ovaj Hot čini mi se igra u juniorskoj repci, a za Mujića nikad čuo. Ok , za njih je i skidanje napredak u karijeri (bar obzirom na politiku prema mladim igračima u kkb), no ne vjerujem da će dobiti nešto minutaže, jedino ako budemo vodili 30-tak razlike, a nešto ne vjerujem da će se tako nešto desiti (to bi onda značilo da Čapljina neće dati ni 40 koševa) obzirom koliko koševa mi zabijamo ove sezoneneno#4 je napisao/la:danas se po prvi put skidaju juniori amin hot i ernad mujic..
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Utakmica je u 18h.
Idemo ljudi optimizma sve pobijediti do kraja uz pobjede Igokee i Slobode protiv Širokog eto nas na prvom mjestu!
Šalu na stranu sve je moguće, mada mi ekipa i odnos prema klubu ne ulijevaju nadu, za prvo mjesto u koje sam vjerovao, ali zato u drugo vjerujem!
Idemo ljudi optimizma sve pobijediti do kraja uz pobjede Igokee i Slobode protiv Širokog eto nas na prvom mjestu!

Šalu na stranu sve je moguće, mada mi ekipa i odnos prema klubu ne ulijevaju nadu, za prvo mjesto u koje sam vjerovao, ali zato u drugo vjerujem!
amin hot je play i igra za crnu goru.....ernad mujic je centar visok 207 centimetara, decko hoce da radi i bilo bi mi veoma drago kada bi se mali progurao....jer stvarno je veliki radnik...fera je napisao/la:mujić je centar. visok 207 ja mislim...Pašalić je napisao/la:Nešto sam neupućen u vezi s ovim juniorima. Na kojim pozicijama igraju Hot i Mujić ? Ovaj Hot čini mi se igra u juniorskoj repci, a za Mujića nikad čuo. Ok , za njih je i skidanje napredak u karijeri (bar obzirom na politiku prema mladim igračima u kkb), no ne vjerujem da će dobiti nešto minutaže, jedino ako budemo vodili 30-tak razlike, a nešto ne vjerujem da će se tako nešto desiti (to bi onda značilo da Čapljina neće dati ni 40 koševa) obzirom koliko koševa mi zabijamo ove sezoneneno#4 je napisao/la:danas se po prvi put skidaju juniori amin hot i ernad mujic..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bosnine "zvijezde" uspjele pobjediti Capljinu 5 razlike onu istu Capljinu koju je Igokea kuci poderala 40 razlike!...
nije ni cudo sto je na tribinama bilo 30 navijaca ,sve mahom nene...
Po sportsport.ba uspjeli su slomit otpor gostiju ( 7-8 razlike ).k_c je napisao/la:Zna li neko kako su veceras igrale bosnine "zvijezde"?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
neno ljetos sam gledo tog mujica na jednom basket turniru,sasvim ok je bar meni izgledao...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Studenti su tek sredinom treće dionice susreta uspjeli stvoriti osjetniju rezultatsku prednost od deset poena
Mislim da ova recenica najbolje opisuje stanje stvari na terenu... duboko sam razocaran...
Mislim da ova recenica najbolje opisuje stanje stvari na terenu... duboko sam razocaran...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
"Jadno" sta drugo reci...Isnar je napisao/la:Studenti su tek sredinom treće dionice susreta uspjeli stvoriti osjetniju rezultatsku prednost od deset poena

mB!
oooo pa prijatelju kakav si mi ti....naravno fensi navijaci kao ti ne dolaze na ove tekme.....ipak trebaju da nauce par stvari sto se tice kosarkek_c je napisao/la:Bosnine "zvijezde" uspjele pobjediti Capljinu 5 razlike onu istu Capljinu koju je Igokea kuci poderala 40 razlike!...

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma jeste on ok, ali tesko ce od njega ista da bude, jer ima hronicnih problema sa povredama, sto je karakteristika za igrace koji prerano postanu visoki, a nemaju masu i cvrstinu.....wade je napisao/la:neno ljetos sam gledo tog mujica na jednom basket turniru,sasvim ok je bar meni izgledao...
evo kako vidim barsa potpisala rafu, nihad ni dogodine nece da ima mjesta u 12...koja steta, upropastit ce onakav talenat.....
edit: miljan rakic danas 15 poena partizanu postigao....kod nas covjek nista nije pokazao, doduse nije dobio niti neku sansu..bio najbolji igrac prve srpske lige ove godine.....to samo pokazuje kako smo mi klub koji je postavljen na vjestackim nogama....ko god kida kod drugih kad dodje kod nas se izgubi....ja se kladim kada bi kod nas dosao i tomas(primjer) da ne bi bio kako treba....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cuo sam da je Mtel davao kao sponzor milion ,a da uprava nije prihvatila cekala BH telekom ,,
zalosno rukovodstvo i uprava ....
zasto da funkcionise kada moze i GORE ...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Isnar je napisao/la:Studenti su tek sredinom treće dionice susreta uspjeli stvoriti osjetniju rezultatsku prednost od deset poena

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, ako je utakmica u egalu, odlijepljivanje neke ekipe na 10 poena prednosti jest osjetnija rezultatska prednost. 

...Život za Široki...
Na txt-u Bosna vodila 79-61 mozda 3-4 minute pred kraj, tako da ne vidim neki egal tu.
Pa ja ne znam ko koga j.ebe ovdje

Pa ja ne znam ko koga j.ebe ovdje

- storm_raider
- Kontakt:
znaci da smo ih razzbilistorm_raider je napisao/la:Bilo je 16 poena razlike par minuta prije kraja.
otok je napisao/la:znaci da smo ih razzbilistorm_raider je napisao/la:Bilo je 16 poena razlike par minuta prije kraja.

Jad i čemer od naših igrača! Toliko bezvoljnosti i apatije ja nisam vidio ni u jednoj ekipi a da ne pričamo o tome da se između sebe ne podnose ni trunke. Našem kapitenu je trebalo oduzeti traku prije dva mjeseca jer je on glavni krivac što je to tako! Kad je tu bio Ikona onda je to i bio tim a sada je gomila nezainteresovanih ispodprosječnih košarkaša!
dat cu ja tebi 10 ljudi, ti ih vodi i upravljaj s njima, a ja im necu davat placu...pa bi vidio samo kako bi ih vodiobaggio je napisao/la:otok je napisao/la:znaci da smo ih razzbilistorm_raider je napisao/la:Bilo je 16 poena razlike par minuta prije kraja.!
Jad i čemer od naših igrača! Toliko bezvoljnosti i apatije ja nisam vidio ni u jednoj ekipi a da ne pričamo o tome da se između sebe ne podnose ni trunke. Našem kapitenu je trebalo oduzeti traku prije dva mjeseca jer je on glavni krivac što je to tako! Kad je tu bio Ikona onda je to i bio tim a sada je gomila nezainteresovanih ispodprosječnih košarkaša!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
kakva šuplja, nevjerovatno.CP3 je napisao/la:Cuo sam da je Mtel davao kao sponzor milion ,a da uprava nije prihvatila cekala BH telekom ,,

po toj teoriji, koliko su očekivali od bh telecoma? dva miliona? pa ni u najboljim danima telekom nije dao milion.
nemojte bezveze lupati, kad pomislim da ne može gore, izađu ove mahalske teorije zavjere da i onako crno stanje još dodatno nagrde.
@Kevine, dobili su oni itekako para ove godine, ne sve, ali dosta.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.