KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 13 apr 2010, 11:24

Pašalić je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:danas se po prvi put skidaju juniori amin hot i ernad mujic..
Nešto sam neupućen u vezi s ovim juniorima. Na kojim pozicijama igraju Hot i Mujić ? Ovaj Hot čini mi se igra u juniorskoj repci, a za Mujića nikad čuo. Ok , za njih je i skidanje napredak u karijeri (bar obzirom na politiku prema mladim igračima u kkb), no ne vjerujem da će dobiti nešto minutaže, jedino ako budemo vodili 30-tak razlike, a nešto ne vjerujem da će se tako nešto desiti (to bi onda značilo da Čapljina neće dati ni 40 koševa) obzirom koliko koševa mi zabijamo ove sezone :D
mujić je centar. visok 207 ja mislim...
You are someone else I am still right here

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 apr 2010, 14:06

Utakmica je u 18h.
Idemo ljudi optimizma sve pobijediti do kraja uz pobjede Igokee i Slobode protiv Širokog eto nas na prvom mjestu! :lol: :lol:
Šalu na stranu sve je moguće, mada mi ekipa i odnos prema klubu ne ulijevaju nadu, za prvo mjesto u koje sam vjerovao, ali zato u drugo vjerujem!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 apr 2010, 16:23

fera je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:danas se po prvi put skidaju juniori amin hot i ernad mujic..
Nešto sam neupućen u vezi s ovim juniorima. Na kojim pozicijama igraju Hot i Mujić ? Ovaj Hot čini mi se igra u juniorskoj repci, a za Mujića nikad čuo. Ok , za njih je i skidanje napredak u karijeri (bar obzirom na politiku prema mladim igračima u kkb), no ne vjerujem da će dobiti nešto minutaže, jedino ako budemo vodili 30-tak razlike, a nešto ne vjerujem da će se tako nešto desiti (to bi onda značilo da Čapljina neće dati ni 40 koševa) obzirom koliko koševa mi zabijamo ove sezone :D
mujić je centar. visok 207 ja mislim...
amin hot je play i igra za crnu goru.....ernad mujic je centar visok 207 centimetara, decko hoce da radi i bilo bi mi veoma drago kada bi se mali progurao....jer stvarno je veliki radnik...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 13 apr 2010, 19:43

Bosnine "zvijezde" uspjele pobjediti Capljinu 5 razlike onu istu Capljinu koju je Igokea kuci poderala 40 razlike!...
nije ni cudo sto je na tribinama bilo 30 navijaca ,sve mahom nene...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 13 apr 2010, 19:46

k_c je napisao/la:Zna li neko kako su veceras igrale bosnine "zvijezde"?
Po sportsport.ba uspjeli su slomit otpor gostiju ( 7-8 razlike ).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 apr 2010, 19:47

neno ljetos sam gledo tog mujica na jednom basket turniru,sasvim ok je bar meni izgledao...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 apr 2010, 19:49

Studenti su tek sredinom treće dionice susreta uspjeli stvoriti osjetniju rezultatsku prednost od deset poena

Mislim da ova recenica najbolje opisuje stanje stvari na terenu... duboko sam razocaran... :evil:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 13 apr 2010, 19:55

Isnar je napisao/la:Studenti su tek sredinom treće dionice susreta uspjeli stvoriti osjetniju rezultatsku prednost od deset poena

Mislim da ova recenica najbolje opisuje stanje stvari na terenu... duboko sam razocaran... :evil:
"Jadno" sta drugo reci...:P ma vala iskreno ako cemo ovako igrati bolje je i da se ne plasiramo u NLB :P dati nekom drugom priliku, pa onda kad dodu ovi iz uprave tobe onda ce naci nesto slicno ULEB kupu sto bi bilo super zanimljivo, sto znaci da bi bili prinudeni da dovedu par kvalitetnih igraca, nasprem ovih propaliteta sto ih drze, bespotrebni lezihljebovici :P mislim da odavno nismo bili u tezoj situaciji :P
mB!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 apr 2010, 20:43

k_c je napisao/la:Bosnine "zvijezde" uspjele pobjediti Capljinu 5 razlike onu istu Capljinu koju je Igokea kuci poderala 40 razlike!...
nije ni cudo sto je na tribinama bilo 30 navijaca ,sve mahom nene...
oooo pa prijatelju kakav si mi ti....naravno fensi navijaci kao ti ne dolaze na ove tekme.....ipak trebaju da nauce par stvari sto se tice kosarke ;) ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 apr 2010, 20:52

wade je napisao/la:neno ljetos sam gledo tog mujica na jednom basket turniru,sasvim ok je bar meni izgledao...
ma jeste on ok, ali tesko ce od njega ista da bude, jer ima hronicnih problema sa povredama, sto je karakteristika za igrace koji prerano postanu visoki, a nemaju masu i cvrstinu.....

evo kako vidim barsa potpisala rafu, nihad ni dogodine nece da ima mjesta u 12...koja steta, upropastit ce onakav talenat.....

edit: miljan rakic danas 15 poena partizanu postigao....kod nas covjek nista nije pokazao, doduse nije dobio niti neku sansu..bio najbolji igrac prve srpske lige ove godine.....to samo pokazuje kako smo mi klub koji je postavljen na vjestackim nogama....ko god kida kod drugih kad dodje kod nas se izgubi....ja se kladim kada bi kod nas dosao i tomas(primjer) da ne bi bio kako treba....

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 13 apr 2010, 21:47

Cuo sam da je Mtel davao kao sponzor milion ,a da uprava nije prihvatila cekala BH telekom ,,
zalosno rukovodstvo i uprava ....
zasto da funkcionise kada moze i GORE ...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 apr 2010, 22:08

Isnar je napisao/la:Studenti su tek sredinom treće dionice susreta uspjeli stvoriti osjetniju rezultatsku prednost od deset poena

:roll: :o :o :shock: :cry: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 apr 2010, 22:15

Pa, ako je utakmica u egalu, odlijepljivanje neke ekipe na 10 poena prednosti jest osjetnija rezultatska prednost. :D
...Život za Široki...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 apr 2010, 22:22

Na txt-u Bosna vodila 79-61 mozda 3-4 minute pred kraj, tako da ne vidim neki egal tu.
Pa ja ne znam ko koga j.ebe ovdje :D :D :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 apr 2010, 23:57

Bilo je 16 poena razlike par minuta prije kraja.
Sport je lijek za tijelo i duh.

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 14 apr 2010, 00:18

storm_raider je napisao/la:Bilo je 16 poena razlike par minuta prije kraja.
znaci da smo ih razzbili

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 14 apr 2010, 08:26

otok je napisao/la:
znaci da smo ih razzbili
:o !
Jad i čemer od naših igrača! Toliko bezvoljnosti i apatije ja nisam vidio ni u jednoj ekipi a da ne pričamo o tome da se između sebe ne podnose ni trunke. Našem kapitenu je trebalo oduzeti traku prije dva mjeseca jer je on glavni krivac što je to tako! Kad je tu bio Ikona onda je to i bio tim a sada je gomila nezainteresovanih ispodprosječnih košarkaša!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2010, 08:50

baggio je napisao/la:
otok je napisao/la:
znaci da smo ih razzbili
:o !
Jad i čemer od naših igrača! Toliko bezvoljnosti i apatije ja nisam vidio ni u jednoj ekipi a da ne pričamo o tome da se između sebe ne podnose ni trunke. Našem kapitenu je trebalo oduzeti traku prije dva mjeseca jer je on glavni krivac što je to tako! Kad je tu bio Ikona onda je to i bio tim a sada je gomila nezainteresovanih ispodprosječnih košarkaša!
dat cu ja tebi 10 ljudi, ti ih vodi i upravljaj s njima, a ja im necu davat placu...pa bi vidio samo kako bi ih vodio
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 apr 2010, 08:51

CP3 je napisao/la:Cuo sam da je Mtel davao kao sponzor milion ,a da uprava nije prihvatila cekala BH telekom ,,
zalosno rukovodstvo i uprava ....
zasto da funkcionise kada moze i GORE ...
kakva šuplja, nevjerovatno. :o
po toj teoriji, koliko su očekivali od bh telecoma? dva miliona? pa ni u najboljim danima telekom nije dao milion.
nemojte bezveze lupati, kad pomislim da ne može gore, izađu ove mahalske teorije zavjere da i onako crno stanje još dodatno nagrde.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 apr 2010, 11:10

@Kevine, dobili su oni itekako para ove godine, ne sve, ali dosta.....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.