Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Sta mislte da li aplikacije za android kao Batery Doctor i Clean Master pomazu kod trajanja baterije, ciscenja telefona, boosta i slicno ili samo trose bateriju, memoriju, usporavaju telefon ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- The_Target
- Kontakt:
@BordoArmy88 gdje mogu nabaviti ovakav mobitel i za koliko novca, znaci kupio bih neki mobitel samo za kontakt da ima prednju cameru i da mogu od aplikacija nabaciti viber i to je to ( ne kupujem sebi, ja imam huawei g7 i prezadovoljan sam )
Rođeni brato
Troše bateriju, džaba gase aplikacije kad se ponovo moraju pokretati, procesor opet radi itd., a još ko ne zna pa instalira one dosadne aplikacije iz reklama može napraviti svašta...Elegant je napisao/la:Sta mislte da li aplikacije za android kao Batery Doctor i Clean Master pomazu kod trajanja baterije, ciscenja telefona, boosta i slicno ili samo trose bateriju, memoriju, usporavaju telefon ?
Kupi S2 za 150 KM i imaš dobar telefon za male pare sa tim tvojim uslovimaThe_Target je napisao/la:@BordoArmy88 gdje mogu nabaviti ovakav mobitel i za koliko novca, znaci kupio bih neki mobitel samo za kontakt da ima prednju cameru i da mogu od aplikacija nabaciti viber i to je to ( ne kupujem sebi, ja imam huawei g7 i prezadovoljan sam )

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Znaci imak ne pomazu iako imaju dobar rejting i veliki broj skidanja.anonimni je napisao/la:Troše bateriju, džaba gase aplikacije kad se ponovo moraju pokretati, procesor opet radi itd., a još ko ne zna pa instalira one dosadne aplikacije iz reklama može napraviti svašta...Elegant je napisao/la:Sta mislte da li aplikacije za android kao Batery Doctor i Clean Master pomazu kod trajanja baterije, ciscenja telefona, boosta i slicno ili samo trose bateriju, memoriju, usporavaju telefon ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
clean master mozes instalirati, procepiti telefon i izbrisati app i nako 2 mjeseca ponoviti isto.
ja sam tu app davno nekad koristio dok sam bio na androidu, i sto je duze koristis sve te vise vuce da je vise koristis iako nema neke fajde od pretjeranog koristenja.
ja sam tu app davno nekad koristio dok sam bio na androidu, i sto je duze koristis sve te vise vuce da je vise koristis iako nema neke fajde od pretjeranog koristenja.
Imam već neke vrijeme problem s Androidom (LG E460), kod korištenja Chroma, prilikom pisanja tastatura jednostavno nestane. Ima li neko rješenje?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Ima, isteko mu rokAmarildo je napisao/la:Imam već neke vrijeme problem s Androidom (LG E460), kod korištenja Chroma, prilikom pisanja tastatura jednostavno nestane. Ima li neko rješenje?

Nema mu pomoci, jednostavno jeftiniji model androida i et
Mia San Mia
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Služi me okej po drugim funkcijama, samo koči na Chromeu, pretpostavljam zbog rama. Tapatalk, Messenger i sl. funkcionišu ok.R32 je napisao/la:Ima, isteko mu rokAmarildo je napisao/la:Imam već neke vrijeme problem s Androidom (LG E460), kod korištenja Chroma, prilikom pisanja tastatura jednostavno nestane. Ima li neko rješenje?![]()
Nema mu pomoci, jednostavno jeftiniji model androida i et
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Chrome nije baš dobar za jeftinije telefone pošto ŽDERE RAM (isto kao na računaruAmarildo je napisao/la: Služi me okej po drugim funkcijama, samo koči na Chromeu, pretpostavljam zbog rama. Tapatalk, Messenger i sl. funkcionišu ok.

-
- Kontakt:
Zna li neko za sta sluze ove bijele zice kod ove baterije?? Crvene su plus a crne minus??

BUDI ŽELJO !!!
@Amarildo znam, imao sam ga i ja, i bruka poznanika jos, neki ga jos imaju. To su otprilike slicni problemi. A nista posebno ne mozes uraditi, jedino alternative.
Ima li naznaka kad cemo mi dobiti windows10?
Ima li naznaka kad cemo mi dobiti windows10?

Mia San Mia
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ljudi, 'vako, imam haloo karticu u mobitelu i sad dobio sam već dva puta poruku da imam 300 MB interneta, al' ne piše ni kako ga aktivirati ni ništa, aktiviran nije, gled'o sam na njihovoj stranici ne piše ništa o tome, zna li neko možda kako ga korstiti? Malo je reći da mi je hitno 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
http://www.haloo.ba/mobilni-internet-s62DrustveniParazit je napisao/la:Ljudi, 'vako, imam haloo karticu u mobitelu i sad dobio sam već dva puta poruku da imam 300 MB interneta, al' ne piše ni kako ga aktivirati ni ništa, aktiviran nije, gled'o sam na njihovoj stranici ne piše ništa o tome, zna li neko možda kako ga korstiti? Malo je reći da mi je hitno

-
- Kontakt:
ima neko iskustva sa ZTE telefonima, konkretno v blade 220 ? cuo sam da su strasno zahvalni i kvalitetni
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
momci, mobitel mi se ugasi i počne se paliti i ugasi se, i sve tako u krug. i to je počeo raditi sam od sebe. šta se događa?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
xperia z2/3 ili iphone 5 ?
Xperia koja god
hard reset, spasi sve podatke negdje i vrati telefon na fabričke, pa vidi šta će biti daljeAsharaK je napisao/la:momci, mobitel mi se ugasi i počne se paliti i ugasi se, i sve tako u krug. i to je počeo raditi sam od sebe. šta se događa?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zna li neko sta je sa here mapama i navigacijom na windowsu?
Vratio sam telefon na fabricke postavke ali na store-u ne mogu pronaci. A jos juce sam koristio navigaciju bez problema.
Vratio sam telefon na fabricke postavke ali na store-u ne mogu pronaci. A jos juce sam koristio navigaciju bez problema.
Mia San Mia
Ja sam bas zagrijan za Z2 duze vrijeme ali sam kratak sa parama, strasan telefon u svakom pogledu. Z3 je jos bolji (neki kazu da je Z3 pojacani Z2) po nekim segmentima jeste bolji - nista pretjerano. Da ne znam ti sta radis na telefonu, oba uređaja su perfektna, brzina, memorija, Sony ima najbolji interface, igranje igrica ide super, ne vjerujem da ces imati bili kakvih problema sa apolikacijama (samo ne instaliraj svakakva sranja).fedeltafrotta je napisao/la:xperia z2/3 ili iphone 5 ?
Gledao sam na "Univerzalno" da je Z2 mislim 650 KM ali nemaju ga na stanju, Z3 je vjerovatno skuplji. Ne znam kako se krecu cijene polovnih, inace ne kupujme polovno nemam povjerenje ni u koga.
Ne znam nista o Iphone 5 i IOS, po ovome sto sam vidio po internetu i među rajom jeste to odlican uređaj ali ja sam vise Android, Sony fan.
https://www.youtube.com/watch?v=IZ2Z0fQs5_g
https://www.youtube.com/watch?v=EuMEbcT5C_Q
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone3=4910

P.S. Jesi li ti jos negdje gledao Z2 i koliko para traze ?
-
- Kontakt:
@elegant
Z2 i Z3 su veoma slični, praktično je razlika u 5 deka a cijena je skoro 200km veća za z3... ja ću uzeti preko telecoma, na 2 godine izađe me 617, a z3 na 2 god je 891.. a kažem razlika je minimalna...
5s je mnogo skuplji i lošiju kameru ima, a ove karakteristike mi sve idu na stranu androida... imam trenutno iphone, doduse stari, i pun mi ga je kufer vise...
ps. 271km je skuplji preko telecoma z3
Z2 i Z3 su veoma slični, praktično je razlika u 5 deka a cijena je skoro 200km veća za z3... ja ću uzeti preko telecoma, na 2 godine izađe me 617, a z3 na 2 god je 891.. a kažem razlika je minimalna...
5s je mnogo skuplji i lošiju kameru ima, a ove karakteristike mi sve idu na stranu androida... imam trenutno iphone, doduse stari, i pun mi ga je kufer vise...
ps. 271km je skuplji preko telecoma z3

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 27 okt 2015, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.