Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Prvi ozbiljan protivnik za komšije i eto problema.
Bit će ova sezona veća ludnica nego prošla, u to sam uvjeren.

Bit će ova sezona veća ludnica nego prošla, u to sam uvjeren.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
a sta pocini lazio
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- muha milanez
- Kontakt:
Pedroooo, bušiiiii 
Simone je smiješan trener sa još smiješnijom svojom 3-5-2 formacijom

Simone je smiješan trener sa još smiješnijom svojom 3-5-2 formacijom
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 26 avg 2022, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo Lazio 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- feniksptica
- Kontakt:
pedro majstorski, rjetki su igraci koji podjednako dobro igraju na obje strane i s obje noge
braavo momci
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličan fudbal u drugom poluvremenu. Inzaghi se pogubio doduše
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lazio k'o Barca birvaktile, ne moze Inter meda 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbt ovi vise komentarisu druge klubove nego onaj za kog navijaju. Dobru sam ja dijagnozu dao za njih ranije.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
ne znam cemu gagliardini u prvoj postavi, ali hajde neka bude zanimljivo prvenstvo 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Chapman1886
- Kontakt:
štasi bolan ti balavče učmali brabonjče diagnoziroBuffonGigi je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:42Jbt ovi vise komentarisu druge klubove nego onaj za kog navijaju. Dobru sam ja dijagnozu dao za njih ranije.

Samo Sloboda | COYG

Ma nema se sta tu vise reci. Mjerilo necu uzimati tamburanje bezveze protivnika. Problem je odbrana, a Lukaku je nespreman sad za sad. Nesto ne vjerujem da ce sistem oko njega se graditi kao pod Conteom.
Problemi od prosle sezone isti kao ove, nemam neka ocekivanja iskreno od ove sezone sve dok ne otjeraju debila sa klupe. Obicni talijanski prosjek koji je uspio od Piolija izgubiti titulu, za to moras bas biti strucnjak.
Problemi od prosle sezone isti kao ove, nemam neka ocekivanja iskreno od ove sezone sve dok ne otjeraju debila sa klupe. Obicni talijanski prosjek koji je uspio od Piolija izgubiti titulu, za to moras bas biti strucnjak.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Al fakat, pacenici prate i komentarisu vise konkurenciju nego klub za koji navijaju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli je za Inzaghia u najmanju ruku Sacchi. Makar nije klasični Italijan i ne plaši se pokušati nešto novo i njegov Milan igra fudbal. Dok Inzaghi ima i dalje klasične italijanske mušicetiffoso je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:54Ma nema se sta tu vise reci. Mjerilo necu uzimati tamburanje bezveze protivnika. Problem je odbrana, a Lukaku je nespreman sad za sad. Nesto ne vjerujem da ce sistem oko njega se graditi kao pod Conteom.
Simone ispade conte za siromasne...tvrdoglavo samo jeftino,moze i u restoran od 10 eura, ne trazi stoju...
Iako od svih "mladjih" on je najjaci po meni
Iako od svih "mladjih" on je najjaci po meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.