FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

janini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la janini » 20 jan 2014, 22:55

BegAx je napisao/la:
janini je napisao/la:*ebem ih usta (upravu), popadat cu sve ispite zbog njih i njihovog bezobrazluka...ccc :D :mrgreen: :lol:
Mani se covjece fakulteta. Kupi godisnju za Istok, tamo ces vise nauciti neg na fakultetu.

Btw. Mojne mi dirati Sesara:grin:

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2
Uvjerio sam se hahaha, onaj fakultet neces naci ni u Travniku :D

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 20 jan 2014, 23:11

Hvala momku iz Citluka na izvjestaju.
Poruka Jarniju je da ih odere i fizicki pripremi, i nesumnjam da ce ova ekipa derati guzove svima iako mislim da ce biti upitno koliko ce biti uigrani do pocetka prvenstva jer nam je pocetak dosta paklen. Zato, nisam siguran u titulu ove sezone, iako sam misljenja da cemo imati daleko najjaci sastav samo zbog cinjenice da su neuigrani, i rekao bih da su sanse 50-50% bez obzira na zaostatak od dva boda. Svi igraci su dovedeni na jedan duzi period. Imat ce odlicne plate za nase uslove. Onaj ko zeli da uspije, uspjece, ko voli rakiju vise od lopte ce naci san izlazna vrata. Slag svemu je akademija, ali od nje tek mozes poceti ubirati plodove za 2-3 godine. Stoga i ovoliki ugovori 2.5 godine. Mislim da bi ova ekipa mogla biti konkuretna sa par pojacanja(jer na ljeto ocekujem par ciljanih pozajmica) da na ljeto da zaganja evropsku ligu ako joj se potrefi dobar raspored. To bi bio slag na tortu. Ovo se sve cinilo kao neki san do prije samo par mjeseci.....

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 20 jan 2014, 23:12

Malo off topic, sjeca li se neko ovog igraca, meni bas u magli..nije nes puno igrao :/ kakav je bio on..naletih na njega slucajno pa reko malo da s vama podijelim

http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 79704.html

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jan 2014, 23:17

Jedan od igraca koji je morao duze ostati,meni krajnje korektan bio za malo utakmica sto je odradio,nemogu da se sjetim koja je ono prijateljska bila na Kosevu kad je debitovao :| dal Olimpik ili vako nesto
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jan 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 jan 2014, 23:23

Beli,Saraba,Torlak i Nikitovic. :D
Sjecam ga se na derbiju 0:0 kad smo odigrali na Kosevu odlicno odigrao.
Ti si opet šampion !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jan 2014, 23:26

A gore u vrhu Hiros Nedim ,jedan je Hirke :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jan 2014, 23:42

miky_hz je napisao/la:A gore u vrhu Hiros Nedim ,jedan je Hirke :lol:
Gdje je Hiros sada? Ako se ne varam, nakon nas je otisao u negdje Skandinaviju. Treca ili cetvrta liga.
Sjecam se da je on dosao zajedno sa Torlakom.
Kad smo vec kod bivsih, sjeca li se iko Nine Milenkovica? Meni je bas zao sto Ninoslav nije ostao duze kod nas. Strasan igrac bio. Al opet **** vakat bio, dobro da je ikako pristao doci.:grin:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 23:46

BegAx je napisao/la:
Gdje je Hiros sada? Ako se ne varam, nakon nas je otisao u negdje Skandinaviju. Treca ili cetvrta liga.
Kad smo vec kod bivsih, sjeca li se iko Nine Milenkovica? Meni je bas zao sto Ninoslav nije ostao duze kod nas. Strasan igrac bio. Al opet **** vakat bio, dobro da je ikako pristao doci.:grin:

http://www.transfermarkt.de/de/nedim-hi ... 79061.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jan 2014, 23:49

Svasta:lol:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 jan 2014, 23:54

BegAx je napisao/la:

EL NINO :) on je kod nas nesto kratko pravo bio 2-3 mjeseca.
Ti si opet šampion !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jan 2014, 00:08

janini je napisao/la:Malo off topic, sjeca li se neko ovog igraca, meni bas u magli..nije nes puno igrao :/ kakav je bio on..naletih na njega slucajno pa reko malo da s vama podijelim

dobar je nikitovic bio, mislim da je odigrao jedni sezonu vrlo korektno .on i torlak dobar tandem bili ,torlak visoke a on brz i niske kupio :D .mislim da je tad šener bajramovic trener bio

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 21 jan 2014, 00:10

Ja da se pitam doveo bih i Sesara i Grahovca i Jahica, otkaz dao Bisanovicu, Cimirota dao na posudbu u Celik, a radovca pomalo ubaciova da ne pregori :D... Stvarno nam fali taj def. veznjak, Sesar i Grahovac u paketu bi bili odlicni, a i dosta su mladi :D... Ne treba Sesaru zamjeriti, ipak je u svemu tome prste umjesane imao Irfan, ko zna sta je bilo izmedju njih dvojice :D

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 jan 2014, 00:12

bordobijeli je napisao/la:
janini je napisao/la:Malo off topic, sjeca li se neko ovog igraca, meni bas u magli..nije nes puno igrao :/ kakav je bio on..naletih na njega slucajno pa reko malo da s vama podijelim

dobar je nikitovic bio, mislim da je odigrao jedni sezonu vrlo korektno .on i torlak dobar tandem bili ,torlak visoke a on brz i niske kupio :D .mislim da je tad šener bajramovic trener bio

Bila su još 2 momka (jako dobru igru pružali tada )sad ne znam jesu li igrali u doba šenera . Gregor Mohar I Patrik Doči , ne znam sad gdje su :)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 21 jan 2014, 00:13

" onclick="window.open(this.href);return false; Zadnja linija: Patrik doqi.Mohar,Nikitovic,Torlak trener SENER BAJRAMOVIC

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jan 2014, 00:14

Suki46 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:

Bila su još 2 momka (jako dobru igru pružali tada )sad ne znam jesu li igrali u doba šenera . Gregor Mohar I Patrik Doči , ne znam sad gdje su :)
Mohar igra za Radomlje( 2. slovenska), a Doqi za Moslavinu (3-4 HNL).
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 21 jan 2014, 00:16

a najludji ste mi e sto cete hebavat majku i Ibrakovicu i Dini, i Tanu i pojacanjima kada sezona pocne samo vas cekam eto citiracu ovaj post samo da se zna budite mi pizdravljeni jer takvi ste vi :D
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jan 2014, 00:25

Dočiju cuke dosle glave, spavao u kladari,zaduzivao se na kraju kod raje i ispalio se :lol: Mohar je korektan bio uvijek je i kad je otisao odavde na sva usta hvalio sve zivo iako neznam da je dvije utakmice sastavio

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jan 2014, 00:30

Iskren je napisao/la: Zadnja linija: Patrik doqi.Mohar,Nikitovic,Torlak trener SENER BAJRAMOVIC
kako je kisa padala auuuu

Tanbabuka
Kontakt:

Post Postao/la Tanbabuka » 21 jan 2014, 00:35

farukzidane je napisao/la:Ima jedan povratnik :D :D :D :D ,,,zadnja dva dana je i on u opticaju,,,licno ga nebi volio vidjeti opet sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Muharemovic Veldin!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jan 2014, 00:36

miky_hz je napisao/la:Dočiju cuke dosle glave, spavao u kladari,zaduzivao se na kraju kod raje i ispalio se :lol: Mohar je korektan bio uvijek je i kad je otisao odavde na sva usta hvalio sve zivo iako neznam da je dvije utakmice sastavio
Doci je je bacio dres kad je zamjenjen bio i to mu kraj i bi ,a slovenac je loš bio

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, MSOZ101, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 54 gosta.