FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 20 jan 2014, 22:33

fedeltafrotta je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:vi ko da hokej igrate, kad misli jarni uigrat sve to :?:
A valjda će se uigrati do sljedeće sezone :mrgreen:
uigrajte se 2 kola prije kraja taman kad mi obezbjedimo titulu :P
pazi da ne obezbijedite sa 13 igrača nešto?
još kad ne bi bilo ozljeda i žutih i kad bi vam teren malo nageli na protivnički go :lol: :lol: :lol:

vi i Borac prvi otpadate
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jan 2014, 22:34

Baš htjedoh reči nemoj S J Boga ti to je smeče od čovjeka ako je to rekao
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2014, 22:34

Joj rukfaš al i ti ubaciš kost.... :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jan 2014, 22:34

Ognjen Đelmić suspendovan

Ognjen Đelmić, jedan od najboljih igrača FK Borac u prvom dijelu sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH, od danas je suspendovan.
"Dobio je usmenu saglasnost da nekoliko dana zakasni na početak priprema. Međutim, nikome se nije javio i objasnio zašto je produžio odsustvo, tako da smo odlučili da ga suspendujemo", rekao je Stanoje Štrbac, direktor Borca.

Dobar igrac.

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 20 jan 2014, 22:35

Jes lijepo vidjet - http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... _BOS1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 jan 2014, 22:35

janini je napisao/la:mojne I.S. djece ti ako na njega mislis :D ja bi ipak S.G. :D

a S.J je onaj sto je planirao da se gologuz okrene istoku :D :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jan 2014, 22:36

selfmade je napisao/la:
tello je napisao/la:Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%
Ili Lede Muharemović
Nece on sad,ali na ljeto nije iskljuceno ugovor mu istice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 20 jan 2014, 22:37

farukzidane je napisao/la:
janini je napisao/la:mojne I.S. djece ti ako na njega mislis :D ja bi ipak S.G. :D

a S.J je onaj sto je planirao da se gologuz okrene istoku :D :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D
Joj imam ispit sutra, ne radi mi to hahaha :D potrefio sam barem 2 ili sve trojicu :D haha

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 jan 2014, 22:37

hilmo je napisao/la:Joj rukfaš al i ti ubaciš kost.... :mrgreen:
ne samo ja,,,,vidim i ti opasno ali bas opasno,,,radis,,,uhhh :D :D :D :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2014, 22:37

janini je napisao/la:Joj imam ispit sutra, ne radi mi to hahaha :D potrefio sam barem 2 ili sve trojicu :D haha
Radi ispita Sanel Jahic :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 22:38

Sesar je ekstra igrac, nemojte mi na njega 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 20 jan 2014, 22:39

pile87 je napisao/la:
janini je napisao/la:Joj imam ispit sutra, ne radi mi to hahaha :D potrefio sam barem 2 ili sve trojicu :D haha
Radi ispita Sanel Jahic :mrgreen:
Hahaha, ma ne bi se ljutio sto se mene tice moze sam sebe ispostovati i skinut se gologuz :D al ipak S.G. :D raja su mu ovdje :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jan 2014, 22:42

miky_hz je napisao/la:
selfmade je napisao/la:
tello je napisao/la:Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%
Ili Lede Muharemović
Nece on sad,ali na ljeto nije iskljuceno ugovor mu istice

Nudio se on Ibrakovicu a i Ibrakovic ga je zvao odmah na kraju sezone al se oko love nije moglo dogovoriti...
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 22:42

Mogu obojica vala i SJ i SG :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2014, 22:42

Ako je u pitanju neko od te trojice onda je najbolje da bude Sanel Jahić, čisto onako, da imamo kome Bajram čestitati :D :D :D :D :D

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 20 jan 2014, 22:46

hilmo je napisao/la:Ako je u pitanju neko od te trojice onda je najbolje da bude Sanel Jahić, čisto onako, da imamo kome Bajram čestitati :D :D :D :D :D
Pa da nam se komšije naljute :D HAHAHAHA
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 22:49

i brat Hilmo poceo da trola :D :lol: :lol: :lol: samo opustena atmosfera braco :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 jan 2014, 22:50

Robert Jarni nogometaše Sarajeva za nastavak prvenstva priprema u Čitluku

slika
slika

Robert Jarni, proslavljeni hrvatski internacionalan koji je u karijeri nastupao za splitski Hajduk i europske velikane poput Real Madrida i Juventusa od jučer je s nogometašima Sarajeva na pripremama u Čitluku. Osvajač brončane medalje na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj danas je odvojio djelić svog vremena za druženje s novinarima u Hotelu Brotnjo u kojemu su smješteni igrači i stručni stožer FK Sarajevo.

Na početku razgovora Jarni nam je pojasnio kako se odlučio prihvatiti ponudu Sarajeva i kazao kako nije mnogo dvojio, jer je došao u dobro posložen klub, maksimalno okrenut Europi u kojemu ima sve potrebne preduvjete za normalan rad.

Rad s igračima na terenu je ono što me najviše ispunjava

- U klubu je sve fantastično. Za sada smo krenuli dobro, dobili smo dva pojačanja, a danas nam dolazi i treće, jer će nam se priključiti Krste Velkoski, centarfor iz Rabotničkog. Kako čujem moglo bi eventualno biti još dolazaka, ali otom potom – kazao nam je trener Sarajeva i prokomentirao da je Nikoli Komazecu na odlasku iz Sarajeva poželio svu sreću uz objašnjenje da je najbolji igrač Sarajeva u protekloj polusezoni imao ugovor s klauzulom koja je strijelcu 14 golova omogućila odlazak u inozemstvo.

Za nastavak trenerske karijere koju je Jarni započeo u Hajduku, a nastavio u Istri, pa potom u omladinskom pogonu Hajduka Robert je imao brojne ponude, među kojima i neke iz daleke Kine koje se nisu konkretizirale.

- Moram reći da je Sarajevo bilo daleko najkonkretnije. Dogovorili smo se za 10 minuta. Meni je jedini cilj bio ići raditi. Ne mogu više čekati, pogotovo ne kod nas u Hrvatskoj. Situacija je tamo dosta teška, ne samo kod nas nego i u svim zemljama oko nas, tako da je Sarajevo bilo najkonkretnije. Volim raditi, nisam za neke poslove koji se rade po uredima, ja volim raditi dolje na terenu sa igračima i to je ono što me najviše ispunjava – prokomentirao je Jarni.

Upitan za plan priprema Jarni je kazao kako Sarajevo na pripremama u Čitluku ostaje do slijedećeg ponedjeljka, nakon čega slijedi dio priprema u turskoj Antaliji. Iza igrača Sarajeva je aerobni dio priprema u Sarajevu, a na treninzima u Čitluku više pozornosti bit će posvećeno izdržljivosti, brzini i snazi. Na pripremama u Hercegovini Sarajevo će odigrati i dvije prijateljske utakmice. Prva je zakazana protiv Brotnja za srijedu 22. siječnja u 14,30 sati, a druga za subotu u Ljubuškom protiv NK Bigeste, dok Sarajevo u Antaliji ima zakazane utakmice sa zaista jakim protivnicima iz Rusije i Austrije.

Jarni: Od igrača zahtijevam maksimalnu koncentraciju i profesionalan pristup

Bez obzira što će Jarni debitirati na klupi Sarajeva protiv čitlučkog Brotnja u utakmici u ranom dijelu priprema u kojima rezultat nije u prvom planu trener Sarajeva nas je uvjerio kako će od svojih igrača tražiti maksimalan angažman na treninzima i utakmicama.

- Naravno očekujem od igrača, pošto imamo vrlo kvalitetne igrače, da će to biti jedna vrlo ozbiljna utakmica i ja ih tako pripremam i tako radim svaki trening. Onako kako se trenira tako će se i igrati. Od igrača zahtijevam maksimalnu koncentraciju i profesionalan pristup svakom treningu, jer treneri koje sam imao su me naučili da ako uspiješ podići razinu treninga na 80% razine utakmice tvoj posao je obavljen. Tako ćemo i mi raditi. Mene ne zanima tko će stajati s druge strane želim maksimalan pristup u svakoj utakmici – bio je jasan novi trener Sarajeva.

Budući da je Sarajevo jučer doputovalo u Čitluk i da su prvi treninzi u Čitluku već odrađeni upitali smo Jarnija za dojmove o smještaju i uvjetima za trening u Čitluku, na što nam je trener Sarajeva kazao: „Osobno nisam znao, međutim rekli su mi u klubu da su bili ovdje prošle godine i da su uvjeti zaista fantastični. Hotel Brotnjo je fenomenalan, ljudi su ovdje ne ljubazni nego preljubazni. Za hrana, smještaj i ljubaznost osoblja zaista nemam riječi, svaka im čast, a na raspolaganju imamo i dva terena za trening“.

Na kraju razgovora nametnulo se i pitanje o ciljevima FK Sarajevo u nastavku sezone, a trener Jarni je odgovarajući na ovo pitanje kazao kako je svjestan da je došao u jedan od najboljih bosansko-hercegovačkih klubova i kako je svjestan da navijači priželjkuju prvo mjesto, te da će napraviti sve kako bi Sarajevo na kraju osvojilo prvenstvo, no to nije mogao obećati.

Utakmica između HNK Brotnjo – Čitluk i FK Sarajevo odigrat će se u srijedu na stadionu Bare, a ulaznice za utakmicu čiji je početak u 14,30 sati prodavat će se po cijeni od 3 KM.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 20 jan 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 20 jan 2014, 22:51

*ebem ih usta (upravu), popadat cu sve ispite zbog njih i njihovog bezobrazluka...ccc :D :mrgreen: :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jan 2014, 22:54

janini je napisao/la:*ebem ih usta (upravu), popadat cu sve ispite zbog njih i njihovog bezobrazluka...ccc :D :mrgreen: :lol:
Mani se covjece fakulteta. Kupi godisnju za Istok, tamo ces vise nauciti neg na fakultetu.

Btw. Mojne mi dirati Sesara:grin:

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, pitara, supervizor, worchester, zagorski i 53 gosta.