Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jašta. Već smo apsolvirali da su nam Milioneri pustili
Naravno WBA će nas razbit na paramparčad
Šteta za Jacka. Samo 22 godine,a toliko pehova u karijeri.
Šta tek reći za Artetu. . .Čovjek je igrao na vrlo visokom nivou i onda ovo. . .
Naravno WBA će nas razbit na paramparčad
Šteta za Jacka. Samo 22 godine,a toliko pehova u karijeri.
Šta tek reći za Artetu. . .Čovjek je igrao na vrlo visokom nivou i onda ovo. . .
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
VEc smo apsolvirali da ove povrene nisu pehovi i slucajnost, Wilsherova kao i karijera svakog igraca Arsenala ce procvjetati kad francuski ublehas ode sa svojim retardiranim metodama treninga i kad ublehaski medicinski tim povede sa sobom u pm odakle je dosao. Igraci misteriozno nestaju idu po nekakvim operacijama, a ovamo baca ublehe da su se oporavili dje je sad taj diaby vise, dje Gnabry nestade, gdje mu je Walnut, sve nestali igraci odigraju par tekmi za rezerve i udju sa klupe u prvi tim i onda opet nestanu kako niko da se zapita sta se to desava u ovom klubu?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma koga briga. Ionako se povređuju "precijenjeni engleski panjevi" ili "traktori".
No big deal.
Alexis će igrat za sve njih.
No big deal.
A.F.C. Bournemouth!
Mnogo dobro djeluje Ramsey bez Wilsherea.
Arteta bas dobro odigrao zadnjih par utakmica. Koliko presjecenih lopti uliva bar 50% vise sigurnosti od Flaminia kada je tu. I onda ne mozes a da se ne zapitas i ne zazalis sto jbni voajer ne zeli da dovede jednog takog samo mladjeg i jaceg DMa. Pa bili bi za 30% jaci a plus normalni stoper... Eto, samo dve pozicije do tima koji moze biti konkurentan ovim najvecim ali ne...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Meni sinoć Ramsey nije bio ništa specijalno, bio je bolji nego u prošlih par utakmica ali je to daleko od onog Ramseya iz prošle sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Da je bar tako...najbolji igracnam je ozlijedjen a ja ne pamtim kad je Ozil prije Arsenala zadnji put bio ozlijedjen a otkad ej dosao ovde vec ima dvije teske povrede za sezonu i po...to ako nije dokaz ko je glavni krivac i u cemu je problem onda ne znam...rambo16 je napisao/la:Ma koga briga. Ionako se povređuju "precijenjeni engleski panjevi" ili "traktori".
No big deal.
Da Alexisa nema ovaj tim ne bi sinoc ni igrao mec a u ligi bi bili u opasnoj zoni...
hejtaj koliko hoćeš al Arteta je predobro sinoć odigrao, svaki napad se potrudio da presiječe i uz odgovnornog Ramseya ono sinoć je djelovalo dobro.
A to da su milioneri pustili il šta već je licemjerje jer ste bili najavljivali poraz od Kloppa i Dortmunda.
A čitao sam, mislim da je Chambers govorio kako je Wenger tokom sedmice vježbao da se protivnički napadi mnogo ranije završavaju i sijeku zbog opasnosti od kontri, i polukontri i meni je to najbolje odradio Arteta, baš se trudio.
Nema potrebe za pljuvanjem i kad dobro odigra, i ono sinoć je pokazatelj koliko bi nama značio dobar DM. Klub bi procvjetao majke mi
A to da su milioneri pustili il šta već je licemjerje jer ste bili najavljivali poraz od Kloppa i Dortmunda.
A čitao sam, mislim da je Chambers govorio kako je Wenger tokom sedmice vježbao da se protivnički napadi mnogo ranije završavaju i sijeku zbog opasnosti od kontri, i polukontri i meni je to najbolje odradio Arteta, baš se trudio.
Nema potrebe za pljuvanjem i kad dobro odigra, i ono sinoć je pokazatelj koliko bi nama značio dobar DM. Klub bi procvjetao majke mi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Upravo to.topnik1 je napisao/la:hejtaj koliko hoćeš al Arteta je predobro sinoć odigrao, svaki napad se potrudio da presiječe i uz odgovnornog Ramseya ono sinoć je djelovalo dobro.
Kada Arteta odigra kako bi pravi DM trebao odigrati desi se to da i sa Nachom na stoperu ne doposutiš previše šutevi i pokušaja istinh na svoj gol.
Kako bi to izgledalo da imamo nekog tko je DM i tko će svaku odigrati na tom nivou je jednostavno perverzno.
Da.Za povrede je kriv medicinski tim i izuzetno mnogo nesretnih okolnosti.BigBigBang je napisao/la: Da je bar tako...najbolji igracnam je ozlijedjen a ja ne pamtim kad je Ozil prije Arsenala zadnji put bio ozlijedjen a otkad ej dosao ovde vec ima dvije teske povrede za sezonu i po...to ako nije dokaz ko je glavni krivac i u cemu je problem onda ne znam...
Da Alexisa nema ovaj tim ne bi sinoc ni igrao mec a u ligi bi bili u opasnoj zoni...
A nismo imali Alexisa prosle sezone pa nismo bili u opasnoj zoni.
Ps. Ono sinoc je Wengerova pobjeda.Znam da se ti tesko mozes pomirit sa tom cinjenicom ali jbga. . .
Dok je Wengera,Arsenal ce igrat Evropu(bio ili ne Alexis tu).
Poslije Profe nista ne garantujem
A.F.C. Bournemouth!
Je*eš Evropu kada svake godine ispadnemo u osmini finala...kada se svake godine u januaru (ove godine u novembru) oprostimo od titule, i na kraju slavimo četvrto mjesto ko da smo osvojili ligu prvaka.rambo16 je napisao/la:Da.Za povrede je kriv medicinski tim i izuzetno mnogo nesretnih okolnosti.BigBigBang je napisao/la: Da je bar tako...najbolji igracnam je ozlijedjen a ja ne pamtim kad je Ozil prije Arsenala zadnji put bio ozlijedjen a otkad ej dosao ovde vec ima dvije teske povrede za sezonu i po...to ako nije dokaz ko je glavni krivac i u cemu je problem onda ne znam...
Ps. Ono sinoc je Wengerova pobjeda.Znam da se ti tesko mozes pomirit sa tom cinjenicom ali jbga. . .
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Isti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ovog Vilsira hodzi treba odvest, drugog rjesenja ne vidim. Ko da na mrvama frajer spava. Neke strave mu salit, nesto se mora radit, inace cemo jos jednog hafiza imat za 2-3 godine.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
ćwengerova pobjeda isto ko sto je wengerov svaki poraz i blamaza ove i proslih sezona. Super slavimo jos jedan prolazak grupe tima koji daje na plate vise nego Chelsea, tima cija dva igaca vrijede ko citav Galatasaray i Anderleht skupa svaka cast Wengeru na ovom kolosalnom uspjehu ipak tim iz opasne zone Bundeslige je bio prevelik zalogaj za uzeti im prvo mjesto tako da imamo jos jednu blamazu u najavi u osmini finala. Svaka mu cast i na pobjedi protiv Borussije koja osim sto kriminalno igra ove godine i sto je bila bez najboljeg igraca nije imala nikakav imperativ u sinocnjem mecu jer su pored voajerove skupe igracke rutinski nakon 4. kola uzeli prvo mjesto a sto i ne bi glavni rival im je ekipa koja kuci ne moze pobjediti a ima 3-0 protiv Anderlehta...rambo16 je napisao/la:Da.Za povrede je kriv medicinski tim i izuzetno mnogo nesretnih okolnosti.BigBigBang je napisao/la: Da je bar tako...najbolji igracnam je ozlijedjen a ja ne pamtim kad je Ozil prije Arsenala zadnji put bio ozlijedjen a otkad ej dosao ovde vec ima dvije teske povrede za sezonu i po...to ako nije dokaz ko je glavni krivac i u cemu je problem onda ne znam...
Debuchy is set to return to training in 10 days, according to reports
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
BigBigBang je napisao/la:ćwengerova pobjeda isto ko sto je wengerov svaki poraz i blamaza ove i proslih sezona. Super slavimo jos jedan prolazak grupe tima koji daje na plate vise nego Chelsea, tima cija dva igaca vrijede ko citav Galatasaray i Anderleht skupa svaka cast Wengeru na ovom kolosalnom uspjehu ipak tim iz opasne zone Bundeslige je bio prevelik zalogaj za uzeti im prvo mjesto tako da imamo jos jednu blamazu u najavi u osmini finala. Svaka mu cast i na pobjedi protiv Borussije koja osim sto kriminalno igra ove godine i sto je bila bez najboljeg igraca nije imala nikakav imperativ u sinocnjem mecu jer su pored voajerove skupe igracke rutinski nakon 4. kola uzeli prvo mjesto a sto i ne bi glavni rival im je ekipa koja kuci ne moze pobjediti a ima 3-0 protiv Anderlehta...rambo16 je napisao/la:Da.Za povrede je kriv medicinski tim i izuzetno mnogo nesretnih okolnosti.BigBigBang je napisao/la: Da je bar tako...najbolji igracnam je ozlijedjen a ja ne pamtim kad je Ozil prije Arsenala zadnji put bio ozlijedjen a otkad ej dosao ovde vec ima dvije teske povrede za sezonu i po...to ako nije dokaz ko je glavni krivac i u cemu je problem onda ne znam...
Pa što navijaš za Arsenal majku mu ?
Znaš koliko se stvari može promijeniti do februara, npr dovedemo DM i CB-a i eto nas, komptentni sasvim.
A pošto su se svi ispovređivali niko neće biti toliko izmoren za period oko Nove godine, tako da ne vjerujem da će biti nekih povreda usljed premorenosti.
Ako se saberemo ovih mjesec dana i dovedemo šta nam treba na zimu, a svakako u jednu ruku nam ide na ruku ova povreda Artete i Jacka, možemo okrenuti svoju sreću ponovo i izvući sezonu, jer fakat smo je već zasrali da valja.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Treba što više ovih francuza dovest,osim diabya rijetko koji je kuburio puno sa povredama.
Novi Fabregas se ispostavio kao novi Diaby,to ima samo kod nas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.