uigrajte se 2 kola prije kraja taman kad mi obezbjedimo tituluhilmo je napisao/la:A valjda će se uigrati do sljedeće sezonefedeltafrotta je napisao/la:vi ko da hokej igrate, kad misli jarni uigrat sve to

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uigrajte se 2 kola prije kraja taman kad mi obezbjedimo tituluhilmo je napisao/la:A valjda će se uigrati do sljedeće sezonefedeltafrotta je napisao/la:vi ko da hokej igrate, kad misli jarni uigrat sve to
Ovaj igrac je trebao biti brate sada u citluku na pripremama,,ali prioritet je transfer vani,,posto je propalo,,opet su kontakti uspostavljeni danas,,,s tim da sada ima rok mislim 48 sati da odluci,,,nadam se pozitivno,,,jos da kazem da neobjasnjavam brate previse,,,rekao sam vec jednom kad zavrsi prelazni objasnicu sta se sve desavalo,,a u toku sam bogami sa svim desavanjima i to direktno,,,vrlo je tesko realizovati bilo koji transfer,,jer nazalost nasa liga je na losem glasu,,,ni lova negdje ne pomaze,,,,kad rok zavrsi objasnicu sve,,i onda ce biti sve jasnije.janini je napisao/la:E jbg vise ti braca, fkt sam se drzao tvojih verzija ne kontam poentu :Sfarukzidane je napisao/la:Opet je aktuelan dolazak jednog igraca,,,koji je vec sada trebao biti u klubu,,,propao je transfer vani,,,nadam se da ce ipak sada doci,,,,,,ubrzo ce se sve znati
Rule_hz je napisao/la:u pitanju je srdjan grahovac:D
Ajde vazi, vjerujem ti.Pretpostavljam koji je igrac u pitanjufarukzidane je napisao/la:Ovaj igrac je trebao biti brate sada u citluku na pripremama,,ali prioritet je transfer vani,,posto je propalo,,opet su kontakti uspostavljeni danas,,,s tim da sada ima rok mislim 48 sati da odluci,,,nadam se pozitivno,,,jos da kazem da neobjasnjavam brate previse,,,rekao sam vec jednom kad zavrsi prelazni objasnicu sta se sve desavalo,,a u toku sam bogami sa svim desavanjima i to direktno,,,vrlo je tesko realizovati bilo koji transfer,,jer nazalost nasa liga je na losem glasu,,,ni lova negdje ne pomaze,,,,kad rok zavrsi objasnicu sve,,i onda ce biti sve jasnije.janini je napisao/la:E jbg vise ti braca, fkt sam se drzao tvojih verzija ne kontam poentu :Sfarukzidane je napisao/la:Opet je aktuelan dolazak jednog igraca,,,koji je vec sada trebao biti u klubu,,,propao je transfer vani,,,nadam se da ce ipak sada doci,,,,,,ubrzo ce se sve znati
veznjak,,,stim da necu reci koja tacno pozicija u vezi,,,licno,,,ja bi tog igraca najvise volio vidjetiamypitar je napisao/la:farukzidane
Legendo mozas li reci,na kojoj pozici igra.
normalno da mi koji smo iz sarajeva znamo sta je normalna zaj.ebancija i prcanje koje je strandardno izmedju nasjanini je napisao/la:Cisto da pohvalim ovo je vec zdrava konverzacija rivala, i normalna zajebancija cisto da ovi trovaci napaceni vide.
Srdjan Grahovacfarukzidane je napisao/la:veznjak,,,stim da necu reci koja tacno pozicija u vezi,,,licno,,,ja bi tog igraca najvise volio vidjetiamypitar je napisao/la:farukzidane
Legendo mozas li reci,na kojoj pozici igra.
ko je S.J.amypitar je napisao/la:S.G ili S.J- to je to.
Ili Lede Muharemovićtello je napisao/la:Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%