Prednost domačeg terena je ta što kad ne ide tu su navijači da pomognu igračima svojim navijanjem da izvuku posljednji atom snage,da nema straha dodati loptu dalje od 5 metara,da smije probati jedan na jedan a kad navijač više proziva i psuje svoje igrače više pomaže gostujučoj ekipi nego svojoj. Sad bih po meni najbolje bilo da na zadnji trening pred olimpik ode 500 navijača na jug ,da zapalimo par baklji da igrači i stručni štab osjete da imaju potpunu podršku navijača i vjerujem da bih igrali puno slobodnije i ljepše protiv olimpika.Ovu zadnju titulu nismo osvojili zato što smo bili nešto extra kvalitetni već zato što smo svi disali kao jedan.Svađa nam sad najmanje treba zato svi trening da damo podršku igračima,ako smo zajedno kad osvajamo titule trebamo biti i zajedno kad loše ide.Treba pokazati da smo najveći i kad nije sve bajno.Iker C je napisao/la:Znači navijači su problem, eto rješen problem.Bili su u Širokom,Travniku "pravi" navijači pa smo izgubili. Ima još vremena da dovedemo štopera, beka i def.veznog, Bukvića na gol.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZAr nije ocito da treba nekih promjena u timu, mozda dovesti nekog def.vaznog staviti bukvica na gol...
ili mozda poromjeniti malo postavu u prvih 11 npr. ovako
---------------Bukvic-----------------
Colic-----Bogi-----Nyema---Kvesic
Beslija--Smajic--Stanceski--Stanic
------------Zeba----Savic------------
---------------Bukvic-----------------

Zadnja izmjena: ninho, dana/u 25 avg 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bogićević i Čolić u napadninho je napisao/la:ZAr nije ocito da treba nekih promjena u timu, mozda dovesti nekog def.vaznog staviti bukvica na gol...
---------------Karic-----------------
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
kada su pitali jednog prvaka kako se postaje prvak rekao je kada je najteže izađeš na teren i pobijediš.Nema ništa od svađe svi na zadnji trening pred olimpik na jug i dati podršku igračima da osjete da nisu sami,samo zajedno možemo izači iz ove rezultatske krize.Igračima ne trebaju navijači kada sve ide glatko igračima treba dati podršku kada je najteže.Dokažimo sebi i ostalima da smo najbolji kada i ne ide najbolje.Svi navijači mogu igraču slupati auto samo najbolji od najboljih mogu podržati igrače kada ne ide zato svi na trening.
- nookey
- Kontakt:
Ne može ubili bi nas, nema defanzivca u vezi, evo moj prijedlog:ninho je napisao/la:ZAr nije ocito da treba nekih promjena u timu, mozda dovesti nekog def.vaznog staviti bukvica na gol...
---------------Karic-----------------
----------------Karić-----------------
Baljić-----Bogi----Vasilić---Kvesić
-----------------Nyema-------------
Bešlija---------Zeba--------Smajić
-----Selimović------Adilović-------
Dva off beka, Nyema da krpi rupu u odbrani, a može i povući prema naprijed, Bešlija i Smajić da probijaju i ubacuju gdje dva špica uvijek imaju više šanse od jednog. Stanića odnosno Ramića i Stančeskog ubacivati
kad se umore Bešlija, Adilović i Zeba.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
naravno da je nakon onoga sto je jug (a izgleda i Brko) sinoc poslije tekme "rekao" igracima, situacija takva da su im noge jos svezanije nego prije i da ce to po svemu sudeci rezultirati jos gorom igrom u sljedecim utakmicama. E sad kako to prevazici... Mislim da (pored Brke) samo navijaci mogu svojom podrskom dici samopouzdanje, pa se slazem da bi jedan trening trebalo posjetiti u malo vecem broju i to im dati do znanja. Pa hebo te i na svoju rodjenu djecu se izderem i svasta im nagovorim kad naprave zijan, pa opet poslije toga im pokazem da sam uz njih i idemo opet zajedno... E pa isti mi je princip i za ove curice sto nazalost trenutno nose sveti dres.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zao mi je samo sto nakon sto su istjerali ultrase nisu uletili na sjever i istjerali sve i sa sjevera ima tamo i gorih od ultrasa
a ono sramno penjanje na jugu....
nije ba niko od igraca želje kriv ONI NE ZNAJU BOLJE!!!!!!
NEMOGU JA FORSIRAT NEKOG KAD ON NE ZNA!!!!
to vam je ko u teretani ti se isforsiras 5 kila al ne mozes 20 !!!! pala ti forma nema dizanja 120 kao prije vrati se na 110 pa ispocetka
ovo sam objasnio za laike koji samo tako mogu shvatiti da je nama domet ove godine 3 mjesto!!!!
to vam je ko u teretani ti se isforsiras 5 kila al ne mozes 20 !!!! pala ti forma nema dizanja 120 kao prije vrati se na 110 pa ispocetka
ovo sam objasnio za laike koji samo tako mogu shvatiti da je nama domet ove godine 3 mjesto!!!!
ja i dalje mislim da je ovo prolazna kriza, trebamo ih podrazati, odnosno moramo ih podrzati, nema na druge!
Navijaci nisu krivi ali pravi navijaci, a onakvi ko onaj krzljavi sto je psovao Karicu a nije ni usao u stadio i ostali pljuvaci jesu SIGURNO krivi malo jer stvaraju nevjerovatan pritisak.
To treba istrijebiti, definitivno!!
Navijaci nisu krivi ali pravi navijaci, a onakvi ko onaj krzljavi sto je psovao Karicu a nije ni usao u stadio i ostali pljuvaci jesu SIGURNO krivi malo jer stvaraju nevjerovatan pritisak.
AMAR AMAR OSIM OSIM
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
bubakar je napisao/la:ja i dalje mislim da je ovo prolazna kriza, trebamo ih podrazati, odnosno moramo ih podrzati, nema na druge!
profesionalcu pritisak ne smeta!!!!!
pa jarane sto ti ne vidis pritisak kod engleza spanaca italijana??? ma pritisak je nesto na sta se vade male ekipice
NEMA PRITISKA SAMO NEZALAGANJE I TO STO SMO SLABIJI!!!
- nookey
- Kontakt:
Neka malo popustite ljudi, ima normalne raje i na sjeveru, kao što neko reče i bivših vođa i starijih manijaka koji pamte bolja vremena od trenutnih, ne može sve u isti koš, treba fino te prozivače, pljuvače i petokolonaše otjerati, ako treba i silom, ali ne možemo porediti te hajvane sa pravim navijačima Želje koji svake sezone kupe godišnju i očekuju bolje dane, normalno da će se iznervirati pa ljudi smo!jug-onostalgicar je napisao/la:zao mi je samo sto nakon sto su istjerali ultrase nisu uletili na sjever i istjerali sve i sa sjevera ima tamo i gorih od ultrasa
ili jesi ili nisi fudbal je jednostavan ta prica o pritisku nema veze pa zar nije pritisak i na ronaldu i mesiju pa po 50 komada zabise prosle godine pravi igrac ce odgovoriti na pritisak jos boljom igrom onaj koji podlegne bilo kakvom pritisku i ne zasluzuje da se bavi tim poslom ne znam kakav da je pritisak ako znas znas moze se desiti dan da ne ide i slicno ali ovo je izgleda kod vas neki drugi problem jer vec par kola je to izrazito slabo kako govorite ja nisam gledao pa ne mogu da sudim i izvinjavam se na ometanju teme
-
- Kontakt:
Treba se upitati gdje su pare, Amar trazi igrace kojima je istekao ugovor i ocekuje od njih da odmah postanu hit. Nego Brko daj pare za jedno kvalitetno pojacanje i to je to (Vule je slobodan).
Iskreno nakon sinoc mislim da treba Vasilic dobiti priliku umjesto Nyeme frajer je bio izgubljen slucaj sinoc. Svraka i Stanic nemaju mjesta u Drini iz Zvornika a ne u Zelji. Perica mora igrati.
Sto se tice utakmice protiv Olimpic idemo mi na bod

Takodjer mi nesto jos "zulja" nakon svega ovoga sto se desava i rezultata u posljednje vrijeme nas dragi predsjednik kuba nije se nijednom pojavio i dao svoje misljenje ili je mozda zauzet otvaranjem zajednickom fan shopa
ili price o gradnji stadiona al to je za malu djecu
UPRAVA NAPOLJE!!!
Iskreno nakon sinoc mislim da treba Vasilic dobiti priliku umjesto Nyeme frajer je bio izgubljen slucaj sinoc. Svraka i Stanic nemaju mjesta u Drini iz Zvornika a ne u Zelji. Perica mora igrati.
Sto se tice utakmice protiv Olimpic idemo mi na bod

Takodjer mi nesto jos "zulja" nakon svega ovoga sto se desava i rezultata u posljednje vrijeme nas dragi predsjednik kuba nije se nijednom pojavio i dao svoje misljenje ili je mozda zauzet otvaranjem zajednickom fan shopa

Zadnja izmjena: DARE_DEVIL_SA, dana/u 25 avg 2011, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
hordas'87 je napisao/la:ili jesi ili nisi fudbal je jednostavan ta prica o pritisku nema veze pa zar nije pritisak i na ronaldu i mesiju pa po 50 komada zabise prosle godine pravi igrac ce odgovoriti na pritisak jos boljom igrom onaj koji podlegne bilo kakvom pritisku i ne zasluzuje da se bavi tim poslom ne znam kakav da je pritisak ako znas znas moze se desiti dan da ne ide i slicno ali ovo je izgleda kod vas neki drugi problem jer vec par kola je to izrazito slabo kako govorite ja nisam gledao pa ne mogu da sudim i izvinjavam se na ometanju teme
evo i ja se slazem sa pitarom

tekma sa olipicom (lol olimpic xD) mislim da cemo i tu izgubit oni ulaze u formi mi sve dalje od nje i to nam je bolja i proslu sezonu bila....
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Ako protiv Olimipicane pobjedimo, onda stvarno moramo priznati da Titulu osvajaju Maleni li ONI iz Banja Luke 

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Aco pa sta ocekujes od raje, oni od prosle polusezone nisu imali 2-3 utakmice kako valja i opet su imali podrsku ko ni jedan klub u svijetu. Sve pobjede su nesto guzovace bile. Svaki put poslije utakmice podrili ih i pokazivali im kako nije bitno sto su izgubili da smo i dalje uz njih, da ce biti bolje. Sve i jedan igrac su imali maksimalnu podrsku ali opet djaba. Sad je vrijeme na strah(mada sam istog misljenja ko ti da ce to pogorsat stvar). I kako vas nije stid govorit da oni nisu pravi navijaci, govorite nesto protiv sjevera kako se samo sa njega pljuje. Pa sinoc sa juga je grmilo od psovki. Ali razumijem raju tako da im i ne zamjeram sto su psovali i pljuvali.aleksandar_veliki je napisao/la:Smeta drug pritisak i to jako smeta. Milion slucajeva imas kada neki veliki napadac dodje u neki veliki klub pa ga nece gol, ne moze ni u more ubaciti. No, on ima podrsku od svojih navijaca, od svojih saigraca, od svih ljudi u klubu i oko njega. To u Zelji nije slucaj, prvo ti navijaci ebu od do, kao sto neko rece, osim golova niti jedan potez nije nagradjen, zatim saigraci ti ne pruzaju podrsku, nego mole boga da na.e.es, da bi isti mogli kakiti, a tako ti je i oko ljudi u klubu.jug-onostalgicar je napisao/la:bubakar je napisao/la:ja i dalje mislim da je ovo prolazna kriza, trebamo ih podrazati, odnosno moramo ih podrzati, nema na druge!
profesionalcu pritisak ne smeta!!!!!
pa jarane sto ti ne vidis pritisak kod engleza spanaca italijana??? ma pritisak je nesto na sta se vade male ekipice
NEMA PRITISKA SAMO NEZALAGANJE I TO STO SMO SLABIJI!!!
NO PYRO NO PARTY
- SarajlijaTM
Hvala lafe na godinama,bilo bi lijepo opet imati 15.aleksandar_veliki je napisao/la:Ocit primjer klinca od 15 ili nesto malo vise godina. Piju kod Amara u kafani. Lazes, ali bas lazes, ni na kafi ih u Tuborgu nema, ali tebi je to neko rekao i ti si sad macan.SarajlijaTM je napisao/la:Vala si u pravu 100%,moze im se pa kontaju ko su ko oni,zvjezde neke lafomamaSmurf je napisao/la:Većina tima su mladi momci,za mene djeca.Imaju jedan trening dnevno i utakmicu preko vikenda,odlične plate za naše uslove.I pobjesnili.Onaj ko je zaposlen i krivi kičmu pet dana u sedmici za puno manje para,zna o čemu govorim.Moja preporuka Amaru- dva treninga dnevno,da dušu ispuste i da nemaju snage doći ni do kreveta,a ne do kafane.Udariti po džepu.Ako to ne upali,na tribine.
P.S. Čujem iz provjerenih izvora da je Amar sve po svlačionici polupao.I opet neki poslije toga otišli u kafanu.Meni ne bi više zaigrali.![]()
Ako je Amar pobudalio u svlacionici,bilo je i vrijeme davno,jos uz kazne da ih je ostavio poslje tekme da treniraju to bi vec bilo nesto
A sto se tice kafane,najsmjesnije je sto pola njih cuga u amarovoj kafani.![]()
Znali su evropu trcati i boriti se kad ih neko gleda,a sad,sta je sad cccc.Pola njih igra,a u glavi im prodaja gdje u evropu.bruke i sramote.
P.S.-osim je kriv,ali najmanje od svih i to samo zato sto im ranije nije krsio sve na kamaru,ne racunam one njegove "uzrecice" na treninzima

Elem ti si od citavog posta vidio samo jedan dio,uredu,ako grijesim,ok,izvinjavam se,ali posto kupio,toliko prodao,kako se kaze.samo sa malo vise strana sam cuo,al nema veze...
A to kakav sam ja ispao nije tema foruma ili se varam i niposto mi forum ne treba da se potvrdjujem ko licnost.
pozz
P.S.-ovo za trening pred olimpik da se skupimo i podrzimo extra prijedlog,kakvi god su,nasi su,idemo im pomoci kad najvise trebamo
Jbg, ovdje dosta toga ne štima. Ako ništa, jedino što bih volio jeste da dodje do promjene formacije, da se dovede desni bek i štoper i da se forsiraju Zolotić i Ramić. I naravno, disciplina i bolji treninzi, ako je ikako moguće. Europa je dovoljna za ovu sezonu, a ako se reaguje na vrijeme i titula se može uzeti. Sjetite se šampionske sezone, kući protiv Rudara smo gubili bodove...
Neću namjerno sada da pljujem, smeta mi mnogo toga, ali šta ćemo sada. Treba podržati igrače, pa ****, što onda bezveze pjevamo Kada dodju teški dani i slično, radi zajebancije ?
Neću namjerno sada da pljujem, smeta mi mnogo toga, ali šta ćemo sada. Treba podržati igrače, pa ****, što onda bezveze pjevamo Kada dodju teški dani i slično, radi zajebancije ?
Ma idemo dalje,nema se sta mnogo pricati...jucerasnja utakmica je preslikani posljednji trening pred utakmicu.Ista situacija,igra se na jednoj polovini terena,Zrinjski je u ovom primjeru bio druga Zeljina ekipa sa treninga.Amar je znao kakva ce biti situacija na treningu.Ono sto sam ja tada vidio je cinjenica da se prvi tim na tom treningu nije naigrao,nisu mogli probiti,pokusavali su i trudili se ali nije bas uspijevalo.Tu je Nijema ispadao dva do tri puta zestoko,prvi tim nije imao gola,Karic je stajao,znaci trening nije isplaniran da druga postava igra i da zabije golove,vec da bude sparing partner a da prvi tim pokusa da napadne i probije odbranu,te zabije gol...da je druga postava imala varijantu da i oni zabiju,to bi bio preslikani trening utakmice sa Zrinjskim.Taman bi primili tri gola,kao sto su ja mislim i dali,ili su dali manje,nije bitno.Za te golove koje bi primili,kriv bi bio uglavnom Nijema,sa propustima Markovica i Stanica po stranama,gdje je Bogicevic jedini imao jak duel u igri i skoku i gdje je ispravljao sta se moze ispraviti...u napadu nije bilo probijanja po stranama,pokusavali su ali nisu uspjevali,vezna linija sa Savicem i Svrakom ni u kom slucaju nije mastovita,i ja sam se pitao kada sam gledao trening pod kakvim su to igraci onda pritiskom na samom treningu,kada ih gleda 43 covjeka,jer sam nas prebrojao,i gdje svi sute i gledaju kako ovi rade trening,gdje mogu osloboditi noge i glave i bar na takvom treningu pokusati da odigraju mastovitije.Medjutim,onda se ta logika pritiska svodi i na sami trening,pa se pitam ko im tada pravi taj pritisak,jer nema bas pljuvaca okolo.A igraci preslikanoigraju i daju od sebe na utakmici bas ono sto daju i na treningu.
Odlucio sam da se ne sekiram i odgledam utakmicu,i shvatio da je ova utakmica kopirana slika sa treninga.Zasto uvijek u zadnje vrijeme spominjem treninge i odnose na njima.Zato sto trening treba da pokaze sta treba da ocekujemo za utakmicu.Nacin rada,profesionalizam,otklanjanje gresaka,usavrsavanje,taktika,fizicka sprema,rad svih trenera,razne varijante vjezbi,rad sa loptom,istezanje na kraju treninga itd...sve je vazno...
Idemo dalje,mi se sa tri vezane pobjede dizemo na vrh ili cemo biti pri vrhu..zasto ne vjerovati u to,zar ne,mislim da mozemo to uraditi.Problem je sto tek sada nastaje pravi pritisak na igrace,ne radi se tu puno o psovacima,pljuvacima i tim stvarima,radi se o glavam svih ljudi koji su u timu.Pocinje da izmice ono sto su ocekivali i 4 kola i 4 boda ih same stavlja u pritisak,da konacno moraju promijeniti pristup prvo na treninzima,uozbiljiti rad ,uozbiljiti pomocne trenere da i oni nesto urade na treningu sa igracima,motivisati igrace,vratiti ih u normalno psihicko stanje,vjerovati u njih...nema puno vremena za takvo nesto do Olimpica,ali poslije nastaje mala pauza,koja se u tom smislu mora maksimalno iskoristiti.Pa krenuti ispocetka,kao da je prvo kolo,gdje bi igraci morali imati poseban motiv,jer u suprotnom ovo nece izaci na dobro...Raja je ocekivala nesto sasvim suprotno,jedan iskorak u odnosu na ostale klubove i normalna je reakcija ovih malo nervoznijih,jer nismo dobili taj iskorak...nadam se ipak najboljem ishodu i da ce igraci sa Amarom smoci snage da se potrude malo vise u sljedecoj utakmici i da dobijemo olimpic,pa na oporavak na pauzu,koji moramo iskoristiti maksimalno da bi se vratili u normalnije vode
Odlucio sam da se ne sekiram i odgledam utakmicu,i shvatio da je ova utakmica kopirana slika sa treninga.Zasto uvijek u zadnje vrijeme spominjem treninge i odnose na njima.Zato sto trening treba da pokaze sta treba da ocekujemo za utakmicu.Nacin rada,profesionalizam,otklanjanje gresaka,usavrsavanje,taktika,fizicka sprema,rad svih trenera,razne varijante vjezbi,rad sa loptom,istezanje na kraju treninga itd...sve je vazno...
Idemo dalje,mi se sa tri vezane pobjede dizemo na vrh ili cemo biti pri vrhu..zasto ne vjerovati u to,zar ne,mislim da mozemo to uraditi.Problem je sto tek sada nastaje pravi pritisak na igrace,ne radi se tu puno o psovacima,pljuvacima i tim stvarima,radi se o glavam svih ljudi koji su u timu.Pocinje da izmice ono sto su ocekivali i 4 kola i 4 boda ih same stavlja u pritisak,da konacno moraju promijeniti pristup prvo na treninzima,uozbiljiti rad ,uozbiljiti pomocne trenere da i oni nesto urade na treningu sa igracima,motivisati igrace,vratiti ih u normalno psihicko stanje,vjerovati u njih...nema puno vremena za takvo nesto do Olimpica,ali poslije nastaje mala pauza,koja se u tom smislu mora maksimalno iskoristiti.Pa krenuti ispocetka,kao da je prvo kolo,gdje bi igraci morali imati poseban motiv,jer u suprotnom ovo nece izaci na dobro...Raja je ocekivala nesto sasvim suprotno,jedan iskorak u odnosu na ostale klubove i normalna je reakcija ovih malo nervoznijih,jer nismo dobili taj iskorak...nadam se ipak najboljem ishodu i da ce igraci sa Amarom smoci snage da se potrude malo vise u sljedecoj utakmici i da dobijemo olimpic,pa na oporavak na pauzu,koji moramo iskoristiti maksimalno da bi se vratili u normalnije vode
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Seahawks Boy
- Kontakt:
PotpisujemSarajlijaTM je napisao/la:
P.S.-ovo za trening pred olimpik da se skupimo i podrzimo extra prijedlog,kakvi god su,nasi su,idemo im pomoci kad najvise trebamo

Fkt. bi' trebalo nas, ako ništa, bar 500 doći na trening, onih najvjernijih i pokazati im da nam je još stalo do svega
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
- nookey
- Kontakt:
Dajte da se organizuje kakav poziv ili nešto slično, ovo se izgleda mora uraditi!Seahawks Boy je napisao/la:PotpisujemSarajlijaTM je napisao/la:
P.S.-ovo za trening pred olimpik da se skupimo i podrzimo extra prijedlog,kakvi god su,nasi su,idemo im pomoci kad najvise trebamo:
Fkt. bi' trebalo nas, ako ništa, bar 500 doći na trening, onih najvjernijih i pokazati im da nam je još stalo do svega