Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ko je ZA da udje u red koji ce se nafatat od Ilidze pa sve do Bascarsije da se Dzeksonu pusi kad bude zavrsio karijeru nek digne odmah dva prsta. 

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 10 apr 2018, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kawhi je napisao/la:Najveci ikad. Ove oyebine odveo do polufinala.

Bravo Edine.

Dugo vas dugo necemo imati ovakog igraca a mozda nikad!Kad zavrsis karijeru bice tuzan dan Edine!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I onda ga porede sa Džumhurom
Odmah ban za sve koji budu bilo koga uporedili sa najvećim sportistom kojeg je ova zemlja imala ikad, od Kulina bana do danas

Odmah ban za sve koji budu bilo koga uporedili sa najvećim sportistom kojeg je ova zemlja imala ikad, od Kulina bana do danas

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Joj kad kažu željina škola, a nazivali ga klocem i prodali za 50 hiljada Teplicama
Džeko mangup najveći, nikad ovakvog igrača imati nećemo zadugo

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Džeko pa Džumhur.

Kakva partija majstora, strašno. Ovo je majstorski meč. Drago mi je što Džeko igra polufinale LP, zasluženo.

Kakva partija majstora, strašno. Ovo je majstorski meč. Drago mi je što Džeko igra polufinale LP, zasluženo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dzeko je trenutno najbolji centafor na ovim prostorima i jedan od najboljih igraca BiH svih vremena ako ne i najbolji.wobly92 je napisao/la:Najveći si naš ikad!
Chelsea onako syebat, Shaktar riješiti, Barcelonu uništiti, Pique i Umtiti ti ništa nisu mogli.
Volim te budalo
Još je i pretrčao preko 10km

Obiljezio je jednu punu deceniju u fudbalu i ovo ce se pamtiti do sudnjeg dana. Tesko cemo igrati ovakvog igraca u narednom periodu.

Kawhi je napisao/la:Najveci ikad. Ove oyebine odveo do polufinala.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sta ba zadugo?!Benkara21 je napisao/la:Joj kad kažu željina škola, a nazivali ga klocem i prodali za 50 hiljada Teplicama![]()
Nikad. Ovo jednom se rodi.
Coronados de gloria vivamos,
Unofficialpage je napisao/la:Džeko pa Džumhur.![]()

Nevjerovatno, nista manje nego sto je zasluzio. Igrac njegovog kvaliteta je zasluzio da igra 10 puta u polufinalu LS. 

Bravo dijamantu, usrećio si nas kao da si ligu prvaka osvojio. Dzeko najveći svih vremena,ponos BiH.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- svrakino1921
- Kontakt:
Kup UefaBenkara21 je napisao/la:Joj kad kažu željina škola, a nazivali ga klocem i prodali za 50 hiljada Teplicama![]()
Zeljo-Hearts
Usao u igru u drugom poluvremenu
Stadion Kosevo
Al za 50 hiljada eura
ja jos nisam dosao sebi...ovo veceras je bilo doktorski od majstora, svaka ti cast legendo!
ja sam se znojio i drhtao ko da repka igra...kuku nama kad ovaj covjek ode u penziju, sreca pa mu je tek 32, moze majstor ovako jos barem do qatara:-)
ja sam se znojio i drhtao ko da repka igra...kuku nama kad ovaj covjek ode u penziju, sreca pa mu je tek 32, moze majstor ovako jos barem do qatara:-)
- Nerminovic
- Kontakt:
Oplodio je Shakiru telepatski večeras.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Najbolji napadac na svijetu majke mi moje! (Naravno mislim na klasicne devetke, gdje naravno ne spadaju ni Ronaldo ni Messi..)
Ja jos nisam vidio da je neko silovao barsinu odbranu bukvalno svaki put kad se sastane s njima kao sto to Dzeko radi, al bas bas izgledaju nemocno pored njega
Ja jos nisam vidio da je neko silovao barsinu odbranu bukvalno svaki put kad se sastane s njima kao sto to Dzeko radi, al bas bas izgledaju nemocno pored njega
al osjetio sam ga postovani gledaoci kod prvog gola, osjetio sam taj prolazak
Zarathustra
Da li je vrijeme za jedan transfer karijere, koji je sigurno babuka zaslužio? Nešto a la Real Madrid.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.