Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

arminarsenal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la arminarsenal » 26 nov 2014, 23:14

Samo da vas pitam ???? Jel jos neko primijetio novi misteriozni nestanak Gnabrya ? :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 nov 2014, 23:21

"Kontradiktornost" je pojam koji bi većina trebala da potraži u nekom malo jačem rječniku.

Alexis je dobar igrač,ali igrač koji previše solira i drži loptu do iznemoglosti. Krilo je mjesto gdje on treba da ordinira. AMC ni pod razno!

btw. Ono ako me @Fustang ne shvata ozbiljno,ja ćuNe ujutro moć' na Sabah da ustanem.
Ne znam čak ni kako ću da spavam.
Koga briga legendo hoćeš ti nekog shvatit ozbiljno?
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 nov 2014, 23:26

rambo16 je napisao/la:"Kontradiktornost" je pojam koji bi većina trebala da potraži u nekom malo jačem rječniku.

Alexis je dobar igrač,ali igrač koji previše solira i drži loptu do iznemoglosti. Krilo je mjesto gdje on treba da ordinira. AMC ni pod razno!

btw. Ono ako me @Fustang ne shvata ozbiljno,ja ćuNe ujutro moć' na Sabah da ustanem.
Ne znam čak ni kako ću da spavam.
Koga briga legendo hoćeš ti nekog shvatit ozbiljno?

Momak ta indirektna ponižavanja prosipaj u svojoj avliji si čuo ?

Sančez je odigrao 2 utakmice ispod napadača i u obje je bio daleko najbolji igrač.

Alexis je odličan igrač, extra igrač, igrač kakvog nismo imali 10 godina. Znamo si da ga ne simpatišeš kao ni Welbecka.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 nov 2014, 23:29

Wenger on Arteta injury: "It's a calf problem, it doesn't look good. It's difficult to take on the chin but I think he will be out for a while."
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 nov 2014, 23:33

Kapitenu, zauvijek u <3. Velbeka izbacit iz rotacije, Sanoga za jedinog napadaca.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 nov 2014, 23:34

Steta za Artetu zaista, spojio je neke odlicne utakmice. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 nov 2014, 23:34

Opa. Kupiš moje fore. Izvini ako si se pronašao u ovoj frazi,ali vjeruj da nije bila tebi namijenjena. ;)

Nije tačno da bilo kog igrača Arsenala ne simpatišem. Izvlačenje iz konteksta klasičan primjer.
To što mislim da je Giroud klasa i daleko korisniji za našu igru od Welbecka,ne znači da nekog ne simaptišem.

Rezultati govore sami za sebe!
A.F.C. Bournemouth!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 nov 2014, 23:40

:!:
rambo16 je napisao/la:Opa. Kupiš moje fore. Izvini ako si se pronašao u ovoj frazi,ali vjeruj da nije bila tebi namijenjena. ;)

Nije tačno da bilo kog igrača Arsenala ne simpatišem. Izvlačenje iz konteksta klasičan primjer.
To što mislim da je Giroud klasa i daleko korisniji za našu igru od Welbecka,ne znači da nekog ne simaptišem.

Rezultati govore sami za sebe!

eto ta predzadnja rečenica sve kaže

nemoj majke ti, Santi je peglator,odigrao je bezbroj mečeva ove sezone i ništa posebno nije bio, snalažljiv je ali se vidjelo da je Borusija bila drastično loša, reko si da protiv Uniteda, cim je Wilshere vani izasao a usao Cazorla da smo popustili a sad pricas ovo, Cazorla je igrac koji zna s loptom ali ga u EPL-u gaze oni krkani i on ne moze tu nista, zato nista nije pokazao ove sezone u EPL niti ce, daj Bože da će ali sve vrijeme je u losoj formi

Alexisu nesto kazes?

Koliko pasova pogrijese brojni drugi igraci, ali ne ti samo njega pratis i cao, ako ne vidis da svaku loptu ako pogrijesi frajer otrci i uzme je nazad : vrsi presing, igra odbranu, kreira napad, pravi od protivnika budale, postize golove, masina je uglavnom

i ti njemu nadjes da ne smije bit peglator, kome da da loptu? kome? Yayi Sanogu? Cazorli??

Nek solira koliko hoce, da messi i ronaldo, ibra i suarez i mnogi ostali da oni ne soliraju pitao bih te ja kad bi ih neko zapazio, ovaj vecerasnji gol Alexisa je bio u stilu Suareza a svi znamo sta je Suarez

nidje veze ti je logika, da je bila malo vise motivisana ekipa protiv nas mi bi primili opet 1-2 gola sto posto tako da ova pobjeda je samo ono, da nas nesto malo obraduje

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 nov 2014, 23:47

Očekivao sam da ćeš se uhvatit da predzadnju rečenicu ne shvatajući da je ta riječ "klasa" dovedena u kontekst sa imenom Welbeck. Normalno da Giroud nije klasa za Aguera,ali je za Welbecka svemirski brod.
Ponavaljam,rezultati govore više od mene!

Svako ko je gledao utakmicu protiv Manche (ne uzimajući samo onaj Jackov promašaj kao sredstvo rasuđivanja),mogao je vidjet da je ekipa izgubila balans njegovim izlaskom.
Jel ušao Santi ili ko drugi,igra je doživjela krah njegovim izlaskom.

A već sam rek'o da nam je Dortmund pustio. Tu se slažemo
A.F.C. Bournemouth!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 nov 2014, 23:48

Dobro otvaranje utakmice ali gol je ofsajd i s te strane je nekako ubilo "šmek"..

Solidna igra,na momente dobro i tečno,brz protok lopte i višak na krilu,bilo je ideje u igri..

Poslije drugog gola Profa parkirao bus,opekao Anderlecht :mrgreen:

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 26 nov 2014, 23:53

alexis je igrac koji voli imat loptu u svom posjedu, voli malo peglat, a pas igra nije nesto sto ga krasi, al zato trci ko navijen, sto je veoma vazno cesto se vraca i u odbranu, strasan tehnicar i samouvjeren i veoma borben, konstantan strijelac, ono sto nismo imali godinama, i fudbal je timska igra gdje igraci nadopunjuju jedni druge, i normalno svak mora pogrijedisiti pa nije ni on svetac da lebdi po terenu, i balans tih razlika kod igraca cini tim, sad samo treba izabrati prave igrace za odredenu taktiku, npr welbek je za kontri jer ima brzinu, dok su giroud i sanogo se igra u sesnaestercu, jer je welbek za tu vrstu igre mutavac, dok su ovi u uspiredbi sa njim krepale babe sto se tice brzih istrcavanja kontri, i oni kontru mogu samo usporiti, veceras smo izgledali lijepo na terenu i ox je ovih zadnjih tekmi **** zvijer, a o alexisu ne treba trositi rijeci, frajer nam svojim prisustvom na terenu napad cini mnogo opasnijim
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 nov 2014, 23:53

AA23 je napisao/la:
nidje veze ti je logika, da je bila malo vise motivisana ekipa protiv nas mi bi primili opet 1-2 gola sto posto tako da ova pobjeda je samo ono, da nas nesto malo obraduje
Dortmund je bio motivisan ali primjetno je da su u nešto lošijoj formi no to nikako nema veze sa motivacijom koja je bila prisutna,pretrčali su više od nas,ne treba ti bolji i konkrentniji podatak,.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 nov 2014, 00:01

Sto kaze onaj cicica gunner sto je bio gost na OBNu igrali su koliko im je Arsenal dopustio...

Alexis je nesto najbolje sto se desilo ovom klubu.

Oba Gibbsa dizu opasno formu, Chambers isto postaje standardno dobar.

Arteta predobar ali taman kada sam srecna sto on igra dobro njega povrede muce. Pre kada je redovno bio najgori nikada se ne bi povredio.

Cazorla odigrao dobru utakmicu sada ga narednih 5 nema nigdje to je konstanta od kako je dosao.

Posebna pohvala za Martineza. Mali je odigrao predobro.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 nov 2014, 00:03

Samo da podijelim komentar naseg brata na Aleksisovu majstoriju...

[youtube][/youtube]

Ve teštida ja Aleksis ja Sančez Selamalejk mutesafir mahtuz Arsenal el kerima. Alahimanet i laku noc, zavrsite diskusiju oko Aleksisa, njegovo ime smijete spominjat samo u druge svrhe, a zna se koje su.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 nov 2014, 00:08

molimo brata seamana da se javi, nije ga valjda toliko komirala pobjeda vojaerovih pulena :urnebes:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 27 nov 2014, 00:12

rambo16 je napisao/la:Izuzetno odigrana utakmica. IZUZETNO!

Ekipa kao tim je djelovala "solid".
Profa je dao loptu Santi-u (kao što rekoh da onog ko kaže da je Santi ubleha ne treba shvatat ozbiljno ni u bilo kom kontekstu) i uzeo je od Alexisovog mrcvarenja koji je opet imao bruku netačnih dodavnja (pogotovo u prvom dijelu)

Za gol naklon! Dokaz koliko je dobar igrač,ali igrač koji mora svesti broj kontakata na minimum.

Ramiz (kao što reče na presici) je opet onaj stari. Izuzetno aktivan i pokretljiv.
OX dominator hvata formu. On i Gibbs djeluju zaista moćno.

btw. Profa našamar'o Kloppa. Čisto da mu vrati za onaj poraz u Švabiji.
Ali Dortmund nam pustio. Nije im trebalo.

Šteta za Mikela. Vjerovatno 3-4 weeks.
slažem se majstore,odlična utakmica i Cazorla za promijenu večeras odličan.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 nov 2014, 00:21

bega_afc je napisao/la:Kapitenu, zauvijek u <3. Velbeka izbacit iz rotacije, Sanoga za jedinog napadaca.
Ja da sam na Wengerovom mjesto prodo bi Wellbecka i Girouda i ostavio samo Sanoga nek igra sve utakmice premier lige, Fa kupa i lige šampiona.
Pld W D L
38 26 12 0

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 nov 2014, 00:32

slika
Don't believe the hype.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 27 nov 2014, 00:34

jel istina da ce jack zbog povrede odsudstvovati cijelu sezonu
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 nov 2014, 00:35

Nije istina

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.