FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 20 jan 2014, 18:55

lafomamone je napisao/la:slika
:D
Insajderska.
4.10.2009.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 19:01

pile87 je napisao/la:Fakat nemojte ljudima kvariti temu, ako imate nesto konstruktivno napisite ako ne i nemojte.Radi opsteg stanja na forumu.Eto da ne idem u off da dodam nesto na temu.
Cujem da je bilo dosta krvi oko te akademije da su ljudima ponudjeni jedni uslovi i dogovoreno a onda kod potpisa nesto kroz drugo ne samo kod djece nego i kod trenera koji su trebali tu biti neki su se povukli skroz iz projekta!
Znam da je Husref odbio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 20 jan 2014, 19:02

Sarajlijc@ je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Fakat nemojte ljudima kvariti temu, ako imate nesto konstruktivno napisite ako ne i nemojte.Radi opsteg stanja na forumu.Eto da ne idem u off da dodam nesto na temu.
Cujem da je bilo dosta krvi oko te akademije da su ljudima ponudjeni jedni uslovi i dogovoreno a onda kod potpisa nesto kroz drugo ne samo kod djece nego i kod trenera koji su trebali tu biti neki su se povukli skroz iz projekta!
Znam da je Husref odbio.
?? Pa rekli su da je prihvatio? Jesu li to nove vijesti ili?
4.10.2009.

fora
Kontakt:

Post Postao/la fora » 20 jan 2014, 19:11

slika
Za Velkoskog..
Zadnja izmjena: fora, dana/u 20 jan 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 19:14

Joj nije VelkoVski jeboga V, nego Velkoski.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2014, 19:40

Jel ovo TL banovan :?: :?: :idea:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 20 jan 2014, 19:43

Sabinho je napisao/la:Jel ovo TL banovan :?: :?: :idea:
Konačno! :mrgreen:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 20 jan 2014, 19:45

ja mislim da fk sarajevo poslije preuzimanja Tana preuzelo lidersku poziciju za narednih godina , tesko da moze iko da im parira, jedina sansa sad da im se uzme titula ove sezone jer ce biti sve jaci i jaci iz sezone u sezonu, tako da zeljo, siroki, borac i ostala buranija mogu se samo slikati kad je u pitanju titula.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2014, 19:51

koalem je napisao/la:?? Pa rekli su da je prihvatio? Jesu li to nove vijesti ili?
Nije prihvatio to je bilo ono da se stisaju strasti i on je jedan od onih koji je ljut i kojem je ponudjeno jedno a na kraju servirano drugo!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jan 2014, 19:59

nije ni bitno , ionako nije bio za te funkcije

bilo bi lijepo da ima mjesto u klubu, ali iskreno teško , jer sad svako ima odgovornost,
nema više skrivanja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 20 jan 2014, 20:09

pile87 je napisao/la:
koalem je napisao/la:?? Pa rekli su da je prihvatio? Jesu li to nove vijesti ili?
Nije prihvatio to je bilo ono da se stisaju strasti i on je jedan od onih koji je ljut i kojem je ponudjeno jedno a na kraju servirano drugo!
Husref je ljut jer kad su ga tjerali bila je priča kao imamo super ekipu ali struka je nije najbolje vodila, i onda su ga promijenili, a sad doveli pet novih igrača, tako se bar priča ovdje u mahali kod njegove raje a da je stvarno tako treba naći jer mislim da je nešto slično i rekao javno za neku novinu, čini mi se Novo Vrijeme, nek pogleda ko ako ima

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 20 jan 2014, 20:11

Konzerva je napisao/la:ja mislim da fk sarajevo poslije preuzimanja Tana preuzelo lidersku poziciju za narednih godina , tesko da moze iko da im parira, jedina sansa sad da im se uzme titula ove sezone jer ce biti sve jaci i jaci iz sezone u sezonu, tako da zeljo, siroki, borac i ostala buranija mogu se samo slikati kad je u pitanju titula.
Ma niko ne moze da im parira po prici evo sedma godina. Nekadasnja djeca iz vrtica vec na heroinu ocekujuci cudo u lavoru. :)
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2014, 20:11

Joj što ga Aco na ziceru uhvati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....

Ovo za Husrefa me baš iznenadilo, šteta prava što neće biti u tom projektu za akademiju. Ja sam se nadao da će oko nje okupiti sve legende, čak sam i Čalu očekivao kao jednog od trenera kad on ode kod Nijaza.. :?
Edit: Milošu sretan rođendan! :)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 20 jan 2014, 20:14

Ma Husrefu treba sudski zabraniti da prilazi mladim igracima sta je vama, ko ga je ikada gledao kako vodi trening zna o cemu pricam

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jan 2014, 20:18

blavor je napisao/la: Husref je ljut jer kad su ga tjerali bila je priča kao imamo super ekipu ali struka je nije najbolje vodila, i onda su ga promijenili, a sad doveli pet novih igrača,
imali smo svašta nešto i lagan raspored i kikseve direktnih protivnika, ali struku iskreno nismo , čak ni izvođače prekida??? a uostalom ko je pratio Sarajevo(pa makar iz kuće) mogao je vidjeti da tu nema traga ni fizičkoj spremi ni uigranosti niti akcija, niti određenom stilu igre, da ne idemo dalje... iz njegovih izjava je bilo kristalno jasno da on to ne smatra (svojom)greškom, tu prestaje svaki razgovor o stručnosti te osobe...

otišla su 3 igrača, došlo je 5, od kojih je Bilbija tu od ranije, a i Stojčev dogovoren dosta ranije,
Barić na desni bek, koji je pokušavao i hus zakrpiti onim svojim betmenom Radulovićem pa je i s njim raskinuto,
Purića uzeli jer desnog krila nemamo odkako Suljić ode, Velkoski je došao zbog Komazeca, dakle reaguje se,
plus se nadamo da će se raskinuti sa njegovim uzdanicama Karićem i Bisanovićem, te Osmanagićem iz totalno drugih razloga(disciplina)

dakle nema dramatičnih promjena trenutno, ukoliko "neko" ne sleti vanredno...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 20 jan 2014, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 20 jan 2014, 20:19

Sta li se to iza brda valja ?. ... ko li nam to, do nedelje dolazi :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jan 2014, 20:28

Brkin pulen
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 20:29

Igrac neki. :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jan 2014, 20:31

miky_hz je napisao/la:Brkin pulen
samo kojeg brke? :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 20:35

Kako bi ja volio nekog tamnijeg da dovedu za zadnjeg veznog, da jede teren i protivnike :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946 i 20 gostiju.