Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- OnlyUnited
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Koji majstor
A golčine u pm.
Nevjerovatno kako ovaj covjek igra.
A daaaj, ne opet Arteta...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
A ne mogu da vjerujem, cim neko pocne malo bolje igrati odmah se povrijedi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A daaaaaaj
Evo i ubica se povrijedio, steta ali ako nastavi ovako oborit ce Messijev rekord
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dva ozljeđena po utakmici..i taj segment igre smo popravili
Alexise naguzi nas
Samo Ramba nemoj

Alexise naguzi nas

Samo Ramba nemoj

Dogovorio sam se sa dedom da kad preseli na bolji svijet penzija umjesto nani pripada Aleksisu.
Dragi Kembele, nisi trebo ulazit, trebo si im se posrat na glavu.
Dragi Kembele, nisi trebo ulazit, trebo si im se posrat na glavu.
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 26 nov 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma ja, sad ga ubaci...
Bravo Martinez 

Ne razumijem više ove povrede. Ovo postaje epski
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Izuzetno odigrana utakmica. IZUZETNO!
Ekipa kao tim je djelovala "solid".
Profa je dao loptu Santi-u (kao što rekoh da onog ko kaže da je Santi ubleha ne treba shvatat ozbiljno ni u bilo kom kontekstu) i uzeo je od Alexisovog mrcvarenja koji je opet imao bruku netačnih dodavnja (pogotovo u prvom dijelu)
Za gol naklon! Dokaz koliko je dobar igrač,ali igrač koji mora svesti broj kontakata na minimum.
Ramiz (kao što reče na presici) je opet onaj stari. Izuzetno aktivan i pokretljiv.
OX dominator hvata formu. On i Gibbs djeluju zaista moćno.
btw. Profa našamar'o Kloppa. Čisto da mu vrati za onaj poraz u Švabiji.
Ali Dortmund nam pustio. Nije im trebalo.
Šteta za Mikela. Vjerovatno 3-4 weeks.
Ekipa kao tim je djelovala "solid".
Profa je dao loptu Santi-u (kao što rekoh da onog ko kaže da je Santi ubleha ne treba shvatat ozbiljno ni u bilo kom kontekstu) i uzeo je od Alexisovog mrcvarenja koji je opet imao bruku netačnih dodavnja (pogotovo u prvom dijelu)
Za gol naklon! Dokaz koliko je dobar igrač,ali igrač koji mora svesti broj kontakata na minimum.
Ramiz (kao što reče na presici) je opet onaj stari. Izuzetno aktivan i pokretljiv.
OX dominator hvata formu. On i Gibbs djeluju zaista moćno.
btw. Profa našamar'o Kloppa. Čisto da mu vrati za onaj poraz u Švabiji.
Ali Dortmund nam pustio. Nije im trebalo.
Šteta za Mikela. Vjerovatno 3-4 weeks.
A.F.C. Bournemouth!
Raduje me vidjeti Ramseya iz prosle sezone 

e moj rambo, ti i tvoje analize ... kao da pokušavaš ići čitavom forumu uz nos jer si ti ti .. De Bogati skontaj se.
Pričaš o mrcvarenju lopte kod Sančeza, i onda pričaš kako je pametan potez što je prepustio loptu Cazorli kojem je ovo prva dobra utakmica ove sezone u kojoj je apsulutni flop bio. Fakat si jedan buntovan lik koji fura svoj fazon koji veze s vezom nema..
Pričaš o mrcvarenju lopte kod Sančeza, i onda pričaš kako je pametan potez što je prepustio loptu Cazorli kojem je ovo prva dobra utakmica ove sezone u kojoj je apsulutni flop bio. Fakat si jedan buntovan lik koji fura svoj fazon koji veze s vezom nema..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arteta napokon krene igrati kako treba da igra,bez ijedne zamjerke i onda se ozlijedi.
Koliko nam je igra dobra kad nema Wilsherea a lopta se da Santiju,to jest kad dobije neku free rolu.
Koliko nam je igra dobra kad nema Wilsherea a lopta se da Santiju,to jest kad dobije neku free rolu.
Iskuliraj,
Ne možeš za ozbiljno uzimati nekoga ko je kontradiktoran sam sebi u istom postu.
Btw. i ja bih da pohvalim igru Ramseya.Sada shvatam koliki uticaj je u prošloj sezoni imao na samu igru i na igrače oko sebe.
Ne možeš za ozbiljno uzimati nekoga ko je kontradiktoran sam sebi u istom postu.
Btw. i ja bih da pohvalim igru Ramseya.Sada shvatam koliki uticaj je u prošloj sezoni imao na samu igru i na igrače oko sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.