Zadnji info koji imam ostao je na pretragama u sarajevu ima problema sa srcem a to za njega može biti kobno mislim na igru.vecaveca je napisao/la:A zasto je Amer Osmanagic tako propao ?! Nikako mi nije to jasno.On je jako dobar igrac.Bio je kapite Joveticu itd..Sada ne igra ni u prvih 11 kod nas.Sta se desava ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Izvinjavam se al evo iz prve ruke jedan ... rat
[/b]
Ovo sam iskopirao samo da vidite šta kažu Makedonci za Krste
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 jan 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa imamo Cimirota, solidan je nazad, naprijed ne moze puno dati, ali dobar destruktivac za nase uslove.Evolution87 je napisao/la:Jos samo jedan destruktivac, Sesar, Grahovac, Zahirovic. Jedan od ove trojice nek dodje i to bi bilo to
jah i Velikonja na posudbu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Destruktivac nije prioritet jer tu su Cimirot-Stojčev-Radovac po potrebi Tadejević eventualno Bišanović mislim 5 igrača a 2 mjesta žestoka konkurencija.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa imamo Cimirota, solidan je nazad, naprijed ne moze puno dati, ali dobar destruktivac za nase uslove.Evolution87 je napisao/la:Jos samo jedan destruktivac, Sesar, Grahovac, Zahirovic. Jedan od ove trojice nek dodje i to bi bilo to
jah i Velikonja na posudbu
Sarajevo ljubavi moja!
Ovo je fantasticna stvar za klub... dobili smo napadaca koji je na prosirenom spisku Makedonske reprezentacije. Prosao je sve selekcije te zemlje jos nam ostaje da ga uvedemo u a selekciju. Svaka cast klubu sto je okrenuo starnicu vise i platio Rabotnickom papire od Kriste. Svaka cast upravi !
ABDULAH IBRAKOVIC " Nesto se cesto druzimo u zadnje vrijeme" !
ABDULAH IBRAKOVIC " Nesto se cesto druzimo u zadnje vrijeme" !
Pomjerene utakmice protiv Brotnja i Bigesta
Zadnja izmjena: Coach22, dana/u 20 jan 2014, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
..
Zadnja izmjena: Coach22, dana/u 20 jan 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
...
Zadnja izmjena: Coach22, dana/u 20 jan 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Makedonac,dobro dosao!!!
Doslo neko lijepo vrijeme za nas Pitare...
Samo naprijed,ovaj prelazni rok jos nije zavrsio..jos cekamo pravog kapitalca!!!

Samo naprijed,ovaj prelazni rok jos nije zavrsio..jos cekamo pravog kapitalca!!!
Ako se ne varam ovo je ovako :Bilbija 2 god.Stojčev 2 i pol god.Barić 2 i pol god.Purić 2 i pol god.Velkoski 2 i pol god. A tu su još Cimirot,Kovačević i ovi ostali ...... Znaći kostur tima imamo i narednih godina samo dogradnja eventualno ode neko dođe neko ali sve je tu pod ugovorom e to je več nešto.Ma vala **** Stevanovića(igračina jeste ali) i sve ovo na pola godine ovo je dobitak a ne da neko diže formu kod nas.A i Velikonja ako dođe a moguče je, bit če senzacija ali mi je ovo sa ovim nabrojanim opet draže. 

Sarajevo ljubavi moja!
Koliko je plaćen ???
koga briga..uprava to zna,nama dovoljnoEdoBa je napisao/la:Koliko je plaćen ???

U antaliji..jel neko zna raspored igranja utakmica i hocel ko to prenositi???
ko da sam vidio na stranici Partizana da igraju s nama..
- DrinaJedina
- Kontakt:
Zašto te interesuje ta informacija?EdoBa je napisao/la:Koliko je plaćen ???

Prati malo službenu i fksinfo pa ćeš biti upućenijibudzak je napisao/la: U antaliji..jel neko zna raspored igranja utakmica i hocel ko to prenositi???
ko da sam vidio na stranici Partizana da igraju s nama..

fksinfo.com27. januara ekipa se vraća u glavni grad, a četiri dana poslije leti za Antaliju gdje je već dogovoreno odigravanje nekoliko prijateljskih mečeva protiv ukrajinskog Metalurga iz Zaporožja (03.02.), južnokorejskog Pohanga (06.02.) i beogradskog Partizana (09.02.). Iako još nije ozvaničeno naš klub bi 12. februara trebao odmjeriti snage sa Shakhtar Donetskom ili Inter Bakuom, a dva dana poslije odigrati posljednji pripremni meč u Turskoj protiv ruskog Tereka.
Prije godinu dvije ne znam tačno Sport klub je prenosio pripremne utakmice Crvene Zvezde i Partizana iz Turske nadam se da će i ovu, ipak ova naša utakmica budi veliko interesovanje u regionu, i ako je pripremna, al ipak je to duel starih rivala..
P.S. Pustite kone, ne raspravljajte se sa njima što ih manje spominjemo biće ih manje na temi.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Opet nisi tablete uzeo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jarane, fakat si naporan i dosadan. Nisam navijač ni Želje ni Sarajeva, ali od tebe se ne može ništa pametno pročitati. Konstantno spamaš, ismijavaš, vrijeđaš. Ko si ti da imaš šta reći nekome?Šta si uradio u životu, osim što si se 100 hiljada puta registovao na ovaj forum. Što je najžalosnije nekad znaš napisati i realan i odmjeren post i onda ga usereš sa narednih 20 glupavi.Očigledno je kod tebe parola više mrzim rivala nego što volim svoj klub. Žalosno.TimeLine je napisao/la:HHAHAHAHA, kakav je ovo balavac pisao Boga pitaj. Šta su vama dokazi da je neko dobar igrač.sekac je napisao/la:Izvinjavam se al evo iz prve ruke jedan ... rat [/b] Ovo sam iskopirao samo da vidite šta kažu Makedonci za Krste

Fakat nemojte ljudima kvariti temu, ako imate nesto konstruktivno napisite ako ne i nemojte.Radi opsteg stanja na forumu.Eto da ne idem u off da dodam nesto na temu.
Cujem da je bilo dosta krvi oko te akademije da su ljudima ponudjeni jedni uslovi i dogovoreno a onda kod potpisa nesto kroz drugo ne samo kod djece nego i kod trenera koji su trebali tu biti neki su se povukli skroz iz projekta!
Cujem da je bilo dosta krvi oko te akademije da su ljudima ponudjeni jedni uslovi i dogovoreno a onda kod potpisa nesto kroz drugo ne samo kod djece nego i kod trenera koji su trebali tu biti neki su se povukli skroz iz projekta!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hvala..aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala na druzenju, fakat si naporan...TimeLine je napisao/la:HHAHAHAHA, kakav je ovo balavac pisao Boga pitaj. Šta su vama dokazi da je neko dobar igrač.sekac je napisao/la:Izvinjavam se al evo iz prve ruke jedan ... rat [/b] Ovo sam iskopirao samo da vidite šta kažu Makedonci za Krste
4.10.2009.
-
- Kontakt: