English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Niko nije duzan da izjavljuje saucesece, ali isto tako normalna osoba sebi ne moze dopustit da ovakvu tregediju koristi ko poligon za prepucavanje i lijecenje licnih frustracija.
Nek je na obraz svima koji u tome ucestvuju, a pogotvo ovim imbecilima sto su sve i zapoceli par stranica prije
Nek je na obraz svima koji u tome ucestvuju, a pogotvo ovim imbecilima sto su sve i zapoceli par stranica prije
Srce, čast i ponos!
U ovakvim situacijama ako nemaš nešto normalno da kažeš ostani nijem.
Samo najveći retardi će da dođu i osuđuju bilo koga i pričaju nebuloze.
Samo najveći retardi će da dođu i osuđuju bilo koga i pričaju nebuloze.
Likovi se stvarno zajebavaju nakon sto je momak izgubio zivot. Svega ima medju nama.
RIP

RIP
Super igrac,steta za sport.Ovakve stvari se desavaju na dnevnoj bazi,hiljade ljudi izgine pod punim gasom.Stravicno je ono sto se desava u Gazi,ovo je svakodnevnica.Fudbaler,pa je sad to na visem levelu,kod Allaha svi smo jednaki.
Porodici sabura,posebno roditeljima.Oba sina.Ovakvim stvari se ne moze niko nadati.Ovo je samo jedan od milijarde primjera da svoj sat,mjesto,nacin niko na ovom Svijetu ne moze znati.
Allahu ekber !
Porodici sabura,posebno roditeljima.Oba sina.Ovakvim stvari se ne moze niko nadati.Ovo je samo jedan od milijarde primjera da svoj sat,mjesto,nacin niko na ovom Svijetu ne moze znati.
Allahu ekber !
- JayCatwright
- Kontakt:
Jes, Gaza se treba spominjati na ovoj temi
Jota je bio igracina, al prije svega ljudina.
Ne pamtim da je iko od igraca ili trenera rekao neku losu rijec za njega. Sportsmen i gospodin. Zao mi covjeka
I normalno je izjaviti saucesce ili ovdje na ovoj temi ili na temi Liverpoola. Nebitno.
Ne pamtim da je iko od igraca ili trenera rekao neku losu rijec za njega. Sportsmen i gospodin. Zao mi covjeka

I normalno je izjaviti saucesce ili ovdje na ovoj temi ili na temi Liverpoola. Nebitno.
Jbo i Arsenal i Liverpool i cijeli sport kolektivno...
Meni ovo bas šok mlad zivot ugasen... Zao mi je
Meni ovo bas šok mlad zivot ugasen... Zao mi je
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Lik se oženio prošle sedmice jbt, troje djece.
Još krenuo na brod jer zbog operacije na plucima nije mogao da leti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma de samo se retardi šale na taj račun.
Kad skontas i buraz mu nastradao sa njim, a gotovo da se i ne spomene. A izgleda i on bio fudbaler samo mnogo manje poznat.
Valjda nece Noni propast sada. Treba pomoci Chelsea projektu.

To su te osobine koje gotivim kod igrača, zato mi je i žao kad sam pročitao jutros.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jutros na pauzi procitao vjest,cijeli dan mi u glavi slika Jote,drag mi je bio kao igrac ,volio sam s njim hendlati i na Fiffi bio je pravo vrckav ,kada igram sa Livcom vise koristim njega nego Salaha
Kakva tragedija i kakva steta ,samo jos jedan dokaz da je smrt bliza nego kragna za vratom,neka im je laka zemlja ,Allah da im se smiluje i oprosti grijehe .Amin

Kakva tragedija i kakva steta ,samo jos jedan dokaz da je smrt bliza nego kragna za vratom,neka im je laka zemlja ,Allah da im se smiluje i oprosti grijehe .Amin
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad je dženaza?
Jesi saznao jel divljao po autocesti, debilu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- VivaLaStella
- Kontakt:
a nije baš tako. U 90% objava posvećenih njemu spomenut je i njegov brat
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
bokte koliko ga je transfer Wirtza pogodio da preko mrtvog čovjeka liječi frustracije 

- Marsal
- Kontakt:
Da, hajmo se ne pretvarat da nije u pitanju brza vožnja. Neko je se glupirao identično kao Reyes birvaktile i platio je najveću cijenu zbog toga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakvi bolesnici dane provode na ovom forumu jbt.
Najgora moguca smrt, glupo zvuci al nadam se da su poginuli odma prilikom udara, ako su to prezivili ne mogu i ne zelim ni da zamislim tu patnju.
Uzivajte u zivotu ljudi, manite se prepucavanja i morbidnih komentara, nikad ne znas sta nosi dan a sta noc.
Najgora moguca smrt, glupo zvuci al nadam se da su poginuli odma prilikom udara, ako su to prezivili ne mogu i ne zelim ni da zamislim tu patnju.
Uzivajte u zivotu ljudi, manite se prepucavanja i morbidnih komentara, nikad ne znas sta nosi dan a sta noc.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: JackW, LiverpoolREDS i 9 gostiju.