Vece je pitanje zasto su ih uopste primili. Ne vjerujem da nisu znali odakle su.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:01Svaka čast radnicima hotela što su ći.futske pasoše bacili tamo gdje pripadaju
Obavezno ljudima ostaviti najbolje recenzije na svim platformama.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako su htjeli glumit pravednike, nisu im trebali dopustit ni iznajmit sobebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:01Svaka čast radnicima hotela što su ći.futske pasoše bacili tamo gdje pripadaju
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Budi zahvalan što su semafori u Konjicu ugašeni, da nisu, bila bi kolona do PociteljaShategabri je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:13Jest, a sinoć lom u Konjicu, nigdje ni jednog drota. Kolona do Mostara. Papci neki teferič jel ono u Podorašcu.
Kae zbog auta što se zapalilo u tunelu na autoputu, ono bilo u podne.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Najbolje u Tuzli rade, skoro posmatrao patrolu samo ove sa losijim autima zaustavljaju, je li kakav bolji dzip ili neki auto naidje ko fol ne registruju ga, da ne bi slucajno bio neko, ali sviju mi gledao ih jedno pola sata.avenija je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:50Zvuci nerealno ovo sto Maršal piše ali ne vidim poentu da laže, ima tu i do policije, opet kazem krivi smo mi..Mene ne bi mogao ponizavati i nazivati balijom ne klinci nego da je Ante Gotovina licno.
Ali ne znam primijetite li nakon Thompsonovog koncerta koliko je ustastvo i njihov radikalizam u ekspanziju. Bukvalno divljaju na svakom pedlju pa i gdje su manjina. Kakav vjetar im je dao ustaški skup i sva ta propaganda ideologija nisam mogao ni zamisliti. Znam da sam i ovdje pisao nemam nista protiv koncerta ali tek sada vidim da sam pogrešio i da ih je pola miliona osokolilo i ohrabrilo da otvoreno propagiraju ZLO bez straha.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jel ko uzimao novogradnju u zadnje vrijeme, koliko se ceka da uplate povrat poreza?
- LenyYoro15
- Kontakt:
Jesam.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 12:09Jel ko uzimao novogradnju u zadnje vrijeme, koliko se ceka da uplate povrat poreza?
Nema još ništa od povrata poreza, nisu podzakonski akti završeni. Jedino je sigurno da ćeš imati pravo na povrat ukoliko si kupoprodajni ugovor i fiskalni račun za isplaćen stan dobio od 15. aprila 2025. ili kada već je usvojen zakon u aprilu.
Ovi neki koji imaju više informacija, kažu mi da će to za neke biti samo DJELIMIČNI povrat pdv-a, što me u startu srezalo do nivoa da mi se i ne predaje za to.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 17 avg 2025, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
ma koliko je nerealna ta scena sa drotom toliko kontam nes da je garant i moguca pa sjetite se u Kaknju haman cijela stanica policijska uhapsena prije koju godinu :d
samo sto je drot ispao ko u vicu prije bi najebao mu sef da je i on prijavio internoj nego on mozda bi dobio premjestaj tj max al haj
u Sa meni se cini nakon sto su oni saobracajci zaplatili se ko malo i popravilo/ mozda grijesim nemam nekog dodira s njima
.. a i sad su svuda kamere, kazne u sistemu nema sanse da ti je izbrise …
samo sto je drot ispao ko u vicu prije bi najebao mu sef da je i on prijavio internoj nego on mozda bi dobio premjestaj tj max al haj
u Sa meni se cini nakon sto su oni saobracajci zaplatili se ko malo i popravilo/ mozda grijesim nemam nekog dodira s njima

- JayCatwright
- Kontakt:
Znam to za datume, a mislim da ide po kvadratima stana da je ograniceno, ne znam sad na koliko.LenyYoro15 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 12:15Jesam.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 12:09Jel ko uzimao novogradnju u zadnje vrijeme, koliko se ceka da uplate povrat poreza?
Nema još ništa od povrata poreza, nisu podzakonski akti završeni. Jedino je sigurno da ćeš imati pravo na povrat ukoliko si kupoprodajni ugovor i fiskalni račun za isplaćen stan dobio od 15. aprila 2025. ili kada već je usvojen zakon u aprilu.
Ovi neki koji imaju više informacija, kažu mi da će to za neke biti samo DJELIMIČNI povrat pdv-a, što me u startu srezalo do nivoa da mi se i ne predaje za to.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Osoblje se ne pita kome će se izdati sobeSage je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:35Ako su htjeli glumit pravednike, nisu im trebali dopustit ni iznajmit sobebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:01Svaka čast radnicima hotela što su ći.futske pasoše bacili tamo gdje pripadaju

Jesu'l vracene pare ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2025, 12:52Osoblje se ne pita kome će se izdati sobeSage je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:35Ako su htjeli glumit pravednike, nisu im trebali dopustit ni iznajmit sobebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:01Svaka čast radnicima hotela što su ći.futske pasoše bacili tamo gdje pripadaju
Obavezno ljudima ostaviti najbolje recenzije na svim platformama.![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ima li ko preporuku gdje u Bosni otići na 3-4 noći? Ne ide mi se na more, a volio bih se malo sklonit od kuće. Neko mirnije mjesto, prirodne ljepote i taj fazon.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Krajina brate. Ja također ove godine otišao na more zbog mira u kući, a ne što mi se išlo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:18Ima li ko preporuku gdje u Bosni otići na 3-4 noći? Ne ide mi se na more, a volio bih se malo sklonit od kuće. Neko mirnije mjesto, prirodne ljepote i taj fazon.

Evo i ja sam bio u Bih. Bas htio to napisati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:43Krajina brate. Ja također ove godine otišao na more zbog mira u kući, a ne što mi se išlo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:18Ima li ko preporuku gdje u Bosni otići na 3-4 noći? Ne ide mi se na more, a volio bih se malo sklonit od kuće. Neko mirnije mjesto, prirodne ljepote i taj fazon.E sad brojim sitno do dolaska u BiH, pa onda tura od Krajine, Jajca. Morat ću skoknuti i do Drežnice da vidim lično to kupalište i ljepote što svi hvale.
Bili u Bihacu i Jajcu. Ljepota. I ona jezera u Tuzli, nisam isao tamo samo na cevape svratio al lijepo izgleda.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bio sam ja na Panonskim više puta, ali brate ne mogu gužve. I da, zaboravio sam napisati, velika je mogućnost da se ode na istok BIH, tačnije na turu s vodenim ćirom. A ovdje imam jednog zemu s toga područja koji je uvjerava da će me voditi na mjesta gdje pastrmke i lipljena ima u izobilju.soko je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:50Evo i ja sam bio u Bih. Bas htio to napisati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:43Krajina brate. Ja također ove godine otišao na more zbog mira u kući, a ne što mi se išlo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:18Ima li ko preporuku gdje u Bosni otići na 3-4 noći? Ne ide mi se na more, a volio bih se malo sklonit od kuće. Neko mirnije mjesto, prirodne ljepote i taj fazon.E sad brojim sitno do dolaska u BiH, pa onda tura od Krajine, Jajca. Morat ću skoknuti i do Drežnice da vidim lično to kupalište i ljepote što svi hvale.
Bili u Bihacu i Jajcu. Ljepota. I ona jezera u Tuzli, nisam isao tamo samo na cevape svratio al lijepo izgleda.
- relativizam
- Kontakt:
ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:18Ima li ko preporuku gdje u Bosni otići na 3-4 noći? Ne ide mi se na more, a volio bih se malo sklonit od kuće. Neko mirnije mjesto, prirodne ljepote i taj fazon.
Hercegovina
Mi smo iznajmili kucu sa bazenom blizo Bihaca. Imas i opcija kuca kraj Une. Imas svoj mir, tisina. Sto se tice Bihaca, lijep grad. Ljudi su gostoprimljivi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:59Bio sam ja na Panonskim više puta, ali brate ne mogu gužve. I da, zaboravio sam napisati, velika je mogućnost da se ode na istok BIH, tačnije na turu s vodenim ćirom. A ovdje imam jednog zemu s toga područja koji je uvjerava da će me voditi na mjesta gdje pastrmke i lipljena ima u izobilju.soko je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:50Evo i ja sam bio u Bih. Bas htio to napisati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:43
Krajina brate. Ja također ove godine otišao na more zbog mira u kući, a ne što mi se išlo.E sad brojim sitno do dolaska u BiH, pa onda tura od Krajine, Jajca. Morat ću skoknuti i do Drežnice da vidim lično to kupalište i ljepote što svi hvale.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa na tu varijantu sam i mislio, nista Hotel. Ja ne znam koji mi je klinac, ali brate ne mogu gužve nikako.soko je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:14Mi smo iznajmili kucu sa bazenom blizo Bihaca. Imas i opcija kuca kraj Une. Imas svoj mir, tisina. Sto se tice Bihaca, lijep grad. Ljudi su gostoprimljivi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2025, 14:59Bio sam ja na Panonskim više puta, ali brate ne mogu gužve. I da, zaboravio sam napisati, velika je mogućnost da se ode na istok BIH, tačnije na turu s vodenim ćirom. A ovdje imam jednog zemu s toga područja koji je uvjerava da će me voditi na mjesta gdje pastrmke i lipljena ima u izobilju.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Shategabri i 28 gostiju.