visina odštete nije poznataSarajlijc@ je napisao/la:Eto ga

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
visina odštete nije poznataSarajlijc@ je napisao/la:Eto ga
Pises kao da smo doveli u najmanju ruku jednog od reprezentativaca nekih jacih zemaljamoustapha je napisao/la:Uh fino ga je vidjeti ovako pored grba. Jucer je izgledalo nestvarno, bojao sam se da se sta iskomplikuje. Mogao bi ovo biti jedan od najvecih transfera, jer doveli smo igraca sa visokim rejtingom, a bio je i kapiten i vjerovatno najbolji igrac u Rabotnickom. Ovakve su se stvari ranijih godina mogle samo sanjati.
Pa koliko sam upratio, covjek je bio pod ugovorom i ovom transferu je prethodio dogovor dva kluba. Kako smo do sada dovodili igrace, istekne ugovor igracu ili ima neki amaterski i sl. Ovako smo uzeli ciljano kvalitetnog i iskusnog igraca, a sto je najvaznije potpisuje ugovor vjerovatno na dvije godine. Zanmo koliko to znaci, vidjeli smo kako se losi ugovori odraze po nas u slucaju Komazeca. Iskreno drazi mi je dolazak ovakvog igraca, nego Velikonje koji bi se tu zadrzao svega 11 utakmica i jos nekoliko u kupu.Sarajlijc@ je napisao/la: Pises kao da smo doveli u najmanju ruku jednog od reprezentativaca nekih jacih zemaljaTek se on treba pokazati.
prvo nije dobar u glavivecaveca je napisao/la:A zasto je Amer Osmanagic tako propao ?! Nikako mi nije to jasno.On je jako dobar igrac.Bio je kapite Joveticu itd..Sada ne igra ni u prvih 11 kod nas.Sta se desava ?
Ma svi sve znaju.......Burberry46 je napisao/la:Jedno je sigurno, da neki kofol znaju ko ce doci, a ustvari niko pojma nema!
Imamo odlicnu ekipu vec sad i dugu klupu, konkurencija prava!
Uzivajte
Super pojacanje, drago mi je da je konacno jedan klub u ovoj sugavoj liZi kupio nekog igraca19risha88 je napisao/la:Ma kazu da je jedan od najboljih u Makedoniji,evo baš gledam ove sezone u makedonskoj ligi 18 utakmica a zabio 14 golovaSamo je važno da ga krene odmah na početku