I meeni je bila smjesnq kvotan bas sqm gledao hhahamiky_hz je napisao/la:K.urko nisu ni ove kladionice veslo sisale ,kontam bit ce bar dvica ili tu negdje kvota na Celika kad ono 1.40 na Mladost 7.50 kao da idu u Mancester u goste jarane
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Krupa bez Vukotica, vidim nema ni Fajica bit ce odmara od tri gola sto je dao u kupu
. Dali je vrijeme za prvu pobijedu Zrinjskog dole 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1-3 citiraj me poslije mecamiky_hz je napisao/la:Krupa bez Vukotica, vidim nema ni Fajica bit ce odmara od tri gola sto je dao u kupu. Dali je vrijeme za prvu pobijedu Zrinjskog dole
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pobjeda Čelika danas?avenija je napisao/la:1-3 citiraj me poslije mecamiky_hz je napisao/la:Krupa bez Vukotica, vidim nema ni Fajica bit ce odmara od tri gola sto je dao u kupu. Dali je vrijeme za prvu pobijedu Zrinjskog dole
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocekuje se,zategao sam i ja dvicu lagano cak sam i manju kvotu ocekivao iskreno. Nema tu sta Krupa zapinjat,Zrinjski ce to zavrsiti danas i odma i ostaviti Krupi pare da zapnu iducu.avenija je napisao/la:1-3 citiraj me poslije mecamiky_hz je napisao/la:Krupa bez Vukotica, vidim nema ni Fajica bit ce odmara od tri gola sto je dao u kupu. Dali je vrijeme za prvu pobijedu Zrinjskog dole
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidjet ćeš da će Mladost zapeti danas u Zenici, ja ću sigurno na nekom listiću odigrati x2 po 2,90 kvoti, prosto ne mogu da to ne odigram.miky_hz je napisao/la:K.urko nisu ni ove kladionice veslo sisale ,kontam bit ce bar dvica ili tu negdje kvota na Celika kad ono 1.40 na Mladost 7.50 kao da idu u Mancester u goste jarane
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kvota se smanjuje zbog velikih uplata na Celik i ne isplati se igrati na kvotu 1.30 taj mec. Da je 1.8 -2.0 kvota ok ali na 1.30 se ne iplati iako mislim da Celik mora dobiti ali hajd znaj sa Mladosti se nikad ne zna.MortemHz je napisao/la:Pobjeda Čelika danas?avenija je napisao/la:1-3 citiraj me poslije mecamiky_hz je napisao/la:Krupa bez Vukotica, vidim nema ni Fajica bit ce odmara od tri gola sto je dao u kupu. Dali je vrijeme za prvu pobijedu Zrinjskog dole
Ako zapnu nakon qurcobolje u Gabeli i pustanja itd treba im to dobro zapamtiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Eto vidjet ćeš da to neće biti nimalo lagana tekma za Čelik, pogotovo ne tako lagana kako to nalažu kvote. Znaš kako naši zapinju jedni protiv drugih i kad im ne treba.avenija je napisao/la: Kvota se smanjuje zbog velikih uplata na Celik i ne isplati se igrati na kvotu 1.30 taj mec. Da je 1.8 -2.0 kvota ok ali na 1.30 se ne iplati iako mislim da Celik mora dobiti ali hajd znaj sa Mladosti se nikad ne zna.
Ako zapnu nakon qurcobolje u Gabeli i pustanja itd treba im to dobro zapamtiti.
Evo recimo sad Krupa protiv Zrinje, da igra Mladost, Sloboda, Čelik ili bilo koji "naš" klub, ja bi bio glat siguran u pobjedu Zrinjskog. Ovako sam siguran da će Krupa igrati časno do kraja protiv svih, pa ko bude bolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma gdje će zapeti.Raonffa je napisao/la: Vidjet ćeš da će Mladost zapeti danas u Zenici, ja ću sigurno na nekom listiću odigrati x2 po 2,90 kvoti, prosto ne mogu da to ne odigram.
Dogovoreno sve vjeruj eto. Da ne kažem 100% al 99% sam siguran, i ne bih pisao bezveze. Ima čak i potvrda jednog igrača Mladosti, nije direktno priznao al ofirno se izdao, ne bih o tome ko šta kad i kako. Al taj njihov dvomeč je već riješen.
Pa nije ni Sablja bezveze otišao, i nije bezveze pričao ono što je pričao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vidjet ćemo, te "završene" najslađe odu u kontruwobly92 je napisao/la:Ma gdje će zapeti.Raonffa je napisao/la: Vidjet ćeš da će Mladost zapeti danas u Zenici, ja ću sigurno na nekom listiću odigrati x2 po 2,90 kvoti, prosto ne mogu da to ne odigram.
Dogovoreno sve vjeruj eto. Da ne kažem 100% al 99% sam siguran, i ne bih pisao bezveze. Ima čak i potvrda jednog igrača Mladosti, nije direktno priznao al ofirno se izdao, ne bih o tome ko šta kad i kako. Al taj njihov dvomeč je već riješen.
Pa nije ni Sablja bezveze otišao, i nije bezveze pričao ono što je pričao.

-
- Kontakt:
Sablja otisao zato sto je saznao da mu se sprema noga ,, i nemojte gluposti pricati .. Sablja bi sam sad rekao sta se sprema ako je znao nesto...
Ma ja kladionice nevine, naivne, i bezveze onako smanjile kvote. Hehe.
Volio bih iz sveg srca da se ne desi to i da ih Mladost klepi danas, ali...vidjećemo hajde.
Volio bih iz sveg srca da se ne desi to i da ih Mladost klepi danas, ali...vidjećemo hajde.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije u interesu ni same lige da Celik ne pobjedi danas,ima jos 5 kola do kraja a svaki rezultat sem pobjede Celika bi znacio da je sve gotovo.Nebi bilo potrebe ni igrati se vise sto bi se reklo.
Ocekivano zabi ga Nermin.
Al kako ispade ovaj LB
Al kako ispade ovaj LB

Jašta bi.HeraklitMracni je napisao/la:Sablja bi sam sad rekao sta se sprema ako je znao nesto...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba Čeliku sve pobjede na svijetu ako Sloboda nastavi ovako sakupljati bodove. Vidim da GOŠK igra sa Vitezom a to ce vjerovatno uzeti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gosk nece dobiti licencu za iducu sezonu
I ova Krupa peta na tabeli?

Bolji su od ovih drugih.COYS je napisao/la:I ova Krupa peta na tabeli?![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odmara trener igrace nakon 0:4, valja cuvati rezultat u revansu.COYS je napisao/la:I ova Krupa peta na tabeli?![]()

- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.