FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

farukzidane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la farukzidane » 19 jan 2014, 23:49

bordobijeli je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:
Desole je napisao/la:Ma dosta ovih medija se sada poziva na Sky sports kada je u pitanju posudbe Velikonje. Inace oni jesu pouzdani ali brate pozivaju se sada na Avaz, sto u sustini znaci da ovo jos nije gotovo i piatanje je hoce li biti. Postoji mogucnost mada sumnjam da bi doveli Makedonca da je ona realna. Iskreno draze mi je da dovedemo igraca trajno nego, na posudbu makar to bio Velikonja. Kada bi jos Grahovca maznuli bili bi stvarno jaki. Doduse nekako imam utisak da bi onda na par pozicija imali previse igraca. Kako god ide na dobro.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Nista od Grahovca,,on je potpisao za jedan belgijski klub,,stize jos jedan golman i velikonja je vrlo blizu,,,i to bi vjerovatno bilo to,,nazalost desni bek Ahmad Kasami najvjerovatnije nece doci jer nemoze dobiti vizu od strane drzave BiH,,,mozda ovo zvuci tako nevjerovatno,,,ali je tako,,,da nije zalosno bilo bi smijesno,,,fujjj
rukfaš vidim da znas dosta stvari oko kluba ,kakva su ova dosad pojacanja i kako jarni radi ,tvoje neko misljenje ako znas nesto o tome ,znam da je rano o tome pricat al et ;)
Bio sam na zadnjem treningu prije odlaska.....za sada mislim da je ok,,jedino sto nije radovalo ne samo mene nego vecinu je sto ih je dosta nazalost jako lose proslo na kompletnom ljekarskom pregledu,,koji je obuhvatao fizicku i psihicku spremu,,,,samo nekolicina njih je to proslo na prvom pregledu,,,,ali jarni je ubjedjen da ce se to do pocetka prvenstva nadoknaditi,,,,ono sto je sigurno.... igracemo dosta brze,,,kuci,,tj,,na kosevu cemo uglavnom igrati 4-3-3- formaciju,,,znaci dosta napadacki,,,,

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 19 jan 2014, 23:49

dobar je rukfas , ne moze covjek sve stici , njemu neko iz uprave govori , ako njega lazu onda on nas :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 jan 2014, 23:51

lafomamone je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:farukizdan sve fulio dao sad :lol: :lol: :lol:
Ma ja ovog lika nikad ozbiljno nisam shvatao, mjesec dana se pregovaralo sa Puricem i Baricem i da niti ne spomene, a kao satro upucen, daj majke ti...
Pa kazem ti sve fulio, Makedonac, Baric, Puric , Stojcev ma ni jednog nije spomenuo

Velikonju svi dozivaju pa haj i on, kao i golaman sto je receno da ce se dovesti :D

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 19 jan 2014, 23:52

lafomamone je napisao/la:
Ma ja ovog lika nikad ozbiljno nisam shvatao, mjesec dana se pregovaralo sa Puricem i Baricem i da niti ne spomene, a kao satro upucen, daj majke ti...
Ja ni o jednom imenu nisam govorio,,,osim o Kasamiju kada su svi vec znali,,,uopste mi je nebitno tvoje misljenje,,,imas pravo misliti sta hoces i kako hoces,,,nadam se da ti znas sve,,,i da si sve ovo znao,,,mada vidim vec si u ovom kratkom postu,,,dosta fulio,,,u svakom slucaju,,,sretno :D :D :D :D

Tanbabuka
Kontakt:

Post Postao/la Tanbabuka » 20 jan 2014, 00:00

Desole je napisao/la:Ma dosta ovih medija se sada poziva na Sky sports kada je u pitanju posudbe Velikonje. Inace oni jesu pouzdani ali brate pozivaju se sada na Avaz, sto u sustini znaci da ovo jos nije gotovo i piatanje je hoce li biti. Postoji mogucnost mada sumnjam da bi doveli Makedonca da je ona realna. Iskreno draze mi je da dovedemo igraca trajno nego, na posudbu makar to bio Velikonja. Kada bi jos Grahovca maznuli bili bi stvarno jaki. Doduse nekako imam utisak da bi onda na par pozicija imali previse igraca. Kako god ide na dobro.

Nista od Grahovca,,on je potpisao za jedan belgijski klub,,stize jos jedan golman i velikonja je vrlo blizu,,,i to bi vjerovatno bilo to,,nazalost desni bek Ahmad Kasami najvjerovatnije nece doci jer nemoze dobiti vizu od strane drzave BiH,,,mozda ovo zvuci tako nevjerovatno,,,ali je tako,,,da nije zalosno bilo bi smijesno,,,fujjj
A Makedonac ?

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 jan 2014, 00:01

Tanbabuka je napisao/la:

A Makedonac ?
makedonac sutra potpisuje

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 00:03

to sam i ja rekao prije par dana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 00:25

aleksandar_veliki je napisao/la:Los vam sportski, seoska lola :). Imate daleko njjaci igracki kadar, treba vam jos golman, ali ne ovaj Delac jer to vam moze samo probleme u svlacionicu donijeti. Dakle, iskusan golman koji ce ukrstiti rukavice sa Dejom i koji nece praviti probleme ako bude na klupi. Ne mozete u sezonu uci sa Dejom i golobradim mladicem...
Igracki kadar da, ali valjda ce biti vremena da se sve to ustima. Ne ostaje mi nista drugo nego da vjerujem Robertu. Zeljo ima taj kontinutet, kako u uspjesima tako i u igrackom kadru, Olimpic se ne sali (mada zaostaju bodovno), Zrinjski ce tu vrebati svoju sansu itd. Bice zanimljivo ispratiti jos ovo par kola :D

Dijelim misljenje ovo u vezi golmana :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jan 2014, 00:48

Popustite frauka nije licitirao sa imenima šta ga **** u zdrav mozak momak je OK nemojte pretjerivati.
Sarajevo ljubavi moja!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 jan 2014, 00:57

sekac je napisao/la:Popustite frauka nije licitirao sa imenima šta ga **** u zdrav mozak momak je OK nemojte pretjerivati.
Ma samo seru o liku bez razloga.Kulturan i odmjeren covjek a ima i smisla ovo sto pise.
Samo ti nastavi pisat informacije,ima smisla mudro zboris :mrgreen:

Ne osvrci se na deset aldinovih profila :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 20 jan 2014, 01:08

http://ekipa.mk/krste-velkoski-utre-pot ... a-saraevo/
Malo sam sam se raspitao kod jednog poznanika u Makedoniji (nije da se hvalim) al frajer kaze da je on jedan od najboljih igraca u ligi. E sada vidjecemo jel istina :)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 20 jan 2014, 01:16

Za svu onu inbox mafiju koja mi je pisala poruke,kako ja mrzim Sarajevo,kako sam ljubomoran,ovo,ono... Sad bar možete pročitati sve moje postove koje sam pisao dok ste vi lupali da će doći : Stevanović,Vranješ,Grahovac,Velikonja,Sesar... Samo sam bio realan i pisao ono što je u ovom trenutku stvarnost i FK.Sarajeva i PLBIH... Pojedinci se bili toliko uživili u ulogu,da su bili više obavješteni od Ibrakovića,mislim da su znali neke stvari i prije samog TANA,štaviše TAN nije znao ni da će doći u FKS ali njima se to nije moglo desiti,sve su znali... Čak nisu željeli otkrivati imena igrača koji su bili kontaktu sa FKS,kako ne bi pokvarili transfer :lol: Pa to samo u BIH ima,samo ovdje forumaš može pokvariti transfer :lol: Malo se treba spustiti na zemlju,a ne pisat kojekakve gluposti... Eto nadam se da će Sarajevo osvojiti duplu krunu,a isto tako se nadam da će pojedinci uspjeti pogoditi bar jednog igrača koji će potpisati za FKS u 2014.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2014, 01:20

19risha88 je napisao/la:Za svu onu inbox mafiju koja mi je pisala poruke,kako ja mrzim Sarajevo,kako sam ljubomoran,ovo,ono... Sad bar možete pročitati sve moje postove koje sam pisao dok ste vi lupali da će doći : Stevanović,Vranješ,Grahovac,Velikonja,Sesar... Samo sam bio realan i pisao ono što je u ovom trenutku stvarnost i FK.Sarajeva i PLBIH... Pojedinci se bili toliko uživili u ulogu,da su bili više obavješteni od Ibrakovića,mislim da su znali neke stvari i prije samog TANA,štaviše TAN nije znao ni da će doći u FKS ali njima se to nije moglo desiti,sve su znali... Čak nisu željeli otkrivati imena igrača koji su bili kontaktu sa FKS,kako ne bi pokvarili transfer :lol: Pa to samo u BIH ima,samo ovdje forumaš može pokvariti transfer :lol: Malo se treba spustiti na zemlju,a ne pisat kojekakve gluposti... Eto nadam se da će Sarajevo osvojiti duplu krunu,a isto tako se nadam da će pojedinci uspjeti pogoditi bar jednog igrača koji će potpisati za FKS u 2014.
Zaboravio si na Vukusica :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 20 jan 2014, 01:25

Dobro djeluje momak :)
[youtube][/youtube]

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jan 2014, 01:26

Sabinho je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Za svu onu inbox mafiju koja mi je pisala poruke,kako ja mrzim Sarajevo,kako sam ljubomoran,ovo,ono... Sad bar možete pročitati sve moje postove koje sam pisao dok ste vi lupali da će doći : Stevanović,Vranješ,Grahovac,Velikonja,Sesar... Samo sam bio realan i pisao ono što je u ovom trenutku stvarnost i FK.Sarajeva i PLBIH... Pojedinci se bili toliko uživili u ulogu,da su bili više obavješteni od Ibrakovića,mislim da su znali neke stvari i prije samog TANA,štaviše TAN nije znao ni da će doći u FKS ali njima se to nije moglo desiti,sve su znali... Čak nisu željeli otkrivati imena igrača koji su bili kontaktu sa FKS,kako ne bi pokvarili transfer :lol: Pa to samo u BIH ima,samo ovdje forumaš može pokvariti transfer :lol: Malo se treba spustiti na zemlju,a ne pisat kojekakve gluposti... Eto nadam se da će Sarajevo osvojiti duplu krunu,a isto tako se nadam da će pojedinci uspjeti pogoditi bar jednog igrača koji će potpisati za FKS u 2014.
Zaboravio si na Vukusica :mrgreen:
A slika?
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 jan 2014, 03:45

Po meni idealno , rezreve u zagradama.
slika

Eh sad ovdje moze biti varijacija na fazon Stojcev na krilo (Puric,Todor out a mozda Jevtic in) ili formacija sa 1 napadačem i 2 zadnja vezna (Velkoski/Bilbija out, Radovac in).

Kako god ja bi još doveo zadnjeg veznog a riješio se Bišanovića.Brojčano nam tu ne treba mozda niko jer imamo trojicu ali mi Dino ne izgleda uvjerljivo nimalo.
Napadača stalnog ne bi, ako moze Velikonja na posudbu cekao bi ga do 5 minuta pred polazak u Zenicu, primio bi ga cak i na pola polusezone.
Zasto kazem da napadaca nekog na duzi ugovor ne bi a imamo ih samo dvojicu? Prvo sto cemo rijetko kad igrati sa dva napadača, a sve i da igramo u 60 i nekoj minuti bi vjerovatno bila izmjena napadač out a veznjak in.
Drugo, 3 jaka i konkurentna napadača u ekipi je puno ako neces igrati konstantno sa 2 u sta sam vec rekao da sumnjam.
Idealna kombinacija po meni su 2 dobra i jaka napadača koji nekad mogu i poceti zajedno, a jedan koji ne pocne moze unjeti nesto novo kad udje u igru,biti dzoker u pravom smislu te rijeci, i još jedan mladi da se kali (ali davat mu priliku) ala Plakalo.Jer sta sad kad bi doveli i treceg sa ugovorom na dvije -tri godine i vratis Plakala ili ubacis jos jednog iz OP za godinu ....Zato kazem da bi posudba Velikonje dosla ko budali samar.
I jos nesto, Dzakmic je izgubljen za ovu sezonu ali se iskreno nadam da ce biti full spreman za sljedecu sezonu.Fali nam takav igrac koji je trkac, zna nazad ali i povuc loptu, dat zadnji pas isl (Znam da Hame u zadnjem izdanju nije bio vele igrac ali ja vjerujem u njega)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 20 jan 2014, 10:00

u 11h press konferecija

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2014, 11:21

"Došao sam u jako dobro organizovan klub, bogate tradicije, kojeg prati jedna od najboljih navijačkih skupina na balkanu.", Krste Velkoski, novi napadač FK Sarajevo.

Dobrodošao
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2014, 11:24

Eto ga :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 jan 2014, 11:26

Uh fino ga je vidjeti ovako pored grba. Jucer je izgledalo nestvarno, bojao sam se da se sta iskomplikuje. Mogao bi ovo biti jedan od najvecih transfera, jer doveli smo igraca sa visokim rejtingom, a bio je i kapiten i vjerovatno najbolji igrac u Rabotnickom. Ovakve su se stvari ranijih godina mogle samo sanjati.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], Lecler i 10 gostiju.