Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wobly92
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wobly92 » 10 apr 2018, 07:07

avenija je napisao/la:Sta kaze ovo je forum o fudbalu i zajebanciji pa ne skonta zajebanciju i jos ond kaze ne spominji pogibiju pa u iducoj recenici poziva na ubistvo.
De odluci se prvo sta kako pa napisi.
De pusti ovog smuceka, mucao i dok je nick pravio, nije se zafrkavati s bolesnima... :(

I u pravu si brt, nama niko ne bi došao na ispraćaj kao vama što će! :salut:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 10 apr 2018, 12:15

dvokorak je napisao/la:
Hhahahah a ovo CELIK prve sanse nije smio dat gol jer je vamo Zvezda vodila u Niksicu i Pritina bi ostala u ligi i ispali bi Celik i Sutjeska al pred kraj Zvezda pustila Sutjeski na 2-2 i konta Zvezda shampion a ispadaju Pristina i Celik.-I onda ovaj triler Pristina pusta Celiku 3 gola za 3 minute i na kraju ispadnu Pristina i Sutjeska..Vidio se dokle su navijaci Pristine dosli iza gola usli u teen i raduju sa kad Celik daje golove hahahh. Tako kad je Celik u pitanju nije se zayebavat :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Jedva cekam kraj sezone i keljasti pogled Djidica :mrgreen: ili je dZZZZZZZdic?[/quote]
ali kako se igraci pristine sklanjaju igracima celika :D... doduse komentator je najjaci, "uraganski napadi, cudo..."
45515

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 apr 2018, 15:08

avenija je napisao/la:Sta kaze ovo je forum o fudbalu i zajebanciji pa ne skonta zajebanciju i jos ond kaze ne spominji pogibiju pa u iducoj recenici poziva na ubistvo.
De odluci se prvo sta kako pa napisi.
Kad opstanemo trebamo Sarajlije ugostit u ZS-u, ali samo gledat da to ne bude u Seninoj smjeni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2018, 16:33

Marsal je napisao/la:ali samo gledat da to ne bude u Seninoj smjeni.
Hmm... :hmmmmm: :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 apr 2018, 16:54

Marsal vise gotivi Zelju od saraJva.
Ovaj Avenija je 50% pitar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 10 apr 2018, 16:58

Ddado je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
Ddado je napisao/la:Kako ovi Tuzlaci vazda placu da se steli nesto protiv njih. "Belosvetska zavera od cionista i Vatikana". Niste nikome dovoljno bitni da bi trosio energiju da nesto radi protiv vas, sta vam je ba. Sami ste se doveli u ovakvu situaciju, i opet bi stvarno trebali biti maloumni da ispadnete pored ovakvih Celika, Borca, GOSK-a...Boze sacuvaj.
za koji tim ti navijas prijateju
Za Zelju, drug moj. I Celiku zelim sve najbolje, i da krenete nasim putem. Prosle su godine neki vasi momci bili kod nas...bio sam na toj utakmici. Ovacije i pozdravi, podrska da izgradite svoj klub, ali nista ne bi od toga. Bice nekad. :bih:
Oni već idu vašim putem namještanja utakmica, ali su mnogo slabi, još ni jednog suca u penziju ne poslaše. :urnebes: :urnebes:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 10 apr 2018, 16:59

"Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci."

Dobar potpis. Urban si momak. Od mene lajk.
1921

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 apr 2018, 19:44

tijekom ovakve fudbalske predstave postalo je kristalno jasno da je i ovakva sloboda svemirski brod za klub iz Zenice.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 apr 2018, 19:49

Rigoletto je napisao/la:tijekom ovakve fudbalske predstave postalo je kristalno jasno da je i ovakva sloboda svemirski brod za klub iz Zenice.
Nikad niko iz Zenice nije rekao da smo jaci ! Mi imamo samo dva najjaca beka i jednog centralnog!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 apr 2018, 19:50

prisonbreak je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:tijekom ovakve fudbalske predstave postalo je kristalno jasno da je i ovakva sloboda svemirski brod za klub iz Zenice.
Nikad niko iz Zenice nije rekao da smo jaci ! Mi imamo samo dva najjaca beka i jednog centralnog!
pa moram priznati da imate male šanse za opstanak onda

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 apr 2018, 19:52

Rigoletto je napisao/la:
Sta god si ti priznavao bilo je suprotno, tako da ostajemo sigurno

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 apr 2018, 19:53

Rigoletto je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la: Nikad niko iz Zenice nije rekao da smo jaci ! Mi imamo samo dva najjaca beka i jednog centralnog!
ako se pouzdavate u moje vračanje onda ste debelo u kur.cu. Tko mene uopce uzima ozbiljno ovdje? vidis li da me i administracija ignorira

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 apr 2018, 19:55

Rigoletto je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: pa moram priznati da imate male šanse za opstanak onda
ako se pouzdavate u moje vračanje onda ste debelo u kur.cu. Tko mene uopce uzima ozbiljno ovdje? vidis li da me i administracija ignorira
zar je vazno sto ste svi ignoriraju..
Vazno je da je sve suprotno :D

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 apr 2018, 00:06

Benatia start s leđa, penal za želja

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 12 apr 2018, 01:24

Je lili centralni vezni još u zatvoru ili mu dozvole da odigra pa se vrati?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 apr 2018, 11:46

Addict je napisao/la:
Je lili centralni vezni još u zatvoru ili mu dozvole da odigra pa se vrati?
Kad bi ti skonto sta je on napiso dobro bi bilo :urnebes: :urnebes:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 apr 2018, 16:08

Evo jednog rješenja problema sa terenima, može li N/FSBiH nešto slično uraditi-mislim da bi novci koje klubovi daju savezu za kojekakve kazne pokrile ove troškove :cool: :

Najveći projekt HNS-a u povijesti poprima konkretne obrise.

Potpisani su ugovori sa gradovima koji će obaviti pripremu, a potom će dvije talijanske tvrtke-Italgreen i Rappo napraviti šest novih terena od kojih samo stadion u Puli neće imati grijanje.
HNS ulaže 30 mil kuna, pet na svaku lokaciju.
Čim završi tekuća sezona, trebali bi početi radovi. To su hibridni travnjaci, kombinacija prirodne i umjetne trave. Nove tepihe trebali bi dobiti Kranjčevićeva, Maksimir, Koprivnica, Vinkovci, Zaprešić i Pula...Osijek gradi stadion i kamp, Rijeka ima ovakvu vrstu travnjaka, a Hajduk se zahvalio na ponudi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2018, 11:14

K.urko nisu ni ove kladionice veslo sisale ,kontam bit ce bar dvica ili tu negdje kvota na Celika kad ono 1.40 na Mladost 7.50 kao da idu u Mancester u goste jarane :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2018, 11:33

PiazzaGrande je napisao/la:Evo jednog rješenja problema sa terenima, može li N/FSBiH nešto slično uraditi-mislim da bi novci koje klubovi daju savezu za kojekakve kazne pokrile ove troškove :cool: :

Najveći projekt HNS-a u povijesti poprima konkretne obrise.

Potpisani su ugovori sa gradovima koji će obaviti pripremu, a potom će dvije talijanske tvrtke-Italgreen i Rappo napraviti šest novih terena od kojih samo stadion u Puli neće imati grijanje.
HNS ulaže 30 mil kuna, pet na svaku lokaciju.
Čim završi tekuća sezona, trebali bi početi radovi. To su hibridni travnjaci, kombinacija prirodne i umjetne trave. Nove tepihe trebali bi dobiti Kranjčevićeva, Maksimir, Koprivnica, Vinkovci, Zaprešić i Pula...Osijek gradi stadion i kamp, Rijeka ima ovakvu vrstu travnjaka, a Hajduk se zahvalio na ponudi...
Sta ce im koji qurac grijanje, nece sjediti na travi. Kod nas to treba zakonom zabraniti jer ce se igraci izlezavati. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 apr 2018, 11:38

Sto vi hocete da uzemete nasim vlasto-drscima od usta, porodica i familija, djece, kuca, stanova, vikendica, automobila, firmi za red boljih terena i napredka sporta u BiH.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.