Ja sam mislio da će ga na kraju i primiti nakon onih propuštenih prilika... Moglo je komotno biti 4:0 ali i ovo je dobro, sad protiv Galate im treba bod da prođu dalje.topnik1 je napisao/la:Ja kretena šta mašaju majko mila
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma prošli su dalje s obzirom da imaju 5-1 iz prvog susreta sa Galatom.
Nego ljudi moji šta ja ovo čitam da bi next Henry mogao od prve večeras ???

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Misliš na ubicu Sanoga ?topnik1 je napisao/la:Nego ljudi moji šta ja ovo čitam da bi next Henry mogao od prve večeras ???![]()
Onda vjerovatno Wenger neće da rizikuje sa Wellbeckom, a Giroud nije prijavljen za ovaj meč-.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Da daanell je napisao/la:Misliš na ubicu Sanoga ?topnik1 je napisao/la:Nego ljudi moji šta ja ovo čitam da bi next Henry mogao od prve večeras ???![]()
Onda vjerovatno Wenger neće da rizikuje sa Wellbeckom, a Giroud nije prijavljen za ovaj meč-.

Ako bude, Wenger definitivno tjera joela iz kluba krajnje bezobrazno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako god, za ovog naseg je sto se toga tice institucija. Svaki ga iole bolji trener strpa u dzep... Sto se tice Kloppa, ne treba suditi na osnovu jedne lose sezone, od jednog Dortmunda koji je bio na rubu bankrota stvorio je jednu mocnu ekipu koja igra lijep fudbal, a koja je osvojila njemacko prvenstvo i dosla cak do finala lige prvaka a sve to u par sezona s budzetom koji nikada nije bio dovoljno velik da se dovede velika imena. Sta sad, treba sav taj uspjeh baciti u vodu i reci da je Klopp los trener...rambo16 je napisao/la:Klopp pokazuje taktičku dominaciju u Bundeski.Marley je napisao/la: I opet ce nas ko plitak potok, Klopp ce i veceras pokazati takticku dominaciju nad Wengerom. Nadam se da grijesim
Zaista je potrebna izuzetna taktika da klub dovedeš u zonu ispadanja
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 26 nov 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ma, sezona je tek pocela. Mogli bi da se ugrizu za jezik oni koji su sudili van Gaalu, Kloppu i drugima, nakon samo 10ak kola.
Ovo je novi tim Dortmunda. Nema Gotzea, nema Lewandowskog. Pored toga su van stroja najbolji igraci, Hummels, Reus i jos nekoliko drugih.
Pa ne moze covjek sa malte ne novim timom imati tako dobar start. Ja mislim da ce to doci na svoje...
Ovo je novi tim Dortmunda. Nema Gotzea, nema Lewandowskog. Pored toga su van stroja najbolji igraci, Hummels, Reus i jos nekoliko drugih.
Pa ne moze covjek sa malte ne novim timom imati tako dobar start. Ja mislim da ce to doci na svoje...
Malo je kontradiktorno to što pišete 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije. Znam sta mislis.topnik1 je napisao/la:Malo je kontradiktorno to što pišete

Kod Wengera to nema veze. On se gubi svakako.

Haha. Koji likovi ocmi
Pa Wengera pljujete svakodnevno iako on svake godine ima 10x gore probleme od Klopp-a!
Nije da nismo navikli na nestvarnu subjektivnost na ovom pdf-u. Očekivano

Pa Wengera pljujete svakodnevno iako on svake godine ima 10x gore probleme od Klopp-a!
A.F.C. Bournemouth!
A ko je kriv za Wengerove probleme, polozaj zvijezda mozda... Sam je kriv sto nista ne cini da promjeni situaciju sa povredama iako se one godinama ponavljaju sto je ocito znak necije nestrucnosti, da li njegovog treninga ili drugih uposlenika... Tvrdoglavo gura jednu stvar i nista ne cini da to poboljsa ili barem promjeni. 6-7 sezona sa vise do pola tima van terena sveukupno, slucajnost, losa sreca, ne vjerujem...rambo16 je napisao/la:Haha. Koji likovi ocmi![]()
Wenger i Klopp su odigrali vec jednom tekmu i to prije par mjeseci. Izdominirao je Klopp sa losijim timom.

Taj tim Dortmunda, potpuno osakacen bez cini mi se 7 igraca iz prosle sezone (inace standardnih) je izdominirao Arsenal. Ponizio!
Arsenal ima srece sto je Dortmund vec prosao pa sumnjam da ce onako zagrizti kao prosli put.

Taj tim Dortmunda, potpuno osakacen bez cini mi se 7 igraca iz prosle sezone (inace standardnih) je izdominirao Arsenal. Ponizio!
Arsenal ima srece sto je Dortmund vec prosao pa sumnjam da ce onako zagrizti kao prosli put.
Medicinski tim je svakako morao biti promijenjen,ali kad već pljujete Wengera ajmo malo i velikog genija Kloppa kog u Švabiji šamara ko god stigne.
Razumem da je mnogima sad nejasno kako to da veliki genije Klopp prima redovnu porciju šamara od Švapskih klupčića?!
I Arsenal bi ih dobio prošlo kolo,da Welbeckova ograničenost u prvom dijelu kod mrtve šanse nije došla do izražaja!
I gle čuda. Klopp koji se kleo na vjernost dok su cvjetale stvari u Dortmundu,u posljednje vrijeme sve češće spominje kako mu je želja da radi u Premiershipu. Što li odjednom?!
Sreća svakako ima uticaj na povrede. Primjer Debuchy i Giroud!
Razumem da je mnogima sad nejasno kako to da veliki genije Klopp prima redovnu porciju šamara od Švapskih klupčića?!
I Arsenal bi ih dobio prošlo kolo,da Welbeckova ograničenost u prvom dijelu kod mrtve šanse nije došla do izražaja!
I gle čuda. Klopp koji se kleo na vjernost dok su cvjetale stvari u Dortmundu,u posljednje vrijeme sve češće spominje kako mu je želja da radi u Premiershipu. Što li odjednom?!
Sreća svakako ima uticaj na povrede. Primjer Debuchy i Giroud!
A.F.C. Bournemouth!
Dok je Wenger imao 10x gore probleme i imao je nasu podrsku. Znamo mi sve price unapred. Stadion, nizak budzet, konstantan odlazak najboljih igraca u konkurenciju, zamjene u vidu polovnjaka ili talenata... I sve je to bilo tako i mi smo vjerovali u te izgovore, vjerovali da ce biti bolje kada prodje onih teskih 10 godina tranzicije, bice bolje kada bude para... I proslo to...
I sta sada, koji su sada izgovori?
Prvo, sada ima pare za transfere sto se i vidi kako je 3 puta oborio rekord od svojevremeno najskupljeg Arshavina. Zasto se nisu popunile sve pozicije gdje smo u minusu? Da smo imali DMa i stopera nebi u 10 kolu ispali iz borbe za titulu.
Drugo, odlazak najboljih igraca!? Ovaj tim je vec 3 godine na okupu + ojacan sa velikim talentima i dva igraca WC. Niko bitan nije otisao osim istrosenog Sagne kojeg smo zamjenili sa dva odlicna igraca. Koliko se tim uigrava 10 godina?! Ko je Wengeru kriv umjesto da nadogradjuje vec oostojecu ekipu od unisti sezonu sa svojim novim taktikama i glupostima.
Trece, i same povrede koje traju 10 godina nisu samo plod lose srece nego neko ocigledno ne obavlja svoj posao kako treba!
Mi iz godine u godinu kako smo jaci sve vise i vise isplivava Wengerova prosjecnost. Nekada je bio odlican trener ali njegova nemogucnost prilagodjavanja ga je kostala... Jednostavno, nije znao ili namjerno nije htio da se prilagodi na moderan fudbal i to nas kosta...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I sta sada, koji su sada izgovori?
Prvo, sada ima pare za transfere sto se i vidi kako je 3 puta oborio rekord od svojevremeno najskupljeg Arshavina. Zasto se nisu popunile sve pozicije gdje smo u minusu? Da smo imali DMa i stopera nebi u 10 kolu ispali iz borbe za titulu.
Drugo, odlazak najboljih igraca!? Ovaj tim je vec 3 godine na okupu + ojacan sa velikim talentima i dva igraca WC. Niko bitan nije otisao osim istrosenog Sagne kojeg smo zamjenili sa dva odlicna igraca. Koliko se tim uigrava 10 godina?! Ko je Wengeru kriv umjesto da nadogradjuje vec oostojecu ekipu od unisti sezonu sa svojim novim taktikama i glupostima.
Trece, i same povrede koje traju 10 godina nisu samo plod lose srece nego neko ocigledno ne obavlja svoj posao kako treba!
Mi iz godine u godinu kako smo jaci sve vise i vise isplivava Wengerova prosjecnost. Nekada je bio odlican trener ali njegova nemogucnost prilagodjavanja ga je kostala... Jednostavno, nije znao ili namjerno nije htio da se prilagodi na moderan fudbal i to nas kosta...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@rambo16 dali ti to hoces kazes da je Denny kriv za poraz od Dormunda? Pa da je on ono pogodio oni bi samo vise dodali gas i jos vise nas nasamarali nego sto inace jesu.. Igracki su nas zestoko silovali u svim segmentima tako da ne mozes tvrditi da bi mi pobjedili da je on to pogodio. I jos, koliko smo ove sezone vodili pa gubili bodove? Covjece nama ni tri gola nisu dovoljna pored igracina Monreala i Flaminia! Da je bio jos koji minit okrenuo bi nas Anderlecht u potunosti.
A Klopp najavljuje odlazak iz razloga sto ga je uprava Dortmunda ocigledno iznevjerila. Dve velike zvjezde su mu otisle direktno u rivala a preostale dve razmisljaju uveliko o odlasku i to mozda ponovo u rivala! Covjek ocigledno nece da provede karijeru u pravljenju igraca za Bayern sto radi cijela Bundesliga...
A Klopp najavljuje odlazak iz razloga sto ga je uprava Dortmunda ocigledno iznevjerila. Dve velike zvjezde su mu otisle direktno u rivala a preostale dve razmisljaju uveliko o odlasku i to mozda ponovo u rivala! Covjek ocigledno nece da provede karijeru u pravljenju igraca za Bayern sto radi cijela Bundesliga...
- Ozymandias
- Kontakt:
Cojk bi reko ispali u Championship a ono tek 12. kolo EPL-a. Borili smo se za 4. mjesto i prije par sezona kad smo imali jos jacu ekipu od ove. Ne kontam sta sad ocekujete. Treble ? Ja ne ocekujem nikakvu dominaciju, barem ne jos jer nam se skoro raspala ekipa, glavni igraci otisli pa je Wenger to morao krpiti skartovima i tad se, koliko se sjecam, nije ocekivalo ni to 4. mjesto. Poslije dvije sezone likovi na SS forumu pozivaju ostavku Wengera i traze borbu za EPL titulu i Ligu Prvaka 

Re: $: Arsenal
A za pravljenje tima koji je u stanju se boriti za titulu ocigledno treba 5 godina?Ozymandias je napisao/la:Cojk bi reko ispali u Championship a ono tek 12. kolo EPL-a. Borili smo se za 4. mjesto i prije par sezona kad smo imali jos jacu ekipu od ove. Ne kontam sta sad ocekujete. Treble ? Ja ne ocekujem nikakvu dominaciju, barem ne jos jer nam se skoro raspala ekipa, glavni igraci otisli pa je Wenger to morao krpiti skartovima i tad se, koliko se sjecam, nije ocekivalo ni to 4. mjesto. Poslije dvije sezone likovi na SS forumu pozivaju ostavku Wengera i traze borbu za EPL titulu i Ligu Prvaka
Prosle godine smo se borili, a sada smo slabiji jel smo minus za Sagnu a u plusu za Alexisa, Welbecka, Debuchya, Chambersa...

Hoću da kažem da bi tekma tekla u skroz drugom pravcu da je Welbeck zabio. Naravno da Wenger zna kako se dobija Klopp u Švabiji.Ne bi mu bio prvi put .
Priča je stalno da je Klopp neki genije u odnosu na Profu što je apsolutna nebula (međusobni dueli i Kloppov fijasko ove sezone to samo potvrđuju). Argument je "Klopp je igrao finale Lige prvaka".
Di Mateo je osvojio Ligu prvaka pa šta?
Na kraju su sa gomilom kontradiktornosti samo potvrdili ovo što ja pišem
Štaviše,ovaj gore je već našao priču koju će pričat ako Wenger ovo dobije večeras "Dortmundu ne treba i sigurno neće grist kao u provj utakmici"
Čuj "njega uprava iznevjerila". Pa Wengera uprava prca 10 godina pa je opet držao klub u vrhu!
Klopp u Njemačkoj ne može dobit utakmice. Jedan veliki klubu drži u opasnoj zoni.
Jel imaš uopšte predstavu šta znači kad je Dortmund u zoni ispadanja i koji je to fijasko?
Priča je stalno da je Klopp neki genije u odnosu na Profu što je apsolutna nebula (međusobni dueli i Kloppov fijasko ove sezone to samo potvrđuju). Argument je "Klopp je igrao finale Lige prvaka".
Di Mateo je osvojio Ligu prvaka pa šta?
Na kraju su sa gomilom kontradiktornosti samo potvrdili ovo što ja pišem
Štaviše,ovaj gore je već našao priču koju će pričat ako Wenger ovo dobije večeras "Dortmundu ne treba i sigurno neće grist kao u provj utakmici"
Čuj "njega uprava iznevjerila". Pa Wengera uprava prca 10 godina pa je opet držao klub u vrhu!
Klopp u Njemačkoj ne može dobit utakmice. Jedan veliki klubu drži u opasnoj zoni.
Jel imaš uopšte predstavu šta znači kad je Dortmund u zoni ispadanja i koji je to fijasko?
A.F.C. Bournemouth!
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: $: Arsenal
Kakvih 5 godina ?Gunner4 je napisao/la:A za pravljenje tima koji je u stanju se boriti za titulu ocigledno treba 5 godina?Ozymandias je napisao/la:Cojk bi reko ispali u Championship a ono tek 12. kolo EPL-a. Borili smo se za 4. mjesto i prije par sezona kad smo imali jos jacu ekipu od ove. Ne kontam sta sad ocekujete. Treble ? Ja ne ocekujem nikakvu dominaciju, barem ne jos jer nam se skoro raspala ekipa, glavni igraci otisli pa je Wenger to morao krpiti skartovima i tad se, koliko se sjecam, nije ocekivalo ni to 4. mjesto. Poslije dvije sezone likovi na SS forumu pozivaju ostavku Wengera i traze borbu za EPL titulu i Ligu Prvaka
Prosle godine smo se borili, a sada smo slabiji jel smo minus za Sagnu a u plusu za Alexisa, Welbecka, Debuchya, Chambersa...

Kad smo prije 4 sezone imali jaču ekipu ?
Ova ekipa je za DMFa i CBa daleko od veoma jake ekipe.
Mnogo je kvaliteta u ovoj ekipi, ne znam ko vam ispire mozak pa tako razmišljate glupo, kao da smo mid table ekipa jbt

Ova ekipa je za DMFa i CBa daleko od veoma jake ekipe.
Mnogo je kvaliteta u ovoj ekipi, ne znam ko vam ispire mozak pa tako razmišljate glupo, kao da smo mid table ekipa jbt
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.