Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dimnjačar ne pridonosi igri ništa više nego ja ispred Tv-a.
Gore bez njega nam ne može bit.
Gore bez njega nam ne može bit.
Sad će nam vezni red biti :
Arteta
Ramsey Cazorla
Ne zna se koji je u boljoj formi.
Arteta
Ramsey Cazorla
Ne zna se koji je u boljoj formi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Wilshere je kloc ali za njim mozemo samo plakati sad kad znamo da ce treci spanski maestro da se zakuca u prvih 11.
Pogledajte vi samo ove fazane Cazorla, Arteta, Monreal pa za plakati

Pogledajte vi samo ove fazane Cazorla, Arteta, Monreal pa za plakati

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Wilshere koliko je dobro odigrao toliko je i kriv za onaj derbi, on je krivac za poraz, njegova sebičnost nas je ukopala i mašenje čistog zicera..
Ramsey će naći formu, ne brinem se ja za njega, ono nije bio samo blic u sezoni, ako ne primjetite da je Ramiz konstantno u odbrani i napadu i da to stalno radi dok za ostale veznjake nisam siguran, **** nije veznjak obavezan da zabija golove, ali Ramseyu najviše fali Ozil i to je to, čitavom Arsenalu fali Ozil.
--------Woja-------
Debuchy-Koss-Mert-Gibbs
-----DMF-Ramsey---
---------Ozil---------
Ox----WC napadač---Alexis
Nama trebaju bolji igrači na ovim pozicijama : 1.) DMF 2.) Štoper 3.) Napadač 4.) Golman
4 pozicije su u ekipi kritične radi Wengerove politike
Arsenalu trebaju 2 mrcine da drže vezu a Ozil da diriguje u sredini, vidjeli bi svi kako bi išlo, majke mi moje ako Ozil ne bi bio onaj stari ubij me
Ramsey će naći formu, ne brinem se ja za njega, ono nije bio samo blic u sezoni, ako ne primjetite da je Ramiz konstantno u odbrani i napadu i da to stalno radi dok za ostale veznjake nisam siguran, **** nije veznjak obavezan da zabija golove, ali Ramseyu najviše fali Ozil i to je to, čitavom Arsenalu fali Ozil.
--------Woja-------
Debuchy-Koss-Mert-Gibbs
-----DMF-Ramsey---
---------Ozil---------
Ox----WC napadač---Alexis
Nama trebaju bolji igrači na ovim pozicijama : 1.) DMF 2.) Štoper 3.) Napadač 4.) Golman
4 pozicije su u ekipi kritične radi Wengerove politike
Arsenalu trebaju 2 mrcine da drže vezu a Ozil da diriguje u sredini, vidjeli bi svi kako bi išlo, majke mi moje ako Ozil ne bi bio onaj stari ubij me
Arteta je u zadnje vrijeme jedan od boljih igraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kod Ramseya nema vise one trke i agresivnosti koju je pokazivao,a uz to ne drzi svoju poziciju kako bi trebao odnosno dosta puta se ne vrati u obranu nakon sto izgubimo loptu.Prema naprijed je los te gubi duele i prodaje lopte...bas je izvan forme.AA23 je napisao/la: Ramsey će naći formu, ne brinem se ja za njega, ono nije bio samo blic u sezoni, ako ne primjetite da je Ramiz konstantno u odbrani i napadu i da to stalno radi dok za ostale veznjake nisam siguran, **** nije veznjak obavezan da zabija golove, ali Ramseyu najviše fali Ozil i to je to, čitavom Arsenalu fali Ozil.
ARSENAL4ever
Wenger: "Welbeck is in the squad but Jack Wilshere, Wojciech Szczesny and Theo Walcott are out" #AFCvBOR
I evo jedne dobre vijesti :
Laurent Koscielny has returned to first team training #Arsenal

I evo jedne dobre vijesti :
Laurent Koscielny has returned to first team training #Arsenal

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vid Yaye pozadi 
Mali Joel propade zbog njeg

Mali Joel propade zbog njeg
Također sutra nema Girouda jer nije prijavljen za grupnu fazu LP, zato što su naši doktori mislili da se neće oporaviti prije januara
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neka se Koscielny vratio pa nek se povrijedi čitav ofanzivni red. Barem smo sa njim znali prošle sezone držat 1:0 čitavu utakmicu.
A ovo što Giroud nije prijavljen je čist amaterizam.
A ovo što Giroud nije prijavljen je čist amaterizam.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Wenger je vec nekoliko puta dosada svijetu pokazao da je jedan veliki amater, kad se sjetim kad ga neke svabe ismijase dosli mu na trening on ne uigrava odbranu, branjenje kornera i prekida a protivnike ne skautira i ne prilagodjava se njihovoj igri

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bogami ni napadačke kornere nešto se ne primjećuje da vježba
.
Pa ono je komedija kako smo loši, a hajmo se ne lagat, kad su na terenu bili Giroud Welbeck, Mertesacker Ramsey, Chambers to je sve samo ne niska ekipa. A opet djeluju ko pjetlići. Stvaro su nam prekidi besmislica totalna.
Al evo opet kažem vratio se Koscielny, moja sreća je neizmjerna. Ulazimo u niz od 15 uzastopnih pobjeda, hladno

Pa ono je komedija kako smo loši, a hajmo se ne lagat, kad su na terenu bili Giroud Welbeck, Mertesacker Ramsey, Chambers to je sve samo ne niska ekipa. A opet djeluju ko pjetlići. Stvaro su nam prekidi besmislica totalna.
Al evo opet kažem vratio se Koscielny, moja sreća je neizmjerna. Ulazimo u niz od 15 uzastopnih pobjeda, hladno

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
A i ovih povreda Wilshera mi je puna kapa,svake godine po 3-4 mjeseca,pa setback pa opet malo udje u ritam i kraj sezone,nidje veze !
Mada ovdje još fale Walcott, hafin na kojeg izgleda niko više i ne računa i Ospina...Dortmund without Hummels, Sokratis, Kuba & Reus tonight.
• Arsenal without Szczesny, Debuchy, Wilshere, Özil & Giroud.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Mada ovdje još fale Walcott, hafin na kojeg izgleda niko više i ne računa i Ospina...Dortmund without Hummels, Sokratis, Kuba & Reus tonight.
Glupost, bolje da su u punom sastavu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I opet ce nas ko plitak potok, Klopp ce i veceras pokazati takticku dominaciju nad Wengerom. Nadam se da grijesimtopnik1 je napisao/la:anell je napisao/la:Mada ovdje još fale Walcott, hafin na kojeg izgleda niko više i ne računa i Ospina...Dortmund without Hummels, Sokratis, Kuba & Reus tonight.
Glupost, bolje da su u punom sastavu

Ako neko hoće da gleda ima na Arsenal playeru utakmica protiv Dortmunda U19, Crowley **** igru.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Ako neko hoće da gleda ima na Arsenal playeru utakmica protiv Dortmunda U19, Crowley **** igru.
I protiv Anderlechta je prekucao utakmicu, al debili oko njega su baš debili

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Klopp pokazuje taktičku dominaciju u Bundeski.Marley je napisao/la: I opet ce nas ko plitak potok, Klopp ce i veceras pokazati takticku dominaciju nad Wengerom. Nadam se da grijesim
Zaista je potrebna izuzetna taktika da klub dovedeš u zonu ispadanja
A.F.C. Bournemouth!
Ja kretena šta mašaju majko mila 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.