Ko nešto naruči sa ove stranice nije dobar u glavu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko nešto naruči sa ove stranice nije dobar u glavu
Ubacili su opciju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:15Pa što bijeli ne staviše u prodaju, bolji nego plavi. Još stavili opciju da ne može ni izabrati ni broj, ni igrača nit išta na dresu, amaterizam.
1 slovo marka, bar to nije skupoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:28Ubacili su opciju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:15Pa što bijeli ne staviše u prodaju, bolji nego plavi. Još stavili opciju da ne može ni izabrati ni broj, ni igrača nit išta na dresu, amaterizam.
Hamulić 10 ?
Ovo je svakako preskupo, dres renome Kelmeta ne bi trebao biti više od 65-70 KM
mozda jeste ta cijena, a koliko se njih ugradilo do konacneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:28Ubacili su opciju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:15Pa što bijeli ne staviše u prodaju, bolji nego plavi. Još stavili opciju da ne može ni izabrati ni broj, ni igrača nit išta na dresu, amaterizam.
Hamulić 10 ?
Ovo je svakako preskupo, dres renome Kelmeta ne bi trebao biti više od 65-70 KM
Kakav Kelme i kakvi Zmajevi ! Kad je BIH imala veze sa Zmajevima samo zato sto je Neki Kvazi novinar nazvao Reprezentaciju Zmajevi ! Ovdje su samo Mogli Ljiljani ili Stečak ali to Vico nikad nebi Dozvolio ! Da li nama kao narodu moze bilo ko ugoditi,meni je extra dres i to motivi zmajevi unikatno i koja god bude marka bila slijedeca morat ce nam zmajeve crtati svaka cast KELME..Adidas je nas isfurao i pravio nam dresove ko Kur.c!!
Husein-kapetan Gradaščević ili poznatiji kao Zmaj od BosneChapman1886 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:52Kakav Kelme i kakvi Zmajevi ! Kad je BIH imala veze sa Zmajevima samo zato sto je Neki Kvazi novinar nazvao Reprezentaciju Zmajevi ! O
Evo sad vidio, novi su ovi. Moja greska
Trenerka je toliko unikatna da je možeš sam napraviti.