mesanovic je izasao sam pred Hadzibulica na nesrecu sutao preko gola jel to polusansa?ekom je napisao/la:Sudija nije pravio greske u prvom poluvremenu vec konstantno, pa covjece samo se cekao penaltik i da to sve legne kako valja.....U prvom poluvremenu Zeljo je dao gol i to je to, u drugom poluvremenu precka i to je to.....ja nisam vidio da je Hadzija ijednom ozbiljnije intervenisao.......
Velez je djelovao kao puno ozbiljnija ekipa, a to i jeste.......cijelo vrijeme izuzev prvih 10 minuta i zadnjih 7-8 minuta drugog poluvremena punu kontrolu igre......imao je zasigurno posjed lopte od nekih 60 posto, a ako ti pikas poluprilike imao je jeljo nekih 4-5.
Po tvom puno ozbiljnija ekipa je uputila samo jedan udarac u okvir gola i postigli gol?
Kad vec zatjevas od nekog da bude realan, budi i ti sam!
Nagledao sam se jako puno utakmica na Grbavici i gledao puno boljeg veleza ako bas hoces da cujes moje misljenje! U Velezu jedini vrijedan paznje je momak koji je igrao lijevo krilo ne znam o kome se radi...
Druga stvar misljenja sam da su i jedni i drugi odigrali lose i neborbeno i nije mi jasno kako nekom ovakav velez uvali 4-5 komada, ne kazem da smo mi nesto aman zaman odigrali ali brate sad sam puno sigurni da ce mo vas glat dobiti u lizi

ps ko gubi ima pravo da se ljuti
Mozes me krivo shvatiti, meni nisu krivi igari Zelje, ljudi igrali dobili ...respect pobjeda.
Sudjenje katastrofa.....ali hajmo ovako ...ako ovako bude sudjenje za nas u Mostaru bice 5- 0 glat.
A u subotu ja sam siguran da cemo pobijediti dok je Culuma, Bekrica i inih kvazifudbalera......
pss @Malena molim te odrzi obecanje[/quote]