FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adisg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 23:32

ekom je napisao/la:Sudija nije pravio greske u prvom poluvremenu vec konstantno, pa covjece samo se cekao penaltik i da to sve legne kako valja.....U prvom poluvremenu Zeljo je dao gol i to je to, u drugom poluvremenu precka i to je to.....ja nisam vidio da je Hadzija ijednom ozbiljnije intervenisao.......
Velez je djelovao kao puno ozbiljnija ekipa, a to i jeste.......cijelo vrijeme izuzev prvih 10 minuta i zadnjih 7-8 minuta drugog poluvremena punu kontrolu igre......imao je zasigurno posjed lopte od nekih 60 posto, a ako ti pikas poluprilike imao je jeljo nekih 4-5.
mesanovic je izasao sam pred Hadzibulica na nesrecu sutao preko gola jel to polusansa?
Po tvom puno ozbiljnija ekipa je uputila samo jedan udarac u okvir gola i postigli gol?
Kad vec zatjevas od nekog da bude realan, budi i ti sam!
Nagledao sam se jako puno utakmica na Grbavici i gledao puno boljeg veleza ako bas hoces da cujes moje misljenje! U Velezu jedini vrijedan paznje je momak koji je igrao lijevo krilo ne znam o kome se radi...
Druga stvar misljenja sam da su i jedni i drugi odigrali lose i neborbeno i nije mi jasno kako nekom ovakav velez uvali 4-5 komada, ne kazem da smo mi nesto aman zaman odigrali ali brate sad sam puno sigurni da ce mo vas glat dobiti u lizi :D
ps ko gubi ima pravo da se ljuti

Mozes me krivo shvatiti, meni nisu krivi igari Zelje, ljudi igrali dobili ...respect pobjeda.
Sudjenje katastrofa.....ali hajmo ovako ...ako ovako bude sudjenje za nas u Mostaru bice 5- 0 glat.
A u subotu ja sam siguran da cemo pobijediti dok je Culuma, Bekrica i inih kvazifudbalera......
pss @Malena molim te odrzi obecanje[/quote]

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 21 okt 2009, 23:33

ekom je napisao/la:
VFCB je napisao/la:ovo je sve namjestaljka, mi vama prolaz u kupu vi nama sad u subotu 3 boda :D.. jer zelji je jedini nacin da se docepa evrope kup, i sretno mu...ali ovo je sve smjesno, presmjesno ali eto, imate previse skupu ekipu u odnosu na ostale premijerligase ali ne i toliki kvalitet izgleda, zato je ovo sve ovako, zeljo mora u evropu nekako :D

zivi bili pa vidjeli, u subotu slljedeca utakmica nadam se u 15h kako stoji sada :D
Nisi gledao utakmicu pa pricas bezveze da ne kazem gluposti, Velez slovom i brojem dva 2 suta u gol, mi pored dva gola imali precku i najmanje 3-4 dobre prilike(Alaen sam izasao pred golmana).Sudjenje je zaista bilo lose, mislim da je Zeljo vise ostecen ovakvim sudjenjem nego Velez jako gruba igra Velezove zadnje linije koji su prolazili bez kartona onda sudija kompenzirao na drugim stvarima.Ako samo malo borbenije odigramo u subotu kao zadnjih 15 minuta utakmice nabusicemo Veleza kao sto smo i Slobodu,zivi bili pa vidjeli!
Glupost mi je da neko komentarise utakmicu koju nije nni gledao!!![/quote

ja stojim iza ovoga sto sam napisao, kakve veze ima ovo sto sam napisao s tim da li sam bio na utakmici ili ne, a pitas li se ti slucajno sto nisam bio i koji je razlog ??? ovo subotnje gostovanje koje slijedi ne propustam aBd, vidimo se u subotu na tribinama, a poslije i ovdje na forumu !

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 21 okt 2009, 23:39

E moj adisg sta si ti gledao. Ako smo mi losi vi ste katastrofa. Sto nas niste dobili u Mostaru kad kazes da ste bolji tri puta od nas. Zapamti sta ce tebi reci jedan ciko koji je gledao deset puta boljeg Veleza od ovoga veceras, sa vasom ovakvom odbranom mi cemo vam u subotu tri zavaliti a ti ni slucajno da se kladis jer ce tako i biti. Znam da boli a sto prije pocnes gledati u vase greske bit ce ti puno stvari jasnije

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 21 okt 2009, 23:41

nek je i nas sreća jednom pogledala :!: opet puno šansi jedva dva gola :roll: samo da je izdržati ovaj prvi dio i dovesti 2 dobra napadača :!: ma samo nek smo prošli :!: jao navijanja red armya pa šta je ono :mrgreen: :mrgreen: idemo daljeee vooolim teee ŽELJOO :!: :!: :!:

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 21 okt 2009, 23:42

VFCB je napisao/la:
ja stojim iza ovoga sto sam napisao, kakve veze ima ovo sto sam napisao s tim da li sam bio na utakmici ili ne, a pitas li se ti slucajno sto nisam bio i koji je razlog ??? ovo subotnje gostovanje koje slijedi ne propustam aBd, vidimo se u subotu na tribinama, a poslije i ovdje na forumu !
Zato sto onaj ko je gledao utakmicu je mogao i vidjeti da ovo nema bas veze sa istinom!
Niste vi nikome prepustili nikakvu pobjedu, hadzibulic po minutu ispucava loptu nakon sto ste izjednacili itd
helem izgubicete i u subotu!
@ adisg Fakat mozda je do mene al ne vidjoh ni jednog igraca Veleza da je bolji od bekrica dok je Culum i na moje iznenadjenje bio los al opet bolji od onog sto se valja i trazi faul ne znam o kom se igracu tacno radilo helem on i Culum se nesto pokoskali.
Jel se prezivas Gerin? Da ne diskutujem sa neobjektivnim ljudim :D

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 21 okt 2009, 23:43

Čestitke Želji na prolasku.
Titula po sezoni. . .

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 okt 2009, 23:47

Sta, ko, gdje, kako?
adisg, poklopi se do subote i šuti jarane, šta si ba zapaeo ko tele u šarena vrata. Naleti u subotu kad popijete 3 komada pa opet nalazi nekakve dokaze, urote i te fazone. Ko gubi ima pravo da se ljuti, a sad razligu i pokri se po glavi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 okt 2009, 23:47

prolaznik je napisao/la:Čestitke Želji na prolasku.
Tako to radi normalan covjek i gospodin...evo adisg,uci kako se to radi kratko i jasno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2009, 00:02

1. sehic je kriv jer nismo dali vise golova
2. sehic je kriv jer se nasi igraci sudaraju u njihovom petercu
3. sehic je kriv jer je los teren
4. sehic je kriv jer je radovanovic lose odigrao u odbrani (pored njegovog gola jos su 2-3 puta prosli)
5. sehic je kriv jer su 2 puta izasli 1na1 na njega
6. sehic je kriv jer mesicu treba vjecnost da izbije loptu
7. sehic je kriv jer imamo fudbalski neobrazovanu publiku
8. sehic je kriv jer 99% ljudi nije aplaudiralo prvom strijelcu kod izmjene (i dobre partije)
9. sehic je kriv jer su samo navijaci bili gori od igraca veceras
10. sehic je kriv jer su policija i redari maltretirali ticu zbog megafona
11. sehic je kriv jer su pale reklame
12. sehic je kriv jer za sve!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 22 okt 2009, 00:03

Sta vise nego smjesno ja da sam veceras bio Manijak ili simpatizer Zelje ja bi se stidio nakon onakvi sudiski odluka koje je stvarno tesko nabrojiti.
Da smo mi imali onakvo sudjenje u Vrapcicima bilo bi 3-0 za nas ali sta to sve sada vrijedi kada odes 250kilometara da gledas svoj klub a posteni Zeljo potkupi sudiju i na neposten nacin se plasira dalje.
Jos jedna stvar na kraju utakmice bezpotreban napad na pojedine navijace Veleza...... stvarno neznam sta reci nakon ovi nedavnih desavanja samo ste sebi stvorili problem.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 00:05

Seyo_TM je napisao/la:1. sehic je kriv jer nismo dali vise golova
2. sehic je kriv jer se nasi igraci sudaraju u njihovom petercu
3. sehic je kriv jer je los teren
4. sehic je kriv jer je radovanovic lose odigrao u odbrani (pored njegovog gola jos su 2-3 puta prosli)
5. sehic je kriv jer su 2 puta izasli 1na1 na njega
6. sehic je kriv jer mesicu treba vjecnost da izbije loptu
7. sehic je kriv jer imamo fudbalski neobrazovanu publiku
8. sehic je kriv jer 99% ljudi nije aplaudiralo prvom strijelcu kod izmjene (i dobre partije)
9. sehic je kriv jer su samo navijaci bili gori od igraca veceras
10. sehic je kriv jer su policija i redari maltretirali ticu zbog megafona
11. sehic je kriv jer su pale reklame
12. sehic je kriv jer za sve!
upravu si jarane u potpunosti se slažem sa tobom :!: ima i ibrinih greški,ali nije to toliko loše :!: a sve ti govori pola papaka 3 minute prije kraja skandiraju amare odlazi :!: fuj :!: treba im simo i hotić :!: volim te ŽELJOOO

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 22 okt 2009, 00:06

bomber je napisao/la:E moj adisg sta si ti gledao. Ako smo mi losi vi ste katastrofa. Sto nas niste dobili u Mostaru kad kazes da ste bolji tri puta od nas. Zapamti sta ce tebi reci jedan ciko koji je gledao deset puta boljeg Veleza od ovoga veceras, sa vasom ovakvom odbranom mi cemo vam u subotu tri zavaliti a ti ni slucajno da se kladis jer ce tako i biti. Znam da boli a sto prije pocnes gledati u vase greske bit ce ti puno stvari jasnije
E moj ciko,

Da tebi Adi kaze da koliko ja pamtim a pamtim od 1977, Zeljo nikad ali nikad do 1991 nije moga ni cipele Velezu obrisati.
A ciko moj dobri ti bi trebao znati da su Velezu nase dobre komasije nekadasnje uzimale titule po kljucu pa je tako izmakla jedna 72/ 73, pa druga u sezoni nakon te a jos jedna 90/ 91, jer su se boze nasli veliki mestri tipa Miljanica i kompanije........
A Adi se sjeca Veleza u sastavu:
Petranovic-Hadziabdic-Juric-Prskalo -Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric- Karabeg - Tuce.

a tata kaze da su "neki" ;
1- Maric-Meter-Ristic-Pecelj--ledic-Topic-Okuka-Vladic-Bajevic - Vukoje

a kazu da je Velez nekad 81 dobio zelju u Kupu, kazu Vaha zabio dva a Njegusa su kao ganjali jer je boze prodao Velezu, dzaba i Mesha i dva penala..dzaba

Eh sad, da ti kazem ciko vi ne mozete za tri godine dati velezu tri gola, dodushe ako bude sudija kao veceras mozete vi sve....no sikiriki Brkovic ce to srediti..sudije su njegove.....

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 00:08

[quote="Taso"]Sta vise nego smjesno ja da sam veceras bio Manijak ili simpatizer Zelje ja bi se stidio nakon onakvi sudiski odluka koje je stvarno tesko nabrojiti.
Da smo mi imali onakvo sudjenje u Vrapcicima bilo bi 3-0 za nas ali sta to sve sada vrijedi kada odes 250kilometara da gledas svoj klub a posteni Zeljo potkupi sudiju i na neposten nacin se plasira dalje.
Jos jedna stvar na kraju utakmice bezpotreban napad na pojedine navijace Veleza...... stvarno neznam sta reci nakon ovi nedavnih desavanja samo ste sebi stvorili problem.[/quotedaj

daj ba o čemuu ti pričaš :?: svi znaju da je na grbavici pošteno suđenje :!: a što se furate da ste ekipa šehić do gola bio neocjenjen igrač :!: branite se sa 12 igrača :!: a navijanje red armya evo komentar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 22 okt 2009, 00:12

ekom je napisao/la:
VFCB je napisao/la:
Zato sto onaj ko je gledao utakmicu je mogao i vidjeti da ovo nema bas veze sa istinom!
Niste vi nikome prepustili nikakvu pobjedu, hadzibulic po minutu ispucava loptu nakon sto ste izjednacili itd
@ adisg Fakat mozda je do mene al ne vidjoh ni jednog igraca Veleza da je bolji od bekrica dok je Culum i na moje iznenadjenje bio los al opet bolji od onog sto se valja i trazi faul ne znam o kom se igracu tacno radilo helem on i Culum se nesto pokoskali.
Pa evo tebi za napomenu da je mali Knezevic bolji od kompletne Zeljine odbrane, ne znam odakle si gledao tekmu, a ko da gledam nisi garant......Mali Osmanagic je igrac za pola nase lige , iz Partizana je dosao u Velez ,bio na probi u Villarealu, ne znam da li znas da je Dzafic kapiten reprezentacije do 21....to je onaj mali 77 sto je lomio onog hajvana na desnom beku......Jr li dosta, prezime wrong.....ali kad si vec zapeo red bi bio da se predstavis.....

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 22 okt 2009, 00:16

harinjo je napisao/la:
Taso je napisao/la:Sta vise nego smjesno ja da sam veceras bio Manijak ili simpatizer Zelje ja bi se stidio nakon onakvi sudiski odluka koje je stvarno tesko nabrojiti.
Jos jedna stvar na kraju utakmice bezpotreban napad na pojedine navijace Veleza...... stvarno neznam sta reci nakon ovi nedavnih desavanja samo ste sebi stvorili problem.[/quotedaj

daj ba o čemuu ti pričaš :?: svi znaju da je na grbavici pošteno suđenje :!: a što se furate da ste ekipa šehić do gola bio neocjenjen igrač :!: branite se sa 12 igrača :!: a navijanje red armya evo komentar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Super posteno sudjenje hahahah pa ste se i vi smijali sudiskim odlukama kako ste slabi niste mogli pasti da vam penal svira

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 00:16

adisg je napisao/la:
ekom je napisao/la:
VFCB je napisao/la:
Pa evo tebi za napomenu da je mali Knezevic bolji od kompletne Zeljine odbrane, ne znam odakle si gledao tekmu, a ko da gledam nisi garant......Mali Osmanagic je igrac za pola nase lige , iz Partizana je dosao u Velez ,bio na probi u Villarealu, ne znam da li znas da je Dzafic kapiten reprezentacije do 21....to je onaj mali 77 sto je lomio onog hajvana na desnom beku......Jr li dosta, prezime wrong.....ali kad si vec zapeo red bi bio da se predstavis.....
jest odbio viljareal zbog veleža :mrgreen: :(

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 okt 2009, 00:18

hhahahah pustite ga nek piše gluposti,bice mu lakše...jes ga Željo veceras psihicki dotukao,evo citavu noc piše nebuloze radi toga...cak se sjetio i prijeratnog perioda u svom jadu i cemeru,ali se izgleda ne sjeca podužeg drugoligaškog staža svog tima u ovoj jadnoj ligi u poslijeretnom periodu. :lol: :lol: ..pustite ga nek istrese sav svoj jad...sevap je Bogami.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 22 okt 2009, 00:18

harinjo je napisao/la:
Taso je napisao/la:Sta vise nego smjesno ja da sam veceras bio Manijak ili simpatizer Zelje ja bi se stidio nakon onakvi sudiski odluka koje je stvarno tesko nabrojiti.

Joj...svi znate kakvo je sudjenje na grbavici...ja bar znam za Rudar Prijedor...gasenje semafora i igranje 10 minuta da Zeljo zabije gol (koji nije uspio zabiti) i Rudar Prijedor opet se vraca sa bodom u Prijedor i ti kazes da je na Grbavici posteno sudjenje....ebem ga ja ljudi pa daj budite OBJEKTIVNI BAR JEDNOM U ZIVOTU!!!
Svaka cast Zelji na prolazu nadam se da vas necemo izvuci u kupu :D :D :D

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 00:19

Taso je napisao/la:
harinjo je napisao/la:

Super posteno sudjenje hahahah pa ste se i vi smijali sudiskim odlukama kako ste slabi niste mogli pasti da vam penal svira
slabi vas nogiraše iz kupa a i u subotu ćete dobiti po ušima :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 22 okt 2009, 00:21

cestitke od srca zelji za pobjedu a ovaj sto prica za rudar iz prijedora treba da suti nama su iz auta dali go i sudija im prizno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.