BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

panties
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la panties » 13 nov 2011, 21:43

koji je komentator na redu u utorak?
...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 13 nov 2011, 21:44

neznalica je napisao/la:.....samo jednu stvar da kazem tj. napisem.....H V A L A V A M M O M C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez obzira kako se zavrsilo u Lisabonu,hvala vam za barselonino poluvrijeme u Parizu!!!!! U jednom trenutku sam pomislio "kakve su ovo cudne kvalifikacije kada tri puta igramo protiv luxa" kad ono bolje ja pogledam nije lux-nego velesila france stjerana u misju rupu......Hvala momci (Zahirovic i Maletic)sto nafuranku pokazaste kako se igra za domovinu......Hvala Pape sto napravi najveci rezultat u istoriji bh fudbala!!!!! Samo da napomenem da jos nisam cuo sa tribina da se skandira ime naseg selektora.....Sta taj covjek treba da uradi pa da dobije priznanje od nas navijaca?????? SEDAM UTAKMICA NISMO PRIMILI POGODAK(NE RACUNAJUCI PENAL U FRANCUSKOJ) ALBANIJA,BJELORUSIJA,BJELORUSIJA,GRCKA,LUKSEMBURG,FRANCUSKA(penal)PORTUGAL.......
HVALA VAM MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije ni meni jasno.A dok je ciro bio,ne prodje utakmica a da navijaci 3 puta ne skandiraju njegovo ime.Normalno,zasluzio je to ciro,al vala i pape je :(

SAAAFET SUSIC SAAAFET SUSIC
Sretno zmajevi!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 nov 2011, 21:45

Nimla_RZ je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Samo sam iznio svoje misljenje. Po meni je logicnije da podrzimo nase momke nego da "provociramo" igrace druge repke. Jer samim skandiranjem Messi ustvari ga poredis sa najboljim na svijetu tako da cisto sumnjam da ga to dotice... A htjeli mi to priznati ili ne kad repka igra navijanje je smece obicno vec par utakmica unazad, nazalost.
Kad odeš na Bilino polje kad igra repka javi mi se, a ovako preko TV-a ne govori da je navijanje smeće... Ovu je previše košpicara došlo, al je navijanje opet bilo na nivou...
Baš je bilo svakakvih tipova, jedan pored mene kada se počne navijati Messii, on se toliko uživi kao da je barsa na terenu. A kada se navija "Volim te Bosno" on sjedi, takodje ništa ne reaguje ni na "Bosna je šampion". Mislim da je njegov cilj dolaska u Zenicu bio da vidi Ronalda i da nije došao da bi dao podršku BiH.
Dragon Town

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 13 nov 2011, 21:47

bordo je napisao/la:Raja ima li iko informaciju na kojim satelitskim kanalima ce se prenositi tekma iz Lisabona???
http://liveonsat.com/index.html

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 21:47

panties je napisao/la:koji je komentator na redu u utorak?
Velid Spaho 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 nov 2011, 21:48

zmaj_Bosne je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Kad odeš na Bilino polje kad igra repka javi mi se, a ovako preko TV-a ne govori da je navijanje smeće... Ovu je previše košpicara došlo, al je navijanje opet bilo na nivou...
Baš je bilo svakakvih tipova, jedan pored mene kada se počne navijati Messii, on se toliko uživi kao da je barsa na terenu. A kada se navija "Volim te Bosno" on sjedi, takodje ništa ne reaguje ni na "Bosna je šampion". Mislim da je njegov cilj dolaska u Zenicu bio da vidi Ronalda i da nije došao da bi dao podršku BiH.
Ma hajde taj je dobar... Jedan je sve vrijeme protiv Rumunije Rumunima yeb'o bugarsku mater... :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 13 nov 2011, 21:51

najezio sam se kad sam vidio ovo

http://www.infekcija.net/zmajeviulissabonu.php" onclick="window.open(this.href);return false;
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2011, 21:53

Kakvi su navijaci u Portugala sto se tice repke? Znam da bude pakleno kad Benfica, Sporting i Porto igraju velike utakmice, ali ako se sjecam dobro, prosli put je bilo nesto kao u Francuskoj. Znaci kao u pozoristu (Francuzi samo navijaju kad na ekranima na stadionu napisu "Allez, les Bleus", to im je znak da masu onim zastavicama sto podjele). Ali nisam sad 100% siguran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 nov 2011, 21:55

Nimla_RZ je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Samo sam iznio svoje misljenje. Po meni je logicnije da podrzimo nase momke nego da "provociramo" igrace druge repke. Jer samim skandiranjem Messi ustvari ga poredis sa najboljim na svijetu tako da cisto sumnjam da ga to dotice... A htjeli mi to priznati ili ne kad repka igra navijanje je smece obicno vec par utakmica unazad, nazalost.
Kad odeš na Bilino polje kad igra repka javi mi se, a ovako preko TV-a ne govori da je navijanje smeće... Ovu je previše košpicara došlo, al je navijanje opet bilo na nivou...
Ovo za Messi i Volim te Bosno se slažem, ali ovo Bosna je šampion, pa ne bih ni ja na ustao na to. Najveci debilizam, i nemam pojma kome to na um pade da pokrene takvo skandiranje. Ne ide mi u glavu da se ne može smisliti neka zarazna, normalna navijačka pjesma, da ori cijeli stadion. A ne ove budalaštine.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2011, 21:56

Jos samo dva danaaaa !!!!

48 sati, 2880 Minuta, 17200 sekundi ! :mrgreen:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 nov 2011, 21:59

voltron30 je napisao/la:
Ovo za Messi i Volim te Bosno se slažem, ali ovo Bosna je šampion, pa ne bih ni ja na ustao na to. Najveci debilizam, i nemam pojma kome to na um pade da pokrene takvo skandiranje. Ne ide mi u glavu da se ne može smisliti neka zarazna, normalna navijačka pjesma, da ori cijeli stadion. A ne ove budalaštine.
Dobro to i ja mislim da nije baš, možda je bolje da jedna tribina navija Bosna, a druga Hercegovina.
Dragon Town

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2011, 22:00

Cartman je napisao/la:Kakvi su navijaci u Portugala sto se tice repke? Znam da bude pakleno kad Benfica, Sporting i Porto igraju velike utakmice, ali ako se sjecam dobro, prosli put je bilo nesto kao u Francuskoj. Znaci kao u pozoristu (Francuzi samo navijaju kad na ekranima na stadionu napisu "Allez, les Bleus", to im je znak da masu onim zastavicama sto podjele). Ali nisam sad 100% siguran.
[youtube][/youtube]
Brojni su,ocekujem pun stadion protiv nas,puno aplauza na svaki opasniji napad Portugalaca,puno salova i zastavica,jos na onakvom stadionu,sve to izgleda impresivno,ali da su sad neki zestoki navijaci-nisu,ima tu dosta djece,starih itd.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 22:01

voltron30 je napisao/la:
Dobro to i ja mislim da nije baš, možda je bolje da jedna tribina navija Bosna, a druga Hercegovina.
Ma ima ovih pjesama sto su snimili, pjevljive su i naucio bi ih narod.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 nov 2011, 22:01

neznalica je napisao/la:.....samo jednu stvar da kazem tj. napisem.....H V A L A V A M M O M C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez obzira kako se zavrsilo u Lisabonu,hvala vam za barselonino poluvrijeme u Parizu!!!!! U jednom trenutku sam pomislio "kakve su ovo cudne kvalifikacije kada tri puta igramo protiv luxa" kad ono bolje ja pogledam nije lux-nego velesila france stjerana u misju rupu......Hvala momci (Zahirovic i Maletic)sto nafuranku pokazaste kako se igra za domovinu......Hvala Pape sto napravi najveci rezultat u istoriji bh fudbala!!!!! Samo da napomenem da jos nisam cuo sa tribina da se skandira ime naseg selektora.....Sta taj covjek treba da uradi pa da dobije priznanje od nas navijaca?????? SEDAM UTAKMICA NISMO PRIMILI POGODAK(NE RACUNAJUCI PENAL U FRANCUSKOJ) ALBANIJA,BJELORUSIJA,BJELORUSIJA,GRCKA,LUKSEMBURG,FRANCUSKA(penal)PORTUGAL.......
HVALA VAM MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa necim se slazem, a sa necim ne. I ako ispadnemo treba opet podrzavati repku, jer je to jedina repka koju imamo, nemamo mi nikakvu rezervnu domovinu niti reprezentaciju, ali sada to neko preveliko zahvaljivanje i spomimanje tog Pariza sve pada u vodu ako se ne plasiramo. Iskreno bih vise volio da su nas poderali Francuzi, a mi uvalili u 90-toj neki supacki gol i plasirali se na EP. A sto se tice Susica, skandirace mu sigurno ako nas odvede na EP, uprotivnom nece se puno razlikovati od prethodnih selektora. To je moje misljenje. Je.bo deranje drugih repki i dobra igra, ako nema zeljenih rezultata. HOCU DA GLEDAM BOSNU NA EP I TACKAAAA.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 nov 2011, 22:03

Ne treba se zaletiti i dici u nebesa....portugalci imaju pritisak ali ne toliki koliki oni govore da imaju. To je dobro poznata taktika, kofol oni isprepadani, mi se ufuramo zaletimo i popusimo par komada. tako se isto za francuze pricalo kad su na kosevo dolazili. Te u rasulu su, te presing je na njima, te boje se nas itd. i na kraju nas uniste jer smo se opustili. Samo hrabro i oprezno treba uci i ginuti pa sta Bog da :)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 13 nov 2011, 22:08

Ma kakvi oni i atmosfera, proslu utakmicu morali pustati muziku preko razglasa da se zabavi publika ;)
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 nov 2011, 22:09

Nicolle_Begovic Nicolle Begovic
Just back from a lovely weekend in Sarajevo! Good luck to Bosnia and @asmir1 for Tuesday night. X yfrog.com/kjbxywzj
Asmirova hanuma bila na utakmici :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2011, 22:10

Raul7 je napisao/la:Ne treba se zaletiti i dici u nebesa....portugalci imaju pritisak ali ne toliki koliki oni govore da imaju. To je dobro poznata taktika, kofol oni isprepadani, mi se ufuramo zaletimo i popusimo par komada. tako se isto za francuze pricalo kad su na kosevo dolazili. Te u rasulu su, te presing je na njima, te boje se nas itd. i na kraju nas uniste jer smo se opustili. Samo hrabro i oprezno treba uci i ginuti pa sta Bog da :)
Ko se zalece,ja niti sam vidio puno igraca ,niti kod selektora a previse ni forumasi niti navijaci ne euforisu ili se zalecu,niti ufuravaju.
Sanse postoje,naravno ali daleko je to od zalijecanja.Vise se portugalci zalijecu,kao da ce sve samo od sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2011, 22:13

Prije nam je uvijek odgovarala samo pobjeda u ovim historijskim tekmama, a obicno smo uvijek odigrali 1:1 (Spanija, Danska, Francuska). Sad kad nam treba nerijeseno, vidjecemo sta ce biti :mrgreen: .

Portugalci su, i dalje favoriti po meni, igraju pred svojim navijacima, Ronaldo i Nani mogu iskoristiti svoju brzinu i tehniku na ravnom terenu. U nas je ohrabrivajuce, da se vracaju Pandza i Papac, tako da sada ima dovoljno alternativa u odbrani (na desnom beku skripi malo, al da se to zakrpiti nekako).

Sve u svemu, u stanju smo uvijek da zabijemo gol, jos ako povedemo, bice pakleno.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 nov 2011, 22:13

harishp je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Ne treba se zaletiti i dici u nebesa....portugalci imaju pritisak ali ne toliki koliki oni govore da imaju. To je dobro poznata taktika, kofol oni isprepadani, mi se ufuramo zaletimo i popusimo par komada. tako se isto za francuze pricalo kad su na kosevo dolazili. Te u rasulu su, te presing je na njima, te boje se nas itd. i na kraju nas uniste jer smo se opustili. Samo hrabro i oprezno treba uci i ginuti pa sta Bog da :)
Ko se zalece,ja niti sam vidio puno igraca ,niti kod selektora a previse ni forumasi niti navijaci ne euforisu ili se zalecu,niti ufuravaju.
Sanse postoje,naravno ali daleko je to od zalijecanja.Vise se portugalci zalijecu,kao da ce sve samo od sebe.
Nisam ni rekao da se sada zalijecemo previse ali ovi silni problemi koje portugal iznosi u javnost bi mogli potaci nase da se zalete..samo kazem, opreza nikad dosta :D
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.