badblueboylivno je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Postavlja se trava na pomocnom terenu Veleza
Znaš li možda (ili netko drugi) cijenu radova i koliko će biti terena? Što je sve odrađeno?
Odlično, btw.
Ja sto znam, je da ce biti za sada ovaj jedan teren, a kako prije toga nisu imali nijedan (onu livadu na kojoj su jadna djeca morala trenirati ne racunam), ovo je super. Uglavnom je receno da teren zadovoljava UEFA-ine standarde. Danas je postavljena i pumpa za vodu, koja ce olaksati odrzavanje i glavnog i pomocnog terena. Pumpa je valjda prikljucena na neki obliznji izvor vode, tako da nece biti nikakvih troskova, jer se nece uzimati voda iz vodovoda kao sto se valjda to do sada radilo.
Uglavnom, navijaci Veleza su sigurno upuceniji, pa neka napisu stogod
Ova nova uprava ima fine planove za buducnost, pa se radujem novim radovima i na stadionu, koje su najavili za buducnost. Ali prioritet im je stabilizacija kluba i omladinskog pogona.
Evo moj Zeljeznicar radi na reflektorima, polako, ali sigurno se sminka stadion. Ko zna, mozda uskoro stadion bude zadovoljavao UEFA-inu kategoriju 3, pa i reprezentacija zaigra. To prije godinu dana ni najveci optimista nije mogao zamisliti.
Sa novom istocnom tribinom, stadion Grbavica ce postati neprepoznatljiv sportski objekat, mozda i najljepsi u drzavi