NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Svi spominju napadače, ali po meni je lijevi plavi bek ( ne znam momku ime) najzreliji mladi igrac na terenu. On je već formirana igračina, a jedva ima 20 godina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Honda Arnautovic

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nema opustanja Kolinu vec zaboravit, okrecemo se Azotu trentno predzadnji na tabeli ali znamo kako smo seu Ilijasu proveli tako da maksimalan pristup i pokusat utrpat sto vise golova SAMO CELIK
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mali je trenutno najjaci igrac.
Sve po skolski radi. Pravi bek, kakvog nismo izbacili godinama.
Predati ga Muniru na individualno i uzeti pare za njega kroz godinu, dvije.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Prvo poluvrijeme smo se isfulali strasno, i iskreno samo sam cekao neku kaznu a trebali voditi 3-0. To se desilo u drugom poluvremenu, i onda Čelik pokazuje moć i zadnjih pola sata odigraju nevjerovatno, ljudi nisu znali sta ih je snaslo. Nevjerovatan pritisak i igra.
Zapad u prvom poluvremenu kao u pozoristu, ali drugo poluvrijeme kad je pao 2. Gol je bio fantastican. Znaci cijeli zapad je navijao, nasi igraci su krila dobili, ljudi nisu mogli izbiti loptu, a kamo li igrati.
Zapad u napaaad !

Zapad u prvom poluvremenu kao u pozoristu, ali drugo poluvrijeme kad je pao 2. Gol je bio fantastican. Znaci cijeli zapad je navijao, nasi igraci su krila dobili, ljudi nisu mogli izbiti loptu, a kamo li igrati.
Zapad u napaaad !

Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 05 nov 2022, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sivi je isto igracina.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kolina fasovala, idemo dalje. Vec u utorak zrijeb 1/8 finala kupa BiH. Igra se jedna utakmica, otvoreni zrijeb ( svi klubovi u istom lavoru
, nizeligasi nemaju prednost domaceg terena, moze nas izvuci u gostima
)
Potencijalni protivnici:
PL BiH
FK Borac Banja Luka
FK Leotar Trebinje
HŠK Posušje Posušje
FK Sloboda Tuzla
FK Sloga Doboj Doboj
NK Široki Brijeg Široki Brijeg
FK Tuzla City Tuzla
FK Velež Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
FK Željezničar Sarajevo
1. Liga FBIH
FK Rudar Kakanj
NK Zvijezda Gradačac Gradačac
1. Liga RS
FK Laktaši Laktaši
FK Radnik Bijeljina
FK Rudar Prijedor Prijedor
Samo da nas izvuce da igramo kuci

Potencijalni protivnici:
PL BiH
FK Borac Banja Luka
FK Leotar Trebinje
HŠK Posušje Posušje
FK Sloboda Tuzla
FK Sloga Doboj Doboj
FK Tuzla City Tuzla
FK Velež Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
FK Željezničar Sarajevo
1. Liga FBIH
FK Rudar Kakanj
1. Liga RS
FK Laktaši Laktaši
FK Radnik Bijeljina
Samo da nas izvuce da igramo kuci

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Imamo krila najbolja u drzavi sigurnooo!Sivac i Arnautovic(uz Alija,Durmisa,Durmu i ostale)su momci koji ce ako ih povrede zaobidju napraviti blistavu karijeru,a Celiku biti zlatna koka aBd.Pokusati s njima potpisati profi ugovore (ako se ikako moze)
Gurati kup do krajaTruhlo je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:31Kolina fasovala, idemo dalje. Vec u utorak zrijeb 1/8 finala kupa BiH. Igra se jedna utakmica, otvoreni zrijeb ( svi klubovi u istom lavoru, nizeligasi nemaju prednost domaceg terena, moze nas izvuci u gostima
)
Potencijalni protivnici:
PL BiH
FK Borac Banja Luka
FK Leotar Trebinje
HŠK Posušje Posušje
FK Sloboda Tuzla
FK Sloga Doboj Doboj
FK Tuzla City Tuzla
FK Velež Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
FK Željezničar Sarajevo
1. Liga FBIH
FK Rudar Kakanj
1. Liga RS
FK Laktaši Laktaši
FK Radnik Bijeljina
Samo da nas izvuce da igramo kuci![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
To mora biti prioritet, da se uzmu veliki novci na tim igračima u vremenu pred nama.FRLegioen je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:38Imamo krila najbolja u drzavi sigurnooo!Sivac i Arnautovic(uz Alija,Durmisa,Durmu i ostale)su momci koji ce ako ih povrede zaobidju napraviti blistavu karijeru,a Celiku biti zlatna koka aBd.Pokusati s njima potpisati profi ugovore (ako se ikako moze)
@convicts ma ko ne bi volio proci dalje, ali...
Jeb.eno nas proljece ceka, gostujemo Mosevac, Bosna, Borac Jelah, Famos.... a tada se nekad igraju utakmice 1/4 i 1/2 finala, ne bi volio nekako da ukakimo ligu zbog kupa.
Ova 1/8 finala je beton termin, ako nije dvije sedmice ili sedmicu prije pocetka lige. Tako da daj nekog atraktivnog da bude pun stadion i to je to. Mada kako nasi igraju kad se naloze nista nije nemoguce
@ostali ovo je amaterska liga, tek od prve federalne mogu profi ugovori.
Jeb.eno nas proljece ceka, gostujemo Mosevac, Bosna, Borac Jelah, Famos.... a tada se nekad igraju utakmice 1/4 i 1/2 finala, ne bi volio nekako da ukakimo ligu zbog kupa.
Ova 1/8 finala je beton termin, ako nije dvije sedmice ili sedmicu prije pocetka lige. Tako da daj nekog atraktivnog da bude pun stadion i to je to. Mada kako nasi igraju kad se naloze nista nije nemoguce

@ostali ovo je amaterska liga, tek od prve federalne mogu profi ugovori.
Ehh da i ja nesto napisem malo o tekmi nakon sto sam stigao kuci iz Zenice.Svaka cast momcima na danasnjoj pobjedi,u prvom poluvremenu smo imali dosta sansi i nismo iskoristili i dosla je kazna 1:1 ali kad smo 2 dali od tada Koline nije bilo na terenu raspali su se nije im ni sudija mogao pomoci danas.Kod drugog gola Koline da li je bio opsajd zna li netko ja dobro nisam vidio danas pa me zanima?
P.S Ovim putem zelio bi se i zahvaliti ljudima u klubu na gostoprinstvu koje sam danas imao znam da citaju ovo HVALA momci jos jednom na svemu

P.S Ovim putem zelio bi se i zahvaliti ljudima u klubu na gostoprinstvu koje sam danas imao znam da citaju ovo HVALA momci jos jednom na svemu
-
- Kontakt:
Poslije Amira Tumbića najbolja trica koju smo imali, super talentovan momak, Velika karijera mu se smiješi samo ako nastavi sa kvalitetnim radom i ne izgori od hvalisanja. Arnautović je zvijer, i strašan borac
dobro, dobro ga treba prirpaziti i poraditi na njemu.
Cestitke svima koji su danas ucestvovali u ovoj vaznoj pobjedi (osim kameri koja radi kako ona hoce
)
Strah me je i pomisliti sta bi bilo u pojedinim utakmicama da nam je realizacija samo 20% bolja. Stvarali smo sanse u prvom poluvremenu, ali eto sto se kaze "nije htjela u gol". Njihov penal nidje veze. Al su zato postigli gol sto ga vise nece nikad postici.
Nakon sto je usao Salkic nasa igra je postala kompaktnija i konkretnija sto je odmah i rezultiralo i pogocima. Fali nam spreman Salkic za cijelu utakmicu. Naravno i fizicka sprema nasih ostalih igraca je dosla do izrazaja, pa smo mogli igrati presing i citavu utakmicu da je trebalo. Sve u svemu odlicna utakmica celicnih momaka.
Jos utakmica protiv Azota da se rijesi na ovakav nacin, pa da se ode na zasluzen odmor. Januar ili februar pripreme organizovati, pa na proljece satrti do kraja sve
Srce ispred samo naprijed!
P.S. Nadam se samo da cemo ovim talentima moci ponuditi visegodisnje ugovore i da ce momci nastaviti napredovati.

Strah me je i pomisliti sta bi bilo u pojedinim utakmicama da nam je realizacija samo 20% bolja. Stvarali smo sanse u prvom poluvremenu, ali eto sto se kaze "nije htjela u gol". Njihov penal nidje veze. Al su zato postigli gol sto ga vise nece nikad postici.
Nakon sto je usao Salkic nasa igra je postala kompaktnija i konkretnija sto je odmah i rezultiralo i pogocima. Fali nam spreman Salkic za cijelu utakmicu. Naravno i fizicka sprema nasih ostalih igraca je dosla do izrazaja, pa smo mogli igrati presing i citavu utakmicu da je trebalo. Sve u svemu odlicna utakmica celicnih momaka.
Jos utakmica protiv Azota da se rijesi na ovakav nacin, pa da se ode na zasluzen odmor. Januar ili februar pripreme organizovati, pa na proljece satrti do kraja sve

Srce ispred samo naprijed!
P.S. Nadam se samo da cemo ovim talentima moci ponuditi visegodisnje ugovore i da ce momci nastaviti napredovati.
- Marsal
- Kontakt:
Da zna ubacit i centrirat loptu kako treba i da je mrvicu taktički odgovorniji igrao bi u Premijer ligi, a ne u Čeliku.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakvi sve pokušaji igrača igraju u PLBiH, pogotovo nakon uvođenja U21 pravila, nije ni čudo što su naši već sad vruća roba. Inače, zanimljivo bi bilo uporediti igre iz prvih kola kantonalne lige i sadašnje partije (onih igrača koji su tada bili tu). Napredak je OGROMAN. 

Nebo i zemljasve5 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 08:26Kakvi sve pokušaji igrača igraju u PLBiH, pogotovo nakon uvođenja U21 pravila, nije ni čudo što su naši već sad vruća roba. Inače, zanimljivo bi bilo uporediti igre iz prvih kola kantonalne lige i sadašnje partije (onih igrača koji su tada bili tu). Napredak je OGROMAN.![]()
Neznam ja ne vidim bas neku klasu. Mozda bude nesto od njih ali ne isticu se nicim posebno. Mislim da jos pure trebaju jesti.
Mislim ima tu pet sest igraca koji su ok ali tek trebaju da odskoce ako budu u glavi dobri i posluzi ih zdravlje .
Sad trenutno samo imaju potencijala i nema svrhe da ih se puno dize u nebo . Mada momci su zasluzili svaku pohvalu o dragi su mi jer nas vade iz govana .
Mislim ima tu pet sest igraca koji su ok ali tek trebaju da odskoce ako budu u glavi dobri i posluzi ih zdravlje .
Sad trenutno samo imaju potencijala i nema svrhe da ih se puno dize u nebo . Mada momci su zasluzili svaku pohvalu o dragi su mi jer nas vade iz govana .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.