FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 16 sep 2020, 16:27

braco je napisao/la:
16 sep 2020, 16:24
E cuj Jusufi u prvih 11 Olimpika, mora da su počastili stručni štab u Veneri
:rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 16 sep 2020, 16:27

Još uvijek ne znam kakva im je logika da našu utakmicu dobije Moja TV, a oni da prenose Radnik - Olimpik. Stvarno nigdje veze :thumbdown:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 sep 2020, 16:28

Meni bukvalno djeluje da ovi sto brane telecom rade za dnevnicu isto,fkt nemam drugog objassnjenja uz duzno postovanje likovima koji to pisu.Znaci braniti nesto sto se zapravo ne moze braniti je suludo osim ako nemas interesa u tome.Na kraju krajeva **** i areni mater .d
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 sep 2020, 16:31

delinjo je napisao/la:
16 sep 2020, 16:28
Meni bukvalno djeluje da ovi sto brane telecom rade za dnevnicu isto,fkt nemam drugog objassnjenja uz duzno postovanje likovima koji to pisu.Znaci braniti nesto sto se zapravo ne moze braniti je suludo osim ako nemas interesa u tome.Na kraju krajeva **** i areni mater .d
Svako ima svoj ugao gledanja i misljenje.

Pridruzujem se cestitkama :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 sep 2020, 16:31

Đe da se prijavim za tu dnevnicu pa nek mi admin promjeni nick u Nedžad Branković što se mene tiče

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 sep 2020, 16:32

braco je napisao/la:
16 sep 2020, 16:31
Đe da se prijavim za tu dnevnicu pa nek mi admin promjeni nick u Nedžad Branković što se mene tiče
Ne mislim na tebe,sta se palis :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 sep 2020, 16:33

braco je napisao/la:
Ides pravo pa lijevo

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 sep 2020, 16:37

Ovaj teren je slika i prilika naase lige..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 sep 2020, 16:37

delinjo je napisao/la:
16 sep 2020, 16:32
braco je napisao/la:
Ma zajebajem se ba :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 sep 2020, 16:40

braco je napisao/la:
16 sep 2020, 16:37
delinjo je napisao/la:
16 sep 2020, 16:32
braco je napisao/la:
Ma zajebajem se ba :D
Sve tvoje analize padaju u vodu po ovim terenima :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 sep 2020, 16:40

delinjo je napisao/la:

slika

Treba uvijek gledati pozitivniju stranu :kafa:
Jos sad se grijaci pripale nece biti vazno da li sunce sija ili snijeg pada

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 sep 2020, 16:42

LjoZee je napisao/la:
16 sep 2020, 16:40
delinjo je napisao/la:

slika

Treba uvijek gledati pozitivniju stranu :kafa:
Jos sad se grijaci pripale nece biti vazno da li sunce sija ili snijeg pada
Teren takav je jedan a ekipa je 16 :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 sep 2020, 16:56

E cuj mojatv :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: .

Opet se mora mail pisati areni, mozda malo zesce yebo ih mojatv.

Da jos placas 2km za ono sranje sto snimaju preko mob :nene:

Oprema mojEtv.
slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 sep 2020, 16:57

MocMahale444 je napisao/la:
16 sep 2020, 16:56
Oprema mojEtv.
slika
:rol: :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 sep 2020, 17:04

LjoZee je napisao/la:
16 sep 2020, 16:57
Oprema mojEtv.
slika
:rol: :rol:
:rol: :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 16 sep 2020, 17:04

delinjo je napisao/la:
16 sep 2020, 16:28
Ja sam dogovrio dnevnicu 120 KM neto. Hoces i za tebe da pitam?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 sep 2020, 17:05

Belfast live navodi da je NFSBiH pitao UEFA-u i FS Sjeverne Irske može li se meč igrati na stadionu Grbavica jer je teren Bilinog polja u lošem stanju nakon utakmice Lige nacija protiv Poljske početkom mejseca.

IZ NFSBiH su dali garancije kako je teren stadiona Grbavica u veoma dobrom stanju pa su UEFA i FS Sjeverne Irske pristali na promjenu stadiona.

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 16 sep 2020, 17:30

Opt1 je napisao/la:
16 sep 2020, 14:45
balkanika je napisao/la:
16 sep 2020, 14:18
Opt1 je napisao/la:
16 sep 2020, 13:45

Drug, moju tv ima preko 200.000 domacinstava u BiH. Ko nema, moze uvesti i rjesiti se problema sa gledanjem utakmica domace lige jer imas i arene i mtv sport kanal koji ce ubuduce prenositi jedan dio nasih utakmica. Ko nece nek se zayebava sa ppv opcijom ili neka trazi stream. Ja kuci imam mtv i nemam problema.
U svakom slucaju, dok se ne omoguci odlazak na stadione, moci cu gledati Zelju na tvu svaku utakmicu, i to mi je jedino bitno. Naviknite se da sa mtelom nismo prioritet, a bili smo proslih godina dok je sponzor bio telekom.
Objasni nam cinjenicu da smo platili a nismo mogli gledati utakmicu sa Makabijem. Objasni nam taj prioritet sa Telekomom gdje smo u 3 godine bili 2 puta u regularnom prenosu i to na Areni a sa Mtel-om vec sada 5-6 puta. Objasni nam prioritet u kojem nam je Telekom zelio isplatiti 25 000 KM kao sponzor lige za cijelu godinu. O kvaliteti slike, sadrzaja, tehnickim problemima, podrsci korisnicima da i ne pricam.

Al hajde zaradio si dnevnicu sa ovih par postova uredu je.
Za sva objasnjenja u vezi problema sa prenosom obrati se telekomu.
U 3 godine si svaku utakmicu imao prenos na njihovom kanalu i Zeljo je uz pitare bio prioritet. To sto ti ne koristis njihovu uslugu je tvoj problem. Areni je prioritet borac i da nema bh telekoma sad za vikend bi pratio tekstualni prenos sa Grbavice. Za 3 dana bi imao priliku vidjeti prilog od 90 sekundi sa eventualnim golovima. Ranije si imao mogucnost da ako slucajno nisi gledao utakmicu uzivo, da dan nakon utakmice pogledas 15to minutni izvjestaj ekipe 1921.ba, sad nemas ni to. I ne prodaji maglu raji da je to zbog smanjenog broja novinara na stadionu, jer to nije tacno. Naredne 3 godine necemo gledati izvjestaje 1921.ba sa utakmica premijer lige.
Vec sam rekao da ja problema sa mtv uslugom nemam. Ti si ocito imao pa si rezigniran... Ali ces svejedno dati 2 KM da gledas klub za koji navijas. Zivio.
Tvoja firma mi ne odgovara na mailove i ne pruza mi uslugu apsolutno. Mozda mi ti mozes pogurati to? Naveo si 1921.ba kao jedini argument, jos si izvrnuo moje rijeci i prorekao buducnost a nisi mi odgovorio na pitanja gore.

Ko ce meni nadoknaditi nemogucnost gledanja Zelje u Izraelu? U normalnoj drzavi bi se za ovako nesto islo na sud i ogromnu bi odstetu morali platiti radi pocinjenog krivicnog djela kradje i prevare te uz boljeg odvjetnika i nanosenje dusevne boli i nenadoknadivog gubitka.

Dalje, predstavljas mojatv kao nekoga ko cini uslugu navijacima Zelje bez da ce dobiti ista za uzvrat. Napominjem te da ove godine ako Arena ne prenosi uvijek nekome prodaju prava. Prije to nije bio slucaj.

Trece, i dalje mi nisi nista rekao na cinjenicu da su nam kao prioritetu davali 25 000 KM, isto koliko i recimo GOSK-u iz Gabele.

I samo da ti dokazem koliko lupas gluposti 200k domacinstava ti je, u prosjeku, 700k ljudi. To je cetvrtina stanovnika. Pa u Bosni milion ljudi nema struju, nema osnovne zivotne potrepstine a kamo li TV i jos nekog kablovskog operatera. I ti hoces da kazes da od preostala 2 miliona trecina koristi mojatv? Pored Telemacha, Logosofta, Total TV, 3 kablovska operatera pod M:tel-om, vjerovatno jos nelih hrvatskih operatera koji se koriste u Hercegovini i satelitskih te IPTV sadrzaja?

Najveći provajder kablovske televizije u BiH je kompanija Telemach, koja je snažno prisutna u Sarajevu i u centralnoj Bosni, dok je Elta Kabel najveći operater u Republici Srpskoj.
Istovremeno, m:tel nastavlja sa investiranjem u konstrukciju optičke mreže kao i sa veoma agresivnom promocijom prodaje, kako bi povećao svoj tržišni udio. Kroz optičku mrežu omogućavaju se veće brzine interneta i usluge interaktivne digitalne TV.
Niko od nas ovdje ne smatra trenutnu situaciju bajnom ali to tvoje dizanje jedne strane u nebesa, bez pravog argumenta je samo smijesno i nista vise. Preofirno i pretjerano to radis. Drugom prilikom malo suptilnije ;)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 16 sep 2020, 17:35

E cuj mojatv :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: .

Oprema mojEtv.
slika

Face tv bi trebao raditi prenos za mojatv tako da bi trebalo da bude ok sto se prenosa tice
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 sep 2020, 17:40

maldini3 je napisao/la:
16 sep 2020, 17:35

Oprema mojEtv.
slika

Face tv bi trebao raditi prenos za mojatv tako da bi trebalo da bude ok sto se prenosa tice
Samo nam fali da nam Makija stave da komentarise, da razbijem tv.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 13 gostiju.