Game 4 moguce nazad i to da maksimalno nategnuhrn je napisao/la:Jeli se oporavio Durant?
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Barbarossa je napisao/la:Game 4 moguce nazad i to da maksimalno nategnuhrn je napisao/la:Jeli se oporavio Durant?

Blazersi

-
- Kontakt:
alemu je sreca sto je u americi, ovdje bi vjerovatno popio jedno dvije hiljade samara za svoju aroganciju
Morat ces se i ti probuditi za prolaz. Ja radim svoje.AtlaZ je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:Game 4 moguce nazad i to da maksimalno nategnuhrn je napisao/la:Jeli se oporavio Durant?
Blazersi

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Znas ti koji je Dameov naj omiljeni protivnik u NBA?
Ide prcanje..

Najlakši protivnik za Golden
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bice senzacija ako Portland uzme vise od jedne utakmice. Idealniji matchup za Warriorse ne postoji.
hot takesEpidaurus je napisao/la:Bice senzacija ako Portland uzme vise od jedne utakmice. Idealniji matchup za Warriorse ne postoji.
Dovoljno su se puta sastali u PO da je cak i tok serije manje vise izvjestan, a kamoli rezultat. Nemaju odbranu da zaustave Warriorse, a ne postoji ekipa koja se moze natpucavat s GSWom.
Pravi intelektualac, nema sta.
nista bez smajlija koji ispija kafu
a tvoju dubokoumnu analizu ostavljam na divljenje ostaliim citaocima...hot takes brrrr

a tvoju dubokoumnu analizu ostavljam na divljenje ostaliim citaocima...hot takes brrrr
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jel to opet pokusavas prcati Spurse?alemsa je napisao/la:Pa vidi coj'k da u Spursima nikad ne bi vidjeli greatness Kawhija na ovoj raziniJustin je napisao/la:Svaka cast @Nezu sto ga hvali i priznaje da je top3 igrac lige. Da je moju fransizu onako napustio ja bih ga zamrzio iskreno.alemsa je napisao/la:Svaka cast Kawhiju, tek sad se vidi koliko je njegov potencijal familija drzala kao taoca

Hajde,moras se necim tjesiti,kad ti je ekipa kar'na.
Pa nista, daj nam onda ti svoju detaljnu analizu. Cvrsto vjerujem da ce itekako bit relevantna, ipak si cuo za NBA i Portland davne 2017. kad Jusuf predje tamo. Ostavljam jos mogucnost da si za NBA ligu cuo kad je Mirza tamo otisao al malo je vjerovatno.
Koji je problem sa ovim Ramizom lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cuj ekipa mi karna, a njeg izbacio Mr. Piggy, 7i seed mu ekipa s nadom da ce slijedece sezone biti 10 puta boljiNEZALAGANJE je napisao/la:Ma jel to opet pokusavas prcati Spurse?alemsa je napisao/la:Pa vidi coj'k da u Spursima nikad ne bi vidjeli greatness Kawhija na ovoj raziniJustin je napisao/la:
Svaka cast @Nezu sto ga hvali i priznaje da je top3 igrac lige. Da je moju fransizu onako napustio ja bih ga zamrzio iskreno.![]()
![]()
Hajde,moras se necim tjesiti,kad ti je ekipa kar'na.

Nije to pokusavanje nego fakti, lik je zrtvovo sezonu karijere i sve kritike koje je podnio da pobjegne od familije i pokaze svima sta moze sa apsolutno slobodom odnoso koliko su stangirali njegov potencijal, sinoc bi moro dodat Danny Greenu da uzme onaj sut da je u Spursima ili nekom lesinaru tipa Bolaneli, ovako coj'k napravi greatness

Izgleda da je onaj mali Kanye upravu kad kaze da je Pop precijenjen i da treba da se zahvali Duncanu. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jose Mourinho
Justin je napisao/la:Izgleda da je onaj mali Kanye upravu kad kaze da je Pop precijenjen i da treba da se zahvali Duncanu.

1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.