u vecini se slazem samo mislim da je bolje bilbiju na polušpica na mjesto todorovica a ubaciti jos jednog zadnjeg veznog radovac ili cimirotCoach22 je napisao/la:
Samo kad bi Grahovca doveli ,sila bi bili![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba nam jos jedan dobar iskusan zadnji vezni igrac Grahovac/Sesar.I to bi vec bila ekipa za respekt, za ovu nasu Premijer ligu.I Ibrakovic kaze da nam treba zadnji vezni,tako da nesto mozemo ocekivati vrlo brzo,jer se ekipa mora sklopiti do odlaska u Tursku.
Posle vise nece biti novih pojacanja,osim kapitalaca kako rece Ibrakovic,a oni su izuzetak za ostala pojacanja.
U glavnom bice jos novih pojacanja.
Posle vise nece biti novih pojacanja,osim kapitalaca kako rece Ibrakovic,a oni su izuzetak za ostala pojacanja.
U glavnom bice jos novih pojacanja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jan 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ma samo da Todor ne igra,stalo zavisi od priprema.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Imate drama ekipu. Ja cu vam odmah cestitati titulu pa mi se zahvalite kad zavrsi prvenstvo
moze i finale kupa Sarajevo-Velez 2:1 Velez-Sarajevo 2:1 penali 5:4 za Rodjene
poslje toga idemo svi ispod Starog mosta slavit,vi titulu a mi kup uz bacanje tafte s mosta i ispijanje Neretve alkohola 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Koliko je Puzigaca kvalitetniji naprijed toliko je Tadejevic kvalitetniji nazad. Primijetio sam da nam dosta puše po lijevoj strani otkako je Bojan tu, ali opet Bojan donosi tu prevagu naprijed, zato mislim da je ta kombinacija najbolja. Puric je nesto prodorniji pa eto... Vjerovatno će im Jarni pravedno podijeliti minutažu jer je i Anid dobar igrač.HzSM je napisao/la: Koliko god voljeli Tadejevica Puzigaca je daleko kvalitetniji.Drugo Travancic je kvalitetniji od Purica,uz to jos i mladji.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 jan 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
MoreNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imate drama ekipu. Ja cu vam odmah cestitati titulu pa mi se zahvalite kad zavrsi prvenstvomoze i finale kupa Sarajevo-Velez 2:1 Velez-Sarajevo 2:1 penali 5:4 za Rodjene
poslje toga idemo svi ispod Starog mosta slavit,vi titulu a mi kup uz bacanje tafte s mosta i ispijanje Neretve alkohola

4.10.2009.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imate drama ekipu. Ja cu vam odmah cestitati titulu pa mi se zahvalite kad zavrsi prvenstvomoze i finale kupa Sarajevo-Velez 2:1 Velez-Sarajevo 2:1 penali 5:4 za Rodjene
Hahahaa joj brate, ne bi se ja ljutio ni sekunde !!!!

mozda su kao dvojac idealna kombinacija da pokriju lijevu stranu,jer nisam siguran da Bojan moze pozadi odraditi sve ono sto moze Mario,a Mario prema naprijed zna biti itekako agilan i ima fin centarsut...HzSM je napisao/la:Koliko god voljeli Tadejevica Puzigaca je daleko kvalitetniji.Drugo Travancic je kvalitetniji od Purica,uz to jos i mladji.Bosniacum Lilium je napisao/la:kad se svi igramo trenera onda...
trenutno sigurno najbolje na papiru
Da jos dodam,nema potrebe ovdje razmisljati o novom dobavljacu,koji ce svakako biti eminentan.
Uprava ima koncept po kojem svako odradjuje svoj dio posla,tako da nema sumnje da li cemo dobiti novo ruho

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
lovenački reprezentativac Etien Velikonja najvjerovatnije prelazni u FK Sarajevo.
Ovaj napadač Cardiff Citya trebao bi stići na Koševo u narednih nekoliko dana, gdje će potpisati ugovor o posudbi do kraja ove sezone.
Velikonja je rođen 1988. godine, a u Cardiff je stigao 2012. godine iz redova Maribora.
Međutim, u Engleskoj se nije naigrao, te je do sada odigrao samo tri susreta za Cardiff, koji ga šalje na kaljenje u Sarajevo.
Za reprezentaciju Slovenije odigrao je tri utakmice.
Ovaj napadač Cardiff Citya trebao bi stići na Koševo u narednih nekoliko dana, gdje će potpisati ugovor o posudbi do kraja ove sezone.
Velikonja je rođen 1988. godine, a u Cardiff je stigao 2012. godine iz redova Maribora.
Međutim, u Engleskoj se nije naigrao, te je do sada odigrao samo tri susreta za Cardiff, koji ga šalje na kaljenje u Sarajevo.
Kamo srećeamypitar je napisao/la:lovenački reprezentativac Etien Velikonja najvjerovatnije prelazni u FK Sarajevo.

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- Burberry46
- Kontakt:
Sarajevo dobiva pojačanje iz Cardiffa!
Ovaj napadač Cardiff Citya trebao bi stići na Koševo u narednih nekoliko dana, gdje će potpisati ugovor o posudbi do kraja ove sezone

Ovaj napadač Cardiff Citya trebao bi stići na Koševo u narednih nekoliko dana, gdje će potpisati ugovor o posudbi do kraja ove sezone

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Aferim brate može uvijek sa vama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imate drama ekipu. Ja cu vam odmah cestitati titulu pa mi se zahvalite kad zavrsi prvenstvomoze i finale kupa Sarajevo-Velez 2:1 Velez-Sarajevo 2:1 penali 5:4 za Rodjene
Sarajevo ljubavi moja!
Eh tek ces onda k.urac nacrtati a ne formaciju
Sreca duga pauza ima puno prijateljskih dat ce se to uhodati sve,na vrijeme su svi dosli(dolaze
)

Sreca duga pauza ima puno prijateljskih dat ce se to uhodati sve,na vrijeme su svi dosli(dolaze

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fakat ova Uprava pretjeruje.Pa dosta vise.Daj dovedite nam Dzeku (**** Velikonju) brate treba nam igrac za klupe.Ovde ce vise ulaziti u igru sa klupe,a malene da poguramo sa 5% od transfera. 

Dobra ova,dobraa....amypitar je napisao/la:Fakat ova Uprava pretjeruje.Pa dosta vise.Daj dovedite nam Dzeku (**** Velikonju) brate treba nam igrac za klupe.Ovde ce vise ulaziti u igru sa klupe,a malene da poguramo sa 5% od transfera.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ne uzimajte ih u usta uopce,ne budite kao oni.Svakako se lijepe za ovu temu kao muhe na ****.socrates je napisao/la:Dobra ova,dobraa....amypitar je napisao/la:Fakat ova Uprava pretjeruje.Pa dosta vise.Daj dovedite nam Dzeku (**** Velikonju) brate treba nam igrac za klupe.Ovde ce vise ulaziti u igru sa klupe,a malene da poguramo sa 5% od transfera.
Kad je ovo Ibrakovic izjavio.Head je napisao/la:Sto se lozite,ova izjava o Velikonji je ona Abdualha prije par dana u avazu...

Ja ću samo da citiram, ovom se nema šta dodati.Bosniacum Lilium je napisao/la:kad se svi igramo trenera onda...
trenutno sigurno najbolje na papiru
Još kad pogledamo da solidni igrači a i mladi sjede na klupi i uvijek će se truditi da ukazano povjerenje opravdaju. Ja bih ovdje zaokružio dolaske.
Eventualno pripremati tog zadjeg veznog i golamana za ljeto za Evropu.
Baho se poziva na skysports,a skysports preveo izjavu Ibrakovica na engleski..amypitar je napisao/la:Kad je ovo Ibrakovic izjavio.Head je napisao/la:Sto se lozite,ova izjava o Velikonji je ona Abdualha prije par dana u avazu...![]()
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fks74, mnon46, N3R3D, Tatamata1946 i 46 gostiju.