Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 23 nov 2014, 14:16

Niko i ne pomislja da proziva francusku spodobu koja je od nas napravila globalnu sprdaniciju, i dalje ponavlja iste floskule na pres konferencijama nakon sto dozivi debakl i dalje ce da izvodi svoje slagirane formacije sa trabantima u ekipi, i dalje mu se igraci povrijedjuju svaku utakmicu i kloc i dalje jase i jahace...grobar Arsenala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 nov 2014, 15:05

BigBigBang je napisao/la:Niko i ne pomislja da proziva francusku spodobu koja je od nas napravila globalnu sprdaniciju, i dalje ponavlja iste floskule na pres konferencijama nakon sto dozivi debakl i dalje ce da izvodi svoje slagirane formacije sa trabantima u ekipi, i dalje mu se igraci povrijedjuju svaku utakmicu i kloc i dalje jase i jahace...grobar Arsenala.
Sad ce oni (a vec su poceli) namjerno pustiti neke spekulacije u javnost, o nekim pojacanjima pa ce se navijaci i mediji zabaviti o tome i zaboravit ce da je Arsenal postao smijesan klub i da je to vec hronicno.
Sad ti je mozda jasno sto sam se ja nadao da jedna sezona bude totalni krah i da se ne ide u tu LP i da se ne uzmu te pare koje su toliko bitne (nekome).
Samo finansijski krah u jednoj sezoni moze ove cigane natjerati da nesto urade jer sportske bruke Arsenala njima nista ne znace. Ne dodiruje njih to sto je Arsenal u posljednjih 16 utakmica protiv Uniteda pobijedio samo jednom a izgubio 11 puta.
Ne dodiruju ih najvece rezultatske bruke u povjesti. 6:0 protiv Chelsea je najveci poraz koji je Arsenal ikad dozivio protiv Plavaca. Ni onih 8:2 protiv Uniteda ih nije opametilo.
Ne dodiruje ih ni to sto Arsenal igra minimalno 12 velikih utakmica godisnje a pobijedi prosjecno SAMO JEDNU!

Ovu ciganiju treba udariti po novcaniku. Spotrske sramote njih nece promijeniti.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 17:09

Ima li neka racunica o tome koliko bi imali poena manje da niste kupili Alexisa?

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 23 nov 2014, 17:27

muamerc je napisao/la:Ima li neka racunica o tome koliko bi imali poena manje da niste kupili Alexisa?
Imali kakva šansa da se dobije na lutriji ,a da se ne mora igrat ?
Arsenal All The Way !

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 17:31

Barcod je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ima li neka racunica o tome koliko bi imali poena manje da niste kupili Alexisa?
Samo interesovala takva vrsta informacije, hvala na odgovoru.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 23 nov 2014, 17:34

muamerc je napisao/la:
Barcod je napisao/la:
Samo interesovala takva vrsta informacije, hvala na odgovoru.
Jbg kad ti je pitanje nidže veze iskreno pozz ti :wave:
Arsenal All The Way !

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 nov 2014, 17:34

Kakvo je to pitanje?
Alexis nije sam kreator tih golova tako da stiPu tu priču "da nije njega,Arsenal bi grcao na dnu"

Momak mora shvatit da je fudbal timska igra.
Nije ni čudo što je Liverpool sa Suarezom zgrtao sve pred sobom dok mi sa Alexisom tonemo sve niže.
Čovjek napravi u svakom napadu najmanje 2 suvišna kontakta. Naravno da on trči da to ispravi,ali gdje je svrha?
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 nov 2014, 17:37

Dakle treba otjerat Sančeza da bi proigrali :salut:

Koči frajer našu igru, samo što je učestvovao u 70% pobjedničkih golova. Eto ti odgovra muamere pa preračunaj sebi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 nov 2014, 17:55

Jao sad Alexis kriv :lol:

A nije kriv francuski mentol, precijenjeni englezi u ekipi, blento na golu..

Bitno je da je Alexis kriv što je odradio jedan solo dribling..

Vidjeli smo nas napad kad diriguje Alexis a vidjelu smo kad to radi Wilshere, ne znam ko nas je dosad spašavao bruke al eto Alexis je kriv :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 nov 2014, 18:17

Ma ko je uopšte spominjao riječ "kriv"?
Jel to po defaultu usađena u ovaj pdf riječ "kriv"?

Kažem da čovjek solira previše,da uvijek ima potez viška i da se to u konačnici osjeti na rezultatima Arsenala.
Luis Suarez je najbolji primjer kako jedan igrač treba da drži ekipu. Alexis očigledno to ne zna iako je dobar igrač!

I popusti malo Wilshera jbte.
Ako imam avatar Wilshera,to ne znači da mislim da je on bog pa sad ti njeg moraš spomenut u bilo kom kontekstu.

I da. Jack će dobiti novi petogodišnji ugovor vrijedan 150k!
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 nov 2014, 18:30

Kojeg ne zasluzuje
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 nov 2014, 18:47

:lol:

E **** da on toliku platu ima, eto koliko je naš klub ispravan :thumbdown:

Ništa, sve ispočetka treba krenuti sa Arsenalom, ovaj " british core " kojeg je Wenger lafo kontao radit ne štima, od englezića samo je Gibbs konstantan a on ima problema sa povredama, uz british core tu se nalazi i hrpa polovnjaka koja se sastoji od francuzića i firgoša a na klupi je mentol kojeg je vrijeme definitivno pojelo, Arsene Wenger.

Šta treba da se radi? Ovako da opet se ostavi Wenger na klupi? Znaš koliko puta mu se dala nova šansa, BIO SAM U WENGERA godinama ali ovo ne vodi ničemu, KO JE KRIV ZA OVO? Nešto mora da se radi, sve se probalo ali se trener nije mijenjao, nekad je problem u samom korijenu a ne na površini

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 18:50

momci dje ona legenda sto je napisala post o spankom govedu imal kakvih sansi da nesto slicno napise u skorije virjeme na trenutacnu situaciju arsenala :rol: kuknjava :mrgreen: :urnebes: :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 23 nov 2014, 19:36

rambo16 je napisao/la: Momak mora shvatit da je fudbal timska igra.
Nije ni čudo što je Liverpool sa Suarezom zgrtao sve pred sobom dok mi sa Alexisom tonemo sve niže. Čovjek napravi u svakom napadu najmanje 2 suvišna kontakta. Naravno da on trči da to ispravi,ali gdje je svrha?
Sanchez dosta solira i nekad napravi potez viska ali to sigurno ne radi u svakom napadu.I ko sto kazes kada napravi gresku trci da je ispravi.Njegovi prodori mnogo su pridonijeli nasoj ofenzivnoj igri i on je igrac koji nam je najbitniji u tom dijelu ekipe.A za ovo sto si rekao da mi sa njim tonemo sve nize je krivica AW-a...
ARSENAL4ever

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 nov 2014, 19:46

Momak koji u 4 tekme zabije 6 golova mora i moze nekad napraviti potez viska.
To je cijena koju placas ako hoces da imas igraca koji je toliko opasan za gol protivnika.

Alexis je tek prvu sezonu u Arsenalu i sigurno nije kriv sto Arsenal u posljednjih 16 utakmica protiv Uniteda ima samo jednu pibjedu.

Wenger je obicna k... od trenera.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 nov 2014, 19:47

TheMix je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: Momak mora shvatit da je fudbal timska igra.
Nije ni čudo što je Liverpool sa Suarezom zgrtao sve pred sobom dok mi sa Alexisom tonemo sve niže. Čovjek napravi u svakom napadu najmanje 2 suvišna kontakta. Naravno da on trči da to ispravi,ali gdje je svrha?
Sanchez dosta solira i nekad napravi potez viska ali to sigurno ne radi u svakom napadu.I ko sto kazes kada napravi gresku trci da je ispravi.Njegovi prodori mnogo su pridonijeli nasoj ofenzivnoj igri i on je igrac koji nam je najbitniji u tom dijelu ekipe.A za ovo sto si rekao da mi sa njim tonemo sve nize je krivica AW-a...

Sančez je iz svoje greške stvorio najbolju šansu na utakmici.
Kada je imao par poteza viška na sredini terena, runi mu je oteo loptu,čovjek je vršio pritisak prvo na defanzivce pa onda i na de geu koji je loše izbio, te je stvorena ona šansa za vilšira, gdje je opet Sančez bio sam.

Glupost je uzimat Sančeza u bilo kakvom negativnom kontekstu, jer je prvo WENGER syebao stvar sa forsiranjem seljačke 4:1:41 formacije, i guranja Ozila na pogrešno mjesto, te je onda počeo se inatit, i sad jednostavno smo izgubili i sreću i samopouzdanje. :yawn:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 nov 2014, 19:56

TheMix je napisao/la: Sanchez dosta solira i nekad napravi potez viska ali to sigurno ne radi u svakom napadu.I ko sto kazes kada napravi gresku trci da je ispravi.Njegovi prodori mnogo su pridonijeli nasoj ofenzivnoj igri i on je igrac koji nam je najbitniji u tom dijelu ekipe.A za ovo sto si rekao da mi sa njim tonemo sve nize je krivica AW-a...
Slažem se da je naš najbitniji igrač u ofanzivi ali je i igrač koji je vrlo sebičan.

Recimo,kako je moguće da ekipa u ovom periodu prošle godine igra predobro (bez Alexisa) dok sada igra smiješno iako Alexis zabija? Pazi,Wenger je vodio ekipu i prošle sezone!
Vrlo jednostavno. Mesut Ezel je igrač koji je donosio prevagu. Alexis to ne radi. Svi koji misle da radi,u velikoj su zabludi

Meni ovaj Arsenal liči na Lakerse (ko prati košarku zna o čemu pričam).
Alexis je Kobe Bryant a Arsenal tone sve dublje
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 nov 2014, 20:05

Arsenal je prošle godine igrao odličan fudbal u periodu kad je Arteta bio povrijeđen, a Flamini bio poprilično dobar na poziciji DMF-a . Pusti ti te priče, Promjena formacije na početku sezone u 4 1 4 1 nas je uništila i nikad nismo uspjeli povezati redove, i nikad nismo uspostavili ravnotežu na terenu.
Da ne pričamo koliko puta nam je Sančez dao vođstvo a odbrana to syebala, a kad smo kod odbrane ove sezone nemamo Kosa veći dio vremena.
Tako da manje više ta ti priča uopšte ne pije vode

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 nov 2014, 21:07

Ala ga i ti Rambo lupas za medalju! :tokralju:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 nov 2014, 21:30

Jasno.

Ko god odstupa od vašeg zatupljenog mišljena o fudbalskoj igri na ovom pdf-u on "lupa".
To je prirodan proces i drago mi je što tako misliš.
Gore bi mi bilo da si rek'o da sam "upravu". Tada bi se zapitao dali je samnom sve uredu?!
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.