FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 24 avg 2011, 23:32

Plivadon je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Meni momci nesto ne ide u glavu!!! KAKO JE MOGUCE DA ZELJO NEMA AUTORITETA NA SVOJOJ GRBAVICI!!!!! Ja to ne mogu nikako da svatim. Druga stvar, jedini se mali Stanic bori srcem, (znaci ne govorim o greskama vec o borbenosti), a ostali igraci kao picke najvece. Nase igrace kose kao kosilicom a mi nemamo muda udariti. Ovdje se vidi da fali Culum, da slomi protivnickog pa da se zna tko je gazda!!!! Treca stvar, ne mogu da svatim nase igrace u napad, a to je da oni dodu do sesnesterce i onda se pojavi problem sta sada?? Pa znate li opucati majku mu **** ili ne znate!!!! Samo neka dodavanja kao da hoce da udu u gol sa loptom!!!!
brate stanić je mlad i zna da ga još zadugo neće tražit neki mersin il slično pa momak igra normalno srcem...a ostali se hoce prodat...i igraju dobro tekme u evropi i protiv Borca/sarajeva jer te tekme prate skauti!
Vidi ovo buraz, u nasoj igri se vidi da nesto ne funkcionise, a to je da ne znamo dokrajciti protivnika, a to nije od jucer prica, vec od dvije god unazad. AKo se sjecas, prvo je bilo prosipanje bodova na Grbavici, pa poraz od Sarajeva, pa onda dode Tuzla i Travnik, (nesretni lazo), ove god Siroki, (sebicnost Visce), pa Travnik (nesretni Adilioic) i danas nam STOPER NAS DADNE GOLOVE , u PREVODU OLAKSA NAPADU A NAPAD OPET NIJE U STANJU DOKRAJCITI PROTIVNIKA. E sada ovako, pazljivo sam gledao davanje lopte od Savica i Svrake za Adilovica. Vjeruj mi da je samo jedna bila u prostor gdje je Adilovic najbolji , a ostale sve kao sto neko rece u Adila, ili ispred ili iza Adila. Nije da ga branim, ali fakat je bilo ovako. Znaci vezni red **** koncepciju igre. Jer Adil nije Lazo, da se gradi i bori, Adil je napadac kojem lopta i u prostor.

Primijetio sam da imamo deset puta zvucnija pojacanja od Sarajeva ali zato da nasa pojacanja ne daju rezultate kao ova pitarska. Njohiva pojacanja nitko nije zelio na kraju svega i opet bolji funkcionisu od nasih. **** ti Smajicevu brzinu ako to veza i bek ne zna iskoristiti. **** ti Adila ako ne znas kako on igra i kako se postavlja. Sto se tice Selimovica, fakat ne znam sta je sa covjekom, ali stvarno je smrsao pravo da ne smije u duel uci.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2011, 23:32

Osim ako voli Želju i želi dobrobit klubu treba već sutra podnijeti neopozivu ostavku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2011, 23:33

Saurman je napisao/la:Osim ako voli Želju i želi dobrobit klubu treba već sutra podnijeti neopozivu ostavku.
ako smo trenutno 10 na tabeli, koji smo vec, sramota me i pogledati, kad bi taj covjek otisao kako kazes za ljubav prema klubu, mi bi smo ispali iz lige
Za zivot cijeli!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 avg 2011, 23:33

[youtube][/youtube]

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 avg 2011, 23:34

Ne mogu da vjerujem kako plujete na Amara, pa covjek nas je digo iz mrtvih, usli smo u krizu, pa sta !? I veliki evropsi klubovi imaju kikseve i nikom nista. Vi koji pljujete na Amara, treba vas biti stid, stid samih sebe.

AMAR AMAR, OSIM OSIM

slika
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 24 avg 2011, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 avg 2011, 23:34

twisttm87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Nema se sta reci....ocekujem debele rezove u klubu..primiti tri gola u 15min to se rijetko desava i na terminima kad se raja iz mahale skupi... ovo je kraj svakog mog daljnjeg komentarisanja po pitanju bilo cega..necu nikoga da kudim,samo ocekujem drasticne promjene pod hitno..!!!!!
e da te pitam,da li po tvom misljenju ima mogucnost da su se pojedini igraci okrenuli protiv sefa??jer imam osjecaj da od kad je pocela ona prica da su se zujo i sef posvadjali da je od tad pocelo sve ovo,da li je moguce da je zujo aktivan u svemu ovome?? nez ovo je neko moje razmisljanje pa bujrum ko zeli nek odgovara ali eto citirao sam legendu 79 jer je realniji malo ...
Ma jarane nevjerujem da je to i ne treba sada traziti opravdanja u takvim stvarima ili u prici da se unaprijed zna sampion po nacionalnom kljucu i slicno(onda ispade da smo i mi kao i svi drugi poslije rata uzeli titule po nacionalnom kljucu).Za mene je cijelo vrijeme najmanje bitan rezultat i i on me nikada nije i nece otjerati sa Grbavice ,jer normala je da su rezultati nekad dobri nekad losi ali brate zatvaramo oci pred stvarima gdje nebi trebali,a to je igra,borbenost,ponasanje i odnos prema svetom dresu.Moramo priznati da je to sve u ovom trenutku katastrofa,isto tako kontradiktorne su price uprave i Amara o nekom Evropskom Zelji za pet godina a evo unazadili smo se u odnosu na sezonu od prije dvije godine kada smo bili sampioni,umjesto da napredujemo mi stagniramo.
Otisli su nam Bekric,Kerla,Cocalic,Simic,Bucan,Bajic,Spahic,Rovcanin,Sehic,Visca a da nismo dovodili adekvatne zamjene vec igrace koje nismo morali platiti i koji ulaze u cetvrtu deceniju zivota a izbjegavali smo igrace koji su nesto vrijedili jer nismo htjeli da ih platimo.O Amarovoj strucnosti necu govoriti nista jer bi mnogi njegovi advokati na ovoj temi poceli sa uvredama jer se dira King.Meni nije bitan Amar meni je bitan samo Zeljo i uvjek cu biti uz njega pa makar igrao i protiv Bisera i Hrida.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 24 avg 2011, 23:34

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Osim ako voli Želju i želi dobrobit klubu treba već sutra podnijeti neopozivu ostavku.
ako smo trenutno 10 na tabeli, koji smo vec, sramota me i pogledati, kad bi taj covjek otisao kako kazes za ljubav prema klubu, mi bi smo ispali iz lige

Sta pricas bezveze ba!? :evil:
Ko ce to vodit Želju ako Osim nece!!!!!! aaa?????!!!
kOoooo!!

AMAR AMAR OSIM OSIM
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 23:35

Bruka i sramota ništa više nego bruka i sramota.

Igrači sve živo imaju, redovne plače, ženske oko njih, odlične uslove, nas navijače, a oni nam ovako vraćaju, svi do jednog treba da se stide, ništa drugo nego da ste stide.

Mi utakmicu počinjemo podrškom, treba ih na početku odmah kritikovati i prozivati, a ne na kraju kad popušimo foru.

I sljedeći put će biti isto ovako...

I zamolit ću vas jednu stvar, radije ću čitati ovdje kritike na Amara Osima, nego da mi neko hvali Nyemu, večeras 2 gola zbog njega, prvi gol nepotreban faul, drugi gol pravo loptu u noge igraču Zrinjskom....

Vasilića pod hitno u prvu postavu.

Markovića sam vječito branio, ali šta će nama bek kojeg vraga kad ne zna ubaciti loptu, a lafo igramo sa napadačem koji preferira duge lopte...

Katastrofa, samo katastrofa.

Jedini igrači vrijedni ovog dresa su Zajko Zeba, Mirsad Bešlija i Jadranko Bogičević, ostalo sve obična ****.

Ne treba im ni dati plaću za ovaj mjesec, prvo bruka protiv Hapoela, zatim 4 boda u 4 kola.

Nema više optimizma niti ničega, već samo mi ostaje da šutim i trpim!

I sljedEće ću pisati u svakom svom sljedećem postu da dobro upada u oči svima koji su protiv Amara:

AMAR AMAR OSIM OSIM
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 24 avg 2011, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 avg 2011, 23:36

Curva_SUD je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

Sta pricas bezveze ba!? :evil:
Ko ce to vodit Želju ako Osim nece!!!!!! aaa?????!!!
kOoooo!!

AMAR AMAR OSIM OSIM

Pa to i kaze, neki prosto ne kontaju neke stvari !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 avg 2011, 23:36

Ako nas je Amar vratijo iz mrtvi nema pravo da nas tamo ponovo vrati. :evil:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 24 avg 2011, 23:36

Katastrofa od igre ! 2 gola smo dali sto nam je sudija poklonio, prvi i penal. Svaka cast Zrinjskom dobro su se borili. Amare odje.bi ove debile jednom za sva vremena. Raduje me cinjenica da smo svjesno usli u utakmicu i nismo primili golove u prvoj minuti, sa 40 metara, u zadnjoj minuti i autogol. :roll:

Za ove sto pljuju Amara, jedna informacija, Amar je ulozio bruku para u klub kad je tek dosao, nisam ni ja njegov neki veliki fan, jer je realno k.u.r.a.c od trenera, ali je u Bosni najbolji i neka ga jos sto godina, tako da ovi sto pricaju protiv njega, nek se poklope !

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
Nama je Željo svetinja jedina.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 avg 2011, 23:36

Bolje Gusu nago stavit i Ramica ili Baljica u spica.Joj jos da je Zeba povrijeden osto pa uzeli bi nas 3-0
svoj ti pos'o !

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 24 avg 2011, 23:37

TeaM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako plujete na Amara, pa covjek nas je digo iz mrtvih, usli smo u krizu, pa sta !? I veliki evropsi klubovi imaju kikseve i nikom nista. Vi koji pljujete na Amara, treba vas biti stid, stid samih sebe.

AMAR AMAR, OSIM OSIM

slika
KHAJ PHICE! ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 23:38

još je svježe pa neću večeras ništa reći (reći ćete da sam hejter Amara) sutra u jutro ću kad se malo sve slegne i glave ohlade

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 24 avg 2011, 23:38

123456 je napisao/la:Ako nas je Amar vratijo iz mrtvi nema pravo da nas tamo ponovo vrati. :evil:
Očekujem da sutra dotični izjavi kako nismo loši i da nećemo ispasti iz lige !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 avg 2011, 23:40

Treba vrata pokazat pojedinim igracima a i doticnim iz strucnog staba,nigdje u svijetu glavni trener ne stoji na ivici sesnesterca i ne dernja se tu je pomocni koji ponekad to uradi
svoj ti pos'o !

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 24 avg 2011, 23:40

amare vrijeme ti je da ides.hvala ti na svemu ali odlazi
ponos je bitan

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 24 avg 2011, 23:40

Ako nista, barem sam ub'o momenat...

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je sve dobro izgledalo tada...

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 24 avg 2011, 23:41

Ispade da se ponovo nesto uigravaju i Amar trazi nekakvu idealnu postavu i pored priprema i tih evropskih tekmi, nesto je truhlo, nepovezana igra, lose lose, valjda cemo se malo dozvat uskoro
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 avg 2011, 23:41

Ne znam sto pljujete po Amaru, jest napravio neke greske ove sezone ali da nije njega jos bi se borili za sredinu tabele kao kad su nas vodili Hotic i Krunic :) sabur ljudi :D ja se samo toplo nadam da ce Amar nakon ovoga odrijesiti kesu i dovesti ako nista jednog ili dvojicu igraca bar malo da se zakrpimo.
Volim te Zeljo!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bing [Bot], Strumfinho, zeljovolimte i 56 gostiju.