Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Profa hvala ti za sve! Ali sad je dosta, ako imas imalo obraza odlazi dok nisi us*o sve do kraja. Ovo je preslo sve granice !

oporavi se sto prije
Arteta danas odlican, ono u inat hejterima.
Steta zbog poraza, nismo zasluzili. Prvi gol mrtva nesreca, lopta isla u AUT. Drugi je klasika za Arsenal, hajmo svi djuture naprijed pa kud puklo da puklo i Boga mi puce, al nasa mreza opet. Aferim Gironji na golu.
Steta zbog poraza, nismo zasluzili. Prvi gol mrtva nesreca, lopta isla u AUT. Drugi je klasika za Arsenal, hajmo svi djuture naprijed pa kud puklo da puklo i Boga mi puce, al nasa mreza opet. Aferim Gironji na golu.
cala je napisao/la:Arteta danas odlican, ono u inat hejterima.
To ti ja pričam. Stvarno je čovjek odradio utakmicu dobro, al eto pojedinci navikli džaba pljuvat

Naravno da je bolje igrati sa 3 vezna kad su svi midžeti, da se barem malo kompezuje taj nedostatak.
Idemo razbiti Borusiju

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
nisi ni ti dobarPEP je napisao/la:
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sotone vas pobedise kuknjava

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Pozdrav Vilsirovoj mami za onu njegovu promasenu priliku u prvom poluvremenu. Remzi aka Zidan nek se qrca napusi, lik se raspada u 20oj godini zivota, digo se na sedmo nebo nakon prosle sezone, kakva katastrofalna forma, nevjerica. I Niksicu jeb.em mater.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gdje si se ovo usliko s Papetom?PEP je napisao/la:
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sotone vas pobedise kuknjava
#Voajeroljupci na respiratorima.
Srijeda je idealni trenutak da se krene u pregovore s Kloppom jer gore od ovog mrcvarenja tesko da moze biti i pravljenja coravim na dugorocne rupe u ekipi
...ovakav MU nas pobjedi...
...haj molim odlazi iz ekipe, ako za boga znas...
...bogalji nas pobjedise...

To si dobro napisa,navijam za united al da ce pobjedit arsenal sa onakvom ekipom i igrom to je nepovjerovatedoo2908 je napisao/la:...ovakav MU nas pobjedi...
E jesmo nabili ovom Mančesteru samopouzdanje Bože sačuvaj, ljudi čak misle da su dobro odigrali a ne izgledali ko nižerazredni klub
. Treba ovaj Arsenal ugasit 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:zna se da smo mi Manchesterova qurva.

Ljudi će nas uvijek karat dok je Wenger trener i to ti je to, pa prije ću ja izaći iz friendzone, zbarit malu, napravit joj novog Boru Primorca koji će bit stun obrane Arsenala i razvest se i onda gu.zit kćerku od Cece prije nego što će Wenger ponovo pobijedit Uniteda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal have won four games in the Premier League this season. One in August, one in September, one in October and one in November. #AFC
Kako smo jaki
Kako smo jaki

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
topnik1 je napisao/la:E jesmo nabili ovom Mančesteru samopouzdanje Bože sačuvaj, ljudi čak misle da su dobro odigrali a ne izgledali ko nižerazredni klub. Treba ovaj Arsenal ugasit
nego sta cete vi ako manco zavrsi na 4 mestu koje je svih ovih godina bilo rezervirano za vas .Europa liga kuknjava

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
@Maršal

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.