brate stanić je mlad i zna da ga još zadugo neće tražit neki mersin il slično pa momak igra normalno srcem...a ostali se hoce prodat...i igraju dobro tekme u evropi i protiv Borca/sarajeva jer te tekme prate skauti!Capt_Billy je napisao/la:Meni momci nesto ne ide u glavu!!! KAKO JE MOGUCE DA ZELJO NEMA AUTORITETA NA SVOJOJ GRBAVICI!!!!! Ja to ne mogu nikako da svatim. Druga stvar, jedini se mali Stanic bori srcem, (znaci ne govorim o greskama vec o borbenosti), a ostali igraci kao picke najvece. Nase igrace kose kao kosilicom a mi nemamo muda udariti. Ovdje se vidi da fali Culum, da slomi protivnickog pa da se zna tko je gazda!!!! Treca stvar, ne mogu da svatim nase igrace u napad, a to je da oni dodu do sesnesterce i onda se pojavi problem sta sada?? Pa znate li opucati majku mu **** ili ne znate!!!! Samo neka dodavanja kao da hoce da udu u gol sa loptom!!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne znam onda zasto se uopste iko radovao njegovom odlasku kada je ovako bio dobarlottdogg je napisao/la: pametnom je bilo dosta gledati one utakmice sa bajrom u spicu prosle sezone kad smo zijanili od slobode i sirokog kuci , pa ne moras nas praviti budalama pored ociju![]()
za ovu koncepciju igre fali lazo koji to radi mnogo bolje nego adilovic , lazo navuce igrace na sebe , primi loptu , napravi prostor i proslijedi je dalje , gol ga nije htio al boze moj , adilovic nije u stanju da izvrsi te zadatke i zato slabiji nego prosle sezone

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- alan ford 26
- Kontakt:
Ajd sad ne serite i ne pljujte po Amaru jer ste ga svi uzdizali do prije 10 dana, sad ga treba otjerat jel, balavci. Nije ni on zlatan, istina zajedno sa igracima odgovoran je za ove "rezultate" al nema skidanja glava, bar ne jos. Da je lose lose je al treba se sabrat, skupit se i pokusat odigrat bolje u nastavku. Al prekucavamo ligu samo tako, strasno. Neko vec rece da od sampionske sezone u najmanju ruku stagnirano, napretka nema sigurno a zujo rece da ce za 4 god napraviti ekipu za LS, haha, cirkus. Sezonu i po, od kad se Alen povrijedio, igramo bez napadaca kako valja, ev poce i treca sezona jos nema napadaca, nema nekog napretka u igri, prodali smo sto se moglo prodati, jos ostao Zeba da se talne nekome, a ne dovodimo kvalitetne igrace, tako da je ovo logican slijed dogadjaja, iako se cinilo da nije tako nakon priprema, sheriffa i prve tekme protiv maccabija, mene je licno tekma protiv Travnika osvijestila da ipak nismo bolji neg prosle god, mozda tren jesmo al nista znacajno.
Bice bolje
Bice bolje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
pa zato sto su htjeli napadaca koji ce davat golove a ne graditi se i proigravat ostale , pa sad nemamo niti jedno od togaMoggiano je napisao/la:ne znam onda zasto se uopste iko radovao njegovom odlasku kada je ovako bio dobarlottdogg je napisao/la: pametnom je bilo dosta gledati one utakmice sa bajrom u spicu prosle sezone kad smo zijanili od slobode i sirokog kuci , pa ne moras nas praviti budalama pored ociju![]()
za ovu koncepciju igre fali lazo koji to radi mnogo bolje nego adilovic , lazo navuce igrace na sebe , primi loptu , napravi prostor i proslijedi je dalje , gol ga nije htio al boze moj , adilovic nije u stanju da izvrsi te zadatke i zato slabiji nego prosle sezone

AMAR AMAR , OSIM OSIM !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
TeroweNth je napisao/la:AMAR AMAR , OSIM OSIM !
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja ne znam sta se desava sa onim Nijemom fakat lik je glavni krivac kod golova ...a ZAJKI ZEBI skidam kapu !
evo me frisko sa utakmice, igrali smo katastrofalno da nam nije Bogija ne bi ni jedan gol dali, onaj penal za nas sumnjiv al nisam dobro mogao vidjeti sa juga, mozda je fkt i bio penal.
Volim te Zeljo!!!
edit moderator: to nije i neće biti predmet pisanja ovog foruma.
Bogičević igrač utakmice ! Šteta što nije zabio i onaj treći, valjda mu je trebala pasti na glavu a ne na nogu.
Vernes Selimović "lost in space", dešava mu se da ili luta sam ili smeta nekom našem drugom igraču. Gdje su oni dani, kada smo uraganski napadali ?

Vernes Selimović "lost in space", dešava mu se da ili luta sam ili smeta nekom našem drugom igraču. Gdje su oni dani, kada smo uraganski napadali ?
Dosao i ja
...Kakve golove Karic prima ja ne znam sta je ono lik je stvarno corav..! Adilovic pojma nema,Selimovic takodjer! Jedini koji se borio je Bogicevic i svaka mu cast,cak i Zeba vidjelo se koliko mu je tesko posle remija dosao je do nas isfuran skroz! Ne znam samo sta glumi onaj Stanić kao hoce da se udara sa nama
!
Razocaran sam moglo je ovo bolje

Razocaran sam moglo je ovo bolje

Zadnja izmjena: Ad0, dana/u 24 avg 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:TeroweNth je napisao/la:AMAR AMAR , OSIM OSIM !
Za zivot cijeli!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
j.ebem ja onim drotovima sve .. za pocetak
tekma karanana
zeba jedini ima prolaznu
osim fulio taktiku skroooooz
3 gola i prekida, dokaz da neamo igre nema se tu sta pricati sa ovakvom igrom smo sredina tabele
ajd sad cao odo od muke cigaru ispusit
tekma karanana
zeba jedini ima prolaznu
osim fulio taktiku skroooooz
3 gola i prekida, dokaz da neamo igre nema se tu sta pricati sa ovakvom igrom smo sredina tabele
ajd sad cao odo od muke cigaru ispusit
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:TeroweNth je napisao/la:AMAR AMAR , OSIM OSIM !

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
evo dosao sa tekme po meni cist penal povlacenje sa ledja....a sto se tice nase igre, prespori smo, slaba igra bez lopte, ako sta napravimo iz prekida to je to i ne mozemo kuci igrati sa jednim napadacem ali eto...Karic nikad bolji

P.S.
Evo citam pena nije bilo...

P.S.
Evo citam pena nije bilo...
Zadnja izmjena: CLS, dana/u 24 avg 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- Curva_SUD
- Kontakt:
Karica obavezno treba izbaciti iz prve postave
Evo gledam opet na vogosci tekmu
penala nije bilo !
Adilovica takodjer treba. AUT !
molim vas ne kritikujte OSIMA nije on kriv sto je naše debile uništio alkohol !
PROTIV OLIMPIKA SAMO HRABRO
VOLIM TE ŽELJO !
Evo gledam opet na vogosci tekmu
penala nije bilo !
Adilovica takodjer treba. AUT !
molim vas ne kritikujte OSIMA nije on kriv sto je naše debile uništio alkohol !
PROTIV OLIMPIKA SAMO HRABRO
VOLIM TE ŽELJO !
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:TeroweNth je napisao/la:AMAR AMAR , OSIM OSIM !

sta je sekretaru ?
Za zivot cijeli!
Penal smiješan čak i za našu kriterije 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Penal nije bio, bolje i izgubiti nego ovako bod uzeti, sramota. Tmurni oblaci nad Grbavicom, bilo je lijepo dok je trajalo.
FEDERER= KLOC
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kad je vec sudija navukao penal, trebao je navuci i pobjeduIker C je napisao/la:Penal nije bio, bolje i izgubiti nego ovako bod uzeti, sramota. Tmurni oblaci nad Grbavicom, bilo je lijepo dok je trajalo.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.