FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harisfcb
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harisfcb » 19 jan 2014, 13:08

amypitar je napisao/la:Hajmo raja imena ko je reprezentetivac koji je najavljen na TV-1,a da bi mogao doci u Sarajevo.Na jednoj f.b. stranici procitah da je to Sanel Jahic.Inace jako puno imaju tacnih i provjereni informacija,znaju dosat stvari da napisu i na kraju budu tacne.
Zna li neko nesto vise. :?:
Jahic nije reprezentativac koliko ja znam...I zaista ne znam sto ce on u nasoj ekipi, al' et'...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jan 2014, 13:12

Valjao bi Sanel mnogo mnogo,dali je nije li on taj nisam upucen,ali bolji je od 90% ovoga sto imamo pozadi uz sav respekt svima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jan 2014, 13:15

harisfcb je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Hajmo raja imena ko je reprezentetivac koji je najavljen na TV-1,a da bi mogao doci u Sarajevo.Na jednoj f.b. stranici procitah da je to Sanel Jahic.Inace jako puno imaju tacnih i provjereni informacija,znaju dosat stvari da napisu i na kraju budu tacne.
Zna li neko nesto vise. :?:
Jahic nije reprezentativac koliko ja znam...I zaista ne znam sto ce on u nasoj ekipi, al' et'...

Pa nije ni Vranješ pa su ga spominjali kao moguce pojacanje.I cuj sta ce. :idea: kao eto mi imamo bolje igrace.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jan 2014, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 jan 2014, 13:15

miky_hz je napisao/la:Valjao bi Sanel mnogo mnogo,dali je nije li on taj nisam upucen,ali bolji je od 90% ovoga sto imamo pozadi uz sav respekt svima
eki pozadi. U napad ga staviti. :D

mada sumnjam da se o njemu radi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:53

Sta je sa Macronovom opremom? Zvanicno ostali ovi?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 jan 2014, 14:57

InatSilanBosanski je napisao/la:
Head je napisao/la:[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 7011_n.jpg[/img

Otisli za Citluk,al pazi Deje sa tablom FKS.Kako je on lud lik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uvijek ste imali 'lude' golmane :D
hahaha Deje :lol:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 jan 2014, 15:11

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Sarajevo's director of sport, Abdullah Ibrakovic, told Dnenvi Avaz: "Cardiff's manager Ole Gunnar Solskjaer gave the green light for a loan, just like the player's agent.

"Now the ball is on the striker's side. If he does come, he will be a great replacement for our best striker Nikola Komazec who just left us."
:lol:
Vratio se Antolovic, mozes ici :)
1946

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 19 jan 2014, 15:19

Opet peru isti haha tj hrane ljubomorne napacene duse.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 15:26

Sanel je beton igrac...

Momci jel' sve uredu? :?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 jan 2014, 15:38

rammstein je napisao/la:Evo samo jedna cinjenica (ČINJENICA)
Klub posluje u plusu a igrači nemaju plate i kirija se ne plaća i zdravstveno se ne placa
E sad,, moze li mi neko strucan objasniti ovaj fenomen?
Dakle ako klub ima VIŠAK sredstava a ne uplaćuje plate igračima i trenerima itd, kako je onda to povezivo sa ljudskim razumom? Ja koliko znam pozitivno se moze poslovati samo i samo u koliko su izmirene sve tekuće obaveze, a u to spadaju plaće radnicima, staž,PO, zdravstveno i ostale UGOVORNE obaveze.

obzirom da sam usko vezan za ovu tematiku kroz sam poslovni poziv,savrseno mi je poznata cinjenica da nijedan pravni-privredni subjekt,odnosno poreski obveznik,ne moze i ne smije po zakonu o radu isplatiti platu svom uposleniku ako prethodno nije izvrsio uplatu svih doprinosa na istu tu platu,tek potom moze da isplati neto platu ili paralelno s uplatom svih obavezujucih a dospjelih doprinosa za prethodni mjesec za koji i isplacuje neto platu uposleniku,ali nikako prije toga,i nikako da se samo isplati neto plata a doprinosi ostave za "neka bolja vremena"..

drug stvar koja je jako simptomaticna a tice se sporadicnih izjava o pozitivnom poslovanju,ako je to zaista tako utvrdjeno kroz bilans stanja i uspjeha odredjenog poreskog obveznika,onda isti taj obveznik podlijeze i uplati poreza na dobit po utvrdjenom postotku koji je predvidjen zakonom (s jasno naznacenim krajnjim datumom za uplatu) reciprocno samoj dobiti na godisnjem nivou..u tom smislu veoma je lako utvrditi o kakvom eventualnom pozitivnom poslovanju se radi ako postoji uplata pomenutih obaveza,a ako nije doslo do uplate poreza na dobit onda samo to navodno pozitivno poslovanje postaje sterilno jer nakon isteka roka za uplatu poreza automatizmom na duzni iznos se svakodnevno zaracunava zatezna kamata koja je regulisana zakonom...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 19 jan 2014, 15:43

Sva ova prica o napadacu ne znam nekako mislim da ce doci neki treci, ali ako mene pitate ne bi imao nista protiv da dodje npr. Okic ili Jusufbasica iz Veleza, tj da je kako moguce.
Zadnja izmjena: janini, dana/u 19 jan 2014, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 15:46

@socrates, SIPA nam dolazi na vrata? Opet pricate o nama na svojoj temi... :lol: :arrow:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 15:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:@socrates, SIPA nam dolazi na vrata? Opet pricate o nama na svojoj temi... :lol: :arrow:
covjek se osvrnuo na moj post i objasnio ti sta znaci pozitivno poslovanje i kako je moguce da se plate sve plaće igračima ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 15:54

Sta on meni ima objasnjavati ili bilo kome, ko ste vi, hu iz ju? Jel' nam Sipa dolazi?

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 jan 2014, 15:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:@socrates, SIPA nam dolazi na vrata? Opet pricate o nama na svojoj temi... :lol: :arrow:
ne pricam ja druze nista,niti me zanima iskreno,jednostavno sam naletio na ovoj temi na raspravu oko nekakvog pozitivnog poslovanja,koju je opet zapoceo neko ko ima potrebu nesto reci o tome,na ovoj temi..a,zasto potreba za dokazivanjem na taj nacin,ovdje,nije ni meni jasno...mozda ti znas??

cinjenica je da nema nedodirljivih i da treba biti oprezan prilikom bilo kakvih izjava...ako ni zbog cega,onda bar mozda zbog toga sto takvi i slicni podaci nisu nedostupni bar za ona lica koja rade na istim..

pozdrav
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jan 2014, 15:58

ovaj baja cijeli dan ovoj temi :D bog te mazo jest opcinjen FKS :lol: :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jan 2014, 16:13

Bitno je da pocinje sa VEL

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 jan 2014, 16:16

Ovaj makedonac strasan,bio kapiten,dao 14 golova u ovoj polusezoni :idea:
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 jan 2014, 16:17

Dobar igrač. Vidjećete.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 19 jan 2014, 16:18

Zadnja izmjena: Coach22, dana/u 19 jan 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, OzmoodPinglewood i 88 gostiju.