Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Di Maria papak kako se ofirno valja po terenu, uzeo je 2 min.
Sramota je izgubiti od ovakvog Manchestera a to zna i Wenger.Ne znam koje ga sile drže na klupi al' ovo je previše.
Sramota je izgubiti od ovakvog Manchestera a to zna i Wenger.Ne znam koje ga sile drže na klupi al' ovo je previše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
BigBigBang je napisao/la:Najjace scene su kad francuski klaun aplaudira na kriminalne poteze koje rade njegove letve na terenu tipa kad traktor spanski nabije loptu u aut![]()
![]()
![]()
de ne ser-i života ti . Arteta nije imao jednu dvije greške na utakmici. Jedna od rijetkih utakmica gdje nije totalni flop.
I bogati nemoj sad priče da sam ja zadovoljan njime bla bla, jednostavno čovjek je korektno odradio i to je to.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Los ovaj Arsenal neznam zasto je Francuz nije davno dobio otkaz!?
-
- Kontakt:
hahahahahahaha svaki skoro pas pogresan to sto je asistirao na kraju drugom panju kod 0-2 nista ne mijenje, a tek u defanzivi prolaze ko pored cunja...topnik1 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Najjace scene su kad francuski klaun aplaudira na kriminalne poteze koje rade njegove letve na terenu tipa kad traktor spanski nabije loptu u aut![]()
![]()
![]()
de ne ser-i života ti . Arteta nije imao jednu dvije greške na utakmici. Jedna od rijetkih utakmica gdje nije totalni flop.
I bogati nemoj sad priče da sam ja zadovoljan njime bla bla, jednostavno čovjek je korektno odradio i to je to.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Izgubili jesmo al sve mi se cini da je ovaj united u vecim problemima od nas,oni ako s ovakvom igrom izbore Lp EPL je definitivno spao na niske grane..
@BBB
Ti nemaš pojma, ne znaš ni šta si gledao.
Idi umi se druže.
Ako je Arteta večeras bio loš mi nismo gledali istu utakmicu
Ti nemaš pojma, ne znaš ni šta si gledao.
Idi umi se druže.
Ako je Arteta večeras bio loš mi nismo gledali istu utakmicu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Fustang je napisao/la:Alexis ide po svoj prvi hattrick u dresu Arsenala.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Arteta je govedo al fazon je što je ekipa Uniteda toliko loša da je on izgledo dobar, svaka čast danas je bio jedan od boljih, ali za sjest i plakat je da smo mi ovaj meč izgubili kao i mečevi protiv Anderlehta, Svonsija, sjest i plakat
Šta je Arsenal postao ja ne znam, propalitet, ebe
Šta je Arsenal postao ja ne znam, propalitet, ebe
KOMPLEKSI Ovako smo mi godinama gubili od Uniteda. Sada je jos gore, oni su preocajna ekipa a mi gubimo lagano od njih. Sta da kazem? Koga da krivimo? Wengera?? Da. Igrace? I njih isto. Prvi gol tipicno Arsenalovski iz nicega poklon. Zao mi Gibbsa sto mu se to desilo odigrao je dobar mec, Chambers, OX isto. Francuska bukva pogodila i zakucala Welbecka trajno za klupu, vjerovatno zasluzeno. Alexis jeste nas najbolji igrac, ali petlja loptu maksimalno, drugi gol pao zahvaljujuci njemu. Sve u svemu Arteta bio najbolji danas...
Zaostajemo lagano vec sada za konkurencijom, vjerovatno sada slijedi period kada ovi bogalji dizu formu ali ode jos jedna sezona u propast zbog tvrdoglavnosti.
Obicno svaki normalni klub mjenja trenera u ovim situacijama.

Zaostajemo lagano vec sada za konkurencijom, vjerovatno sada slijedi period kada ovi bogalji dizu formu ali ode jos jedna sezona u propast zbog tvrdoglavnosti.

Obicno svaki normalni klub mjenja trenera u ovim situacijama.
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 22 nov 2014, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kad bi Alexis rekao da hoće u januaru da ide ne bi mu zamjerio sekunde.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
A ko nas svih tih godina vodi pa stvara taj kompleks? Panjina sa svojom taktikom i letvama koje stalno forsira i retardiranom postavkom na terenu. Da si dao Mourinhu da vodi danas Arsenal protiv Uniteda vidio bi ti kompleksa 5 komada bi im smjestili jer su bili odron i dosta losiji od nas a pobjedili nasGunner4 je napisao/la:KOMPLEKSI Ovako smo mi godinama gubili od Uniteda. Sada je jos gore, oni su preocajna ekipa a mi gubimo lagano od njih. Sta da kazem? Koga da krivimo? Wengera?? Da. Igrace? I njih isto. Prvi gol tipicno Arsenalovski iz nicega poklon. Zao mi Gibbsa sto mu se to desilo odigrao je dobar mec, Chambers, OX isto. Francuska bukva pogodila i zakucala Welbecka trajno za klupu, vjerovatno zasluzeno. Alexis jeste nas najbolji igrac, ali petlja loptu maksimalno, drugi gol pao zahvaljujuci njemu. Sve u svemu Arteta bio najbolji danas...![]()
![]()
![]()
![]()

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne sjecam se kad je neki tim bio ovoliko bolji a izgubio. United jedan udarac u okvir gola a dobili 2-1. 
Koscielny kad se vrati i ako se dovede novi stoper bolje ce sve izgledati.

Koscielny kad se vrati i ako se dovede novi stoper bolje ce sve izgledati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Koliko ti je trebalo da smisliš ovaj post ?Policeman je napisao/la:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nemam nikakav konstruktivan komentar na ovo.
Želim samo usput da voajeru **** komplet familiju što ću ovom prilikom i učiniti.
Voajer **** ti komplet familiju.
Želim samo usput da voajeru **** komplet familiju što ću ovom prilikom i učiniti.
Voajer **** ti komplet familiju.
Gledam i ne vjerujem
http://arsenalist.com/f/2014-15/arsenal ... ssure.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://arsenalist.com/f/2014-15/arsenal ... ssure.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vidi se da ti je Pape ljubimac.Virtu4l je napisao/la:Još 78 bodova je u igri
Sančez hladno mogao ući u gol jbt
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hvala @anell umalo da i njeg zaboravim.
Wilshere,i tebi **** komplet familiju.
Wilshere,i tebi **** komplet familiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.