Adilovic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nebi pogrjesili da su doveli neke igrace iz Banovica koje smo mi naprimjerPlivadon je napisao/la:dok se plati ovo ono,plate igračima malo u klub,ako ima dugova? mogu kupit jedino šta iz Banovića -.-reptile je napisao/la:Izgubljenja sezona... fatamo eventualno 5-6 mjesto na kraju svega. Sa tim sam se vec pomirio.
Amar isto ko' da je cicija i nije htio da kupi bolje igrace. Dosta love je leglo na racun od Zelje.. ne znam stvarno.
Dobar je Adilovic (to ti je od onog Sekija mali) nemoj zayebavatElegant je napisao/la:Gdje su pare ?
Adilovic
Elegant je napisao/la:Gdje su pare ?
Adilovic
baš tako! i da je doveo kakvog normalnog napadačaanti_zli je napisao/la:Da imamo Vladavica i Bucana sad bi ima li min. 7 bod.
prvi koji je objektivan,svaka cast deckoYaSSaL je napisao/la:Sad s tekme...
Nezasluzeno smo uzeli i bod, Zrinjski je zasluzio pobjedu...
& ¥ ' " у ? " с $anti_zli je napisao/la:Da imamo Vladavica i Bucana sad bi ima li min. 7 bod.
A kako ti možeš znati da li je on objektivan kad ni ti nisi bio na utakmici?ultrasmostar je napisao/la:prvi koji je objektivan,svaka cast deckoYaSSaL je napisao/la:Sad s tekme...
Nezasluzeno smo uzeli i bod, Zrinjski je zasluzio pobjedu...
A pare od DzeksonaMoggiano je napisao/la:Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...
Višča u Istanbul BB za 352.000 funti,nisam siguran je li isplaceno direktno mada cisto sumnjam,vec ce i to biti do kraja sezone...
Ukupno manje ili više od milion eura/2 miliona maraka za 2 igraca i boli njega taki...
Doveo je igrace za koliko keša ? Za 0 maraka...
K'o da je Osim dosao u Zelju zbog ljubavi i to..? Vidio da moze zaraditi pare i uspio je zaraditi..Zašto je Osim 2 sezone gurao Lazu pored Bajre Spahica koji sada trese mreze u Velezu ? Pa zato sto je Lazo njegov igrac,ali ga nije uspio utaliti...
Eto vam Osim i ja sam ga volio kad je tek dosao u Zelju,a ovo sada...
pa i adilovic trese mreze isto onoliko puta koliko i haubica u velezuMoggiano je napisao/la:Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...
Višča u Istanbul BB za 352.000 funti,nisam siguran je li isplaceno direktno mada cisto sumnjam,vec ce i to biti do kraja sezone...
Ukupno manje ili više od milion eura/2 miliona maraka za 2 igraca i boli njega taki...
Doveo je igrace za koliko keša ? Za 0 maraka...
K'o da je Osim dosao u Zelju zbog ljubavi i to..? Vidio da moze zaraditi pare i uspio je zaraditi..Zašto je Osim 2 sezone gurao Lazu pored Bajre Spahica koji sada trese mreze u Velezu ? Pa zato sto je Lazo njegov igrac,ali ga nije uspio utaliti...
Eto vam Osim i ja sam ga volio kad je tek dosao u Zelju,a ovo sada...
Jao, pišam seultrasmostar je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Pred nekih 15 000 gledalaca Željezničar izdominirao Zrinjskog !
Od samog ulaska na stadion vidio sam ozbiljnost naših igrača, ta odlučnost da odigraju utakmicu, kao da im je zadnja. Sve je počelo sjajno. U prvih 5 minuta isto toliko prilika, tresao se okvir gola, a navijači su bili prezadovoljni. Igrali smo kao švicarski sat, promjena rezultata je visila u zraku. Promjena je došla, koje li slučajnosti, iz prekida. Nakon toliko 100% šansi iz igre, mi smo iskoristili prekid. Nema veze, samo neka gazimo. BOGIČEVIĆ! Zrinjski se raspao i ostao bez navijača. Počelo je drugo poluvrijeme. a pritisak "Plavih" nije jenjavao, smjenjivale su se šanse...Zeba, Smajić, Adilović...poigravali smo se ! Čudne li koincidencije, povečanje vodstva opet iz prekida, opet BOGIČEVIĆ ! Prilike su se nastavile redati kao na traci, ali sasvim slučajno sam pogledao na semafor i vidio 2:3 za Zrinjski. Rekoh jaranu, ovo ide 5:3 za nas. Tako je počelo, dominacija se nastavila, a publika nije gubila živce. U jeku šansi, prodor u šesnesetrac, ko zna koji već...i mesarski start igrača Zrinjskog. Zebi ostao lakši dio zadatka koji je on rutinski izvršio. Ostalo nam je još 20 minuta, a igrač više nam nije ni trebao. Pritisak u zadnjih 20 minuta je bio neviđen na ovim prostorima. Zadnjih 20 minuta utakmice je naručio Mamić, da pokaže kako se igra svojim "Modrima". Genialne izmjene Amara Osima, su nas ostavile bez daha. Kvesić i Ramić su unijeli potrebnu svježinu, a Stanić je u sredini igrao maestralno. 3 prečke i 2 stative, ali promjene nije bilo. 15 000 ljudi je otišlo zadovoljno kući, a Željo ponovo nije razočarrao svoje navijače ! Večerašnja utakmica je novi pokazatelj da ćemo se prošetati ligom !![]()
12000 kapacitet stadiona
na slikama se vidi dosta sjeverne prazno,ahahahah pa daj malo objektivan budi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.