Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko smo profesionalna liga da nam je svake sezone normalno pričati ko je gdje kupio, prodao i dao.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Jes jes sve kupili,i pustili nam ljudi inace ne bi uzeli bod ni protiv osnovne skole. ...
Kako glupa prica u pm.
Pa sudije su vas pronosale Tusnjem u 4 utakmice tri penala nam nisu svirali jedan protiv vas....
Igrate ko ku.rac i ispasti cete necete se par godina vratiti....I to je to.
Niko Celiku ne namjesta ispadanje sve ste usrali u jesen
Metalleghe nema svoj stadion ni uslove za PL ni ambicije nisu imali kupili ste ih za 150 000 maraka e ove godine corak. Cvajtara.
Kako glupa prica u pm.
Pa sudije su vas pronosale Tusnjem u 4 utakmice tri penala nam nisu svirali jedan protiv vas....
Metalleghe nema svoj stadion ni uslove za PL ni ambicije nisu imali kupili ste ih za 150 000 maraka e ove godine corak. Cvajtara.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- samoposteno
- Kontakt:
Nije to nista vas cemo kupit za paletu pilica da se podjeli radnicimaBrcanskamalta je napisao/la:Jes jes sve kupili,i pustili nam ljudi inace ne bi uzeli bod ni protiv osnovne skole. ...
Kako glupa prica u pm.

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sto bi rekli forumski strucnjaci,sve su to Azmir i Amidza sredili po kineskim i malezijskim kladionicama sramota...Agent071 je napisao/la:Vodeci strijelci-u-prva-tri-ranga-nogometnog-takmicenja-u-bih-dolaze-iz-istog-mjesta-u-bih-i-do-ovog-trenutka-u-aktuelnoj-sezoni-postigli-su-gotovo-isti-broj-pogodaka!
https://sportskevijesti.com/2018/04/09/ ... -pogodaka/

Najveca bruka u BiH fudbalu,Azmir kaze prodao (pustio)Drini tri boda i digao milione u Kini. ..

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Mi njih kupili za 150 000 pa onda oni nasim parama potkupljivali golmana Olimpica i ostale ?Brcanskamalta je napisao/la: Metalleghe nema svoj stadion ni uslove za PL ni ambicije nisu imali kupili ste ih za 150 000 maraka e ove godine corak. Cvajtara.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Smiji se ti koliko hoces.Karta u jednom smjeru.avenija je napisao/la:Mi njih kupili za 150 000 pa onda oni nasim parama potkupljivali golmana Olimpica i ostale ?Brcanskamalta je napisao/la: Metalleghe nema svoj stadion ni uslove za PL ni ambicije nisu imali kupili ste ih za 150 000 maraka e ove godine corak. Cvajtara.![]()
![]()
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Pa Celik ce dobit Mladost u obe tekme,to je sigurno.Dogovorili u Zenici 2 na Mladost i tako su osigurali opstanak na vrijeme,a ovi ce dat 6 bodova,koji su potrebni Celiku.Celik ostaje,stara skola je to...

!
Ako Čelik ne ostane, treći svjetski rat na pomolu, ovaj put sa još gorim posljedicama nego onaj 1939-1945.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
celik i athelic bilbao! ta dva kluba ne smiju da ispadnu! inace slijedi apokalipsa svjetskih razmjera!Riziko je napisao/la:Ako Čelik ne ostane, treći svjetski rat na pomolu, ovaj put sa još gorim posljedicama nego onaj 1939-1945.
45515
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba podjelit ovu temu
Napravit dvije
LZP
LZO
I postedit neke forumase kako je neko gigant sto moze ostat u ligi
Cuj furke mi smo stara skola za opstanak
Napravit dvije
LZP
LZO
I postedit neke forumase kako je neko gigant sto moze ostat u ligi
Cuj furke mi smo stara skola za opstanak

ili Mulalić ima neku dobru inostranu ponudu pa je zato otišao ili je stvarno bilo pritiska da Mladost neke klubove pušta a protiv nekih da igra što bolje može xD
Celik danas gubi i posljednju nadu u opstanak u PL....
Hoce li Tifa na proslavi da pjeva na Grbavici?
hoce, jel imas neki problem s tim?sekretar je napisao/la:Hoce li Tifa na proslavi da pjeva na Grbavici?

45515
Ma nijeee ovo ofsajd u Vitezu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- prisonbreak
- Kontakt:
A iskreno tesko je bilo procjeniti.miky_hz je napisao/la:Ma nijeee ovo ofsajd u Vitezu
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
čist gol ko suza, osto golman iz njegamiky_hz je napisao/la:Ma nijeee ovo ofsajd u Vitezu

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
I golman i onaj jedan igrac Celika sto je lezaoHarika je napisao/la:čist gol ko suza, osto golman iz njegamiky_hz je napisao/la:Ma nijeee ovo ofsajd u Vitezu

Isto kao sto je ovo sad bio ofsajd Viteza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pritisak sa tribine koja je ispunjena do posljednjeg mjesta, svaka čast robijašimamiky_hz je napisao/la:I golman i onaj jedan igrac Celika sto je lezaoHarika je napisao/la:čist gol ko suza, osto golman iz njegamiky_hz je napisao/la:Ma nijeee ovo ofsajd u Vitezu![]()
Isto kao sto je ovo sad bio ofsajd Viteza
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Hahaahah kako ocigledno.. pa nije ni cudo sto ne mozete ispasti, kupljene su i sudije i stoperi 

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.