Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Yebo li ga tvornica oružja i kad se sjeti da osnuje klub
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Od kakvog mi Uniteda izgubimo
ja ne mogu vjerovati da smo izgubili od Uniteda ovakvog... Kakve sreće i pravde ma toga nema kod nas,nigdje i nikad **** ti wilshera i svu sreću ovog svijet
**** se svi redom iz Arsenala osim Alexisa, Wilshere idi u drugi klup, ti si kriv za sve ovo danas
ja ne mogu vjerovati da smo izgubili od Uniteda ovakvog... Kakve sreće i pravde ma toga nema kod nas,nigdje i nikad **** ti wilshera i svu sreću ovog svijet
**** se svi redom iz Arsenala osim Alexisa, Wilshere idi u drugi klup, ti si kriv za sve ovo danas
Ovo je cista nepravda. Nikad gori junajted bez postene prilike uvalja nam 2 gola. Puj yebem ti i fudbal i sve

[youtube][/youtube]

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ajme , kako ce Arsenal fan tv kanal bit dobar veceras.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma znao sam da ce ovako biti nakon prvog poluvremena. Ali i cijelu sedmicu ocekujem ovako nesto zato nisam htio ovih dana nista ni da pisem na temu ovog derbija. Sta reci? Koliki god da je Wenger idiot a jeste sada ga ne mogu kriviti. Izveo je konacno normalnu postavu koja je stvorila prilike, dominirala, bila bolja i na kraju izgubili. Toliki kompleksi od jednog kluba da neko ima ja nisam vidio u svijetu fudbala. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Daj molim te kakvi kompleksi dokle ce se vise traziti izgovore francuskom retardu, fol neki kompleksi i tako te price a frajer izvede odbranu koja prima iz svake sanse gol pa i kad dominiramo kakve nam koristi kad jedna sansa za protivnika znaci gol jer mu lijevi bek igra stopera sa tromim Mertesackerom a ispred njih je zid zvani traktor ARteta koji ne postoji na terenu. Naravno da ce takva jedna kvaziekipa da gubi utakmice u kojima je mnogo jaca kad ce primati golove od bilo koga...Gunner4 je napisao/la:Ma znao sam da ce ovako biti nakon prvog poluvremena. Ali i cijelu sedmicu ocekujem ovako nesto zato nisam htio ovih dana nista ni da pisem na temu ovog derbija. Sta reci? Koliki god da je Wenger idiot a jeste sada ga ne mogu kriviti. Izveo je konacno normalnu postavu koja je stvorila prilike, dominirala, bila bolja i na kraju izgubili. Toliki kompleksi od jednog kluba da neko ima ja nisam vidio u svijetu fudbala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
[youtube][/youtube]
Oleee!
Zamalo 3 komada.
Oleee!
Zamalo 3 komada.

Mislim da je vrijeme da se pozdravimo gosp Wenger
Fakat u tebe više vjere nemam haha

Fakat u tebe više vjere nemam haha
Arsenal All The Way !
daj hadalju barem šanse mladim igračima, vidiš da ti se upravljanje klubom rapada, hadalju jedan. Pobijedi te ekipa 2:0 koja je za 90 minuta došla jednom do gola.
Majku im yebem, treba bojkotovat klub nek sve više ide u tri lijepe.
Ja sebe da nerviram zbog maloumnika. m a r š
Majku im yebem, treba bojkotovat klub nek sve više ide u tri lijepe.
Ja sebe da nerviram zbog maloumnika. m a r š
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Di Maria hebem ti mater, daj ence valjda remi da se voajer izvuce...
Gunner4 je napisao/la:Evo golova.

Carl Jenkinson je World Class!!!!

Meni nije odavno teže poraz pao ko ovaj sad..
Nešto se mora mijenjati, ustvari SVE se mora mijenjati, Emirates ko da je sagradjen na nekom groblju pa je sve naopako, sreća je pojam koji za nas ne postoji, nepravda je tu uvijek i prati nas redovno, poserem se na ovaj meč koji je toliko nesretan i glup.
Wilshere idi iz Arsenala, kurcis se mnogo, glumis na terenu i ti si kriv što danas gubimo 3 boda ovdje, nemoj više nikad ni igrat za Arsenal, ovo danas protiv Uniteda je bilo dosta
Wenger nek ide više, dosadio je i veze nema, od formacija i svega do njegove politike gdje polovnjaci čine 90% ekipe..
Meni se više ne gleda nijedan meč Arsenala do kraja godine, ovo danas je da te slomi, poraz koji mi je stvarno tesko pao
Nešto se mora mijenjati, ustvari SVE se mora mijenjati, Emirates ko da je sagradjen na nekom groblju pa je sve naopako, sreća je pojam koji za nas ne postoji, nepravda je tu uvijek i prati nas redovno, poserem se na ovaj meč koji je toliko nesretan i glup.
Wilshere idi iz Arsenala, kurcis se mnogo, glumis na terenu i ti si kriv što danas gubimo 3 boda ovdje, nemoj više nikad ni igrat za Arsenal, ovo danas protiv Uniteda je bilo dosta
Wenger nek ide više, dosadio je i veze nema, od formacija i svega do njegove politike gdje polovnjaci čine 90% ekipe..
Meni se više ne gleda nijedan meč Arsenala do kraja godine, ovo danas je da te slomi, poraz koji mi je stvarno tesko pao
-
- Kontakt:
Najjace scene su kad francuski klaun aplaudira na kriminalne poteze koje rade njegove letve na terenu tipa kad traktor spanski nabije loptu u aut

Safet je slobodan trener 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.